Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sayende baş hayvan hakları savunucusu olacağım
Biri bu görüntüleri yok etsin
Zaten vitaminim düşük TSH yüksek , gözler bozuk, hormonlar gitmiş bide üzerine bunları görüp midem de bozuluyor

Bu aralar yanıkla imtihan oluyorum, koluma yağ sıçramıştı, iki gün önce de büyük oğlan yaramazlık yaparken koluna benim sıcak çorbamı döktü neyseki ciddi yanık olmadı, şimdi de yemeğin buharı yaktı kolumu

Küçük öksürüyordu zaten onu acile götürecektik, büyükte eklenmis oldu.
Bugün de küçüğü çocuk gastroenterolojiye götürdük kabızlık için, farklı ilaçlar verdi tahlil istedi kan vs . Kan verdi kuzum iki göz iki çeşme. Psikolojik duruma ilaç ne yapar bilmem. Doktor yap tamam mı vs diye konuştu etki eder belki. Bir ay sonra kontrol dedi muhtemelen psikoloğa yönlendirir. Çok şükür psikiyatrist, psikolog ve çocuk gelişim uzmanlarının odalarını gördüm, direk randevu alınmıyor ama olsun.

Geçmiş olsun cnm.. rabbim şifa versin...

Acikmstm ama Allah razi olsun aclik falan kalmadi

Sabah
05.30
1 gün kuruau

Kahvaltı
Maydonozlu pul biberli kekikli omlet
6 zeyin
Biraz kasar peynir beyaz peynir
Maydonoz
2 3 ısırık yesil biber
1 tb ekmeği

Ara
Yok acikmadm çünkü

Aksam
1 tabak ispanak yemeği
Yogurtsuz olmuyooo
Yoğurt

Su simdilik 1.5 lt 3 olur

Spor gece eklerim

Misafirm gelecek cok gelemicem
@MiuLego Storm-

Geçmiş olsun canım Rabbim korusun beterinden

Çocuğun mu psikolojisi etkilendi canım

Geçmiş olsun canım Rabbim korusun beterinden

Çocuğun mu psikolojisi etkilendi canım
Sağol canım. Korktuğu için tutuyor . Bir arkadas hikaye önerdi onu anlatıyorum sürekli inşaallah işe yarar. Abisi de böyleydi bu konuda, iki yılda onun için uğraştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…