- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
bugün sevdiğim yiyeceklerle vedalaştım babam bana gülüyor ama abartmadan yedim..sabah 2-3 çatal patates yedim öğlen pek bişey yemedim.akşam 1.5lahmacun kazandibi ve bir avuc cekirdek yedim.elveda yiyecekler hoşgeldin dukan amca..şimdilik 5 gün atak 1+1yapmayı düşünüyorum.ligth peynirimi yogurdumu sütümü aldım.yulafım vardı zaten.et ürünlerinide eşime sipariş verdim alacak yarın kasaptan.
dukana şöyle karar verdim cumartesi hava sıcaktı yazlıkları cıkardım dogumdan sonra bile giydiğim kıyafetler olmadı bana ben ne yaptım ya
kelebekim erkek kardeşimiz yazdıklarını görmesin beni kardeşten saymıyormusun diye kızar anlaşılan sen bu gün dukana başlamamışsın ama kız gel herkesi şaşırtalım görenlerin ağzı açık kalsın
günaydın kızlar nerelerdesiniz...
demek ablan caniim..tanistigimiza memnun olduuum...senin referansinla takima kabul edildiiii...bu hafta deneme suresii...paylaasimlara dikkat ederse cumaya listeye girebiliir....hehe ablam gelmiş..hoş geldin ablacım..kızlar ecemavi benim ablam..onunla dün konustuk dukan yapmaya ve bu kilolardan kurtulmaya karar verdik..bende ona gruptan bahsettim..ablam yurtdışında oldugu için cok uzun bahsedemedim..kaptanım ablamı alabilirmiyiz
ins..iyi sonuc alirsin ben de yaptim bi ara ama bagirsaklari cok zorluyoor.bugün sevdiğim yiyeceklerle vedalaştım babam bana gülüyor ama abartmadan yedim..sabah 2-3 çatal patates yedim öğlen pek bişey yemedim.akşam 1.5lahmacun kazandibi ve bir avuc cekirdek yedim.elveda yiyecekler hoşgeldin dukan amca..şimdilik 5 gün atak 1+1yapmayı düşünüyorum.ligth peynirimi yogurdumu sütümü aldım.yulafım vardı zaten.et ürünlerinide eşime sipariş verdim alacak yarın kasaptan.
dukana şöyle karar verdim cumartesi hava sıcaktı yazlıkları cıkardım dogumdan sonra bile giydiğim kıyafetler olmadı bana ben ne yaptım ya
günaydın kızlar nerelerdesiniz...
sanada günaydın cnm..dukana mı başladın...sen emziriyormusun kelebekcim?
emziriyorum canım ama benim sütüm zaten cok az.kızımıda anca 13 ay emzirmiştim.kesilmek üzere...sanada günaydın cnm..dukana mı başladın...sen emziriyormusun kelebekcim?
bugün sevdiğim yiyeceklerle vedalaştım babam bana gülüyor ama abartmadan yedim..sabah 2-3 çatal patates yedim öğlen pek bişey yemedim.akşam 1.5lahmacun kazandibi ve bir avuc cekirdek yedim.elveda yiyecekler hoşgeldin dukan amca..şimdilik 5 gün atak 1+1yapmayı düşünüyorum.ligth peynirimi yogurdumu sütümü aldım.yulafım vardı zaten.et ürünlerinide eşime sipariş verdim alacak yarın kasaptan.
günaydin güzeller
kizlar bir bayan´la tanistim kendisi zayiflamis esinide zayiflatmis
fitness stüdyosu acmis bayanlara
zayiflik tecrübelerini bir kitaba toplamis
söyle bir tavsiyede bulundu hemen sizede söyleyim dedim
her yemekten önce 1 bardak ilik su icince,yaglar bu suyu yemek sanip aldaniyorlarmus,direk yaglarin emdigi ilik su,sanki sicak suyu kar´in icine atinca nasil kar´lar eriyorsa ,yaglarda bu sekilde erime yapiyormus
bunu komsu teyze de uygulamis masallah barekallah 30 kilo verdi 3 ay icinde
belki uygulamak istiyen olur diye yazdim bende yapmaya basladim
bu hafta grubumuzun 1. gelmesi icinde elimden geleni yapicam, haydin kizlar hep beraber
bende bu gün markete gideceğim burada light ürün bulmak zor büyük ihtimal yoğurdumu peynirimi kendim yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?