Haklısın canım şimdi komşuya bile emanet edilmiyor,bizimde 1 buçuk yıl var okula gitmesine şimdiden düşünüyorum nasıl olacak diyeOrtaligin hali fena.Korkuyorum birine anca sahip cikarim diye dusunuyorum biraz paranoyagim elimden gelse evde okutup salmam hicbiyere.Hic biseye guvenim yok herkesi potansiyel suclu goruyorum
Ya zor be fitim.Okula gidiyo alana kadar dokuz doguruyorum.Ha bire alttan alttan oyunlarla sorular soruyorum.Valla herkes gozumdr potansoyel bir sapik gibi.Kimseye guvenmiyorum.Elimde olsa evde okutalim gitmesin biyere kendini savunana kadar.Kig boksa yazdircam dovsun onune geleni.İnanilmaz korkuyorum bi zarar gelecek bisey olacak diye.Psikolojimiz kalmadiki olaylardan olanlardan.Allah canini sag etsin yavrumun ancak simdiki aklim olsaydi hic dogurmazdim.İyice deliye bagladimAyyy hande ben de öyleyim, şuan çocuğum yok ona rağmen olsa şöyle böyle diye kuruyorum
Hadi cok.zor olurki öyleOrtaligin hali fena.Korkuyorum birine anca sahip cikarim diye dusunuyorum biraz paranoyagim elimden gelse evde okutup salmam hicbiyere.Hic biseye guvenim yok herkesi potansiyel suclu goruyorum
Öyle mi diyosunYa zor be fitim.Okula gidiyo alana kadar dokuz doguruyorum.Ha bire alttan alttan oyunlarla sorular soruyorum.Valla herkes gozumdr potansoyel bir sapik gibi.Kimseye guvenmiyorum.Elimde olsa evde okutalim gitmesin biyere kendini savunana kadar.Kig boksa yazdircam dovsun onune geleni.İnanilmaz korkuyorum bi zarar gelecek bisey olacak diye.Psikolojimiz kalmadiki olaylardan olanlardan.Allah canini sag etsin yavrumun ancak simdiki aklim olsaydi hic dogurmazdim.İyice deliye bagladim
Hayırlısı kuzum o zaman.Nasip tevo ya.Allah verirse basim ustunde.Ama dusunuyomusun dersen dusunmuyorum
Tevo dogru soyluyosun ama sartlar ortam cok kotu yaBir uzmandan dinlemistim
Demişti ki çocuklar özellikle tek cocuklar ben merkezcilkten uzaklasamiyor. Normalde 7 yaslarinda biten donem onlarda ergenlige kadar sürüyor sonra sa narsist oluyorlar demişti.
Annelerin babaların çocuklarına en büyük kotülugudur demisti o zaman çok etkilenmistim.
Storm-
Canım cuma gününden itibaren yaptığı sporları yazcaksın kaç dakika ne çalıştın mesela yürüyüş cardio vs ilk sayfada nasıl hesaplandığı da yer alıyorCuma baslangicim 95 canım.simdi ne olacak tam anlamadim da
Hadi cok.zor olurki öyle
Valla oyle diyorum onceden sokaga cikamazdim kizimla biri elimden alip kacacak zannederdimÖyle mi diyosunzaten ileri yaşta düşünüyordum iyice karıştı aklım
O zaman renk o zaman dans!!Kızlaar yarın işbaşı yapıyorum
sağol kuzumMaliiiii hayırlı olsun canım
Keşkem senin patronun olsaydım
amin kuzum sağolasınHayırlı olsun canimrabbim helal bol kazanç versin
he valla işi kaptım.gerçi başka başvuran yok diye mecbur alıyolarO zaman renk o zaman dans!!
Hayırlı olsun
Neresi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?