Haklısın.Vero ekmekte karbon faydasız evet ben tuketirim ama WC sorununa başka çözüm bulamadım
Veri senin kilo verip vermemen değil mesele ya ben anltamiyorum yada sen anlamak istemiyorsun
Şimdi ben yada @MiuLego diyoruz carsamba perşembe hafif menüler karbon yemeyin herkes buna uymayan çalışıyor ama sen karbonun ağa babasını yiyorsun eee şimdi onlar da eee o yiyor biz aç geziyoruz diyorlar ki haklılar
Biz yarım gözleme diyoruz sen 1 yiyorsun eee buradaki arkadaşlar biz sizi dinlerken vero sizi dinlemiyor o zaman biz niye dinliyoruz diyorlar
Dilan canım çekti diyorsun yiyorsun burada ne safralardan ciss yemeden kalkan çarşamba perşembe karbon yok dedik diye kısır yenenler arkadaşlar ne oluyor
Anam havucla pattes diyoHaklısın.
Ay guldum de yaaa ilahi vayt valla benim ki de kafa kne bilem çarsamba yi pek onemsemiodum ondan oldu. Galiba . Çorba gunahsiz yaa ona bişi deme içinde kabak havuç pattis attimdi sebze li . 1 buçuk kepçe dir dolma için de affedin
He şu çay saatlik lerim sıkıntı evet ama inan onlar ı yemesem paketli abur cubur alırım
Doğru cnm bende 4 yaşında verdiğimde kızıl olmuştu aldık o zmn :))Verdim hippo iki kere virüs kaynaklı zatürre geçirdik kızıma bulaştı o yüzden almak zorunda kaldım topladım diye seneye yine vereceğim insallah
Çig ye diyor canimHaklısın.
Ay guldum de yaaa ilahi vayt valla benim ki de kafa kne bilem çarsamba yi pek onemsemiodum ondan oldu. Galiba . Çorba gunahsiz yaa ona bişi deme içinde kabak havuç pattis attimdi sebze li . 1 buçuk kepçe dir dolma için de affedin
He şu çay saatlik lerim sıkıntı evet ama inan onlar ı yemesem paketli abur cubur alırım
ImdaaattttAnam havucla pattes diyopatates karbon havuc pisince diyette cok zararli
Anam havucla pattes diyopatates karbon havuc pisince diyette cok zararli
Çiğ findikim bitmisti de. Badem kavurlms ama.. bugün bi Market yapem benÇig ye diyor canim
Şişkinlik tır o . stormcan . Üzülme. Yarın à daha var . Gider hepsi
Melegiimm22 @MiuLego
ben kesin yenildim
sevinç nidaları atabilirsiniz
gram kaçamak yapmıyorum ama tartı sadece pazartesi günü oynadı
onun dışında zerre oynama yok
niye böyle oluyor
kendimi niye şiş hissediyorum
tuz,şeker,un hiçnişey kullanmıyorum
maksimium derece dikkat ediyorum
ağzıma cıs cos hiçbişey atmıyorum
çokmu büyük konuştum sabahki tartım pazartesinden artı gösterdi
Bilmiyorum portimmmmm unuttum ya ben uyumayı artıkUyku neydi vayt nasıl birşeydi
ilça kullanmıycam veroŞişkinlik tır o . stormcan . Üzülme. Yarın à daha var . Gider hepsi
Canım ben de yiyecektim miu yeme dedi şeker oranı çok yüksekmis zaten şeker ondan uretiyorKızlar şeker pancarı varya mir olan sıkıntı varmi yemekte
Melegiimm22 @MiuLego
ben kesin yenildim
niye böyle oluyor
İyi de sen bu kadar stres yaparsan uzulrsen o da seni artı gösterir. Bugün Spor à falan dikkat et . Gerçi o nà da ödem yapr denilio amà. Ben pek bilemedimm. Kızlar soylesin de benim dicem o ki üzme tatlı canini . Bak hava OH mis çık gez dolaş . Ilacini da bilemedim. . Umarım şifa olurilça kullanmıycam vero
şekerimi inanılmaz düşürüyo
sonuna kadar direniyorum ama olmuyor veremedim
ilaç çok ağır geliyor.Dün eczacım hande çok düşme yaşıyosun bırak kullanma aşırı düşerse bayıltır seni dedi
çok üzülüyorum yaaa
ama bugün o eksi 500 artı gösteriyoMelegiimm22 bu onun için
yaşasın yenecukk
Takım arkadaşın olarak pazartesi ekşin gayet iyiydi zaten canim hergun gram verilecek diye birşey yokki gayet iyi geleceksin bence
Açıklama bile seni dibe sürüklüyor mesela diyorum ki millet çay içerken sen süt iç millet kavrulmuş kuruyemis yerken sen çiğ ye kaçamak yaparken emziriyorum ama ben diyorsun diyorum ama sağlıklı besleniyorsun diyorum 3 gündür full karbon diyorum bebeğinin ve senin kas gelişimini için protein ağırlıklı beslen diyorum yoğurt ye bol bol diyorumImdaaatttt
Odemdir yediklerinin ödem yapıyordur şeker sıkıntı zaten bide büyük konuşma la bı daha dönüp dolaşıp başına geliyor insanin
Melegiimm22 @MiuLego
ben kesin yenildim
niye böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?