Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ortaligin hali fena.Korkuyorum birine anca sahip cikarim diye dusunuyorum biraz paranoyagim elimden gelse evde okutup salmam hicbiyere.Hic biseye guvenim yok herkesi potansiyel suclu goruyorum
Haklısın canım şimdi komşuya bile emanet edilmiyor,bizimde 1 buçuk yıl var okula gitmesine şimdiden düşünüyorum nasıl olacak diye

Ayyy hande ben de öyleyim, şuan çocuğum yok ona rağmen olsa şöyle böyle diye kuruyorum
Ya zor be fitim.Okula gidiyo alana kadar dokuz doguruyorum.Ha bire alttan alttan oyunlarla sorular soruyorum.Valla herkes gozumdr potansoyel bir sapik gibi.Kimseye guvenmiyorum.Elimde olsa evde okutalim gitmesin biyere kendini savunana kadar.Kig boksa yazdircam dovsun onune geleni.İnanilmaz korkuyorum bi zarar gelecek bisey olacak diye.Psikolojimiz kalmadiki olaylardan olanlardan.Allah canini sag etsin yavrumun ancak simdiki aklim olsaydi hic dogurmazdim.İyice deliye bagladim

Ortaligin hali fena.Korkuyorum birine anca sahip cikarim diye dusunuyorum biraz paranoyagim elimden gelse evde okutup salmam hicbiyere.Hic biseye guvenim yok herkesi potansiyel suclu goruyorum
Hadi cok.zor olurki öyle

Öyle mi diyosun zaten ileri yaşta düşünüyordum iyice karıştı aklım

Bir uzmandan dinlemistim
Demişti ki çocuklar özellikle tek cocuklar ben merkezcilkten uzaklasamiyor. Normalde 7 yaslarinda biten donem onlarda ergenlige kadar sürüyor sonra sa narsist oluyorlar demişti.
Annelerin babaların çocuklarına en büyük kotülugudur demisti o zaman çok etkilenmistim.
Storm-

Tevo dogru soyluyosun ama sartlar ortam cok kotu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…