Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benide kabul ettiğiniz için teşekkürler kızlar bu sefer olacak diyorum

öncelikle hoşbuldum umarım hepimiz hedefimize ulaşırız

kahvaltı 1 haslama yumurta
light beyaz peynir 1 bardaktan biraz fazla light süt

ara:yeşil cay

öğlen:
1.5 kaşık yulaf kepeği yumurta süt ve baharattan yapılan omlet tarzı bişey yedim
süt 1 bardak

öncelikle hoşbuldum eğer o sitenin adını bulursan mutlaka benimle paylaş bu gün markete gittim sadece az yağlı peynir bulabildim maalesef yağsız yok ama yağsız süt var

benide yemek ve kahvaltı davetleri zorlar ama ben sebzenin sıfır yağla pişirileceğini bilmiyordum

kahvaltı 1 haslama yumurta
light beyaz peynir 1 bardaktan biraz fazla light süt

ara:yeşil cay

öğlen:
1.5 kaşık yulaf kepeği yumurta süt ve baharattan yapılan omlet tarzı bişey yedim
süt 1 bardak

ooo dukana başlanmış güzel bir başlangıç

Son düzenleme:
sabah kahvaltım:
çemenli 2 yumurta
bir bardak süt
2 kuru kayısı
1 çay bardağı ceviz
biraz peynir

ara: 1 elma
kuşburnu çayı
ekinezya çayı

öğle: 1 muz
1 tabak kuru fasulye
1 tabak pilav
turşu

akşam: salata
3 köfte
az makarna
bir tabak mercimek çorba
ayran

1saat yüzme
yarım saat yürüyüş

:122::124:
kızlarr sabah karatyıma harfi harfine uyuyom ama öğlen akşam tabuldotta ne varsa onu yiyom annem fena bozuluo ama kalorileri belli bugün yüzdüm bi,r gün yüzüp bir yürücem bakalım fark edecek miii merakk ediomm bölecee aşırmammm daa ortadann kalkarr

Son düzenleme:

canım afiyet olsun da bu menü karataya hiç uymamış.aynı öğünde pilav,muz,kuru fasulye..hepsi nişastalı

iyi akşamlar
millet nerelerdesinizzz???
ecemavi hoşgeldin canım

hoşbuldum
bu günkü menüm
SABAH 2 dilim kepek ekmek,1 adet zeytin,şekersiz çay,haşlama yumurta,accık peynir
ÖĞLEN meyva
AKŞAM zeytinyaglı yeşil fasulye,salata,light yoğurt
su bitki çayı içtim vede kahve
40 dk yürüdüm kızımla sek sek oynadım

Son düzenleme:

iyi aksamlar kizlaar...
iste benim tanidigim dogaa donduuu..
kizlar hepinizi cok azimli gorduuumm...ins..cuma ya sonuclarini aliriiz..
kaptaniniz telle cwbellesiyoo ancak bu kasar yazabiliyoruum..ama mesajlarrinizi okuyorum merak etmeyiiin...

iyi aksamlar kizlaar...
kaptaniniz telle cwbellesiyoo ancak bu kasar yazabiliyoruum..ama mesajlarrinizi okuyorum merak etmeyiiin...

iyi aksamlar kizlaar...

akşam:1 alabalık fileto yağsız teflonda.diet kola

ara:yogurt

ara:sütlü kahve sekersiz

evetttt dukanda ilk atak günü bitti sayılır.
spora gelince kuyumcuya kadar gittim
eşim aldı yüzüğümü..

akabe çok güzel kilo vermişsin şimdiye kadar bundan sonrada böyle devam edeceğine eminim
Ah canim agzindan bal damliyor insallah canim ,elimden geleni yapiyorum,sizzler icinde cok cok dua ediyorum söyle hep beraber zayiflayalim ins.

Ecemavi hosgeldin tanistigimiza m.oldum

Kelebekolcam iyi günlerde tak canim,yüzügün cok güzelmis

Saferancim ben bu hafta zayiflamak icin acaip motiveliyim
Bu grup Allahin izniyle Cuma günü 1.gelcek

Saliss menün canim baya karbonhidrat agirlikli normalmi bu canim

ben geldim canlarım bugün bir testim vardı yaptıramadım aç kaldıgımda yanıma kar kaldı başım nasıl agrıyo birbilseniz bugün bir pogaca ve bir simit yedim hastanede malesef 1 gittik 5 eve geldik ablamla akşam yemegindede 1 dilim ekmek bir kupa çay ve asahanda sucuklu yumurta dyedim 4 şatal kadar bugün diyet yapamadım vallahi ne yapayım şimdi gidip uyumak istiyorum basım çok agrıyo migreniz azdı gene ya yarın işşallah saglıklı bir kahvaltıyla sizlerleyim hastane kokusu üstümden çıkmadı su ş alsam gözüm alsana safişim canım allah sana yardım etsin ben bu hastanelere gidince anam aglıyo birde sen hergün sana dua edicem bebem aklıma geldikçe bebem başımız agrısından vallahi duramıyorum pc başından ah başım ne iyi gelir migrene yaherkeze iyi geçeler kızlar

oy kiyamam Allah sifa versin canim
rezene migrene cok iyi,eger seviyorsan yemegini yapip yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…