Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yani nerelerinden döveyim seni fulya bana söyler misin

yahu iki öğünde de 1 er dilimden bal kaymaklı ekmek de nesi

bir lokmayı bile nadiren yensin dediğimiz şeyi aynı gün içinde 2 dilime sürüp yemişsin

üstüne de akşam 2 lokma ekmek

AKŞAM EKMEK OLMASIN KARBON OLMASIN

BUGÜN TERTEMİZ MENÜ VERMELİSİN

Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
6-7 zeytin
2 parmak kadar peynir

Akşam
1 tabak şiveydiz
1 dilim tb ekmeği

Su:2lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş

@nehirnil111
@MiuLego
@Floweroflife

akşamki ekmek

ekmeği çıkar salata ekle bak nasıl da mis bir menü oluyor nevo

Hakkinda hayirlisi canım. Yavrun icin cok cok iyi okdu daha cok küçüktü .esinle de huzurunuzu tekrar bulduysaniz daha önemli bisey yok
evet canım evladım cok kücük ama işte. işe gir diye baskı sonra çık diye baskı. bende psikoloji kalmadı artık. yettiydi artık. huzurumuz da yerine geldi. şükür.

evet canım güzel bi kampanyadan yararlandım bayagı güzel oldu epeydir yürüyorum son 3 gün hariç.
biraz kafam bozuk şu iş mevzularına üstüne bir de kızım ateşleniyor geceleri. yine kanında enf. çıkacak diye korkuyorum bebegimin. çok ihmal ettim güzel yavrumu ama acısını cıkarcam inşallah.
2 gün kaldı begom atlatıyim zaten cuma bildirim ile de başlarım artık ertelem yok yaza ne kaldı.
şu alacaklarmı alabilirsem zaten kızımla 1 hafta güneye gitmek istiyorum kısmetse..

hoşbulduk vaytımmm

evet canım epey bi alacağım var ihbarım dahil. bi sürü saçmalık duyduktan sonra tartıştım ve işten telefonda çıkardı. ihbar süren dolunca gelmezsin dedi iyi dedim kapadım teli. megerse muhasebeye kendi çıktı demiş. yok öyle yagma. içerdeki maaşlarım yol paralarım agilerim ve ihbar tazm. isticem. haftaya perşembe arabulucu randv. var. anlaşma olacagını sanmam dava açıcam. öyle kolay değil. ben onların işi yüzünden kızımı bıraktım seyahatlere gittim öyle işimiz bitti hadi çık ama ihbar vermiyim. yok öyle yağma yok '

reglime iki gün kaldı onu da atlatıyim gelicem söz. cuma bildirim yaparım rezalet kilomla.
ay vallahi sizsiz yapamıyorum ben...

ağırlıkla mı yaptın iğde
Ya heee
Peder beyin ağırlıkları var evde teee senelerdir dururdu. O salona gittiğinden pek yapmıyor artık evde. Sivas'a gelirken getirdim. Normalde elime su şişesi alıyordum 3 lt oluyordu toplam. Dedim ki 10 kiloyla yaparım ben bunu. Pertim şu an pert

Bugün de ceviz süt armut yedim öğlen. Biraz alışayım ortama, kahvaltıyı buraya getirip yaparım öğlen ara öğüne de ihtiyaç kalmaz o zaman kuzum. Ara yapınca akşam yemeğe saldırıyorum resmen

Hımm Şimdi şöyle oluyor hergun tabiki yemiyorum haftada 1 yada iki reçelin meyvesi küp şeker kadar boyutta reçelin suzdurup yedim
Kuruda dolu yk. Değil silmeydi 20 tane denesinden anca olmuştur bi saatte erken olunca yemistim bir daha yemem
tatlusum

Cogunlugun bildigi seyi bem bugun test edip onayladim.
Kesinlikle kahvaltida tost yedigim gunler daha cabuk acikiyorum.Bundan sonra okul gunleri sabah yumurtayi 2ye cikarip tost yemicem 3.derste gozum dönüyor ar öğün aramaya basliyorum yoksa

İşte bu beeeeee

Ekmeğe hayır

Yememen gerektiğini biliyordun ama değil mi?

Ah kıyamam.. alışana kadar diren kuzucum.. armut iyi olmuş wc yi de rahatlatır.. su içiyorsun dimi bolca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…