hazirana 80li rakamlarda girmek istiyorum kızımın dediği gibi itttiiyoyum
darısı başıma 10ar 10ar verelim inş.benim jübilem sönük gecti.Kelebekcim ben de dukan diyeti yapıyorum 6 haftadır. Yaklaşık 10 kg verdim toplamda. Dışardayken uygulamak çok zor ama sonuç veren bir diyet burda deneyimlerimizi paylaşabiliriz bu konuda. İnşallah beklediğin sonuçlarını alırsın biranönce. Rejime başlamadan önce ben de öyle bir jübile yapmıştım. Çatlayana kadar yemiştim nerdeyse :))
.
diyet sürecinden bahseder misin.sen kıdemlisin bize göre..Bugün kü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Öğlen
Kıymalı brokoli yemeği yoğurt
Arada 2 büyük fincan yağüsız sütle kahve içtim.
cetvelin gözüme iliştide kilolarımız aynı sayılır..beraber verelim inş.göreceğine inanıyorum,menülerinden belli..Cumartesi regl oldum. Tartıya çıkmıyorum moralim bozulmasın diye. Ama bitince kaç kilo göreceğimi de çok merak ediyorum. Bakalım umarım güzel bir sonuç görürüm tartıda.
göz yanıltması diye bişey varya aynaya baka baka gözümüz farkedemez oluyor.ne zamanki dışardan bir gözle bakıyoruz ozaman farkediliyor..kendimi şöyle uzaktan bir görmek isterdim..eminim cok moralim bozulurdu..kızlar dün tvde yarışmaya bakdım tesadüfen gördüm aman allahım kendimi gördüm sanki en zayıf yarışmacıyla 10 kilo farkım var böylemiyim dedimbu gün itibarıyla pis gaza geldi ablanız 1400-1500 cal almaya çalışıcam yürüyüş bandında 3 gün 30 dk +3 gün 30 dk lesli teyze planım ve cumaya kadarda tartılmıycam ki günlük zavallının tepesindeydim işteee böyleeee.........
bende bende..ittiyolummmmmmmmmmmmm..hazirana 80li rakamlarda girmek istiyorum kızımın dediği gibi itttiiyoyum
Doğacım neden olmasın yeter ki isteyelim bizim yapamayacağımız şey yok....
darısı başıma 10ar 10ar verelim inş.benim jübilem sönük gecti.
diyet sürecinden bahseder misin.sen kıdemlisin bize göre..
cetvelin gözüme iliştide kilolarımız aynı sayılır..beraber verelim inş.göreceğine inanıyorum,menülerinden belli..
göz yanıltması diye bişey varya aynaya baka baka gözümüz farkedemez oluyor.ne zamanki dışardan bir gözle bakıyoruz ozaman farkediliyor..kendimi şöyle uzaktan bir görmek isterdim..eminim cok moralim bozulurdu..
bende bende..ittiyolummmmmmmmmmmmm..
çok iradesizm ya daha doğrusu başlıyorum hadeeee sıkıntılı bi olay oluyor öfff boş ver yaaa deyip yiyceklere saldırıyorum amaaa yeter yaa kıyafet alamıyorum üniforma gibi 2-3 kıyafet bellemişimbide kollarım ağrıyor epeydir bu kadar deildi çoğaldı yatamadım dün ağrısından gitsem hemen kilo ver denecek hastalık bile farklı eziyet kiloluyken hafta içi hastaneye bi gidip görünücem :26:
hazirana 80li rakamlarda girmek istiyorum kızımın dediği gibi itttiiyoyum
Ben seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri defalarca yaşadım. Hayatımda ilk defa en uzun sürdürebvildiğim diyet bu sefer ki . Daha da yolun çok başındayım.
Bence kendini 1300-1400 kalori alacağım diye sınırlama. Ekmek yeme öğle ve akşam yemeklerinde ama kahvaltını doyurucu yap. Akşam yemeklerini erken yemeye çalış ve yemekten sonra hiç bir şey yeme meyve dahil.
Bu dediklerimi yap ve 1 hafta dene bakalım egzersizle birlikte ne kadar kilo vereceksin. Sen iradesiz değilsin. Başaranlar 40-50 kilo verenler nasıl dayandı. En güzel örnek kırmızıgül 53 kilo vermiş bak. Biz neden yapmayalım ki.
Doğacım başaracağız çünkü ittiyoyuz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?