Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego Instagram da taki ettıgım bir bayan var takıp ediyorum kadın spor yapıyor karı kasları falan var hatunun 2 sezaryan yapmış kadın story atmış ayakta dumduz kaslı hatun oturunca ya yanlatdan aly karın sarkmiş baya baya hemde kadı dıyorkı sarkmış derıyı dogum çatlağı nı sporla yok etmek imkansız dedi. Anca germe ameliyatı dedi
Ben cok şaşırdım
İlla karın germe mi olmak lazım ne diyorsun

]Kızlar staj yapacağım okula gittim ödev için.. oğlumda hasta.. eşimde kapıda bekliyordu işi var .. ayy Allahım kaç gündür bu staj için uğraşıyorum kafam çok dolu..

Bi yandan ders çalış bi yandan da diyet.. çocukta hasta.. alıp başımı gidesim var

Şunu okuyunca geçen gün ki mesajın geldi aklıma ciddi kaçamak yapmadan nasıl artı gelinir , kilo verilmez mesajın :)

Aynen cnm deri gitmiyo

Moralim berbat. Karnım davul gibi ne alakaysa şimdi şu dönemde, diyet falan yapasım da kalmadı, hayat bom boş geliyor. Başka aleme gidesim var. Başım çatlıyor ağlamaktan. İnsanlar dünya her şey çok acımasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…