- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Evlen çocuk dogur kalmaz ağrınregl oldum da ondan canom
YaaaAlyansim parmagima tekrar olduğu gün kalkip oynamistim.bugun parmagimdan dustu
Esimin okulda geçen diyet muhabbeti olnus.bizimki de benim esim de aylardir diyette neler gordu neler yaptim ama bozduramadim demis.ordakiler de hocam niye bozdurmaya calisiyosun birakin rahat rahat yapsin diyetini demisler.Esim de hocam siz onu bilmiyorsunuz yakinda havayla beslenecem ben diyecek diye korkuyorum demis
tamamAyy ben çok severim kız ne bagircam tatlim benim
bana şişko dedinMiu dedik kaptan dedik bağrımıza bastık arkamızdan neler konuşuyormuş
Eki Görüntüle 2123571 Çok pis kızdımBeni de tanıyorsun ama azcık itiraf etmeliyim
begum75 Beni gönülden savunan ballı çörekim teşekkür ederim sonsuz pampam
Eki Görüntüle 2123572
Buda kaptanşişko Miu
Eki Görüntüle 2123573
ay maşallah benim esrama beeeeeeeeeeeeeeeeeAyy dün komsu ablam kapıya geldi çalışıyor bayadır görüşemedik sarıldım hemen bi heyecan bi saskinlik
Kizzzz sen ne yaptin ne kadar zayiflamissin böyle maşallah ne güzel olmus falan faln pek mutlu oldum
oy tamam iyi ol daYoğunum canım eve yeni girdim
vurdun mu
şişko mu dedinEki Görüntüle 2123575 çok komik sisko miuuuuu
Alyansim parmagima tekrar olduğu gün kalkip oynamistim.bugun parmagimdan dustu
Esimin okulda geçen diyet muhabbeti olnus.bizimki de benim esim de aylardir diyette neler gordu neler yaptim ama bozduramadim demis.ordakiler de hocam niye bozdurmaya calisiyosun birakin rahat rahat yapsin diyetini demisler.Esim de hocam siz onu bilmiyorsunuz yakinda havayla beslenecem ben diyecek diye korkuyorum demis
Yürüdü yürüdü yürüdü sana geldi
Özlemek ne kelime iliklerime kadardüğn için kına için elbise bakıyorum dün işlerim vardı onları hallettim bugün o site senin bu site benim firardayım
Gel azıcık ısırayım özlemim gitsin
Eki Görüntüle 2123569
Alyansim parmagima tekrar olduğu gün kalkip oynamistim.bugun parmagimdan dustu
Aynen canım hıc sorma canım sıkıldı ama yapacak bısey yok mecbur onumuze bakacağız sagol kuzumGeçmiş olsun makbusum ben serum yedigimde tek düşündüğüm ödem yapar mı acaba olmustu
hipponun ağrıları geçmemiş ama hem de 2 tane çocuğu varEvlen çocuk dogur kalmaz ağrın
saklanma çık ortayaçok acımıycak
Sorma kız o da 1 dilim tt ekmeğiydiaynen canom
karatay diyor ya ekmek şeker uyuşturucudur diye.. haklı.. yedikç.e bağımlılık yapıyor çünkü.. ama yemeyince de insan unutuyor.. istemiyor aramıyor.. çünkü ekmeksiz de doyuluyor hatta çok daha iyi doyuluyor..
bakhippotalamus ile diyetinin ilk zamanlarında çooook kavha etmişliğim vardı çok.. inatla vazgeçmezdi.. ama şimdi hiiiç yemiyor
Aha benim oglum da boyle kedi kovaliyo parka gidince.kediler de kendisi kadar :)oyii özlemişim bende
ısırınca özlemim gitti
Daha fazla da saatte bakmak aklıma yari yolda geldie sana çerez gelir yürüyüş vaytım sen sağlam spor adamısın.. ama 100 dk nedir ya
Çünkü bana aşıkYürüdü yürüdü yürüdü sana geldi
ispiyoncu seni
Ankaraya gelirdin aslında az daha zorlasan yürüyerekDaha fazla da saatte bakmak aklıma yari yolda geldi
hipponun ağrıları geçmemiş ama hem de 2 tane çocuğu var
acımanız da mı yok be
oyy desene çok tatlılarAha benim oglum da boyle kedi kovaliyo parka gidince.kediler de kendisi kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?