Amin canım sağol Allah daha büyük dert vermesinKıyamam ya çocuklar da böyle durumlar oluyor doğrudur canım Allah yardımcınız olsun çocuk olunca daha zor işler
Aman dikkat edin benim büyük oğlum sevmek isterken elini tırmaladıAha benim oglum da boyle kedi kovaliyo parka gidince.kediler de kendisi kadar :)
Amin kuzum gerçekten öyle Rabbim dermansız dert vermesinAmin canım sağol Allah daha büyük dert vermesin
Cnm 2 dkk diyeKuzu atsana çantana kuruyemis hep olsun eksik etme
Sagol canik 2 gun bas agrisi cektim ama gecti sukur.senin minnaga da cok gecmis olsun.matematik61 sende mi hastaydın sanki, geçmiş olsun
Zaten cok yaklasinca kaciyo bibsure sonra kendisi kovalamayi seviyo ama kedi durunca bizimki de duruyo :)Aman dikkat edin benim büyük oğlum sevmek isterken elini tırmaladıkuduz aşısı oldu yavrum bir sürü. Kuyruğunu çekti sanırım kaşla göz arası sevmek için o da elinin üstünü tırmaladı.
Hazır mart ayı da gelmişken neden olmasın miubeni sıcak tutacak bir yavuklum bile yok
bir gün olursa adı yavuk olacak.. takma adı.. yalakkkkkkkkkkkk der gibi küfreder gibi.. yavuk
oy makbuşum tüh çok geçmiş olsun canım.. şimdi iyi misin?
sen can derdine düş hala tartıyı mı düşünüyorsun kıyamam kibooooooooooooool su içersen cumaya ödemi iner canom üzülme
eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pek dadluigdedali var mısın bele olmaya?
Bunlar hep sabote etmeye yönelik hareketler. Eş mihraklarının oyununa gelmeyelimSagol canım hıc anlamadım ne oldugunu esıme de sınır oldum gittik doktora diyor ki diyet yapıyor kadın da ac mı geziyor falan dedı dayadı serumu
Bana da aynen. Benim psikiyatrist yürüyüş yap her gün demişti, o dönem yapıyordum , öyle bir yere yetişecek gibi değil, kafanda sorunları kurarak değil dadece yürü sakin sakin huzur bulmak için demişti. Nerdee akşama ne yapsam ,küçük ne yese büyük ne yese, temizlik yapsam, dertler tasalar. .Ya yürümek bana çok iyi geliyor su çocuklar olmasa herhalde sabahın 9 çıkarım dışarı gece yarısını kadar yürürüm kafam dağılıyor bide sanki yürürken herşey arkamda kalıyor gibi geliyor o zaman tempo cosuyor
Sağol canım. İmkan olsa yani bahçeli evimiz, her türlü hayvan beslerdik. Eşim de sever bende çocuklarda. Benim tavşanım vardı küçükken pamuk gibi. Evde sevmiyorum maalesef.Sagol canik 2 gun bas agrisi cektim ama gecti sukur.senin minnaga da cok gecmis olsun.
Zaten cok yaklasinca kaciyo bibsure sonra kendisi kovalamayi seviyo ama kedi durunca bizimki de duruyo :)
amiin begüşüm evet müstakil sanada en güzelleri en iyileri olaun inş canımm sağolmüstakil ev mi
Allahım banada nasip etsin
kolay gelsin canım
tamam kuzu yok yok tartıldım eksi gördüm bile diyebilirim
herşey kararında olmuş.. PETİTO hariço neymiş petito da nesiymiş acaba kırıcam kafayı çiviliyle heeeeeeeeeeeeeee
spor da yokartı mı gelcek bu cuma? valla fena yaparım bğşraaaaaaaaaaaaaa
müstakil kısmı çok güzel
kv gelecek kısmı
sen de ki şu saatte burda ol
gelirim hippom sen iste la
bu çok iyiydi hahahaha
vaay hayırlı olsun kuzucum sevindim hadi bol kazançların olsun inşallah
firma ismi verme reklama giriyor yasak ban yersin aman diyim
ay bu da çok iyiydi hahahahanerden buluyosunuz bu lafları ula
Yoğurtluydu salata canım :)2 lokma ekmek yemeyemesen nolur yaw beni üzüyorsun boş yere
menü çok güzel kalanı maşallah kuzucum süt muz ve ceviz ile harika bir öğle geçirmişsin
hafif mi hafif bir menü bernam.. bugün ve yarın tost yememelisin biliyorsun değil mi? bugün yemedin inşallah.. sen yemezsin gerçi o düzeni biliyorsun kendinde.. boool eksilerin olsun cumaya.. spor da var
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaçok merak ediyorum sana etkisini canom
sabahki kırmızılı yeri anlamadım esra... küp şeker mi yedin sen? ciddi misin? reçel hergün yiyor musun sen acaba?
ve akşamki kuru fasulye sence doğru mu? salı günü kuru fasulye gibi fazlası ile ödem yapan bir gıdayı az da olsa yiyor muyuz? zaten sende ödem yok mu?
sonra üzülüyorsun tartı inmedi diye..
kuru günleri cuma - cumartesi - pazar değil mi canom?
çok çok iyi konyakım
plates var ki korumada yapılacak en güzel sporlardan.. sıkılaşma için
renkli menüsüne kurban olduğum diyip başlayım
vay vay vay vay menüye spora bak beeeeeeeeeeeeeeeeeee
10 numara 5 yıldız kuzucummmmm
akşam yoğurt da yiyeydin iyiydi.. tartıya üzülme birden inecek o canom
çok iyi canom.. sen de tartıya üzülme cumaya eksi gelecek
yürüyüş süresi de gayet yerinde.. maşallah
GÜNÜ MENÜSÜ BUDUR!
Kahvaltının çaşitliliği güzelliği
akşam prosu misler gibi sebzesie sporu ve su miktarı
harikasın lunyam
Heeee höööö hıııııı tamam tamammmmYoğurtluydu salata canım :)
E bize her ay mart ayı iğdeee biliyorsunHazır mart ayı da gelmişken neden olmasın miu
Bunlar hep sabote etmeye yönelik hareketler. Eş mihraklarının oyununa gelmeyelim
#Direnmakbuş#
Yemek yedim ama aşırı doymuş hissediyorum nedenHelööö fit bacılarım
Sabahtan beri hesap kitap işine gömüldüm kafam çalışmamaya başladı artık Didim mola vereyim azıcık
Napionuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?