Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah kahvaltim

2 dilim ekmek biraz peynir,yesillik
3 adet kuru kayisi
1 elma

öglen yemegi
2 porsiyon sebze yemegi
1 porsiyon salata
1 porsiyon ton baligi

sütlü türk kahvesi sekersiz

Kızlarrr benn geldimm sizsizzz duramıomm kiii bin sayfa çalışılacak yer varr ben geneedee oturamadım daahaa püfff amaaaaa olsunnnn çokkk duaa aldımm bugün hastalarımla son gündü artık başka bir bölüme geçecemmm banaa tesbih çekecek bi hastammm bir diğeri de yasin okuyacak yarın sınavım iyi geçsin diyeee birdee akabemmm bana dua etmişş benim sırtım yarın yere gelmez Allahın izniylee Amaa tabiii çalışmayaa başlamakk lasımmm benn yarınn sınavaa gireceğim ya kızlarr burada olamammm benim kilomu aynennn geçer misinizz bu haftaa yine tık yok bendee liste de yok daha erken yaa ondan beni eklerseniz çok sevinirimmm gidip bendee şu sınava çalışayımmmm...Şimdiye kadar hiç korkmadım amaa yavaş yavaşşş geliyolar banaa:18::18::18::18::18::18: İnşallah yarın size hayırlı haberlerle gelirim canlarım öpüldünüzzz

saliss canim bak sana sinav duasi yaziyorum

Ya Rabbi!,Beni dogru bir giris ile girdir ve yine dogru bir cikis ile cikar.Katindan bana yariım edici bir kuvvet ihsan eyle.”

Ya Rabbi gögsümü ve gönlümü genislet,isimi kolaylastir,dilimin bagini cöz,sözümü anlasilir eyle.

Ey Hayy ve Kayyum olan Allahim Senin rahmetine siginiyorum

sizlere denk gelirim ümidiyle ,tüm gün pc de bekleyip durdum
saatlerdir online olarak duruyorum ama yine yoksunuz yahu :)

Çokkk saolll canımmmm yaaaa benn bunuu yazıp yanımaa alacağımmm sınava girerkenn okuyacağımmm çokkk teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar
dün gece kızım rahatsızdı. Hiç uyumadım gece. Uyumadan da okula koşturdum sabah anneme bırakıp kızımı. Gelince de yorgunluktan sızmışım. Meleğim başıma geldi uyandırdı beni. Şimdi çok iyi şükür. Önce katılım formu dolduracakmışım sanırım. Tatlı bıdışım izin verince hemen dolduracağım bugün.

Sabahtan beri yediklerim şöyle

Sabah: 1 haşlanmış yumurta

Uyanınca: 1 kase yoğurt (Uyku doyurdu beni sanırım. )

Şimdi kendime ve kızıma sağlıklı bir şeyler hazırlayacağım. Sonra ilk işim formu doldurmak.

Canlarım ben geldim test sonuçlarım çıktı seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim ya herşeyim temiz çıktı dikiş atılmıştı rahimime doktro dediki kesin birşey var ondan durmuyo şimdide birşey çıkmadı moralim çok bozuk şimdi nasıl veisle olucam korkmadan ya gene durmazsa
Sabah 1 haslama yumurta bir dilim peynir 2 kuru ekmek çavdar bir finc,an yeşil çay
birazdanda herzamanki gibi haslamalarımı yicem bu arada yarın erkenden dopktor işi var annemi götürücem kiloma gelincede aynı kilodayım anlamadı gittim:44::44eh lahana kürüymüş herşez verdi ben neden veremedim acaba inanın moralim çok bozuk kusura bakmayım alıntı alamaadım yorum yapamadım geldim geleli aglıyorum herkeze iyi akşamlar diliyorum yarın hastane işlerim uzun sürer akşama anca girerim diyet listemi paylaşırım bu arada 95 kiloyla girdim buraya halen 90 kendinize iyi bakın beni bugün mazur görün ne olur

Selam
Tüm gün giremedim.Misafirlerim vardı.Bir de canım çok sıkkın kızlar.Sizlere pek bahsetmedim ayrıntılı olarak ama bir ara kendimi hazır hissettiğimde yazıcam uzun uzun.Hep bu sıkıntı yokmuş gibi davranıyorum,hem içimi ferah tutmak,stres olmamak için,hem eşimi üzmemek için ama artık bıçak kemiğe dayandı,engel olamıyorum,duygularım yüzüme vuruyor,zaman zaman da usul usul gözyaşı olarak akıyor.İyi olucam biliyorum bu da geçicek ama geçene kadar ki süre sabır filan bırakmadı artık ben de.Bugünlük ben izinli olayım.Yarın sabah tartılıp kilomu bildirirm.Maalesef iyi bir sonuç beklemiyorum.Bu bir ileri bi geri durumu da çok sıkıyor beni.Geçicek inşallah,hepsi geçicek

aleyküm selam,
SAPHIRA canim,sikintin ne bilmiyorum ama yazini okuyunca icime resmen bir ates cöktü sanki,
senin icin dua ediyorum sende bol bol insirah suresini oku Allah kalbine ferahlik versin canim
kendini hazir hissettiginde insallah paylasirsin bizlerle en azindan icin biraz ferah yükün hafiflemis olur

Angiera,cok gecmis olsun canim
Forumu doldurunca seni daha yakindan tanimis oluruz insallah
Ama menün cok az canim,biraz daha fazla yemen senin icin daha iyi olur diye düsünüyorum

Pasam aglama canim,sanada cok büyük gecmis olsun,affedersin adetinmi durmuyordu senin?
Bazen zayiflayincada düzene girmekten ilk 3 ay sürekli geldigi de oluyor ondan sordum

Canım benimm sorunlarrr hayatımızınn bir parçasıı malesef hiç eksikk olmuyorlarrr üzüldüm bende yazını okuyuncaaa inşallah geçecekkk sen canını sıkma derdi olmayanlarr sadece mezarlıkta olanlardır demiş bir düşünür( ki onların da var bencee) o yüzden içini ferah tut

aksam menüm

bol marul salatasi
1 porsiyon cacik
1 porsiyon brüksel lahana salatasi

artik cikayim canlar
yarin görüsürüz
selam ve dua ile Allaha emanet olun..

ne sınavı canım bir kere daha sormuştum ama gözünden kaçtı galiba.:26:

geçmiş olsun canım..Allah kolaylık versin..

sanada geçmiş olsun canım..

Allah gönül genişliği versin.sıkma canını.sana tavsiyem bir sıkıntın varsa yokmuş gibi davranma içinde büyür..eğer biriyle ilgiliyse uygun bir zaman kolla uygun bir dille konus..hallolur inşallah..

akabecim sakıncası yoksa kendini biraz tanıtırmısın yavas yavas grup arkadaslarını tanımak istyorum..

sabah:haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 yeşil zeytin
1domates
1 salatalık
1kkdan az fazla peynir

ara:3 ceviz
sütlü şekersiz nescafe

öğlen eve geldiğimde bizimkileri kahvaltı sofrasında buldum niyetim yogurt yemekti.yokmuş:
bende 2-3 çatal yumurta
1kk peynir
domates yedim
aç kaldım

ara:çok işim vardı ayarlayamadım.arkadaslar geçmiiş tıp bayramı niyetine 2kilo baklava almışlar.bir gittim dinlenme odasına herkes baklava götürüyor ısrar ettiler ama ben yemedim cokmutlu oldum

akşam:1 kase çorba
1 parca karnıyarık yağsız sayılır annem saolsun benim için yapmış
1 kase yoğurt
bol salata

ara:biraz beyaz leblebi
3-5 antepfıstıgı
kücücük çikolata eşim gelirken hediye almış daha diyet yaptıgımı söylemedim bir parça ile kurtardım.

Evet canım kusura bakma gözümden kaçmış geçmişe pek bakamadım dersee sardım hemen:26::26:ben hemşirelik intörnüyüm canım Bugün dahiliye stajım bitti de yarın mülakatı var:18::18: 1 profesör 1 doçent 1 asistan eşliğinde :26::26::26: hemde dahiliyenin en zor yerinde stajj yaptım hematolojide yandım anlayacağın

Son düzenleme:
Takımdaki arkadaşların hepsine kucak dolusu sevgiler. Umarım birlikte güzel paylaşımlar yaparız ve birlikte eriyip gideriz . :)))

Afiyet olsun canım. 1 parça çikolatadan bir şey olmaz. Mutluluk hormonu salgılatır. Baklavaya hayır demişsin ya bravo sana...

saliss sana sınavında başarılar. Umarım başarıyla atlatırsın.

Çok teşekkür edrim geçmiş olsun dileklerine. Menüm konusunda haklısın bugün uykusuzluktan dengem bozuldu. Yoksa diğer günler daha bol yiyorum. Akşam yağsız ızgara köfte ve yoğurt yiyerek bitirdim günü. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…