Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Lunya bendesin

aaaa harika paylaşım bu ördeğim

KIZLAR CUMAYA AZ KALDI

ÖDEMLER BİZİ ASLA YALNIZ BIRAKMAZ ZATEN

BU TARİFİ UYGULAYABİLİRSİNİZ

KORUMA MENÜLERİ İÇİN GAYET İYİ MENÜLER BĞŞRAM.. ÇOK BEĞENDİM.. senin menü yazıyor olman çook önemli.. sen ve mezunlarımızın.. çünkü burada hedef kiloma ulaştıktan sonra kilomu nasıl koruyacağım korkusu yaşayan birçok kişi var.. işte koruma menüleri .. o kadar önemli ki.. teşekkürler yazdığın için

gayet iyi canom.. spor yok diye kızamıyorum da çok yorgunsun biliyorum.. ama az da olsa cumaya kadar yapmalısın artık kuzum

22:00 da yediklerine ben hiç kızmadım emziriyorsun sen geç saate kadar ayakta kalıyorsun olabilir.. ama akşam öğünündeki kızartmayı sevmedim.. diyete uygun değil diye bile sevmemezlik değil inan.. çok çok sağlıksız ya.. ne gerek var.. kızartmasa olmasa çok güzel menü derdim.. spor yapılsın vero.. lütfen spor!

Storm- sırf hızlı kilo vermek içinmi kullanıcan ilacı? Sonra yine hızlı alırsan metebolizman iyice bozulmıycak mı?
direniyorum bonusum
ilaç kullanmamak için direniyorum
elimden geldiğince kullanmıycam
zorda olsa böyle vermeye çalışcam
çaptan düşücem yani
beni herkes yenebilir bu durumda
sırf hızlı gitsin diye ilaca bağımlı olmak istemiyorum
çarpıntı yapıyo bulantı yapıyo ishal yapıyo
bunları yaşamak istemiyorum ben

ayy geliyim seviyim o da ayrı pamıktır ki.. kuzucum masumlar onlar çok
Biliyorum cnm.. ama iyi şeyler düşünmeye çalış diye dedim

O çok mutlu bi pamuktu.. senin sayende.. sevgiye doydu :))
evet

Bunu dr biliyomu peki yani her durumun bi çözümü vardır. İlacın dozu düşebilir belki yada farklı ilaç olabilir.

Kizlar bisey dicem.bende tefal actifry va bi kasik yag ile kizartandan.kizartma diyo ama.daha vok.firin gibi oluyo.onda kabak yapsam kizartma sayilmaz dimi.
@MiuLego bugun spor olacak

yaaaaaaaaaaaaaaaaa bak bunu gördüm nasıl sevindirik oldum ben
Eki Görüntüle 2122954 @MiuLego canimmmmmmm Allah yardımcın olsun derslerde için ferahlasın ins.
Allah razı olsun esram aminnnn
Sabahın 5 inde bonusu düşünerek uyanmam
sebep
@MiuLego
Sivas'ın soğuğuna inat sıcacık öptüm seni hissettin mi ki

eveeet hissettim ki bi tüylerim tiken tiken oldu kalp atışım neyin hızlandı

hergün öpsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…