Bende çamaşır suyunun derz temizleyicinin gözüne vurdum. Oğlanı uyutup çukur açayım iki haftadır izlemiyorum. Çay içeyim birde. Çayım kitabım da olmasa çekilmez bu hayatEşim işte
Kızım kreşte
Ben Çukur'da
Yemişim sorumlulukları
Bende çok yoğunumMoralim berbat. Karnım davul gibi ne alakaysa şimdi şu dönemde, diyet falan yapasım da kalmadı, hayat bom boş geliyor. Başka aleme gidesim var. Başım çatlıyor ağlamaktan. İnsanlar dünya her şey çok acımasız
Keşke sadece yoğun olsam hipo, ders çalışsam, kursa gitsem, sohbete gitsem, her dakikam kıymetli olsa. Boşluktan dertten dört duvardan boğuldumBende çok yoğunum
Her şeyi oldurmaya çalışıyoruz. Bazen gelişine yaşamak lazım. Çukur güzel dizi ben seviyorum. :) Çoğu gündelik şeylerin boş olduğunu gösteriyor bana :))Bende çamaşır suyunun derz temizleyicinin gözüne vurdum. Oğlanı uyutup çukur açayım iki haftadır izlemiyorum. Çay içeyim birde. Çayım kitabım da olmasa çekilmez bu hayat
Bende hemen yap ye tursusunu severim ama haşlayıp sarımsaklı yoğurtta dokuyorlar öyle yiyecektimFaydalı ama diyette bilemiyorum netten bakalım. Ay onun turşusunu severim
Evet bende sevdim zateb sayılı izlediğim dizi üç tane falan.Her şeyi oldurmaya çalışıyoruz. Bazen gelişine yaşamak lazım. Çukur güzel dizi ben seviyorum. :) Çoğu gündelik şeylerin boş olduğunu gösteriyor bana :))
Hım ilk kez duydum güzel oluyordur kesinBende hemen yap ye tursusunu severim ama haşlayıp sarımsaklı yoğurtta dokuyorlar öyle yiyecektim
Ya cnm öyle deme yaa.. bide staj işi çıktı kafam çok dolu ve stresiylim.. diyette beni sinirli yapıyo maalesefKeşke sadece yoğun olsam hipo, ders çalışsam, kursa gitsem, sohbete gitsem, her dakikam kıymetli olsa. Boşluktan dertten dört duvardan boğuldumşunu yazarken bile büyük kaslarım geriliyor.
Bunu yeni gördüm okuya okuya geliyorum geçmişi. Zamanda hep artı gelen detoks yapmadan eksiye düşmeyen biri olarak okuyunca kızdım ama bir şey yazmadım. O dönem okuyordum sadece yazmıyordum. Benim ki antidepresanlar ve d vitamini eksikliğinden kaynaklanıyordu. Aç kalıp artı geliyordum mesela.Whiteblacklife
@Bonus
Esra_4378
Melegiimm22
@tevafuk55
@vorones
@MiuLego
@Nevreste
hippotalamus
@matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
Munzevi Zencefil
@Antepia27
@elfkkk
@Sidelya95
@igdedali
@Ytmz
nehirnil111
alıntılayamadığım unuttum varsa onlara da gelsin
Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.
çok büyük konuşmuşum eşeklik ettim kusura bakmayın
Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.
İlacı kullanmıycam.Kendi çabalarımla yapıcam
Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin
Ay çok üzgünüm ben
Canım stres çözüm olamayacak sana sakin olmaya çalış güzel yönlerini düşünmeye çalış. Olumsuz kısımlara odaklanma. Sonunda okulun bitmiş olacak. Yakınında ailen var mı? Staja gidince çocuklara bakabilecekYa cnm öyle deme yaa.. bide staj işi çıktı kafam çok dolu ve stresiylim.. diyette beni sinirli yapıyo maalesef
Kesinleşince soğan kürü yaparsınDün gelemedim..aksam doktra gttm..kan test soncm 2 cıktı..yani negatif ama benö kürtej oldgm bebgmdede ben 2 li bi deger olrk ögrenmstm hamile oldgmu doktr negatf demstı kı referanslara göre negatif ama snra gebelk varms işte halbuki..aksmda dojtra gttm cnku bacaklarma vuran agrm vardı.vee cıkolata kistı olsms..daha gecen ay doktrdaydm hersey cok ıyıydi hicbisey yoktu.smdi cook büyük ihtmalle hamilelk yok kıst reglı gecktryor dedi.ama yinede bikac gun beklyelm dedi..sürekli yuruys yapmya calsyrm ama en azndan bu bikac gun ıp atlma ödem cayı gbi seylerden uzak duruyrm ihtöalim cook cok da az olsa..ama dıyete tamamen devam suan inş..
İşte bilmiyorum daha çok yeni belli oldu kafam dolu giç düşenemedim.. Oğlum da çok hasta.. geceden de uykusuzum.. düşünemiyorum cnm ya...Canım stres çözüm olamayacak sana sakin olmaya çalış güzel yönlerini düşünmeye çalış. Olumsuz kısımlara odaklanma. Sonunda okulun bitmiş olacak. Yakınında ailen var mı? Staja gidince çocuklara bakabilecek
Nö ölökösö vör yö yalan konuşuyor banu
Whiteblacklife
@Bonus
Esra_4378
Melegiimm22
@tevafuk55
@vorones
@MiuLego
@Nevreste
hippotalamus
@matematik61
@malipina
@begum75
@cakil80
@hepfit
@pempisler
Munzevi Zencefil
@Antepia27
@elfkkk
@Sidelya95
@igdedali
@Ytmz
nehirnil111
alıntılayamadığım unuttum varsa onlara da gelsin
Şimdi ben geçen gün bi mallık edip artı gelmeyi kabul etmiyorum dedim ya ÖZÜR DİLERİM.
çok büyük konuşmuşum eşeklik ettim kusura bakmayın
Bugün bende artı gördüm tartıda ve ilk defa gördüm.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Demekki ilaç kullanmadan bu şeklide olacak.
İlacı kullanmıycam.Kendi çabalarımla yapıcam
Demem o ki gerçekten çok üzgünüm kızlar.Aranızda bana kızan kırılan oldu ise affetsin hakkını helal etsin
Ay çok üzgünüm ben
Burdan yazsam kadının adını sıkıntı olurmuİnstagramda hangi hesap türkan
Geçmiş olsun oğluna. Sorunum merkezindeyken çözümü göremiyoruz. Sakin kafayla düşününce bir yol bulursunİşte bilmiyorum daha çok yeni belli oldu kafam dolu giç düşenemedim.. Oğlum da çok hasta.. geceden de uykusuzum.. düşünemiyorum cnm ya...
İyiyim misin kuzum yine mi eşin bu adamı en son dovecegimMoralim berbat. Karnım davul gibi ne alakaysa şimdi şu dönemde, diyet falan yapasım da kalmadı, hayat bom boş geliyor. Başka aleme gidesim var. Başım çatlıyor ağlamaktan. İnsanlar dünya her şey çok acımasız
Kısır hayır bugün kesinlikle hayirKızlar ben.smdi misafirlikteym
Tavuklu kereviz salatasi varms ondan yiyorum
2 kaskta kisir yesem aksam yogurtla kapatsam nasl olurki
Basedemiyorum white, psikiyatriste gidicem terapi istiycem. İlaç kullanmam daha. İnsanların acımasızlığını, haksızlığını, yapıp yapıp bir şey olmamış gibi davranmalarını , zalimliklerini, adam kullanmalarını, liste uzar gider böyle. Kabullenmem lazım başka çarem yok. Kimseyi değiştiremiyorum, benim görmezden gelmeyi başarmam lazım. Midem bulanıyor artık bir çok insandan.İyiyim misin kuzum yine mi eşin bu adamı en son dovecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?