Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pişik geçti sayılır öksürük başladı tekrar bi iyilesemedik
günaydın canlar
Eki Görüntüle 2122964
bugünkü modum
Ooo co

Günaydınnn
matematik61 duyduğuma göre sabitmişsin bugün misafirlerine bol kalorili şeyler hazırla onlardan sen de ye yorgunluğa uykusuzluğa iyi gelir
Şaka bir yana Allah kolaylık versin. İnşallah bugünden sonra dinlenebilir ve üzerindeki stresi atabilirsin.

malipina yeni işin hayırlı olsun canım. Allah hayırlı bereketli kazançlar versin.

Evet kaptanim emziriyom

@MiuLego bize baklavalı foto atarken
Ve mezun olduktan sonra
Kizzz ben kavrulmuş yiyordum yemiyim mi

Kaynanacigim geri geliyo bugun emin ol stres atarim

Oyy ders çalışmaktan da yorulurmuş miniğim ,kolay gelsin ,Allah zihin açıklığı versin
Zorla da olsa söylettim
bitmeyen iş yapmışlar ama ara ara geliyorum ben
sanada kolay gelsin kaptanım
Evet kuzu yoğunluklar bitmiyoooor
Evet kaptanim emziriyom
Whiteblacklife bilir onu.. vaytım emziren anneye ödem atıcı şeyler önerirr misin? Ben anlamıyorum ki emzirenlerden

Pempike öneri lazım

Gel kız buraya bir daha göndermeyiz hiçbir yere.
Kız okula gitcem

@MiuLego bize baklavalı foto atarken
Ve mezun olduktan sonra

Kizzz ben kavrulmuş yiyordum yemiyim mi
Çiğ kuruyemişin içindeki yağlar çok faydalı yağdır. Ama ısıya maruz kalıp kavrulunca o yağlar zararlı yağlara dönüşür. Sıfır fayda üstüne de vücuduna yağ yapar. Çiğ yemelisin kuzucum.

Kaynanacigim geri geliyo bugun emin ol stres atarim
Kv mi geliyor

Hee mecbur.cocuga bakacak ya

Çok Haklısın canimooo. Ya sebze hani kizartsam da olur gibi geldi de. Temam yapmam inşallah .
Öyle ya. Süt çıkar emzir gece iligim sokulio sanki. Aç hissediom hep. Persembe erkenden cayimi icsem iyi olur ama.
Ekmek yemeden pilav yemeden kızartma da zaten zor yenio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…