10 kilo muuuuuYa heee
Peder beyin ağırlıkları var evde teee senelerdir dururdu. O salona gittiğinden pek yapmıyor artık evde. Sivas'a gelirken getirdim. Normalde elime su şişesi alıyordum 3 lt oluyordu toplam. Dedim ki 10 kiloyla yaparım ben bunu. Pertim şu an pert
Be kadar pislikler bir de yalan dolanla iş yapmaya çalışıyorlat.. vazgeçme aynen şeri hakkının peşinden sonuna kadar gitevet canım evladım cok kücük ama işte. işe gir diye baskı sonra çık diye baskı. bende psikoloji kalmadı artık. yettiydi artık. huzurumuz da yerine geldi. şükür.
evet canım güzel bi kampanyadan yararlandım bayagı güzel oldu epeydir yürüyorum son 3 gün hariç.
biraz kafam bozuk şu iş mevzularına üstüne bir de kızım ateşleniyor geceleri. yine kanında enf. çıkacak diye korkuyorum bebegimin. çok ihmal ettim güzel yavrumu ama acısını cıkarcam inşallah.
2 gün kaldı begom atlatıyim zaten cuma bildirim ile de başlarım artık ertelem yok yaza ne kaldı.
şu alacaklarmı alabilirsem zaten kızımla 1 hafta güneye gitmek istiyorum kısmetse..
hoşbulduk vaytımmm
evet canım epey bi alacağım var ihbarım dahil. bi sürü saçmalık duyduktan sonra tartıştım ve işten telefonda çıkardı. ihbar süren dolunca gelmezsin dedi iyi dedim kapadım teli. megerse muhasebeye kendi çıktı demiş. yok öyle yagma. içerdeki maaşlarım yol paralarım agilerim ve ihbar tazm. isticem. haftaya perşembe arabulucu randv. var. anlaşma olacagını sanmam dava açıcam. öyle kolay değil. ben onların işi yüzünden kızımı bıraktım seyahatlere gittim öyle işimiz bitti hadi çık ama ihbar vermiyim. yok öyle yağma yok '
reglime iki gün kaldı onu da atlatıyim gelicem söz. cuma bildirim yaparım rezalet kilomla.
ay vallahi sizsiz yapamıyorum ben...
Koşuyorum kuzum bir de kardiyo egzersizi yapıyorum bir De arada ip atlama vs, dinlenme günlerinde ise yürüyüşdirenbegüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ye demiş olabilirim sanırım kuzenim yazmış ya da seni deniyorumdur
sonuçta bu cuma o kilonu bildireceksin geçen cuma kaçtın ama bu cuma kaçırmam seni
yaaaa.. ay hadi hayırlısı
çok gel
özletme
sporu oturtmana çook sevindim ya koşuyor musun kuzucum hep? başka neler yapıyosun?
benim çook yoğun bu ara sürekli ders çalımam gerekiyor fılavırım.. az daha dayanayım geçecek elbet bu yoğunluk
Zalım
Harbiden herşeyi biliyor. Lan çip mi taktın bize10 kilo muuuuu
Ec ye oturup kalkamayacaksın iğde
Dk dedi kendileri. Ben de dk hesaplayamadığımdan vazcaydım begüş kızma hemen
Ya dun evde tost yedim saat 11de.12 oldu gozum yemek aramaya basladi.İşte bu beeeeee
Ekmeğe hayır
Menüme geleyim
Kaşknca
Ilık elma sirkeli su
Sabah
2has yumrta
1avuc cecil peynir
5 yesil zeytin.3 kayısı
Bol domates
1 chia ekmk
1 kiraz saplı cay
Öğle
1 kase metcimek
Yarım dlm ekmk
Ara
1elma
2 ceviz
Ara
3ceviz
Akşam
5 ızgara köfte
Bol salata
Bir kase tatlı yoğurt
Şimfi
Sütlü nescafe
Su
3 lt civarı
Spor
15 dk civarı yürüyüş sadece bugün malasef..
anam ne kursuBen de kursa başladım.Mesafe uzak arabayla gitmek gözüm almadı.Tranvaylada topuklularla rezil oldumSpor ayakkabı candır
Menu paylasayim
6.30
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin 5 6 badem 1 dilim kasar domates salatalik
12 30
Ogle 6 yk yumurtalı ıspanak
15.00
Ara 1 sutlu kahve 4 hurma (regl yaklaşıyor)
19.00
Aksam tavuk dünyasında tavuk salata 1 ayran
21.00
Ara 1 sutlu kahve 1 minik zencefilli kurabiye
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Arkadaslarla Disari cıkmıstık bugun boyle oldu
Su 3 lt
@MiuLego @Whiteblacklife @nehirnil111
afiyet olsun
Kk yavaş stop o kadar yavaş ki stop inşallah bu yazdığım gelir stop
Menü
Sabah 8.30
1 elma
Kahvaltı 11
2 tane yağda yumurta
2 dilim TB ekmek
Az dometes salatalık
2 tane zeytin
1 küp şeker büyüklüğünde peynir
Ara 14.30
1 kahve
Akşam 16.30
Sebze çorbasi
Mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran
Küçük kase zeytinyağlı salata
18 ara
1 kahve daha
Şu 3 4 litre
Spor yok bugün
@MiuLego
Menu bildirm
Sabah 09.00 ılık limonlu su
12.45
2 haşlama yumurta
2 kkbeyaz Peynir
2.dilim kasar peynir
8 zeytin
Bol yeşillik domates
Yarım koz biber
1.y k kaşarlı kavurma
Ara 2 badem
Aksam 18.00
1 tabak yumurtali ispanak kavurma
Yarım kase yesilmercimeklı bulgur çorbası ( k.valide yaptı )
Bol salata
Çay 20.00 bi avuç dut 5 badem 4 fındık az üzümle .
Spor malesef yok ama işé yürüyerek gidiyor asansör kullanmıyorum
Su 3 lt
@MiuLego @elfkkk
Bunu gördüğümde artik çok gectikalan herkesin en bi çok özlemişimmmmmmmmmm
bu üçünden pek haz etmiyom biliyonuz
çok az
oy ben onu yerim annesi oy ben onu ısırırımBir adet diş çıkaran bebek uyumuyor ve pişik
kendini döv beni yormaBunu gördüğümde artik çok gecti
Oyyy sıcak tut kendinikarnım ağrıyor ya
InşaAllah miusmm bu gunde cok guzel menumispanak yapacgmmm
tırsık beeeBiraz geç oldu ama dohtura gitmesi lazım.
Heç korkmasın ultrasonla bakıcaktır en fazla neyinden korkuyoigdedali
İşlerini hallettin mi kaptanım
korkmalı mıyım bakışlardan birazcık tırstım begüşümgeliyorum
Geçmiş olsun makbuşummSelam millet tam okuldan cıkacak tim ki bugun anı bir mide bulantısı oldu azıcık hava alayım diye cama kalktım felaket basım dondu sonra eşim ı aradım geldı benı okuldan aldı hastaneye geldik serum verdiler bazen kulak krıstallerde oynama olurmuş o yuzden olurmuş boyle Insallah kilom etkilenmez bu serum yuzunden cumaya
çok olmuş hippo evet kuzum.. bugün telafisini yap emiÇay tabağı kadar :)) yaa bende çok istiyorum mili arttırim ama
olur öyle.. senin tartı zaten hep değişik.. bir günde 2 ye yakın eksi görrdüğünde oluyor.. ama evet hepsi ödem değildir.. yedin tabi artı da vardır..Miu tartım çok ama çok fena. İnsan haftada 2 kilo nası alır aklım almıyor. Bugün uzun zamandır görmediğim bişey gördüm tartıda töbe bismillah
La öyle cıss coss yok hee. Arada kahvaltıda ekmeği kaçırdım çavdar olanını... onu bliyorum bi de porsiyonlarım epey büyüktü.
Ödem işi değil sadece bu. Bari akşamları salata yiyeyim de hafif kapatayım
Korurum de mi öyle he miu neden korumayayım sonuçta korumacı bir kişiliğim var
La seni yerim wcye gitmem bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?