3 senedir temizim canım inofolik combi verdi dokyor bana, onu kullandığımdan beridir kist olmuyorummalipina senide kist grubnda gmrdm eski bi yazını yani..güncel durumun nedir canooo?
Ben hiç bakamıyorum sabahları tartıya kuzum. Yarın sabah uyanır uyanmaz tartılıcam bakalım sürpriz
Ama ben daha yeni basladim kuzmm daha cok gitmesi lazmdiDeme şöyle bak
Artıda olup tartısı oynamayanlar var burda
evet strese girdimStrese uykusuzluğa canım zaten diyet dışı beslenmiyorsun bu ilk defa başına geliyor bı panik yaşıyorsun bu oluyor ilk bu ama son olmayacak o yüzden üzme kendini lutfen
Ben de sevmedim kuzum makarnayı yemeseydim dedimMakarnayı sevmedim daha doğrusu gününü sevmedim mali onun dışında güzel menü balim
amiin begüşüm evet müstakil sanada en güzelleri en iyileri olaun inş canımm sağol
canım minnakım sende özlendin
öbür minnak nerede begümbegum75
ben buralardayım artık
alıştım işe iyi gidiyor şimdilik
Ödem oluyo kuzum makine değil vücut sonuçta. Sakındıkça çöp batıyo göze işte napcan. Bol su iç bugün atarsın yarına ödemi inşallahWhiteblacklife
@Bonus
@Esra_4378
Melegiimm22
@tevafuk55
@vorones
@MiuLego
@Nevreste
@hippotalamus
matematik61
malipina
begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
@Portakal Sulu Ordek
@Antepia27
@elfkkk
s i d e l y a
@igdedali
@Ytmz
@nehirnil111
alıntılayamadığım unuttum varsa onlara da gelsin
Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.
çok büyük konuşmuşum eşeklik ettim kusura bakmayın
Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.
İlacı kullanmıycam.Kendi çabalarımla yapıcam
Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin
Ay çok üzgünüm ben
Reglin sonu geldi ondan olsa gitmisti simdiye kadar.evet 59.9Regl falan değilsin dimi? 59.9 musun şuan
Hee doğru 15 dk diye baslayip kafamda hesaplamistim sonra 10 dk yaptim ondan olduhocam sen matematikçiydin demi
10 dk bölgesel 30 puan yapıyo yanlız
kırdım notunu haberin ola
radara takıldın hocam yakaladıkReglin sonu geldi ondan olsa gitmisti simdiye kadar.evet 59.9pazartesi 59.5 tu sali 59.9 carsamba 60.1 bugun 59.9
Hee doğru 15 dk diye baslayip kafamda hesaplamistim sonra 10 dk yaptim ondan oldu
Regl sonuysa çok güzel gitmesi gerekiyor ya.Reglin sonu geldi ondan olsa gitmisti simdiye kadar.evet 59.9pazartesi 59.5 tu sali 59.9 carsamba 60.1 bugun 59.9
Hee doğru 15 dk diye baslayip kafamda hesaplamistim sonra 10 dk yaptim ondan oldu
Sorma hem de fena yakalandıkradara takıldın hocam yakaladık
Gitse giderdi ya hic umudum yok.zaten benim regl oncesi sonrasi farketmiyo kilo vermede.mesela gecen cumartesi regl oldum cuma tartisi -1.3tuRegl sonuysa çok güzel gitmesi gerekiyor ya.
Dur sen o bir anda gitcek bak.
O da ilginçmiş demek senin regl pek etkilemiyor kiloyuSorma hem de fena yakalandık
Gitse giderdi ya hic umudum yok.zaten benim regl oncesi sonrasi farketmiyo kilo vermede.mesela gecen cumartesi regl oldum cuma tartisi -1.3tu
Cidden takip ettigim kadariyla etkilemiyor.cunku benim regl hep cumartesi pazar gelir sabit.simdiye kadar hic bi cuma oyle aman aman iyi veya kotu eksiyle gelmedim regle baglayabilecegim.sadece bi kere agri kesici icmistim tam pazar gunu o geciktirmisti sali olmustum.o pazartesiden saliya 1bkg farketmisti olunca.O da ilginçmiş demek senin regl pek etkilemiyor kiloyu
Çok güzel birşey benceCidden takip ettigim kadariyla etkilemiyor.cunku benim regl hep cumartesi pazar gelir sabit.simdiye kadar hic bi cuma oyle aman aman iyi veya kotu eksiyle gelmedim regle baglayabilecegim.sadece bi kere agri kesici icmistim tam pazar gunu o geciktirmisti sali olmustum.o pazartesiden saliya 1bkg farketmisti olunca.
Bence de :) ama ben ilac kullaniyorum (dogum kontrol )onun etkisi de olabilir sonucta sismeye firsat bulamadan geliyo :)Çok güzel birşey bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?