kızlar kilo bildirimi yarın öğlen 12 kadar bu sayfayamı yapılacak
haftasonu kuralların hepsi gecerli değil yani msj sayı zorunlulugu yok..ama diyete devamkızlar burada hafta sonu belki fazlaca uğrayamam ama yeteri miktar uğrarım inş
başalngıc kilon hedef kilon bu haftaki kilon hepsini yzaman lazım sen yenisin..sanki ben cok eskiyimkızlar kilo bildirimi yarın öğlen 12 kadar bu sayfayamı yapılacak
valla ben de çok aksi oluyorum hastaykencanım aynı dert bende var işin komigi adetm bitene kadar şiş oluyo vucudum eşim bile dedi kilomu aldın sen len dedim ne yiyomki alayımmoralimi sıfuır etti sabah sabah he tamam karıcım birşey demedim dedi sinirli oluyourmda kendim adet olunca
ah ah ne ka güzel mamalar yemişin aşk olsun beni neden çagırmadın bakıyımcanım bir seferden kaçamak olur dün bende birşey itiraf ediyim bir yemek kaşıgı pirinç pilavi yedim
hafta sonları mesaj zorunluluğu yok canımkızlar burada hafta sonu belki fazlaca uğrayamam ama yeteri miktar uğrarım inş
kızlar kilo bildirimi yarın öğlen 12 kadar bu sayfayamı yapılacak
canım hafta sonu mecbur degilkızlar kilo bildirimi yarın öğlen 12 kadar bu sayfayamı yapılacak
Selam Kızlar
çok ağrımm varr ilaç içip duruyorum((
canım hafta sonu mecbur degil
ah kıyamam benim agrılarım geçtide kanamam çok oluyo dogumlardan sonra:18::18:ah canım geçen 9 kız kkdan buluştuk birinin evinde millet götürdü yediklerini vallahi ben yazdımya buraya az öz yedimm yasakları yemedim nede özledim hamur işlerini yaw ah ah ne zaman ödüllendiricez kendimizibu arada karataymı dukanmı yapsam yada kendi diyetimemii devam etsem kararsız kaldım ya
canım hafta sonu mecbur degil
ah kıyamam benim agrılarım geçtide kanamam çok oluyo dogumlardan sonra:18::18:ah canım geçen 9 kız kkdan buluştuk birinin evinde millet götürdü yediklerini vallahi ben yazdımya buraya az öz yedimm yasakları yemedim nede özledim hamur işlerini yaw ah ah ne zaman ödüllendiricez kendimizibu arada karataymı dukanmı yapsam yada kendi diyetimemii devam etsem kararsız kaldım ya
paşam bebek için yazdıklarına çok üzüldüm tatlım karatyıda dukanı da bilmiyorum yarın araştırcam vaktim olursa ama bu evde diyet yapmak zor neyse bugün okumam var kızlar 785 ayetel kürsi okuyacağım gece anca uğrayabiliirim herhalde of çok korkuyorum biiremicem diye :18::18: bir dilek duası 786 ayetel kürsi 2 cuma arası okunacaktı ben elime bile almadım
bugün 3defa sen zayıfladın dediler.
regl oldum bu arada yarın kaç çıkarım tahmin bile edemiyorum..
canım eger adet olmasydım seve seve yardım ederdim inan dualarına ama adetim pazara anca banyo yaparım
sen gel dedin ben geldim sen çıkmışın ben geldim ben çımısım sen gelmişin ay ban birşeyler oliyi:111::111::111:kafam kıyak oldu dün hürremi seyredince ay ne agladım ya laflarına
allah razı olsun kardeşim benimyarın büyük gün bizim gelin ntsye baglanıcak teyzesi 37 haftalık oluyourm rabbimin izniyle inan kendi evladımın yolunugözler gibi bekliyorum yolunu allahım saglıklı dogumlar derede bizlere nasip eder söz sarıldıgımda ogluma senin yerinede sarılıcam okadar iyi anlıyourmki senin gibive benim gibileri işşallah bizde evlatlarımızı kokusunu duyarız canım benim ben ilk ogluma gebe kaldım ama 7 sene çocugum olmadı tedaviye ragmen çatlarma ignesi bile vurdurdum 2 kere artık dedim eşime 7 senedir olmuyo ugraşmayalım heray git reglinde doktora vs bıktım dedim yourldum dedim nisanda tedaviyi bıraktım seneye mayısta hamile kaldım arkadaş dediki kız sogan kürü yapsana hamile kalıyosun dedi aman dedim ne yapıcam yaradan vermedikten sonra soganmı vericek dedim sonra seda sayanı syrederken o otçu adam çıktı sogan kürü yapın hamile kalın diyodu dedim ne kaybedersin paşa o ay denedim hamile kaldım inanamadım bir bilsen ama sevincim malesef kısa sürdü erken dogumdan kaybettim sonra kıza kaldım oda gitti ya gene yetmedim yetemedim evlatlarıma
arkadaşın biri bana geçen dediki paşa sen bu kadar karnındakine üzülüyosun ya arkadaşım ne yapsın 3 yaşında oglu vardı arkadaşımın demiş ölmüş kalp hastasıymış doguştan yavrum ameliyat olmuş tansiyonunu düzenleyememişler ve vefat etmiş ay çok üzüldüm dediki ban o yıkadı koynuna aldı uyuttu büyüdügünü gördü vs helede bir laf etti bu yüregim parçalandı oglu kadının demişki ameliyata grince annecim su veririmisin demiş kadında ne yapsın ameliyata giricek diye vermemiş vefat edincede kadın ahıt yakmış ah oglum benden su istedide ben son suyunu veremedim o gün o lafa ne agladım kendimi onun yerine koydum ya bende onun durumuda olsaydım ne yapardım dedigim gibi insan küçükte büyükte olsa üzülüyo can çünkü o insanın bir parçasıdedim neden öle dedin şuan gözlerimin yaşını görsen dedim bilerek dedim artık sirkelen kendine gel dedi bana dediki rahim boyum kısa korkuyorum üüzlüyorum vs deme dedi denemeden nerden anlıcaksın dedi hadi oldu hamilelik rahimin tuttu dogum ettin sonra bebegini kaybettin ozaman ne yapıcan dedi onun için dedi allaha inanıyosun secde ediyosun dedi onun için rabbimden ne geliyosa boyun egiceksinki dedi ozaman yaradan bak sana ne güzellikler yapıyo dedi sabret kardeşim sabret dedi mükafatın çok büyük helede 3 evladını cennete göndermişsin ne mutlu sana ve eşine dedi aklım başıma geldi işşallah geri gitmezben artık korkmucam tevekkülü yaradana bırakıcam şansımı bir daha denicem sanki hiç rahimimi diktirmemiş hiç hamile kalmamışım gibi davranıcam tabi davranabilirsem bu arada karar aldım kimseye demeyi düşünmüyorum hamileligi sadece eşim benim ailem ve sadece kaynanama dicem mecburum demeye eşim kızıyo yoksa kendimi kaştarırırm rabbim hepimizin yardımcısı olsun işşallah üüzlmeyelim hamile olan arkadaşlar saglıklıca dogursun bebegi olmasını bekleyenlere tez zamanda versin işşallah eylüle kadar düşünmüyorum gebeligi işşallahta bir kazayya kurban gitmem hem kıs olursa ddim kendimce kalırsam hamile stresede girmem yazın zor oluyo yatması gönül isterki yazın kalıyım geziyim tozuyum ama nerde bunada şükür deyim istanbulda gibi güzel bir memleketten günaydın diyorum
canım aynı dert bende var işin komigi adetm bitene kadar şiş oluyo vucudum eşim bile dedi kilomu aldın sen len dedim ne yiyomki alayımmoralimi sıfuır etti sabah sabah he tamam karıcım birşey demedim dedi sinirli oluyourmda kendim adet olunca
ah ah ne ka güzel mamalar yemişin aşk olsun beni neden çagırmadın bakıyımcanım bir seferden kaçamak olur dün bende birşey itiraf ediyim bir yemek kaşıgı pirinç pilavi yedim
kız günahtır aglatmayın garibi kız börek neliydi tadı güzelmiydi süle banada hayal kuruyum yiyemiyorum baristrese girme len bir seferden birşey olmaz insan tadına bakınca varya gerisi geliyo vallahi ah bu nefiz ah
kız sen kilo ver bak söz seni öpücüklere bogucamazmine hayranım dicem seni gaza getirmek için elimden geleni yapıcem ah kurban oluyum çok erken yazmışsın kuzum ya ben o saatlerde yatıyodum kıyamam mezun olunca alırsın artık ablama meyvali pasta diyet olsun lütfen nasıl olucekse
sanada günaydın bebemmmmmmmmm toplanın yamacıma ama olmuyo bömle ben geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?