- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İç canım ara öğünde armut ye yarın sabah için akşamdan suya kayısı koy ceviz koy onu icWc icin zeytin yagi icicem.şimdi icimmi icmiyimmi? Kilo yapar mi yarina??? Napim benWhiteblacklife
Perşembe mi oldun canımKız bende geçen hafta oyleydim
Kimde kötüymüş durumlar
Kimde kötüymüş durumlar
Yok canim cmt yâda pazar di ama benim bitinceye kadar sürüyor şişlik perşembe anca indi azıcık ekşi görmüştüm simdi o bile yok ne oluyorsaPerşembe mi oldun canım
Yağ kilo aldırmaz canımWc icin zeytin yagi icicem.şimdi icimmi icmiyimmi? Kilo yapar mi yarina??? Napim benWhiteblacklife
Bilmiyorum canım ya kafam karıştıTamam canım
Supersin canım ya cok sagol
Bence listeden devam et eflal.1 haftada faydali mi zararlı mi anlayamazsin.daldan dala konma.
Şunu okuyunca geçen gün ki mesajın geldi aklıma
@Melegiimm22 @MiuLego
ben kesin yenildim
sevinç nidaları atabilirsiniz
gram kaçamak yapmıyorum ama tartı sadece pazartesi günü oynadı
onun dışında zerre oynama yok
niye böyle oluyor
kendimi niye şiş hissediyorum
tuz,şeker,un hiçnişey kullanmıyorum
maksimium derece dikkat ediyorum
ağzıma cıs cos hiçbişey atmıyorum
çokmu büyük konuştum sabahki tartım pazartesinden artı gösterdi
Aynen cnm deri gitmiyo@MiuLego Instagram da taki ettıgım bir bayan var takıp ediyorum kadın spor yapıyor karı kasları falan var hatunun 2 sezaryan yapmış kadın story atmış ayakta dumduz kaslı hatun oturunca ya yanlatdan aly karın sarkmiş baya baya hemde kadı dıyorkı sarkmış derıyı dogum çatlağı nı sporla yok etmek imkansız dedi. Anca germe ameliyatı dedi
Ben cok şaşırdım
İlla karın germe mi olmak lazım ne diyorsun
Faydalı ama diyette bilemiyorum netten bakalım. Ay onun turşusunu severimKızlar şeker pancarı varya mir olan sıkıntı varmi yemekte
Benim alt karın sarkmam kaldı valla 2. Cocuktan sonra gidip gerdiricem. Eger gitmezseAynen cnm deri gitmiyo
Hele suyuFaydalı ama diyette bilemiyorum netten bakalım. Ay onun turşusunu severim
İnstagramda hangi hesap türkanBenim alt karın sarkmam kaldı valla 2. Cocuktan sonra gidip gerdiricem. Eger gitmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?