hosgeldin canimcanlarrııımmm iyi akşamlar
bugün arkadaş toplantım vardı,güzel bir gün oldu bir o kadar da yorucuBir sürü mamalar yedim yarına nasip olursa sırf yoğurt yemeği düşünüyorum,birazcıkta olsa ekside çıkayım cumaya :18:
hosgeldin canim
ben birgün yogurt yesem ,ertesi gün mutfaga saldiririm galiba
o kadar eziyet etme istersen kendine,biraz birseyler atistir yine canim
canım karatayda yasak olmayan şeylerden doyana kadar yiyebildiğim için saldırsam da sorun değil.şekerli ve unlu olmasın yeter
Aksam
1 tabak yesil salata
1 porsiyon havuc salatasi
1 porsiyon yogurt
1 elma
hadi bir dilim yedin 2.yi neden yedin
ne linki ben kaçırmışım eğer diyet hakkkında bilgiyse ben burda diyet yöntemleri ve deneyimleriniz kısmında dukancılara baktım öyle uzun inceleme fırsatım olmadı..kitabımda yok ama uygulayanlardan deneyimlerinden faydalanıyorum..ama testini istiyorsan google dukan testi yazmıştım ordan ulaşmıştım şimdi net hatırmıyorum..
Ecemavi 500grlık kutu bana tam 1 ay yetti atakta 1,5 yemek kaşığı seyirde 2 yemek kaşığı kullanıyorsun 1 günde. Pazar günü krep denedim ilk defa o sana verdiğim blogdan baktım tarifine güzel oldu kahvaltı için iyi bir alternatif. Ben genelde yoğurdun içine karıştırarark yiyorum.
Saphiraammmm bakk bunlardaa yediklerim:
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
biraz peynir
biraz çemen
1 kayısı
1 bardak süt
1 çay bardağı ceviz
3 zeytin
Ara: zencefilli çay
Öğle:1 tabak dometes çorbası
1 adet armut
1 tabak etli kereviz
bir çatalın ucuyla su böreğinin tadına baktım kızlarrrr tabuldotta bi bu eksiktiii yaaçok kızdım
Bir bardak süt
Akşam:4 kaşık şakşuka die bi yemek
bir tabak çorba
2 dilim pizza çıkmış akşam yemeğindee yuhh dedimm yaaa bana inatlarına yapıolarrr nefsimi denediler bugün ucundan kopardım
spangile artıkk ne desem bilmiom bundan da kaşığın ucuyla tadına baktımm kızlarrr amaa beni sinir etti yemekler bugün
1 saat yüzdüm
40 dakka yürüdüm
Akşama kadar da çalıştım amaaa o sayılmazzzzz
eline sağlık canım
ecemavi tebrikler
afiyet olsun canım.aç kalmışa benziyorsun bugün.bu arada şakşuka patlıcan biber patates kızartmasının domates soslu halidir.mezedir normalde.kuzucum İzmirde meşhurdur bilmiyor muydun
sporun güzel olmuş canım cuma günü güzel sonuç alacaksın inşallah
valla tatlım ben de özledim
yine iyi dayanmışsın bende artık sabretmeyi öğrenmeliyim
sorma ya bende olacam ödem toplamaya başladım.şurda ne güzel dukan atak yapıyoruz regl üstüne kötü oldu.Bir de bugün regl oldum.Belim karnım her yerim ağrıyo.şiştim de iyice :/ cumaya hayrolsun sonumuz...
kıyamam ben sana senin iyiliğn için dedim ablacım ben bişey canım istediğinde şimdiye kadar yeterince tadını cıkardın bak ne hale geldin diye kendimi frenliyorum o pizzaları yemekten daha güzel birşeyi söleyim mi sana 38-40 beden bir kıayafetin cuk die üzerine olması..eee doğru söze ne denirkelebekim sen tr desin şu kitabı alda bir okuyuver sonrada bana gönder
saliscim öğrencilikte diyet yapmak ne kadar zor ben bilirim 64 kiloyla gittiğim yurtta 80ni aştım.6 yıl kurtaramadım pacayı kilolardan hep diyetteydim güya..ama diyetteyim diye her kaçamağımda dağları yedim.diyetteyim psikolojisi yapmasaydım belki 1 dilim yiyeceğim kekten yrın yeniden diyete başlarım psikolojisiyle 3 yedim.sonra kafamı diyetten ve yemekten uzaklaştırıp derslerime verdim hem mezun oldum hemde 64 kiloyla eve geri döndüm.Yaa patlıcan yemeğine benzioduuu domatesli felanben hiç yemedimmm deee adınıı şarkıdan hatırlıomm tarık mengüç ün : ama tadı güzeldi biraz aç kaldımm galibaaa amaa sütleee dooyurmaya çalıştım kendimiiii inş yarın tabuldotta sevmediğim yemekler çıkar çünkü açımmm
Ahhh canımm yaaa cidden zor oluoooo amaa ödülümüz iyi olur inşşşşş
sen gel dedin ben geldim sen çıkmışın ben geldim ben çımısım sen gelmişin ay ban birşeyler oliyi:111::111::111:kafam kıyak oldu dün hürremi seyredince ay ne agladım ya laflarına
Kaynatt bebeğimm yaaaaVallaaa bendee azcıkk ders çalışaammmm dedimm nasıll uyku bastı
Afiyett olsunn tatlımmmm
allah razı olsun kardeşim benimAllah hayirlara yönlendirsin canim,kac yillik evlisin canim
Ben 17 yillik evliyim bizimde olmadi..
Pasam cok gecmis olsun cnm Allah afiyetler sifalar versin insallah
canım aynı dert bende var işin komigi adetm bitene kadar şiş oluyo vucudum eşim bile dedi kilomu aldın sen len dedim ne yiyomki alayımBir de bugün regl oldum.Belim karnım her yerim ağrıyo.şiştim de iyice :/ cumaya hayrolsun sonumuz...
ah ah ne ka güzel mamalar yemişin aşk olsun beni neden çagırmadın bakıyımkahvaltı:
1 kk yumurta beyazı
peynir
domates
zeytin
1 lokma reçelli ekmek
öğlen:
bolca sakatat söğüş+soğan+yeşillik+domates
lavaş
börek
sarma pirinçli :13:
kurabiye
çay
kahve
akşam:
4 ad. köfte
kız günahtır aglatmayın garibi kız börek neliydi tadı güzelmiydi süle banada hayal kuruyum yiyemiyorum barieee doğru söze ne denir
kelebekim sen tr desin şu kitabı alda bir okuyuver sonrada bana gönder
teşekkürler canım banada en az 2 ay gider yani
kız sen kilo ver bak söz seni öpücüklere bogucamYaa patlıcan yemeğine benzioduuu domatesli felanben hiç yemedimmm deee adınıı şarkıdan hatırlıomm tarık mengüç ün : ama tadı güzeldi biraz aç kaldımm galibaaa amaa sütleee dooyurmaya çalıştım kendimiiii inş yarın tabuldotta sevmediğim yemekler çıkar çünkü açımmm
Ahhh canımm yaaa cidden zor oluoooo amaa ödülümüz iyi olur inşşşşş
bu arada günaydınnnn kızlar..
bu arada günaydınnnn kızlar..
günaydın kardeşim
paşam sanada günaydın kız börek değildi pizzaydı pizza
paşam sen doğru yolu bulmuşsun sakın kendini kaybetme inş sonu iyi olsun sende hayırlı bir evlat sahibi ol da şimdi tevekkül et o zaman da şükret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?