Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bahsetmeden gecemeyecegim biz 3 kardesiz ben herzaman kilomuluydum..normal oldugum zamanlarda oldu ama hiç zayıf olmadım..ablam üniversiyete kadar zayıftı bizim 3cümüz benimle aynı boy ve yeni doğum yaptı buna rağmen sanırım 54 kilo felan..

bugün sevdiğim yiyeceklerle vedalaştım babam bana gülüyor ama abartmadan yedim..sabah 2-3 çatal patates yedim öğlen pek bişey yemedim.akşam 1.5lahmacun kazandibi ve bir avuc cekirdek yedim.elveda yiyecekler hoşgeldin dukan amca..şimdilik 5 gün atak 1+1yapmayı düşünüyorum.ligth peynirimi yogurdumu sütümü aldım.yulafım vardı zaten.et ürünlerinide eşime sipariş verdim alacak yarın kasaptan.
dukana şöyle karar verdim cumartesi hava sıcaktı yazlıkları cıkardım dogumdan sonra bile giydiğim kıyafetler olmadı bana ben ne yaptım ya

kelebekim erkek kardeşimiz yazdıklarını görmesin beni kardeşten saymıyormusun diye kızar anlaşılan sen bu gün dukana başlamamışsın ama kız gel herkesi şaşırtalım görenlerin ağzı açık kalsın

evet ya 3 kız kardeşiz yazmalıydım bide erkek kardeşimiz var tabi..

bende bu gün markete gideceğim burada light ürün bulmak zor büyük ihtimal yoğurdumu peynirimi kendim yapacağım

oooo kelebekim gelmişsin bile sizin kaptan kim ona bir soralım şu benim gruba dahil olabilme durumunu

günaydın kızlar nerelerdesiniz...

Son düzenleme:
günaydin güzeller

kizlar bir bayan´la tanistim kendisi zayiflamis esinide zayiflatmis
fitness stüdyosu acmis bayanlara
zayiflik tecrübelerini bir kitaba toplamis
söyle bir tavsiyede bulundu hemen sizede söyleyim dedim

her yemekten önce 1 bardak ilik su icince,yaglar bu suyu yemek sanip aldaniyorlarmus,direk yaglarin emdigi ilik su,sanki sicak suyu kar´in icine atinca nasil kar´lar eriyorsa ,yaglarda bu sekilde erime yapiyormus

bunu komsu teyze de uygulamis masallah barekallah 30 kilo verdi 3 ay icinde
belki uygulamak istiyen olur diye yazdim bende yapmaya basladim

bu hafta grubumuzun 1. gelmesi icinde elimden geleni yapicam, haydin kizlar hep beraber

demek ablan caniim..tanistigimiza memnun olduuum...senin referansinla takima kabul edildiiii...bu hafta deneme suresii...paylaasimlara dikkat ederse cumaya listeye girebiliir....
ins..iyi sonuc alirsin ben de yaptim bi ara ama bagirsaklari cok zorluyoor.
günaydın kızlar nerelerdesiniz...

sanada günaydın cnm..dukana mı başladın...sen emziriyormusun kelebekcim?

gunaydin kizlaaar kaptaniniz burdaaaa.....

ecemavi kurallar vw katilim formunu eklediim. formu doldurursan seni daha iyi tanimis oluruz......gunde en az 5 mesaj ve menu paylasimiba dikkatt...hosgeldiiin....

* 7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VEVİRÜSkk
VİRÜSKURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:VİRÜS

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):Alıntı ile CevaplaCevapla

saferan hosgeldin canim..
bende cikiyorum simdi yürüyüse ,aksam görüsürüz ins.
Allaha emanet ol insallah

Selamlar canlarım
kahvaltımı yaptım oyalana oyalana,rahat rahat,kendimi sıkmadan ev işlerine giriştim,yoksa çok daralıyorum.sie bir bakayım ve karataycılara kilo bildirimi yapayım dedim.hepimize musmutlu bir hafta olsun inşallah :)))

kahvaltı:

2 yumurtadan,sahanda kaymaklı yumurta
1 haşlanmış yumurta beyazı (kızım sadece sarısını yiyor da)
1,5 kk peynir
7-8 zeyitn
domates (z.yağlı)
½ dilim ince kepek ekmeği
1 lokma çilek reçeli
şimdilik 1 lt su

kahvaltı 1 haslama yumurta
light beyaz peynir 1 bardaktan biraz fazla light süt

ara:yeşil cay

öğlen:
1.5 kaşık yulaf kepeği yumurta süt ve baharattan yapılan omlet tarzı bişey yedim
süt 1 bardak

Kelebekcim ben de dukan diyeti yapıyorum 6 haftadır. Yaklaşık 10 kg verdim toplamda. Dışardayken uygulamak çok zor ama sonuç veren bir diyet burda deneyimlerimizi paylaşabiliriz bu konuda. İnşallah beklediğin sonuçlarını alırsın biranönce. Rejime başlamadan önce ben de öyle bir jübile yapmıştım. Çatlayana kadar yemiştim nerdeyse :))

Teşekkürler akabecim bizimle paylaştığın için. Deneyelim biz de bakalım bir etkisi olur.

Bugün kü menüm

Sabah 1 haşlanmış yumurta

Öğlen
Kıymalı brokoli yemeği yoğurt

Arada 2 büyük fincan yağüsız sütle kahve içtim.

bende bu gün markete gideceğim burada light ürün bulmak zor büyük ihtimal yoğurdumu peynirimi kendim yapacağım

Hoşgeldin ecemavi... Daha önce okuduğum forumlarda yurtdışındakiler light peynir kullanmakta zorlandıklarından bahsetmişler özellikle. Dukan diyet tarifleri yazan bir blog okumuştum ismini hatırlamıyorum tekrar denk gelirsem paylaşırım. Orda farklı peynir tarifleri de vermişti. Yağsız süt ve keçi sütü vs karıştırarak bir bakarsan yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…