Daha çözemedik ama baharın ve çocukların öldüklerini sanıyo..Ya bu sarp niye o kadının yanında biri bana anlatsa çok zor geliyor izlemek
Yorgun ... şimdi kasaba masaj yaptırıyordur :))malipina tatlım işe başlamışsın. hayırlı olsun. nasıl geçti ilk günün?
Yorgun ... şimdi kasaba masaj yaptırıyordur :))
Olduklerini sanmış ve gitmiş evlenmiş demek aferin ona suratina tüküren emojiDaha çözemedik ama baharın ve çocukların öldüklerini sanıyo..
Tartiliyordur ... ama kasabın yanında....Yorgun ... şimdi kasaba masaj yaptırıyordur :))
He kuzum başladım sağolasın iyiydi yavaş yavaş başladdık öğrenmeye. Ama çok ürün var 3000 küsür tane. Hepsini nasıl öğrencem bilmiyom.malipina tatlım işe başlamışsın. hayırlı olsun. nasıl geçti ilk günün?
öğrenirsin zamanla. market mi? ben tam okumadım geçmişi.He kuzum başladım sağolasın iyiydi yavaş yavaş başladdık öğrenmeye. Ama çok ürün var 3000 küsür tane. Hepsini nasıl öğrencem bilmiyom.
yapı market kuzum hırdavat malzemeleri satıyoöğrenirsin zamanla. market mi? ben tam okumadım geçmişi.
Bizde senin dedikodunı yapıyorduk :))ben de limonlu soda içiyorum ekşü ekşü
Nevreste bu menüyü beğenmediMenüm belli
Sabah(11.00)
1 dürtücü çay
Öğlen:
Şu tabak
Eki Görüntüle 2123159
Ara(16.00-17.00)
1 dilim ananas
Yarım yeşil elma
Akşam(20.00-20.30 arası)
3 parça biftek
Karnıbahar haşlama
Yoğurt
Spor: bugün de yapacağım ayrı etiketlerim
Su boool boool
@MiuLego @hepfitNevreste
Bir gözüm burdaNereye kaçarsın daha reklam var..
Nevroş kansızlığın ne durumda gittin mi doktora, tiroid var mı sende?Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
6-7 zeytin
2 parmak kadar peynir
Akşam
1 tabak şiveydiz
1 dilim tb ekmeği
Su:2lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
nehirnil111
@MiuLego
Floweroflife
Geçen ay gittim canımNevroş kansızlığın ne durumda gittin mi doktora, tiroid var mı sende?
aaa nasıl kaçırmışımBizde senin dedikodunı yapıyorduk :))
Yorgun ... şimdi kasaba masaj yaptırıyordur :))
kimbilir belki de öyledir
dedikoducular sizi.enerjim olsa spor yapcam kasabı naapimTartiliyordur ... ama kasabın yanında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?