- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yoğurt nerede vero tavuk nerede balık nerede et nerede köfte nerede sadece yumurta değil emzirirken kalsiyum kaybederiz bunu bize sağlayacak yoğurttur suttur kansızlığın yoksa akşam çayın yanına yediklerin çiğ değil senin ve sana yağdan başka bir fayda saglamiyor akşam çayın yanına yiyeceğine neden bir bardak tarçınlı süt içmiyorsun şöyle beslen dediğimizde ama ben emziriyorum diyorsun ama dikkat etmiyorsun su kafaya karşıyım sütüm çok olsun sütun çok olması sizin düşündüğünüz kadar önemli değil önemli olan içeriği ve doyuruculugu ama bakıyorum sabah ki peynir yumurtadan başka fullll karbon besleniyorsunProtein dedigin neler ki mesela. Tam bilmiom . Et mi
Ben her gün mutlaka 2 yumurta yiyorum. Sali günüdü galiba .ya da p.tesi tavuk yedim. Dün karnıyarık ta kıyma vardı
Ay süper sagol. Limonlu su çayımı içerim. Pilvda bulgur tercih ederim . Bitter dâhil cikilte yemem. Dereotu kahvaltı da hep olur
Tamam canımBalım.kabaktan yana sıkınti yok ye 2 tane
Supersin canım ya cok sagol
Bence listeden devam et eflal.1 haftada faydali mi zararlı mi anlayamazsin.daldan dala konma.Ay ne yapsam ki ya haze bu kadar motivasyonum varken . Liste olması iyi oluyor bana ama
Süt alıp haftalık yogurt yapioz ki ama . Hep ayran iciom ki ben . Dün bitmsti. Temam daHa dikkat etcem . Karatay yapiom Die etten kofteden igy gelmişti biraz daYoğurt nerede vero tavuk nerede balık nerede et nerede köfte nerede sadece yumurta değil emzirirken kalsiyum kaybederiz bunu bize sağlayacak yoğurttur suttur kansızlığın yoksa akşam çayın yanına yediklerin çiğ değil senin ve sana yağdan başka bir fayda saglamiyor akşam çayın yanına yiyeceğine neden bir bardak tarçınlı süt içmiyorsun şöyle beslen dediğimizde ama ben emziriyorum diyorsun ama dikkat etmiyorsun su kafaya karşıyım sütüm çok olsun sütun çok olması sizin düşündüğünüz kadar önemli değil önemli olan içeriği ve doyuruculugu ama bakıyorum sabah ki peynir yumurtadan başka fullll karbon besleniyorsun
Vero ekmekte karbon faydasız evet ben tuketirim ama WC sorununa başka çözüm bulamadımYav hep kizion da. Ben de bebem 1 aylikken ekmegi keserek basladim . 1800 veriodum en az .Ömer de 6 ayı beklemistim . Sağolsun aus ikna etmişti.
Bunda erken davrandim şükr gidio gidecek kilolar . Bana güven vaytim dusundugun gibi takım sorumsuzlgu yapmioom valaa
Gelmemeli gelsede yenmeli ben balıktan nefret ederim ama emziriyorum diye yiyorum mecbur peynir sevmem yoğurt sevmem zeytinyağı kokusunu sevmem ama hepsini tüketiyorum çünkü kendim kadar bebeğim içinde besleniyorumSüt alıp haftalık yogurt yapioz ki ama . Hep ayran iciom ki ben . Dün bitmsti. Temam daHa dikkat etcem . Karatay yapiom Die etten kofteden igy gelmişti biraz da
Günaydın portimmmmm yağmurlu bı sabahtan günaydın uyumamış white gunaydinnnnnnHayırlı sabahlar
Ulan banu ne bazlaması olsa olsa bizlimi dır o ince olandan
canım minnakım sende özlendin
öbür minnak nerede begüm @begum75
ben buralardayım artık
alıştım işe iyi gidiyor şimdilik
kolay gelsin
bronzy cafede buluşalım mı yine
bazlama tost filan gömeriz
Nö ölökösö vör yö yalan konuşuyor banuAllah kolaylık versin kaptanım bugün hallet de rahatla artık
Begüş yoğun galiba henüz gelmediİyi iyi buradaysan sevindim alıştın da işine çok şükür çok özletme artık kendini
Bazlama tost mu gömdünüz geçen günbenim burada etiformuma laf söyleyen kaptanım onu yediyse vururum @MiuLego
Tamam canomBuradayım balım benallah kolaylık versin insallah
Yorum yokBi yemeklere bi fircalaraa . Kız deme öyle . ValLA . Fırça olmasa ben bugun borek yicidiim .
Uyku neydi vayt nasıl birşeydiGünaydın portimmmmm yağmurlu bı sabahtan günaydın uyumamış white gunaydinnnnnn
kıvılcım çıktı Miu ben gördüm
Oglen yapaacakk ki. .. kız o değil dde . Annemi birakmaya gitcz dışarda falan abartmasam avm ye gitcedummmYorum yokaksama daha çok var yersin kesin sen
Tamam canım
Supersin canım ya cok sagol
Bence listeden devam et eflal.1 haftada faydali mi zararlı mi anlayamazsin.daldan dala konma.
Valla ciddi anliom ki kizdiriom ama özür valla ben de böyle yim işte .
Oglen yapaacakk ki. .. kız o değil dde . Annemi birakmaya gitcz dışarda falan abartmasam avm ye gitcedummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?