kızlar ben geldimbugün istanbulda çok güzel bir gün var insanın kırlarda koşası var vallahi tabi ben bu tombul tavuk halimle nasıl koşarsam sabah 7 kalktım eşime enfes bir kahvaltı hazırladım öpücüklerle uyandırdım karşılıklı kahvaltı yaptım ona sahanda yumurta ıhlamur ve çeşit kahvaltı hazırladım şakalaşa şakalaşa yedik kendimede 5 yeşil zeytin bir haşlama yumurta bir çatal beyaz peynir ve yarım limon eşliginde yeşil çay içtim 2 adet kurutulmuş çavdar ekmegiyle bu sefer şaşmıca,k benim diyet annemde gene gelse hiç kusura bakmasın ben diyetteyim eşim kahvaltıları götürünce ben çok kötü oldum ah dedim şimdi bunlar degilde onları yemek vardı ama vermek lazım hem sizleri utandırmak istemiyorum hemde kendimi bu arada başıma ne geldi şaştımda kaldım dün 90 tartıda bugün ise 93 gördüm iyimi karnım vucdum çok şişti adet olamıyorum olmam lazım bugün bir adet olsamda rahatlasam ben bir karar verdim artık üsülme aglama yok herşeyi oluruna bıraktım yavrularımın ölmesi benim yüzümden degil allahtan kader alın yazısı kimse ban diyemez sen öldürdün ne eziyetler çektim ben ya tek temennim eylüle kadar 70 düşmek sonrada bebege vesile olmak bir evladın kokusuna öyle ihtiyacım varki bir bilseniz rabbim ne veririse hayırlısını versin şimdi suyumu dolduruyum içiyim 3 litre günde bu arada öglenede kereviz yogurtlucam allah nasip ederse akşam yemeginede mercimek çorbası ve patlıcam közlemiştim son poşetide çıkardım dondurucudan onu yogurtlucem yicem pazarteside yürüyüşe başlıyourm bebeler epey yolum var yürüyüşe başlayınca derim sizlere saatini bilemiyorum yane her türkkiye millet nerdesinir tombul kuşlarım benim ya ben geldim siz yoksun ulen çıldırıcimmmmmmmmmmmmm:124::124::124:
merhaba kızlar.Kayınvalidemlerdeyim dünden bu yana fırsat bulmuşken geçmişi okudum.Aslında hepinize tek tek yazasım var ama bu pek mümkün değil şu an.Acayip moral depoladım.Havası suyu bilem yetiyorAnnemlerde sürekli bir koşuşturma vs ablam ve kız kardeşimin nişanlılarıyla yemeğe gittik,bizi davet edenler vs hiç boş günümüz olmadı.Kvalidemlerde biraz daha sakin geçiyor günler.Yarın annemlere döneceğiz yine ablamın kvalidesi davet etmiş oraya gideceğiz.Tabi bu arada kilo aldım kızlar tartılmadım ama farkediyorum.Çok umurumda değil açıkçası bu moralle rahat veririm inş.Dönünce hemen spora başlayacağım zaten...Beni izne ayırmışsınız inş dönümce problem olmaz.
Kızımdanda bahsetmeden geçmeyeyim.Kalabalık ortamda rahatladı kuzucum.Hırçınlığı falan azaldı.Uyku problemimiz neredeyse yok gibi.Akşamları yorgunluktan sızıp kalıyor.Çocuğun yorulması lazım herşeyi düzene girdi maşallah
günaydın
130 dk yürüdüm ayaklarım şişti
sabah çeyrekle yarım arası gevrek yedim
1 dilim kızarmış ekmek yedim
1-2 lokma sucuk (sucuk neden yasak diyolar diyette?)
az bi peynirle kavrulmuş domates
işşallah canım benim işşallah sagol güzel dileklerin içinakşam
sarımsaklı yoğurtla 2 dilim ekmek yedim
inş. Istediklerine kavuşursun bebeciğine de kavuşursun
allah seni ne güldüm ebebm figürüne
benim kelebek kardeşim bak seni buldum artık takipçinim bu arada bir gruba katılmak istiyorum kısmına mesaj bıraktım cevap bekliyorum inş en kısa sürede cevap gelirde bende aranızda şu kilocuklarımdan kurtulurum
işşallah canım benim işşallah sagol güzel dileklerin için
işşallah seni takımda görmekten sevinç kıvaç hertürlü şey duyarız
burada işler nasıl yürüyor gruba nasıl dahil olabilirim?
Bu sefer kararlıyım inş şu beni
bunaltan kilolardan kurtulup alışverişe çıkacağım
selam kizlaar...telden girmeye devam kk..ya...bir sure. daha idare edicem boyleee...
salisim hepimiz turlu dertler var inan..ins..bu guzEl havalarla birlikte toparlanicaz..sende cok guzel kara vermissin..yolumuza devam edicez ins..hep birliktee....
burada işler nasıl yürüyor gruba nasıl dahil olabilirim?
bu sefer kararlıyım inş şu beni
bunaltan kilolardan kurtulup alışverişe çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?