ayyyyy waytOdemdir yediklerinin ödem yapıyordur şeker sıkıntı zaten bide büyük konuşma la bı daha dönüp dolaşıp başına geliyor insanin
Sen dün akşam yediklerinden sonra tartı kontrolü yaptın mielfkkk hu hu baciiiii napan gi hala mi eksı yok sabitmsin uleee. .. pon pon cikairm mi simdiden morti mort oldun mu bakem
Oy ne vicdansizm .Ama napim. Sen beni sectin bi de yenerim seni dedin
Ooyy senin deyislerıni sevsinler . Tamam bu nato kafa yazdı bi kenara. Yapmaya caliscam. Bak işte ama yapamayinca da çok kızma vurma seni üzmek istemiom . Yapcam da. Hani yapamasam. PufffAçıklama bile seni dibe sürüklüyor mesela diyorum ki millet çay içerken sen süt iç millet kavrulmuş kuruyemis yerken sen çiğ ye kaçamak yaparken emziriyorum ama ben diyorsun diyorum ama sağlıklı besleniyorsun diyorum 3 gündür full karbon diyorum bebeğinin ve senin kas gelişimini için protein ağırlıklı beslen diyorum yoğurt ye bol bol diyorum
Ahhh be balım ben diyecektim o zamanda ama siz yaşayıp öğreniyorsunuz bünye kitliyor bazen lan ben muz süt detoksuyla artı 500 gelmiş insanım ya meta bu şaşar da beşer uzme kendiniayyyyy wayt
taşlasın herkes beni valla billa taşlasın
hiçç artı gelememiştim ben bu zamana kadar
gerçekten nerede yanlışım var bilemiyorum
şimdi anladım artı gelenlerin ne derece üzüldüğünü
bütün emeğim aç kalışlarım boşa gibi geldi
Kuzum şimdi ne desem ki... belki zencefil dokunmuştur ama içind e zararlı bir şey de yok..Tartıya çıkmadın bugün. Ama şişkinlik devam ediyor ne yazık ki.
Ödem suyunu da düntevafuk55 önermişti ya o.
Kız tefo bu su benim akşama kadar midemi ağrıttı ya. Normal mi? Yarın da yapayım diyorum ama.
Vero eğer böyle beslenmeye devam edersen emzirmenin avantajını kaybettiğin bil ki kilo alacaksinOoyy senin deyislerıni sevsinler . Tamam bu nato kafa yazdı bi kenara. Yapmaya caliscam. Bak işte ama yapamayinca da çok kızma vurma seni üzmek istemiom . Yapcam da. Hani yapamasam. Pufff
Akşam yemekten 2 saat sonra yarım demet maydanoz yarım limon soda belnder geçirip iç kesin tamam mı ödem atalim
Yok bugün evden bi çıkışım vardı ki. Oğlus yakamda .. p.tesi eksi vardi da. Bakalim yarın büyük sürpriz olacakSen dün akşam yediklerinden sonra tartı kontrolü yaptın mi
Döver. Dövuyor. Dövdü . DovecekBu akşam menülerde karbon ciss görürsem dilimle dovecegim sizi haberiniz olsun
Ulan banu ne bazlaması olsa olsa bizlimi dır o ince olandan
Nö ölökösö vör yö yalan konuşuyor banu
Melegiimm22 @MiuLego
ben kesin yenildim
sevinç nidaları atabilirsiniz
gram kaçamak yapmıyorum ama tartı sadece pazartesi günü oynadı
onun dışında zerre oynama yok
niye böyle oluyor
kendimi niye şiş hissediyorum
tuz,şeker,un hiçnişey kullanmıyorum
maksimium derece dikkat ediyorum
ağzıma cıs cos hiçbişey atmıyorum
çokmu büyük konuştum sabahki tartım pazartesinden artı gösterdi
Üzme kendini gel sımsıkı sarılayım sanaWhiteblacklife
Bonus
Esra_4378
Melegiimm22
tevafuk55
vorones
@MiuLego
Nevreste
hippotalamus
matematik61
malipina
begum75
cakil80
hepfit
@pempisler
Munzevi Zencefil
Antepia27
elfkkk
@Sidelya95
igdedali
@Ytmz
nehirnil111
alıntılayamadığım unuttum varsa onlara da gelsin
Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.
çok büyük konuşmuşum eşeklik ettim kusura bakmayın
Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.
İlacı kullanmıycam.Kendi çabalarımla yapıcam
Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin
Ay çok üzgünüm ben
Allah seni hande :)) olur öyle şeyler.. elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra yine de artı geliyorsa insan yapacak bişi yok .. önemli olan kaçamak yapıp artı gelmemeye çalışmakWhiteblacklife
Bonus
Esra_4378
Melegiimm22
tevafuk55
vorones
@MiuLego
Nevreste
hippotalamus
matematik61
malipina
begum75
cakil80
hepfit
@pempisler
Munzevi Zencefil
Antepia27
elfkkk
@Sidelya95
igdedali
@Ytmz
nehirnil111
alıntılayamadığım unuttum varsa onlara da gelsin
Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.
çok büyük konuşmuşum eşeklik ettim kusura bakmayın
Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.
İlacı kullanmıycam.Kendi çabalarımla yapıcam
Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin
Ay çok üzgünüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?