Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

açlıgımdan yanlış okumuşum galiba kız bensiz yetirmi o pizza ay çok severimmm eşimde çok güzel yapar allah var

işşallah bu yola devam edicem

MAAŞALLAH benim eşim yumurta bile kırmaz heleki pizza yapsın

menü güzel vazgeçme sakın

boş ver haftyaya daha iyi bir atağa kalkarsın benimde durumum senden farklı değil

abla kendine bir kilo cetveli yapsana başlangıc kilon hedef kilon..

hele nasıl yapılacak bir bakayım yarın bir tartılayımda

aslında yediklerin çok değil ama dengesiz

bugün 3defa sen zayıfladın dediler.
regl oldum bu arada yarın kaç çıkarım tahmin bile edemiyorum..

MAAŞALLAH kardeşime hedefe kadar durmak yok

sana kolay gelsin

Ben bugünkü menümü yazıp çıkıyorum.

Sabah
2 yumurta,süt, peynir ve yulaf kepeği karışımı ile omlet. (İlk denememdi çok başarılı değildi)

Öğlen
Tavuk ızgara yoğurt
kpepin neden olmadı acaba bende yulaflı tarifler araştırsam iyi olur

ahhh o ne güzel duygudur önceden giyemediğini giymek

Son düzenleme:

aslında uzmanlar akşamları karbonhidrat almayın diyor

aslında uzmanlar akşamları karbonhidrat almayın diyor

Evet canım aslında haklısınnn amaa bugün çok midem bulandııı erkendenn evee geldimmm yattımmm midemi bastırsın diye yedim birde çok azdı 3 kaşık filandııı tabağın ortasındaydı yani bide bulgur çok zararlı değildir bence tatlım yaa

menü:
sabah:2 yumurta
peynir
salam

ara:goji berry kahve

öğle:salam
1 tabak dünkü çorbadan

akşam:
yumurtalı kıyma
azcık tere
ayran

Son düzenleme:
Sen zayıfladın lafını duymak ne güzel bir duygu değil mi? Sen yarın ki tartıyı dert etme reglin başladıktan sonra 3 gün içinde atıyorsun şişkinliği asıl o zaman bak tartıya.
hemde nassılllll...

Allah kolaylık versin canım uykusuzluk cok fena birşey..
olsun canım..sıkılaşmanda güzel birşey..bazen duraklama oluyor bizde haftaya atak yaparız yeterki vazgecmeyelim..

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 4 ziyaretçi)
saliss,
pasam3405,
kelebekolacam

Kızlarrrr hoşgeldinizzz

güzel yüreğine teşekkürler ama zaten bildiğim kadarıyla yardımla okunamıyormuş bende evlilik için yaptım inş. dualarım kabul olur
olurda dua edilicekse seve seve yardım ederim bebem unutma olurmu
vay be senin şimdi havandanda geçilme heaynı benim gibi

Yaa benn bi mezunn olayımmm seniii herrr türlüüü pastayaaa boğarımm amaa artıkkk görebilecek miyim mayısı bilmiom
ozaman ver çabukta bend pastalarıma kavuşuyumkızlar şişliklerim indi işallah bu ssfer verdim kiloyu hadi bismilaah korkumdan tartılmadım yarın nasıpse bakalım ne çıkıcem:18::18:
canım yumurtayı bire düşür pilav ve patates yeme ben hayatımdan çıkardım makarna bile yesem yogurtlu yiyorum çok haslıyorum diri oluyo onudan kiloda almıyosun pilavıda yemek istersen lapa yapıcak kilo almak istemiyosan ay çok severim lapa pilanv bak şimid canım istedi
canım menü devamda çorabyı degiştirdim kabak çorbası yaptım googlle amcan sagolsun yeminle tadı güzel olmuştu kahvaltıdan sonra avuş içi kadar ceviz 2 elma yedim haşlamalarımı yiyemedim işlerim anca bittidepazartesi trafigim yok yürüyüşe gidicem bu arada kızlar perşembeye randevuyu aldık kadın dogumcuya bakalım ne dicek testlerimi götürücem dua edinn ne olur bende anne oluyum yavrularım beni bırakıp gitmesin yürecigim yanmasın yarım kilo hamsi vardı onu temizledim altına sogan domates patates balık bol maydonoz limon az sıvı yag az su kusuk ateşte lokum gibi olmuş onu yicem salatayla birlikte kabak çorbasınıda yicem bundan sonra yaparım kabak çorbası çok güzel oldu bu arada gene greyfurt suyumu içmeyi unutmuşum iyimine yapsamda unutmasan yav:44::44:

Yaa paşammm bi verebilsemmm inan o kadar çok istiyorum kiiiii

Paşammm pilav konusunda haklısın ama akşama kadar hiç oturmadan çalışıommm yumurtayı bire düşürürsemmmm bayılır kalırımm çünküü şuu an benim tüm günümüü kurtaran sabah kahvaltısı yoksa çok acıkıyorum gerçektentabi birde hasta yakınları sabahları süreklii pasta börek simit geti,rio bize saolsunlar amaa ben hiçbirini yemiom sabah kahvaltu yapıncaa yoksa varyaa direkt gömülürüm böreklere

hoş bulduk bebem nasılsın görüşmeyeli bakalım

İyi tatlım yaa noplsunn bugün hasta oldum bendee midem çok bulanıyorrr erken bıraktılarrr hoş olmayan bir tecrübe yaşadım midem kaldırmadı betim benzim attı dediler sen gitt amaa halaa midem fenaa metpamid içtim amaa ne çaree geçmiooo

sevgili salisss sana tavsiyelerim var birincisi kahvaltından maydonozu sakın eksik etme çavdar ekmegi al kendine kurut evde yada frına söyle o kurutuyo inan çok dok tutyo maydonozla ekmek çokmu karnın açıktı grisini al ye bak benim çok karnım acıkınca 3 grisiniyi alıuyorum bir kocaman ayranla götürüyorum vallahielma çok tüket incir yeme kilo kan yapar kara erik al 5 tane ye oda dok tuto kayısı ye oda dok tutyo ben az öz yiyorum canım tatlı isterse onları yiyorum pilava gelince ölüyorum pilav için ama dün bir kaşık yedim çok pişman oldum sanki kaşıktaki pirnçler ben karbonhidratım yeme beni diye bagıryoondan yemiyorum kahvaltıda bir yumurta çok bile geliyo bana bugün bakma 1.5 yedigime eşim yarısını bırakmıştavefakar eşim benim nede düşünür paşasınuıyürüyüş şart tabe

Tavsiyeler güzel inş yazın uygularım paşamm çünküü şimdi şartlar uygun değil bunlaraa hele bi mezunn olammmm oo güzel elbiseyii giyeyimmm mezuniyetteeeYaa ne giysemmm benn şakaa makaa mayıstaaaa mezunumm paşammmm

geçmiş olsun bebem name limon kaynat bebem yada soda iç limon sıkıp iyi geliyo ben ne yapaıym ev işlerini halletim eşim yoldaymış onu bekliyorum

senin yerinde olsan siyah beyaz giyinirim ben çok severim öyle renkleride boydan elbise giy canım bu senin daha uzun oldugunu gözteriri alımlı 2 parça sakın giyme he boyun kısa hemde kilolu gösteriri nerdenmi bilyorum gelinligimi diken kadın demişti zaten kilolusun demiştigenede sen bilirsin sen ne düşünüyosun bakalım kıyafet

yaa bendee bahara denk gelioo diyeee şölee renkli bişiler mi alsam dedimm amaaa dediğin doğru dahaa kilolarrrr duruyoorrrr bakalımmm belki mayısa kadar verirsemmm o zamann renkli alırımmm

Anacığımaa söleyemmdeee bana nane limon yapsınn bariii o ii gelir belkii
anacının ellerinden öperim bebem
yaa bendee bahara denk gelioo diyeee şölee renkli bişiler mi alsam dedimm amaaa dediğin doğru dahaa kilolarrrr duruyoorrrr bakalımmm belki mayısa kadar verirsemmm o zamann renkli alırımmm

canım evet kilolarından kurtulursan şimdi favori bir mavi tonu var aklıma gelmiyo tonu neyse birde yeşil çırtlak degil yumuşak renk elbise beyendim alamadım ben alıcagımdad bitmiştiş yaw benim kıyafetlerim hep siyah gri koyu yane nedense onların arkasında saklanıyorum artık artık şöle cıvıl cıvıl şeyler giymen istiyorum allahım bir pardesü beyendim spor kiloları vereyim gidip onu alıcem öncesi ve sonrası diye göstericem sizlere işşallah ama 70 düşüyyüm ilk hedefin 70 sonra 60 düşücem işşallah sonra bakmışsın 50 olmuşum hayal ama olsun

Son düzenleme:

hayalll değill kuşummmm o günlerdee gelecekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…