Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cumartesi regl oldum. Tartıya çıkmıyorum moralim bozulmasın diye. Ama bitince kaç kilo göreceğimi de çok merak ediyorum. Bakalım umarım güzel bir sonuç görürüm tartıda.

kızlar dün tvde yarışmaya bakdım tesadüfen gördüm aman allahım kendimi gördüm sanki en zayıf yarışmacıyla 10 kilo farkım var böylemiyim dedimbu gün itibarıyla pis gaza geldi ablanız 1400-1500 cal almaya çalışıcam yürüyüş bandında 3 gün 30 dk +3 gün 30 dk lesli teyze planım ve cumaya kadarda tartılmıycam ki günlük zavallının tepesindeydim işteee böyleeee.........

hazirana 80li rakamlarda girmek istiyorum kızımın dediği gibi itttiiyoyum

darısı başıma 10ar 10ar verelim inş.benim jübilem sönük gecti.

Bugün kü menüm

Sabah 1 haşlanmış yumurta

Öğlen
Kıymalı brokoli yemeği yoğurt

Arada 2 büyük fincan yağüsız sütle kahve içtim.
diyet sürecinden bahseder misin.sen kıdemlisin bize göre..

Cumartesi regl oldum. Tartıya çıkmıyorum moralim bozulmasın diye. Ama bitince kaç kilo göreceğimi de çok merak ediyorum. Bakalım umarım güzel bir sonuç görürüm tartıda.
cetvelin gözüme iliştide kilolarımız aynı sayılır..beraber verelim inş.göreceğine inanıyorum,menülerinden belli..
göz yanıltması diye bişey varya aynaya baka baka gözümüz farkedemez oluyor.ne zamanki dışardan bir gözle bakıyoruz ozaman farkediliyor..kendimi şöyle uzaktan bir görmek isterdim..eminim cok moralim bozulurdu..

bende bende..ittiyolummmmmmmmmmmmm..

sophaholiccim nerdesinnn bu hafta anlaştmıştık unutma..

Doğacım neden olmasın yeter ki isteyelim bizim yapamayacağımız şey yok....

çok iradesizm ya daha doğrusu başlıyorum hadeeee sıkıntılı bi olay oluyor öfff boş ver yaaa deyip yiyceklere saldırıyorum amaaa yeter yaa kıyafet alamıyorum üniforma gibi 2-3 kıyafet bellemişim bide kollarım ağrıyor epeydir bu kadar deildi çoğaldı yatamadım dün ağrısından gitsem hemen kilo ver denecek hastalık bile farklı eziyet kiloluyken hafta içi hastaneye bi gidip görünücem :26:

Ben önce dukan diyet sitesine girdim ve ordaki anketi doldurdum bir sürü soru var kaç hamilelik geçirdin 18 yaşından sonraki en düşük en yüksek kilon kaç kere diyet yaptın vs gibi. Orda bana 6 gün atak süresi verdi. Ve 30 ekimde istediğim kiloya inecekmişim inşallah. Sana tavsiyem sen de anketi doldur. sana öngörülen süre kadar yap atağı. Çünkü atak kıznı biraz bıktırıcı sadece protein alındığı için.

Atak süresinin 3 günü çok kötüydü. Başağrısı ve devamlı bir ağız kuruluğu su içiyorum içiyorum yok doymuyorum suya. 4. gün oldu ve rahatladım. Ne baş ağrısı kaldı ne ağız kuruluğu ama susuyor insan çok. Hiç açlık hissetmedim. Çünkü serbest olan şeyleri sınırsız yiyebiliyorsun. Mesela bazı günler doymadığımı hissettiğimde nerdeyse 1 tane tavuğu tek başıma yediğim oldu. Yağsız yoğurt sınırsız zaten. Ben canım gece saatlerinde bir şeyler istediğinde light kola içiyorum o an için hevesim geçiyor. Açlık hissetmesem de fırının önünden geçerken ekmek kokuları tatlılar vs. hala cezbediyor ama sabrediyorum o isteklere de.

Evdeyken herşey çok kolay aslında. Yemeklere salataya vs. hiç yağ kullanmıyorum. Soğanı çok az suyla kavuruyorum yemek yaparken. Yağsız olunca pek tadı olmuyor yemeklerin ben de genelde sebze günlerinde salata ve protein tercih ediyorum. Haşlanmış tavuk, köfte balık ne olursa. Ama dışardayken zor kısmı. Tamamen yağsız yemek zorundayız. Pazar günü dışarda yedik bu sefer piliç şiş yedim. mutlaka yağ vardır içinde ama arada sırada olur artık dedim ne yapalım. Dukan diyeti tarişfleri diye ararsan pek çok site blog vs var muhteşem tarifler var. Tatlandırıcılarla tatlılar vs yapmışlar görüntüleri çok güzeldi ama ben denemedim. Sana tavsiyem diyet meyveli yoğurt diyet kaşar diyet puding gibi şeyleri tüketme. Çünkü içinde karbongidrat ta var sonuçta ve yağı şekeri azaltılmışi da olsa kalori,leri bol. Aklına geldikçe sor. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.....

Ben seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri defalarca yaşadım. Hayatımda ilk defa en uzun sürdürebvildiğim diyet bu sefer ki . Daha da yolun çok başındayım.

Bence kendini 1300-1400 kalori alacağım diye sınırlama. Ekmek yeme öğle ve akşam yemeklerinde ama kahvaltını doyurucu yap. Akşam yemeklerini erken yemeye çalış ve yemekten sonra hiç bir şey yeme meyve dahil.

Bu dediklerimi yap ve 1 hafta dene bakalım egzersizle birlikte ne kadar kilo vereceksin. Sen iradesiz değilsin. Başaranlar 40-50 kilo verenler nasıl dayandı. En güzel örnek kırmızıgül 53 kilo vermiş bak. Biz neden yapmayalım ki.

Doğacım başaracağız çünkü ittiyoyuz......

bende 85in altında olmak istiyorum inş.

kırmızıgülün iradesi harika inş. bizde istediğimiz kiloya ulaşırız

hava cok sicak aksama hic yemek yapasim gelmedi
esimde ayni fikirdeymis dolayisi ile :
1 porsiyon coban salatasi ,1 kase yogurt yedim

gece bende zayiflamak istiyenlerin tekrarini netten izledim
gösyaslarimi tutamadim
sanki beni anlatiyorlardi
birde cok hirslandim nedense..zaten elh baya dikkat ediyordum ama yürüyüslerime daha bir agirlik verdim

Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

sabah
1 yumurta (yarım patates 1 dilim peynirli)
2 dilim ekmek

şimdi

biraz patates salatası

bumdan sonra süt elma falan yerim herhalde

şu aralar sıkıntılarımız var ondan giremiyorum pek nete
sonuca ulaşıldı artık yazarım gece
içimi dökeyim size

akabe çok güzel kilo vermişsin şimdiye kadar bundan sonrada böyle devam edeceğine eminim

akşam yemeğimizi hazırlamaya mutfağa doğru gideyim...

tavuklu kaşarlı karnı yarık yapmayı planlıyorum,ilk kez yapıcam bakalım güzel olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…