- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Sabah sabittim hem de tam sabitPisigi ishali geçti şükür biraz öksürüyor ida geçer ins. Eee yeniyor muyuz neviyu
Valla ben tembelim. Üşengecim ya.Hatunlar tembel çıktı ben ne yapayım
Ben fırında yapınca avuç içim kadar 3-4 tane yiyorumYaa benim mücver çok mu acaba
Ben anlamadığım bir şekilde artidayimSabah sabittim hem de tam sabit
Allah alaaah neden acaba? Menülerin çok güzel başka bir açıklaması olmalıBen anlamadığım bir şekilde artidayim
Yaa niyeyse çok ince oldu bu sefer.. kabartma tozu da atmayı unuttum ondan olabilir..Ben fırında yapınca avuç içim kadar 3-4 tane yiyorum
Bende acıkınca spor yapıyorum maksat zaman geçsinValla ben tembelim. Üşengecim ya.
Yemek yememek değil de spor yapmak zor geliyor. Hergün az da olsa yapmak yetiyor bana
Bende kabartma tozu koymam hiçYaa niyeyse çok ince oldu bu sefer.. kabartma tozu da atmayı unuttum ondan olabilir..
Kiyamam mortimeBen anlamadığım bir şekilde artidayim
Doktora git igdeeeeihmale gelmez yavrum.21 gun cok az hele 18 daha da az ve 3 aydir boyle az zaman degil mutlaka git.
2 lokma ekmek dışında gayet güzel mali...Sevabıyla günahıyla bi menü bırakayım
Salı menüm
Sabah 7.00
İki haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
7 zeytin
Bi havuç 3 ceviz
Öğlen 13.15
Bi küçük kutu süt
Bi muz
4 ceviz
Akşam 18.00
4 ızgara köfte
2 lokma ekmek
Bi tabak salata
Ayran
Su 2.5
Spor yapcam inşallah
@MiuLegoWhiteblacklife cakil80
Benim herif acımış bana ekmek arası köfte yapmış getirmiş. İki lokma ısırdım sonra köftelerini yedim sadece2 lokma ekmek dışında gayet güzel mali...
Peynirli biber ne ki??Ben de menu vereyim
Sabah 11.00
1 bardak süt
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 13.30
1 kucuk elma
Ara 16.30
Once bi salatalik kesmeyince uzerine
1 bardak süt
1 muz
Aksam 19.30
Peynirli biber
Salatalik
Su 2.5 oldu
Spor yaptim eklerim de toplu yazarim.
Haa bi de arada 1 tk yesil mercimekli harc var tadina baktim
@MiuLegoWhiteblacklife s i d e l y a
Bilemiyorum canım. Tek seçenek ödem. Onun için de elimden geleni yapıyorum ama gitmiyorAllah alaaah neden acaba? Menülerin çok güzel başka bir açıklaması olmalı
Kiyamam mortime
Aferin sana aferinSlm canlarim haliniz keyfiniz yerindedir insbugun umre ziyaretine gittim bayadir görmediğim biri bana zayiflamissin dedi bende dikkat ediyorum dedim sonra ikram yapıldı aboo hepside cis var yermiyim tabiki de yemedim sadece 1 tane hurma aldım kızda durmadı onun bahanesiyle kalktım çok mutlu oldum hem kadının öyle demesi hem cislardan yemedim
İçin. Hepsi sizlerin sayesinde canlarım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?