- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Hayırlı olsun kursYok canım olur muAksine fikir olabilir.Çünkü kurs bitiminde herkesin 1 sitesi olması lazım yoksa sertifikayı alamam.Ben de karar veremiyorum.
Aaaa ama hatrım kalırYok yemedim canım
Sağol canımHayırlı olsun kurs
Ohhhh missss afiyet bal şeker olsun.Aaaa ama hatrım kalır
Ye datlu datlu şeyleri
(Ben bugün yedim ya eşitlenmemiz lazım)
Oooo accık ucundan bakıver tadınaOhhhh missss afiyet bal şeker olsun.Benim de yarın çok tehlikeli Kızlarımın arkadaşları gelecek Biraz hazırlık yaptım
Ben artıdayımOooo accık ucundan bakıver tadına
Şaka bir yana sen yapmazsın ki biliyorum
Boş çabalar işte benimki
Ben sabitim senin nasıl?
Regl Ödemidir o merak etmeBen artıdayım
Ay ne güzel hisler . Ne güzel bişi. Darısı bize inşallah . En son ben de 68 le gördügm kişiler in tepkisini merak ediyorum. Gerçi şimdi 64 um onları görene kadar 60 olur mm. Yani inşallahEvet az kaldi.bu hafta mezun olurum belki :)
Haftasonu istanbula gitcem nasipse oradan geleli yaklasik 6 7 kilo daha verdim bakalim ne tepkiler alcam.benim de bundan onceki en zayif oldugum donemdeki kiyafetler de bol gelmeye basladi ev ahalisi tarafindan sabote ediliyorum ama 55 olabilirsem dolap yenilemem gerekebilir.
Olabilir canım 4-5 gün içinde olacağımRegl Ödemidir o merak etme
Artı getirecek birşey yemedin nevo
Ben de aynıyım canım, hızlı vermek gibi bir amacım en başından beri olmadı, az gitsin öz gitsin diye bakıyorum, yenişe yenişe gideriz bir hafta sen bir hafta ben maksat aksiyon olsunOlabilir canım 4-5 gün içinde olacağım
Bir de bu sıra cidden çok hareketliyim.Yediklerim zaten ortada niye oldu anlamadım.Bugün artıdayım dün sabittim.
Canım zaten hızlı vermeyi düşünmüyorum veremiyorumda1 hafta versem haftaya tık yok Artık idare edeceksin.
Tamam canım inşaallahBen de aynıyım canım, hızlı vermek gibi bir amacım en başından beri olmadı, az gitsin öz gitsin diye bakıyorum, yenişe yenişe gideriz bir hafta sen bir hafta ben maksat aksiyon olsun
Senin sağlık olayların var, benşm de tansiyon var birbirimizi idare ederiz
Benim de düşük tansiyon, normalde ben de birşey hissetmiyorum ama işte sabah aç karınla tarçın içersem,çok uzun süre aç kalırsam vs Leyla gibi geziyorum..Tamam canım inşaallahBu yaşta ne tansiyonu Benim de çok düşük tansiyon ama sık sorun yaşamıyorum
O sorunlar benim de oluyorBenim de düşük tansiyon, normalde ben de birşey hissetmiyorum ama işte sabah aç karınla tarçın içersem,çok uzun süre aç kalırsam vs Leyla gibi geziyorum..
Bugün spor yapacaktım yalan oldu
yüzden çok zorlamıyorum kendimi, menülerin hep dolu dolu..
Az ama kalıcı gitsin kilolarımız birdaha diyete gerek kalmaz umarım
Evet bu kadar çaba boşa gitmesin işşallahO sorunlar benim de oluyor
Hareket etmem bile güçleşiyor.
Aynen canım acelemiz yok...62 ye bile razıyım ama geri almamam lazım.
İyi gecelerHayırlı geceler
İnşaallah canımEvet bu kadar çaba boşa gitmesin işşallah
Sporla umarım korumayı yaparız
Tamam unutmamİyi geceler
Sabah cıs yemeği unutma mis gibi kokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?