Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Odemdir yediklerinin ödem yapıyordur şeker sıkıntı zaten bide büyük konuşma la bı daha dönüp dolaşıp başına geliyor insanin
ayyyyy wayt
taşlasın herkes beni valla billa taşlasın
hiçç artı gelememiştim ben bu zamana kadar
gerçekten nerede yanlışım var bilemiyorum
şimdi anladım artı gelenlerin ne derece üzüldüğünü
bütün emeğim aç kalışlarım boşa gibi geldi

Ooyy senin deyislerıni sevsinler . Tamam bu nato kafa yazdı bi kenara. Yapmaya caliscam. Bak işte ama yapamayinca da çok kızma vurma seni üzmek istemiom . Yapcam da. Hani yapamasam. Pufff

Ahhh be balım ben diyecektim o zamanda ama siz yaşayıp öğreniyorsunuz bünye kitliyor bazen lan ben muz süt detoksuyla artı 500 gelmiş insanım ya meta bu şaşar da beşer uzme kendini

Kuzum şimdi ne desem ki... belki zencefil dokunmuştur ama içind e zararlı bir şey de yok..

Ooyy senin deyislerıni sevsinler . Tamam bu nato kafa yazdı bi kenara. Yapmaya caliscam. Bak işte ama yapamayinca da çok kızma vurma seni üzmek istemiom . Yapcam da. Hani yapamasam. Pufff
Vero eğer böyle beslenmeye devam edersen emzirmenin avantajını kaybettiğin bil ki kilo alacaksin

Ulan banu ne bazlaması olsa olsa bizlimi dır o ince olandan

Nö ölökösö vör yö yalan konuşuyor banu

yaw heh heeee resimlerle konuşturma beni miu
ama o eskidendi hepsi bitti minnak nilim benim :)
bide beni ezikledi sen işsizsin diyeeee hesabı ödediii

hande dönem dönem olur cnaım ya gün günü tutmuyor

Whiteblacklife
Bonus
Esra_4378
Melegiimm22
tevafuk55
vorones
@MiuLego
Nevreste
hippotalamus
matematik61
malipina
begum75
cakil80
hepfit
@pempisler
Munzevi Zencefil
Antepia27
elfkkk
@Sidelya95
igdedali
@Ytmz
nehirnil111

alıntılayamadığım unuttum varsa onlara da gelsin

Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.

çok büyük konuşmuşum eşeklik ettim kusura bakmayın

Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.

İlacı kullanmıycam.Kendi çabalarımla yapıcam
Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin

Ay çok üzgünüm ben

Üzme kendini gel sımsıkı sarılayım sana

Allah seni hande :)) olur öyle şeyler.. elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra yine de artı geliyorsa insan yapacak bişi yok .. önemli olan kaçamak yapıp artı gelmemeye çalışmak

Günaydın kardeşcanlarım....
Tüüüm alıntılarım gitti kac sayfa gecmse dönmüştüm halbuki..hatırımda kalanları yazayım...
vorones sabitim sanırım hala regl olamadgmı hatrlatmk isterim..ama yarın ola hayrola....ama biz korkmayızzzzz yenilsekde pes etmeyiz..bak ben bi hafradr sabitim hatta ara ara artıyımama mortilikten kacmam vazgecmem ayagnı denk al haaaa
Whiteblacklife canm Allah yardm etsinn uykuszlk zor yaaaaa olsn ama yeterki saglık olsn canım benşm
@MiuLego canm işlern bi an önce bitsn de sen de rahata kavus bizde sana kavusalım artıııkkkkkkk

Dün gelemedim..aksam doktra gttm..kan test soncm 2 cıktı..yani negatif ama benö kürtej oldgm bebgmdede ben 2 li bi deger olrk ögrenmstm hamile oldgmu doktr negatf demstı kı referanslara göre negatif ama snra gebelk varms işte halbuki..aksmda dojtra gttm cnku bacaklarma vuran agrm vardı.vee cıkolata kistı olsms..daha gecen ay doktrdaydm hersey cok ıyıydi hicbisey yoktu.smdi cook büyük ihtmalle hamilelk yok kıst reglı gecktryor dedi.ama yinede bikac gun beklyelm dedi..sürekli yuruys yapmya calsyrm ama en azndan bu bikac gun ıp atlma ödem cayı gbi seylerden uzak duruyrm ihtöalim cook cok da az olsa..ama dıyete tamamen devam suan inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…