Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

seni seviyorum deli kız seniiiiiiiiiiiibenim çıkmam lazım mutfagı toplucem eşime çay vericem sonra görüşürz kılzar buarada ben yarın erkenden gelini götürücem doktora canlarım giremem yane ama diyeyim kilomu :18::18::18:ama demin tartıldım 91geliyorum sabah ne gelirim bilemiyorum ah bu adetler maffetti beni 90 kiloydum 91 olmuşum az daha şişim var işşallah haftaya güzel haberlerle gelirim inan salisim becerebilsen eklemeyi yapıcemde yapamıyorumki beceriksizim bu konuda maleesef

Son düzenleme:
selamun aleyküm canlar
insallah herkes iyidir..
benim günüm berbaht gecti
kiyafet almaya gittik üzerime birsey olmadi
baya bir agladim
insallah bir 10 kilo sonra tekrar bir cikarim alis verise

paşammm urda bir çoğumuzun kilosu aynı sayılır hepbareber verelim asker arkadası gibi olalım
saalisscim ben yıgun bakımda 2 hafta staj yaptım 5 kilo vermiştim mide bulantısı ve uykusuzluktan
sophaholicim hayırlı olsun netin..

akabecim sıkma canını bir bakmıssın 2li rakamlara inmişsin..tez zamanda sağlıkla inşallah..

ahh kelebekolacammm anestezi yoğun bakımdayım birde düşünnn gördüklerimii sürekli insanlar ölüyor burada alıştım diyordum amaa bugün daha hiçbirşey görmediğimi anladımmm bende böle giderse vereceğimm sanırımm tahmin edersin nelerr görüyorummm dahaa 3 hafta dahaa buradayım sonra psikiyatri stajım var psikolojimi düzeltip öle çıkarım artık banada bir yatak ayarlayacaklar bu gidişle

selamun aleyküm canlar
insallah herkes iyidir..
benim günüm berbaht gecti
kiyafet almaya gittik üzerime birsey olmadi
baya bir agladim
insallah bir 10 kilo sonra tekrar bir cikarim alis verise
ağlama canım yaa...bizler kendimiz için adımları attık ve zayıflıyoruz be geçecek bugünler...güzel zayıf sağlıklı ve mutlu günler bizi bekliyor inşaallah...
aksam da
1 kase coban salatasi
2 kase cacik
2 dilim ekmek
1 elma yedim

2 kase cacıkkk süper ben de çok acıkınca cacığa yükleniyorum....

menüüüüüüüüüüü
sabah bir kaç fındık..2kk peynir...yarım domates..3 zyetin...1 salatalık...1 yumurta...
öğleyin 1 kase tarhana çorba..
akşam bir pors haşlanmış brokoli ve yogurt...
yarım saat yürüyüş ve bol bol ev işi.....

KELEBEK cim zayıflamışsın tepkilerine çok sevindim cnm..daha neler neler duyucazzz inşaallah..herkes bizden sırlarımızı paylaşmamızı isticek ama sölemicez...hıhhh onlaraaa

kızlarr özlemişimmm ben buraları....yarın tartı günüüü umarım hepimizin yüzü güler....su anda beni bekleyen dandini bir mutfak var...hemen gideyimde gireyim savaşa:)))
hepinizee iyi geceler....

bu arada kelebekcim dukan nasıl gidiyor..kaç gün atak yapıyorsun...sen detayları iyice ögrenn...kilo vermem durdugunda dukan yapıcam ilerde...o zaman benim dukan koçum ol:)))

ECEMAVİİ hoşgeldin canım aramıza....umarım hep beraber eririz.hayal ettiğimiz kilolara inerizzz

inş canım hep beraber

kimse bana hamsi demesinnnnnnn

menü:
sabah:2 yumurta
peynir
salam

ara:goji berry kahve

öğle:salam
1 tabak dünkü çorbadan

akşam:
yumurtalı kıyma
azcık tere
ayran

o çorbada nesi dukana uygunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…