Ay sağol kuzu ya valla çok iyi oldu bu iş çok rahata çıkacaz inşallahHadi ya hayırlı olsun çok sevindim senim adına
Cuma baslangicim 95 canım.simdi ne olacak tam anlamadim daStarlar bu hafta beraberiz eksik gedik bana bildirin olur mu hadi bismillah başladık
Eki Görüntüle 2122533
Esra_4378 @hippotalamus @Konyakk @Nevreste @Floweroflife @Cutemom007 tevafuk55 Pamukseker19 @vorones @cakil80 Munzevi Zencefil @elfkkk @HAbibte arden32
Ilk haftam benim hedefim 92 olsun.gerci burada yokum ama söylemek istedimHA TIR LA YA LIMMMMMMMMMMMMMM
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
16 MART HEDEFLERİ
matematik61 (58.9)
malipina (86)
Esra_4378 (72.5)
HAbibte (76.2)
Lunya (65.5)
Sidelya95 (58.3)
tevafuk55 (63.1)
vorones (62.9)
hippotalamus (65.7)
Antepia27 (104.1)
Cutemom007 (59.5)
deynepnaz (63.1)
Nevreste (62.7)
Floweroflife (54.6)
cakil80 (85)
Storm- (78.9)
Melegiimm22 (79)
elfkkk (76.6)
pempisler (92.8)
nehirnil111 (52)
Portakal Sulu Ordek (54)
hepfit (53.3)
Ytmz (59)
Biliyorum biliyorumKız ne 8 ayı sen benden 1 hafta önce mezun oldum ya Kasım da daha 4 ayın bitti 2 ay var balım
Sağol kuzum hayırlı olur inşallahHadi hayirli olsun canım
Pamukseker kuzum bunlar spor puanı, kilo ile alakası yok. Mium seni bi spor kaptanına emanet edecek, sen yaptığın sporları ona bildireceksin.Cuma baslangicim 95 canım.simdi ne olacak tam anlamadim da
Maliiiii hayırlı olsun canımSağol kuzum o iş, oldu valla
Hayırlı olsun canimKızlaar yarın işbaşı yapıyorum
Günlük sporu fazlasıyla yaptirirdinMaliiiii hayırlı olsun canım
Keşkem senin patronun olsaydım
Saol canimPamukseker kuzum bunlar spor puanı, kilo ile alakası yok. Mium seni bi spor kaptanına emanet edecek, sen yaptığın sporları ona bildireceksin.
Mesela pilatesin dksi 3 puan
Sen 30 dk pilates yapmışsan 90 puanın var demek.
Ilk sayfada ilk mesajda spor puanları yazıyor
Sen sporunu yap beraber hesaplarız alışana kadarSaol canim
Tabi canım patron olmak bunu gerektirirGünlük sporu fazlasıyla yaptirirdin
Aman hipo beraber oturuyorum ne ikinci cocugu yeter bi taneAa neden ki?? Gerçi bende öle diyorum sonra 7 yıl aradan sonra doğurdum :))
Çocuğa yazık kız onun için yaoAman hipo beraber oturuyorum ne ikinci cocugu yeter bi tane
Ortaligin hali fena.Korkuyorum birine anca sahip cikarim diye dusunuyorum biraz paranoyagim elimden gelse evde okutup salmam hicbiyere.Hic biseye guvenim yok herkesi potansiyel suclu goruyorumNasip cok istedim emzirmeyi ama emmedi 6 aya kadar zor emdi artk uyurkende emmemeye baslaynca bıraktk
Buna şükür
Aa niyeee yazik tek kalmasn yavrun kardes lazm 1 tanede olsa
Nasip tevo ya.Allah verirse basim ustunde.Ama dusunuyomusun dersen dusunmuyorumÇocuğa yazık kız onun için yao
Ortaligin hali fena.Korkuyorum birine anca sahip cikarim diye dusunuyorum biraz paranoyagim elimden gelse evde okutup salmam hicbiyere.Hic biseye guvenim yok herkesi potansiyel suclu goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?