Üzme kendnş canm..sen cok istikrarlu ve sorumluluk sahibi birisin bnce .o şeklde konsmann ic disiplininden ve takım bilincinden kaynaklıydı bana göre.işte bu yüzden kendni üzme.tartıya taklma...bak bende benzer bi durumdayım.Whiteblacklife
@Bonus
Esra_4378
Melegiimm22
tevafuk55
vorones
@MiuLego
@Nevreste
@hippotalamus
matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
@Portakal Sulu Ordek
@Antepia27
elfkkk
s i d e l y a
@igdedali
@Ytmz
@nehirnil111
alıntılayamadığım unuttum varsa onlara da gelsin
Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.
çok büyük konuşmuşum eşeklik ettim kusura bakmayın
Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.
İlacı kullanmıycam.Kendi çabalarımla yapıcam
Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin
Ay çok üzgünüm ben
Melegiimm22 @MiuLego
ben kesin yenildim
sevinç nidaları atabilirsiniz
gram kaçamak yapmıyorum ama tartı sadece pazartesi günü oynadı
onun dışında zerre oynama yok
niye böyle oluyor
kendimi niye şiş hissediyorum
tuz,şeker,un hiçnişey kullanmıyorum
maksimium derece dikkat ediyorum
ağzıma cıs cos hiçbişey atmıyorum
çokmu büyük konuştum sabahki tartım pazartesinden artı gösterdi
Ben anladım canım neden olduğunu.Kuzum şimdi ne desem ki... belki zencefil dokunmuştur ama içind e zararlı bir şey de yok..
Üzülme mortm yaWhiteblacklife
@Bonus
Esra_4378
Melegiimm22
tevafuk55
vorones
@MiuLego
@Nevreste
@hippotalamus
matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
@Portakal Sulu Ordek
@Antepia27
elfkkk
s i d e l y a
@igdedali
@Ytmz
@nehirnil111
Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.
Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.
Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin
Ay çok üzgünüm ben
Hee olabilir balımBen anladım canım neden olduğunu.
Zencefil buzluktaydı kim bilir ne zaman koydum. Önceki gün içine dilimlerken buz halindeydi anlamamışım. Dün hazırlamak için çıkardım. Meğer zencefil bozulmuş. Muhtemelen ondan oldu.
Bir de dün sadece elma maydonoz nane koyabildim içine diğerleri kalmamış. Bugün komşudan alıp limon sıkcam içine. Sen kaç gün içmiştin bu suyu.
Artı geldiğin için üzülme diyemeyeceğim çünkü elinde olmuyo ben de artıdayım ve ben de üzülüyorum. Üzülelim ama motivasyonumuz düşmesin. Sımsıkı sarılalım diyete.Whiteblacklife
@Bonus
Esra_4378
Melegiimm22
tevafuk55
vorones
@MiuLego
@Nevreste
@hippotalamus
matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
@Portakal Sulu Ordek
@Antepia27
elfkkk
s i d e l y a
@igdedali
@Ytmz
@nehirnil111
Ay çok üzgünüm ben
Aynen hergun gitmiyo gram misal benm bu gun 200 grm ck gitmişMelegiimm22 bu onun için
yaşasın yenecukk
Takım arkadaşın olarak pazartesi ekşin gayet iyiydi zaten canim hergun gram verilecek diye birşey yokki gayet iyi geleceksin bence
HimmmCanım ben de yiyecektim miu yeme dedi şeker oranı çok yüksekmis zaten şeker ondan uretiyor
Canim iste bu işler böyle pazartesi konuştunuz çok yorum yapmadım yok bir çiş yemekle insan 500 artimi gelir dedinizayyyyy wayt
taşlasın herkes beni valla billa taşlasın
hiçç artı gelememiştim ben bu zamana kadar
gerçekten nerede yanlışım var bilemiyorum
şimdi anladım artı gelenlerin ne derece üzüldüğünü
bütün emeğim aç kalışlarım boşa gibi geldi
Tamam teşekkür ettim. Umarım fayda sağlar. Zaten bu da fayda etmezse ödem falan değildir bende kiHee olabilir balım
Maksimum 3 gün yapılıyor canım
Mortim ne alemdesin ben sabitimArtı geldiğin için üzülme diyemeyeceğim çünkü elinde olmuyo ben de artıdayım ve ben de üzülüyorum. Üzülelim ama motivasyonumuz düşmesin. Sımsıkı sarılalım diyete.
Ama büyük konuştuğun için üzülme gerçekten. İnsan yaşamadığı şeyi anlamakta güçlük çekiyor çoğu zaman. Bu çok normal. Şimdi sen de yaşadın , anladın. Özür dilenecek birşey yok. Yarına eksi gireceğiz inşallah
Canissskooo . Beben olur insallh. Benim iki yavru da ben zayiflayip hedefe ulaşinca geldi. . Senin dé belki öyle olurDün gelemedim..aksam doktra gttm..kan test soncm 2 cıktı..yani negatif ama benö kürtej oldgm bebgmdede ben 2 li bi deger olrk ögrenmstm hamile oldgmu doktr negatf demstı kı referanslara göre negatif ama snra gebelk varms işte halbuki..aksmda dojtra gttm cnku bacaklarma vuran agrm vardı.vee cıkolata kistı olsms..daha gecen ay doktrdaydm hersey cok ıyıydi hicbisey yoktu.smdi cook büyük ihtmalle hamilelk yok kıst reglı gecktryor dedi.ama yinede bikac gun beklyelm dedi..sürekli yuruys yapmya calsyrm ama en azndan bu bikac gun ıp atlma ödem cayı gbi seylerden uzak duruyrm ihtöalim cook cok da az olsa..ama dıyete tamamen devam suan inş..
Deme şöyle bakAynen hergun gitmiyo gram misal benm bu gun 200 grm ck gitmiş
Iki aksamdır içiyorum canım bu aksam da içerim tabiki cunku zarar vermek istemiyorumAkşam yemekten 2 saat sonra yarım demet maydanoz yarım limon soda belnder geçirip iç kesin tamam mı ödem atalim
Ben kendi adıma reglle alakalı şeyleri üzerine alınmıştım. ama mesela bugün oldum ve elimden bir şey gelmiyor, bütün önlemlerimi aldım. Kaç gündür maydanoz soda limon ve kabak tüketmekten böğ geldi..Whiteblacklife
@Bonus
Esra_4378
Melegiimm22
tevafuk55
vorones
@MiuLego
@Nevreste
@hippotalamus
matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
@Portakal Sulu Ordek
@Antepia27
elfkkk
s i d e l y a
@igdedali
@Ytmz
@nehirnil111
Ay çok üzgünüm ben
Yarına iner iste canim ben gibi 5 gün sürmüyorsa tabi şişlik be de geçen hafta öyle oldum
Üzme kendini olabilir bazen yitir kız bu kadar vicdan yapma yaaaWhiteblacklife
@Bonus
Esra_4378
Melegiimm22
tevafuk55
vorones
@MiuLego
@Nevreste
@hippotalamus
matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
@Portakal Sulu Ordek
@Antepia27
elfkkk
s i d e l y a
@igdedali
@Ytmz
@nehirnil111
Ay çok üzgünüm ben
Kuzum biz bu hafta itişemedik senle. Nerde geçen haftaki halimiz nerde bu hafta.Mortim ne alemdesin ben sabitim
Yani inşallah geçer ama.. ayy neyse ya iyice moralim bozuldu zaten..Yarına iner iste canim ben gibi 5 gün sürmüyorsa tabi şişlik be de geçen hafta öyle oldum
Dün gelemedim..aksam doktra gttm..kan test soncm 2 cıktı..yani negatif ama benö kürtej oldgm bebgmdede ben 2 li bi deger olrk ögrenmstm hamile oldgmu doktr negatf demstı kı referanslara göre negatif ama snra gebelk varms işte halbuki..aksmda dojtra gttm cnku bacaklarma vuran agrm vardı.vee cıkolata kistı olsms..daha gecen ay doktrdaydm hersey cok ıyıydi hicbisey yoktu.smdi cook büyük ihtmalle hamilelk yok kıst reglı gecktryor dedi.ama yinede bikac gun beklyelm dedi..sürekli yuruys yapmya calsyrm ama en azndan bu bikac gun ıp atlma ödem cayı gbi seylerden uzak duruyrm ihtöalim cook cok da az olsa..ama dıyete tamamen devam suan inş..
Geçmiş olsun canim sen yine de dikkat et olur mu maydonoz falan tüketmeDün gelemedim..aksam doktra gttm..kan test soncm 2 cıktı..yani negatif ama benö kürtej oldgm bebgmdede ben 2 li bi deger olrk ögrenmstm hamile oldgmu doktr negatf demstı kı referanslara göre negatif ama snra gebelk varms işte halbuki..aksmda dojtra gttm cnku bacaklarma vuran agrm vardı.vee cıkolata kistı olsms..daha gecen ay doktrdaydm hersey cok ıyıydi hicbisey yoktu.smdi cook büyük ihtmalle hamilelk yok kıst reglı gecktryor dedi.ama yinede bikac gun beklyelm dedi..sürekli yuruys yapmya calsyrm ama en azndan bu bikac gun ıp atlma ödem cayı gbi seylerden uzak duruyrm ihtöalim cook cok da az olsa..ama dıyete tamamen devam suan inş..
Oyyyyiiii kilo muuuu NO NO noooVero eğer böyle beslenmeye devam edersen emzirmenin avantajını kaybettiğin bil ki kilo alacaksin
O 79 görülecek attirma tepemiuzulme mortim sende kazanmis olabilirsin bende wc problemi ve uyku duzensilgne bagli odem var sanrm bende sis hissediyorm sabah uyandığımda zor aciliyorum benmde daha cok bi eksim yok 79u göremedim daha düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?