ben geldim canlarımbugün bir testim vardı yaptıramadım aç kaldıgımda yanıma kar kaldı başım nasıl agrıyo birbilseniz bugün bir pogaca ve bir simit yedim hastanede malesef 1 gittik 5 eve geldik ablamla akşam yemegindede 1 dilim ekmek bir kupa çay ve asahanda sucuklu yumurta dyedim 4 şatal kadar bugün diyet yapamadım vallahi ne yapayım şimdi gidip uyumak istiyorum basım çok agrıyo migreniz azdı gene ya yarın işşallah saglıklı bir kahvaltıyla sizlerleyim hastane kokusu üstümden çıkmadı su ş alsam gözüm alsana safişim canım allah sana yardım etsin ben bu hastanelere gidince anam aglıyo birde sen hergün sana dua edicem bebem aklıma geldikçe bebem başımız agrısından vallahi duramıyorum pc başından ah başım ne iyi gelir migrene ya herkeze iyi geçeler kızlar
akşam yemeğimizi hazırlamaya mutfağa doğru gideyim...
tavuklu kaşarlı karnı yarık yapmayı planlıyorum,ilk kez yapıcam bakalım güzel olacak mı
Akşam menüm
tavuk sote kocaman bir kase salata
yarın görüşmek üzere arkadaşlar
sabah kahvaltım:
çemenli 2 yumurta
bir bardak süt
2 kuru kayısı
1 çay bardağı ceviz
biraz peynir
ara: 1 elma
kuşburnu çayı
ekinezya çayı
öğle: 1 muz
1 tabak kuru fasulye
1 tabak pilav
turşu
akşam: salata
3 köfte
az makarna
bir tabak mercimek çorba
ayran
1saat yüzme
yarım saat yürüyüş
hoşgeldin ecemaviii aramızaa bol şanslarrrr inşşşş tez zamanda kurtulursun canım
Nasiliniz güzeller
kahvaltim
1 kepek ekmekli tost
2 yumurta
1 elma
öglen menüm
2 porsiyon
yogurtlu esmer makarna
1 elma
gece bende zayiflamak istiyenlerin tekrarini netten izledim
gösyaslarimi tutamadim
sanki beni anlatiyorlardi
birde cok hirslandim nedense..zaten elh baya dikkat ediyordum ama yürüyüslerime daha bir agirlik verdim
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun
canım afiyet olsun da bu menü karataya hiç uymamış.aynı öğünde pilav,muz,kuru fasulye..hepsi nişastalı
:122::124:
kızlarr sabah karatyıma harfi harfine uyuyom ama öğlen akşam tabuldotta ne varsa onu yiyom annem fena bozuluo ama kalorileri belli bugün yüzdüm bi,r gün yüzüp bir yürücem bakalım fark edecek miii merakk ediomm bölecee aşırmammm daa ortadann kalkarr
akşam:1 alabalık fileto yağsız teflonda.diet kola
ara:yogurt
ara:sütlü kahve sekersiz
evetttt dukanda ilk atak günü bitti sayılır.
spora gelince kuyumcuya kadar gittim
eşim aldı yüzüğümü..Eki Görüntüle 375945
ben geldim canlarımbugün bir testim vardı yaptıramadım aç kaldıgımda yanıma kar kaldı başım nasıl agrıyo birbilseniz bugün bir pogaca ve bir simit yedim hastanede malesef 1 gittik 5 eve geldik ablamla akşam yemegindede 1 dilim ekmek bir kupa çay ve asahanda sucuklu yumurta dyedim 4 şatal kadar bugün diyet yapamadım vallahi ne yapayım şimdi gidip uyumak istiyorum basım çok agrıyo migreniz azdı gene ya yarın işşallah saglıklı bir kahvaltıyla sizlerleyim hastane kokusu üstümden çıkmadı su ş alsam gözüm alsana safişim canım allah sana yardım etsin ben bu hastanelere gidince anam aglıyo birde sen hergün sana dua edicem bebem aklıma geldikçe bebem başımız agrısından vallahi duramıyorum pc başından ah başım ne iyi gelir migrene ya herkeze iyi geçeler kızlar
kızlar ben bu gün hem kahvaltıya hem de akşam yemeğine davetliyim onun için arada vede akşam geç vakitte uğramaya gayret ederim vede tabi çok yememeye.....
eğer peynir yapma tarifi bilen varsa paylaşırsa memnun olurum çünkü sadece low fat peynir buldum yağsız yok
akşam:1 alabalık fileto yağsız teflonda.diet kola
ara:yogurt
ara:sütlü kahve sekersiz
evetttt dukanda ilk atak günü bitti sayılır.
spora gelince kuyumcuya kadar gittim
eşim aldı yüzüğümü..Eki Görüntüle 375945
Gunaydin sekerler,
dun sifre alan olmadi oyuzden bende giremedim..eve gittigimdede kardesimle ilgilenince
vakit gec oldu birdaha gielme firsati bulamadim..
bugun kendimi cok yorgun hissediyorum..inanirmisiniz gunde 4 saat spor yaptigimda bukadar yorgun hissetmedim hic..
sporu az yaptigimdan oluyor galiba..bugunden itibaren gunde bir saatte olsa yuruyus yapmaya calisicam..kilomda cok degisiklik yok
bugun 55.4 ciktim..simdilik iyi gidiyor bakalim
kızlar ben bu gün hem kahvaltıya hem de akşam yemeğine davetliyim onun için arada vede akşam geç vakitte uğramaya gayret ederim vede tabi çok yememeye.....
eğer peynir yapma tarifi bilen varsa paylaşırsa memnun olurum çünkü sadece low fat peynir buldum yağsız yok
Kizlar doktorda bugün yeni bir yazi okudum. Oda tesaadüfen basima düstü regalden, dedimki bu is de bir hayir var.
Konu "Nasil dogru zayiflanir".
Aslinda yeni arastirmalara göre su sekil beslenince zayifliyorlarmis. Kilo almak kandaki insuline bagli oldugu icin, dogru olan buymus.
3 ana ögün, ac kalkmicaksin, Ögünler arasi 5 saat gecmis olmasi gerek. Aralarda kan sekerini yükseltecek gidalardan uzak durucaksin. Yani meyvelerle ara ögün yok.
Sabahlari protein yemiceksin, sadece karbonhidrat agirlikli, güne yeni baslayan vücuda en gereken sey sabahlarlari KH'mis.
Öglenleri protein, sebze ve KH karisimi yenilmasi gerekiyormus.
Aksamlari ise sadece protein alinmaliymis, karbonhidrat oldukca az yani, sifira yakin olmaliymis. (Tavuk etli salata misal)
Spor icin genetik acidan en uygun saat 11-16 arasiymis. O saatlerde kaslarin yag yakma orani 100de 100lere cikiyormus.
Sadece bu 3 kurala dikkat edersek, uyku uyurken zayiflama ve saglikli onarim gerceklesiyormus vücutda.
bu yazıyı bir arkadaşımın zayıflama günlüğünden aldım
bir arabistan sabahından herkese iyi vede mutlu günler diliyorum
canım ecemavi benim ablam bugün yogun sana cevap yazması gecikir belki ben yazayım..ablam arabistanda eşi öğretmen gecici görevle gittiler..arabistandami yasiyosunuz benim iicn ne büyük bir mutluluk olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?