Valla geçen cuma köye gitti ordan yufka ekmek göndermiş super calisiyorYemem tabi deli miyim la ben
Senin kv sana neler yapıyor sen onları ye
Be kadar pislikler bir de yalan dolanla iş yapmaya çalışıyorlat.. vazgeçme aynen şeri hakkının peşinden sonuna kadar git
Oyy geçmiş olsun canım ben hala gribim ne beter şey geçmek bilmedi
Ahahaha ben 52-53 maksimum takılıyorumİşin şakası bir yana özledik seni buradan ayrılma daha kilo verilir hayırlısıyla bende burada olmasam 56 ları görürüm
Bende gelmeyince özlüyorum vallahi
Özlemek ne kelime iliklerime kadardüğn için kına için elbise bakıyorum dün işlerim vardı onları hallettim bugün o site senin bu site benim firardayım
Gel azıcık ısırayım özlemim gitsin
Eki Görüntüle 2123569
Bende o şekilde yapıyorum canım ıslak mendil değdirmiyorum ama benim kızın teni hassas biraz oyuzden sık sık pişik oluyoruz kremi denicem saolCanim her alt actihimizda yıkıyorum ıslak mendil degirmiyorum sonra kurulayıp tabaka halinde suruyorum biraz açık bekletiyorum
Hit cardio canimCardio normal mi yoksa hııt cardio mu canım normal cardio 3,5 puandan hesaplanıyor hııt cardio 5 hesaplanıyor sen 5 hesaplamışsın
Yanlış hesaplıyorsun canım tempolu yürüyüşün hesaplaması 2,5 o yüzden ördeğin hesaplaması doğru
Az kaldı Ördekim seni pek severim biliyorsun o yüzden vurulmak yokVurdurma bana kendini
Eki Görüntüle 2123413
Mustakbel yengem diyim bende o zmnoy ben onu yerim annesi oy ben onu ısırırım
konyakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmüstakbel görümcem
SADECE ALKIŞLAYACAĞIM İZNİNLE
Siz bir de beni 1 ay sonra görün
sonra 1 ay sonra daha görün
sonra bidaha
yani beni izlemeye devam edin diyeydin
pempişşşşşş
kahvaltına bayıldımmmmmmmm
öğlen cıslardan kaçıp protein yemene bayıldım
akşam öğününe bayıldım
kısacası gurur duydum bu menünle ve seninle
bravo be
süzme penire hayır(ben de severim ama faydası yok imiş peynirin en besinsizi deniliyor)
5 mücver büyüklüğü ne kadardı ki.. fazla olmuş olabilir sanki hippo bilemedim ya..
kahvaltı ve ara çok güzel
spor 3 MİL LESLİE istiyorum artık
Niye ki herkes yiyor kız olmamış mı oye gidiyoruz ya oraya gidinceye geç olur bunları yemek zorunda kaldı.m yemeğim yoktuBu menü yetersizciddi yetersiz şaka yapmıyorum..
Niye ki herkes yiyor kız olmamış mı oye gidiyoruz ya oraya gidinceye geç olur bunları yemek zorunda kaldı.m yemeğim yoktuBu menü yetersizciddi yetersiz şaka yapmıyorum..
Nasıl yok kız bir tabaga yeşil soğan ve maydanoz doğradım yemek tabağına zeytin yağı limon baharat 2 haşlama yumurta 1 yk menemen zeytin 10 tane 2 kk da peynir yedimBu menü az balım sabah daha doyurucu olmalı yeşillikler domates salatalik zeytin neden yok az bu esraaaaaa
Kabak Çekirdeği mi yesem ben de bide bu ara yemeğin yanına canım değişik içecekler istiyor yaz gelince nasıl olcak ki. Soğuk soğuk bisicikler istiyor canım. Detox sularının çeşitlerine bakım ben de
Çok iyiBen kız kardeşim öğretmen.. okula giderken tarçınlı su götürmüş.. öğrencileri görmüş sormuş.. ertesi gün bütün sınıf tarçınlı su ile gelmiş :))
Ay bende alsam 1 porsiyon
Hibisküs çayı demle içine kabuk tarçın karanfil ekle. bi de portakal dilimle. Buzdolabında soğut. Ben su ekliyorum havalar ısınınca buz küpleri ekliyorum eğer ekşi seviyorsan çok güzel oluyorKabak Çekirdeği mi yesem ben de bide bu ara yemeğin yanına canım değişik içecekler istiyor yaz gelince nasıl olcak ki. Soğuk soğuk bisicikler istiyor canım. Detox sularının çeşitlerine bakım ben de
Kuzım öğlen ne bulduysa yedim menüsü oldu, dünden et, öbür günden pilav ıspanak kalmıştı,dedim yetmedi accık yoğurt baktım haşlanmış yumurta var, toplama öğün oldu zamanım yoktu yapmaya bişeyBalım pilavı sevmedim bide ıspanağın yanında yenen yoğurt ciksss onun dışında güzel menü canim
Ben mac den aldım biraz tuzlu ama makyajı çok güzel yapıyor şimdi kiyamiyorum bitmesin diye sadece eşimle dışarı çıkarken kullanıyorum veya toplantilarda.Kızlar ya uzun zaman olmuştu makyaj yapmayali. Şimdi kalem ve pudra var yüzümde ve benim gözlerim yanio sulanio. Neden acaba . Kalem maskara mi etkiledi ki.
Bi de yeni malzemeler almak istiom burda bi ri farmasi satıo. Ne dersinz var mı bilgisi olan. Ben Max faktör den alıyodum hangisi ni tercih etmeli .
Bugün doktorla konustuk ölçümlerime baktı şeker ve diğer. Stresli günlerde bi de uyumadigim günlerde açlık şekerim çok yüksek çıktı ve kilo almış gorundum. 2 gündür inanılmaz gerginim hele bugün zirveye taşıdık resmen o derece kötü bir gündü 12 saat açlık şekerim 161 çıktı. Doktor stresin bu tarz etkilerinin olduğunu soyledi. Belki seni de etkiliyordur. Uykusuzluk can sıkıntısı yorgunluk hepsi olabilir. Sadece yemek olarak düşünme vücudu dedi.Boy 161.zorlama yok aslinda pazartesi eksiydi.o gun kotuydum katnabahati gec yedim erken yattim spor yapmadim dun arti cikmam normaldi.ama bugunku normal degil cunku dun hafif yedim ve spor yaptim...bilmiyorum moralim bozuldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?