Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar kilo bildirimi yarın öğlen 12 kadar bu sayfayamı yapılacak

evet canım isteyenler işi olunca perşembede yapıyolar ben okadar ugraştım bu saf kafama uyduramadım ya beceremedim ben

bu arada sabah kahvaltısında bir domates bir buçuk yumurta katı ve badem yedim birazdanda evi topluyum yeşil çayımı içicem akşamada hamsi buglama yeşil salata ve tarhana çorbası yapmayı düşünüyorum tabe planlarım degişmezseöylenede herzamanki gibi brokoli ve brüksel lahanası haslaması yicem nede güzel saglıklı besleniyorum he

kızlar burada hafta sonu belki fazlaca uğrayamam ama yeteri miktar uğrarım inş
haftasonu kuralların hepsi gecerli değil yani msj sayı zorunlulugu yok..ama diyete devam

başalngıc kilon hedef kilon bu haftaki kilon hepsini yzaman lazım sen yenisin..sanki ben cok eskiyim
of ya atakla ataga gececektim cokta umutlu değilim regl yüzünden.bugün4.günüm.dün araya araya goji berryi buldum iyi geldi sanırım..çünkü kabızda oldum.7 otlu çayda içiyorum.

abla kendine bir kilo cetveli yapsana başlangıc kilon hedef kilon..

Gunaydin kizlaar.....

Yarin kilo bildirimini 12ye kadar yapmaya calisalim lutfeen...

valla ben de çok aksi oluyorum hastayken
yok anacım güzel değil valla,yerken çok güzel de,sonrası acı oluyor benim böyle arkadaş toplantılarım çok oluyor o yüzden diyetim çok kaçamaklı ilerliyor
kızlar burada hafta sonu belki fazlaca uğrayamam ama yeteri miktar uğrarım inş
hafta sonları mesaj zorunluluğu yok canım

evet canım

canım hafta sonu mecbur degil
Selam Kızlar
çok ağrımm varr ilaç içip duruyorum ((

ah kıyamam benim agrılarım geçtide kanamam çok oluyo dogumlardan sonra:18::18:ah canım geçen 9 kız kkdan buluştuk birinin evinde millet götürdü yediklerini vallahi ben yazdımya buraya az öz yedimm yasakları yemedim nede özledim hamur işlerini yaw ah ah ne zaman ödüllendiricez kendimizi bu arada karataymı dukanmı yapsam yada kendi diyetimemii devam etsem kararsız kaldım ya

günaydın hepicinize of ya ben bu evde diyet yapamıyorum:2::2:hep ye azcık nolck of ya sabah çok güzel başlıyorum sonra sapıtıyorum çünkü hep zararlı şeyler yapıyorlar dünde ekmeksiz kuru biber kızartması yedim ama boğazımddan geçmedi birkaçtanede bıraktım salata vardı bide salatadan çok yedim ama üzüldüm yürüdüklerim boşa gidiyor hep diye öğlende 6 tatlı kaşığı domatesli pilav ve 1 dilim peynir yemiştim

paşam bebek için yazdıklarına çok üzüldüm tatlım karatyıda dukanı da bilmiyorum yarın araştırcam vaktim olursa ama bu evde diyet yapmak zor neyse bugün okumam var kızlar 785 ayetel kürsi okuyacağım gece anca uğrayabiliirim herhalde of çok korkuyorum biiremicem diye :18::18: bir dilek duası 786 ayetel kürsi 2 cuma arası okunacaktı ben elime bile almadım

benim iğnem var hiç ağrı çekmiyorum iğneyi bir kere oldummu o ay bidaha ağrılarım olmuyor çok şükür öneren doktora sizede tavsiye ederim

canım eger adet olmasydım seve seve yardım ederdim inan dualarına ama adetim pazara anca banyo yaparım

bugün 3defa sen zayıfladın dediler.
regl oldum bu arada yarın kaç çıkarım tahmin bile edemiyorum..

bugün 3defa sen zayıfladın dediler.
regl oldum bu arada yarın kaç çıkarım tahmin bile edemiyorum..

Sen zayıfladın lafını duymak ne güzel bir duygu değil mi? Sen yarın ki tartıyı dert etme reglin başladıktan sonra 3 gün içinde atıyorsun şişkinliği asıl o zaman bak tartıya.

Herkese merhaba
okuldan geldim yemeği bile yedim.

Dün gece benim meleğim uyutmadı beni yine çok ama çok yorgunum.

Biraz bakınıp buraya uyuyacağım hemen. Akşama da misafirim var. Çok yapılacak iş var yani. Ama uyumazsam hiç bir işe girişemeyeceğim.

canım eger adet olmasydım seve seve yardım ederdim inan dualarına ama adetim pazara anca banyo yaparım

güzel yüreğine teşekkürler ama zaten bildiğim kadarıyla yardımla okunamıyormuş bende evlilik için yaptım inş. dualarım kabul olur

Ben bugünkü menümü yazıp çıkıyorum.

Sabah
2 yumurta,süt, peynir ve yulaf kepeği karışımı ile omlet. (İlk denememdi çok başarılı değildi)

Öğlen
Tavuk ızgara yoğurt

selam kızlar...ben geldim..evde hala netim yok..laptopu bakıma verdi eşim o zaman dücelicek inş....yarın sabah buralarda olmıycam..bu sabah 81.4 çıktım..yarına daha az çıkıcam biliyorum...netim gelmiş olursa yazarım tekrar gelmemişse bunu geçin olur mu kızlar..81.4
KELEBEK cim ben bu hafta istediğim gibi veremedim yaa ..halbuki sıfıra yakın kaçamak yaptım..ama su içmedim(
bu arada 10 gün önce fermuar kısmının kapanmasına bir karıştan fazla olan pantalonuma bu sabah girdim...pek kilo vermedim ama nasıl oldu anlamadım ama çoooookkk sevindim..hafta sonu güzel bir bluzla giyicem pantolonumu

Yaa benn bi mezunn olayımmm seniii herrr türlüüü pastayaaa boğarımm amaa artıkkk görebilecek miyim mayısı bilmiom

gelelimmmm yediklerimeeee

sabah: 2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kayısı
1 çay bardağı ceviz
1bardak süt
biraz peynir

Öğle: bir parça et
biraz patates püresi
2 kaşık pilav
bir tabak yoğurt
bir tabak çorba

Ara: 1 adet incir

Akşam: 1 tabak kısır
1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…