Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy çok sirinsiniz aşka gel

Hafif yiyim zaten uccam yakinda

olur uç ama kollarıma doğru emi

Koşuyorum kuzum bir de kardiyo egzersizi yapıyorum bir De arada ip atlama vs, dinlenme günlerinde ise yürüyüş
Allah zihin açıklığı verdi. Kuzum seni bize kavuştursun bir an önce

oh sporlar efsane

sağol canımın içisi rengarek fılavırım

yeni icatlar çıkarma
@MiuLego sguatıda puanlarmısın kaptanım?

begüşüm squat da bölgesel olarak geçiyor

ahahah akardasın bernam..

kuzum gerçekten ekmek acıktırıyor.. kan şekerini alt üst ediyor.. haaa tb ekmek vs ne farkı var.. sadece sindirim için farkı var yoksa beyaz ekmekle eşdeğer.. o da kan şekerini alt üst ediyor malsef.

dakka olmaz yaa
@MiuLego ona bi çare bulur,adet olmalı
bence de adet olmalı..

bence tüm bölgeseller adet hesabı olmalı begüşüm.. mesela mekik.. mesela lungee mesela squat mesela kol çalışması theraband ile ya da ağırlık.. bunlar hep adet ile olmalı çünkü önemli olan süresi değil adedi..

ama üşenip saymayız dmeişlerdi.. o yüzden dk kaldı

Oyyy sıcak tut kendini
Ben de aynı durumdayım
beni sıcak tutacak bir yavuklum bile yok
bir gün olursa adı yavuk olacak.. takma adı.. yalakkkkkkkkkkkk der gibi küfreder gibi.. yavuk
oy makbuşum tüh çok geçmiş olsun canım.. şimdi iyi misin?

sen can derdine düş hala tartıyı mı düşünüyorsun kıyamam kibooooooooooooool su içersen cumaya ödemi iner canom üzülme

Eki Görüntüle 2123550
böyle ısıtın birbirinizi ağrınız falan kalmaz

eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pek dadlu igdedali var mısın bele olmaya?

Geçmiş olsun makbuşumm
Serum etki edebilir. Bana etmişti fazlaca. ama daha iki gün var dikkat edersen iner
Ondan önemlisi sağlığın şu an. Dikkat et kendine. Bolca da su iç
Sagol canım hıc anlamadım ne oldugunu esıme de sınır oldum gittik doktora diyor ki diyet yapıyor kadın da ac mı geziyor falan dedı dayadı serumu

Yav iyiyim simdi sukur sagol kuzum valla cok iyiydi tartı bugun 59.5 ıdı insallah iner ya

geçmişin tamamı ve menüler bittiiiiiiiiiiiiii

Antepia27 menü vermemişsin.. ne istiyorsun eski aşırı kilolu günlerine mi dönmek? şımarıklıktan başka bir şey değil ki ama Fatma bu .. onca emekle kilo ver.. sonra geri al.. ve başlama diyete.. sebep? yok! başlayamıyrum diyosun bu şımarıklıktır.. yapma gözünü seveyim ya

menün yok senin de Bonus şu karatay denemeni bir görseydik bonus

akşam eve gider gitmezzzzzzzzz

çalışmaya başlayacağım canlar.. muhtemelen hiç giremem..

ama siz sıkı tutun lütfen.. buralarda olun.. birbirinizi yemekten alıkoyun emi..

şu 16 mart geleydi bi nefes alaydım ya​

Cok gecmis olsun canim tartidan once sağlığını dusunnnn

Ben pek ekmek aramaz oldum ilk basladigimda her ogün yiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…