Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aha benim oglum da boyle kedi kovaliyo parka gidince.kediler de kendisi kadar :)
Aman dikkat edin benim büyük oğlum sevmek isterken elini tırmaladıkuduz aşısı oldu yavrum bir sürü. Kuyruğunu çekti sanırım kaşla göz arası sevmek için o da elinin üstünü tırmaladı.

matematik61 sende mi hastaydın sanki, geçmiş olsun
Sagol canik 2 gun bas agrisi cektim ama gecti sukur.senin minnaga da cok gecmis olsun.
Zaten cok yaklasinca kaciyo bibsure sonra kendisi kovalamayi seviyo ama kedi durunca bizimki de duruyo :)

Hazır mart ayı da gelmişken neden olmasın miu

Sagol canım hıc anlamadım ne oldugunu esıme de sınır oldum gittik doktora diyor ki diyet yapıyor kadın da ac mı geziyor falan dedı dayadı serumu
Bunlar hep sabote etmeye yönelik hareketler. Eş mihraklarının oyununa gelmeyelim
#Direnmakbuş#

Bana da aynen. Benim psikiyatrist yürüyüş yap her gün demişti, o dönem yapıyordum , öyle bir yere yetişecek gibi değil, kafanda sorunları kurarak değil dadece yürü sakin sakin huzur bulmak için demişti. Nerdee akşama ne yapsam ,küçük ne yese büyük ne yese, temizlik yapsam, dertler tasalar. .

Sagol canik 2 gun bas agrisi cektim ama gecti sukur.senin minnaga da cok gecmis olsun.

Zaten cok yaklasinca kaciyo bibsure sonra kendisi kovalamayi seviyo ama kedi durunca bizimki de duruyo :)
Sağol canım. İmkan olsa yani bahçeli evimiz, her türlü hayvan beslerdik. Eşim de sever bende çocuklarda. Benim tavşanım vardı küçükken pamuk gibi. Evde sevmiyorum maalesef.

tamam kuzu yok yok tartıldım eksi gördüm bile diyebilirim

Yoğurtluydu salata canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…