Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

fistiklar ben kaciyorum....hava 18 derecee...bizim bu gavur memlekette yaz demek
izinli oldugumdan hemen kendimi disari aticammm..bakalimm kacirdigi neler varmisss

ne kaaa dikkatlisinn maşallah maşallah kilo sorunu olmayınca böyle oluyor galiba insan
tamam tatlım paylaşımda düzelttim

yok kiz onden degil...aylardir listeyi ben yaptim..kolay kolay unutmuyyor insan
saphisim ben busabah kalkar kalkmaz tartildim malum cuma diye..bir baktim 55.8...annaaa dedim hemen topige yazim..sonra dur kiz nereye mezun oldun ya dedim guldum gectim...insallah sizlerde yasarsiniz..inan okadar guzel bir duygu kiii

canım benimm harikasınnn,inşallah bizlerde görücez o günleri 55 ne demek yaaa manken de olursun sen şimdi başımıza

kızlar ben de kaçıyorum..öpüyorum hepinizi çokkk güzel bir hafta sonu olsun hepimiz içinnn benim piknik hayalim var yaa bakalımmm nasip

Ahh saphiramm neredeee yaa bugün o kadar kötüydümm kii anlatqamamm neler oldu nelerr

Eki Görüntüle 374019

ahahahaha kızlar çok güldüm bunaa

İştee tam olarak bu benn

Kızlarrr önceliklee sizdenn özürr dileyrek başlayayım canım o kadar sııkkın ki anlatamammm çünkü kilo vermek yerinee alıyorummm vee sizee katkı yerine birde geride tutuyorumGerçektenn canım çok sıkıldı bu saabah tek bir sonuçla karalara bürünen biri değilim amaa bu kaçıncı Üstelik aynı başarısızlıkları okuldada tadıyorum benim sorunum ne bilmiyorum gerçektenn sanırım ben depresyonun kapısındayım Bu aralara hayatımın her yanı berbatt stajım berbat diyetim berbat sporum berbat işim berbat Ne yapacağımı şaşırdımm..Bugün ne yapacağımı bilmez halde dolandım durdumm gittim meslek lisesinde ders anlatılacaktıı kafamm başkaa yerde yaa hiç verimli olamadım çocuklaraa zavallılar hiç bişi anlamadı kabus gibiydi zaten ergenler benide çok dinlemediler kafam kazan oldu ve öğretmen olamayacağımı zaaten biliyordum annemin zoruyla bu yoğunlukta birde formasyonla uğraşıyoom diyee dahaa sinirlendim tabiÇıktım biraz hastanede arkadaşımın yanına gideyim dedim ordada bu kilo muhabbetti açıldıı salak bir kız var densiz yanımda abuk sabuk konuştu neymiş efenim kilo almak çok zormuş nasıl beceriyorlarmış sadeece akşam yemesek bile almaz mışızz zatenn canımm sıkkınn patladımm sonundaa ağzının payını verdim o çıktı tabi odadan ben başladım ağlamayaa sinirlerr boca oldu tabiiii sonraa arkadaş dayanamadı yürü dedi diyetisyenin odasına gidios ne yapıosan anlat yanlışlarını soralım onları yapma gittik konuştuk kadın beni rahatlatmak için elinden geleni yaptı saolsun diyetisyen yerine psikiyatri olsa yeriymiş Sonra dedi ki sen kendini kıtlık psikolojisine sokmuşun lezzetli yiyecekler ömür boyu yasak değil sadece şu kilolarından kurtulana kadar haftada bir öğün istediğin kaçamaağı yap dedi kendine herşey yasakmış gibi davranma acıma dedi sonra ben geliom dedi çıktı odadan benim yüzümü görseniz amaa ağlamaktan ağzım burnum birbirine girmiş sonra bir avuç çikolatayla döndü bunların hepsini yiyeceksin dedi salak gibi bakıyorum kAdının suratına kızlar görmeniz lasımDedim nasıl olur? hemen başla on dakikan var dedi Başladım yemeye 4 tane arka arkaya yedim ama artık bir gıdım sokacak halim kalmadı hemen devammmm felann dediiii dediimm kadın deli heralde 3 tane daha yedim amaa artık son noktadayım resmen sonra yeter dediAmaa beni görmelisiniz hemm o kadar çikolatadan hem şaşkınlıktan ölecektim şimdi mutlu musun dedi hayır dedim o zaman kendini yemekle kandırmayı bırak yemek yemek insanı mutlu etmez dediHayatımda hiç bu kadar ciddi ve basit bir ders almadım sanıırım artık kaçamak yapabileceğimi sanmıyorum çok uzun bir süre Kendimi hala berbat hissediyorum aama bugün dediklerini düşününce haklı olduğunu anladım

Son düzenleme:
canım salisim inan hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz..taze mankenimiz kırmızıgüle sor bakalım 110 kg iken neler yaşadı neler hissetti,o da aynen senin gibi genç kız...güzel kuşum ben sana demedim mi haftada 1 öğün serbest öğün yap kendine,ne istiyorsan ye iç diye,niye sıkıyorsun bu kadar kendini.Ben haftada 1 yapmıyordum ama 15 te bir yapıyordum çünkü 15 te bir günüm vardı,sonra o düzenim bozuldu hatta son zamanlarda düzen filan kalmadı ama elbet toparlanacağım,toparlanacağız!başka çaresi yok!!!biz de sağlıklı bireyler olacağız,kendine güvenen,herkes bana mı bakıyor diye yaşamadan,baksınlar baksınlar güzele bakmak sevaptır diyerek! Bence senin asıl sıkıntın yoğun iş tempon ve tüm hayatına,diyetine yansıması.çok genç ve sağlıklı bir insansın diyetini uygulayıpta kilo vermemen için hiç bir sebep yok.Hep birlikte vereceğiz canım benim,birbirimize destek olarak,zaman zaman dostça uyararak..
takıma zararım oluyor düşüncesi hepimizde oluyor kilo veremediğimizde ya da aldığımızda.Hep aynı kişiler her hafta en iyi dereceleri alamazki,bir hafta iyi olur bir hafta kötü,robot değilizki biz tatlım.ayda 1 veya 2 kg versek yeterli aslında biliyor musun,önemli olan diyetimizi uzun vadede devam ettirebilelim.kendimizi sıkmadan yormadan,canımız bişey istediğinde yiyerek ama yine hayatımızın geneline diyetimizi uygulayarak
üzme kendini,stres kilo vermeye engel en önemli faktör çünkü karaciğer yağlanması yapıyor bunu sen benden daha iyi bilirsin ben hocamızın söyleidklerini aktarıyorum.Seni seviyoruzzzz yavru kuşşş

kahvaltı:

2 yumurta beyazı haşlanmış
2 kk peynir
6-7 zeytin
domates (zeytinyağ gezdirilmiş)
yarım dilim t.b. ekmeği

öğlen:
1 dilim t.b. ekmeği+krem peynir
3 bardak çay

akşam:
1 büyük tabak tavklu nohut yemeği
1 kaseye yakın yoğurt
2 lokma ekmek
2 kaşık pilav

kıyamam sana ben üzme tatlı canını bana bak 2 haftadır veremiyorum ben umudunmu yitiriyorummu gel ban seni sevgiden öldürüyüm
aferim sana ne ka güzel anlatmışsın bebem
Gelelim bana akşama ıspanak yemegi ve yayla çorbası ve yogurtlu yagsız makarna yicem özledim makarnayı az öz yicek akşamda sodamı içicem tam am

Yaaa sizee o kadar çok şey borçluyum ki canım anlatamam amaa benn neredeyse dört aydır bir alıp bir veriyorum metabolizmam beni kahredeck bu hafta o kadar dikkat ettim önceki haftaya göre yinede kilo alıyorumm Dediğin gibi şu stajın da etkisi oluyor çünkü stresim o kadar çok ki çok karmaşık çok zor bir yer psikolojisi çok ağır günde en az bir iki kez ağlıyorum ziyaret saatlerinde tuvaletlerde soyunma odalarında ilk haftam alışamadım birde sanırım 7 aydır böle gündüz çalışıp akşam eve gelip ders çalışıp haftasnuda havuzda çalışmak galiba yıprattı beni kendimi yük altında eziliyor gibi hissediyorumKırmızıgülüme o kadar hayranım ki ne kadar enerjik bende yapmaya kalkıom beceremiom birde bu hafta 3 gün sporun ardından o sonucu alınca taşma noktam oldu galiba

canım benim yaptıgım diyeti yap ben sabahyumurta peynir 5 yes,şil zeytin yeşil çay içiyorum öylen haşlama yiyorum akşamda az öz yiyorum okadar çokta güzel veriyorum dene istersen hayatımdan patatesi havucu 3 beyazı çıkardım vallahi bazen görünce o 3 beyazı yeni görmüş gibi oluyorum veremeseydim ben veremezdim unutma 118 kişlodan bu kiloya düştüm az öz zamanda deghil ama ara ra diyeti bıraktım vs işte sende kendine inanki veresin yoksa yanına gelir döverim seni

Bu aralar iyi bir sopaya ihtiyacım var kanımca paşam

bu aralar iyi bir sopaya ihtiyacım var kanımca paşam

ni demek bebem hemen yeterki sen isteumutsuzluga kapılmak yok canım bunu unutmasöz istedigim kiloya ulaşırsan seni bırakmıcam burda birlikte mezun olucez sözüm halen geçerli unutma her 10 kiloya tebrik artı hediye 90 düş sen hediyeni yollucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…