Oyyyyiiii kilo muuuu NO NO noooVero eğer böyle beslenmeye devam edersen emzirmenin avantajını kaybettiğin bil ki kilo alacaksin
Ben de açım eve gidem... yumurta mi yiyimmmAyyy sabah sabah sinirlen oynadı bı kahvaltı yapam ben açım accccv
Sorma benim de hastaliklar kaynanam fln derken gelemedim.haftasonu istanbula gitcem.aslinda mezuniyet istiyodum bu hafta ama kafam karisti su anKuzum biz bu hafta itişemedik senle. Nerde geçen haftaki halimiz nerde bu hafta.
Dün gece dediğim gibi. Yarın çıkacağım tartıya. Artık bana güler mi yüzüme s.çar mı yarın görcez.
Regl falan değilsin dimi? 59.9 musun şuanSorma benim de hastaliklar kaynanam fln derken gelemedim.haftasonu istanbula gitcem.aslinda mezuniyet istiyodum bu hafta ama kafam karisti su an
Kız bende geçen hafta oyleydim
ya waty neye dikkat edeyimHimmm
Canim iste bu işler böyle pazartesi konuştunuz çok yorum yapmadım yok bir çiş yemekle insan 500 artimi gelir dediniz
Şu varki unutulan
Biz
Arada kacamaklarla
Kilo verebilseydik
Her gün gram gram eksilerle
Kilo verebilseydik
Azıcık yedigimis baklagilden şişmeden
Kilo verebilseydik
Burda işimiz neydi zaten alır hemen dikkat edip verirdik
Bazan anlamadığımız şekilde artışlar eksiler olabilir
Biz bu kiloları düzenli düzenli
Bir iki ayda almadık ki
Öyle verelim
Bugün biraz daha dikkat et ekşi eksidir canin
Kız mesajı ben yazdım vayt a mi soruyom ba amiya waty neye dikkat edeyim
hiç bişey yemeyim o zaman
Fena değil diyelim.. bakıcaz
kilodan değil kafadan eksildim zaarKız mesajı ben yazdım vayt a mi soruyom ba ami
waytım gerçekten çok utandım.İşte sende olmayınca anlamıyomussun karşındakini.Allah büyük işte benimde böyle belamı verdi.Üzme kendini olabilir bazen yitir kız bu kadar vicdan yapma yaaa
Strese uykusuzluğa canım zaten diyet dışı beslenmiyorsun bu ilk defa başına geliyor bı panik yaşıyorsun bu oluyor ilk bu ama son olmayacak o yüzden üzme kendini lutfenya waty neye dikkat edeyim
hiç bişey yemeyim o zaman
Canım olur öyle şeyler ben detoks artı gelince millet şok gecirmisti ama oluyor yapacak birşey yok meta bu makanizma değil ki hep versinwaytım gerçekten çok utandım.İşte sende olmayınca anlamıyomussun karşındakini.Allah büyük işte benimde böyle belamı verdi.
Kahve iç canımay ben çok acıktm yaaaa
Tövbe tovbewaytım gerçekten çok utandım.İşte sende olmayınca anlamıyomussun karşındakini.Allah büyük işte benimde böyle belamı verdi.
Kahve iç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?