Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşim işte
Kızım kreşte
Ben Çukur'da
Yemişim sorumlulukları
Bende çamaşır suyunun derz temizleyicinin gözüne vurdum. Oğlanı uyutup çukur açayım iki haftadır izlemiyorum. Çay içeyim birde. Çayım kitabım da olmasa çekilmez bu hayat

Bende çamaşır suyunun derz temizleyicinin gözüne vurdum. Oğlanı uyutup çukur açayım iki haftadır izlemiyorum. Çay içeyim birde. Çayım kitabım da olmasa çekilmez bu hayat
Her şeyi oldurmaya çalışıyoruz. Bazen gelişine yaşamak lazım. Çukur güzel dizi ben seviyorum. :) Çoğu gündelik şeylerin boş olduğunu gösteriyor bana :))

Her şeyi oldurmaya çalışıyoruz. Bazen gelişine yaşamak lazım. Çukur güzel dizi ben seviyorum. :) Çoğu gündelik şeylerin boş olduğunu gösteriyor bana :))
Evet bende sevdim zateb sayılı izlediğim dizi üç tane falan.

Keşke sadece yoğun olsam hipo, ders çalışsam, kursa gitsem, sohbete gitsem, her dakikam kıymetli olsa. Boşluktan dertten dört duvardan boğuldum şunu yazarken bile büyük kaslarım geriliyor.
Ya cnm öyle deme yaa.. bide staj işi çıktı kafam çok dolu ve stresiylim.. diyette beni sinirli yapıyo maalesef

Bunu yeni gördüm okuya okuya geliyorum geçmişi. Zamanda hep artı gelen detoks yapmadan eksiye düşmeyen biri olarak okuyunca kızdım ama bir şey yazmadım. O dönem okuyordum sadece yazmıyordum. Benim ki antidepresanlar ve d vitamini eksikliğinden kaynaklanıyordu. Aç kalıp artı geliyordum mesela.

Ya cnm öyle deme yaa.. bide staj işi çıktı kafam çok dolu ve stresiylim.. diyette beni sinirli yapıyo maalesef
Canım stres çözüm olamayacak sana sakin olmaya çalış güzel yönlerini düşünmeye çalış. Olumsuz kısımlara odaklanma. Sonunda okulun bitmiş olacak. Yakınında ailen var mı? Staja gidince çocuklara bakabilecek

Kesinleşince soğan kürü yaparsın

İşte bilmiyorum daha çok yeni belli oldu kafam dolu giç düşenemedim.. Oğlum da çok hasta.. geceden de uykusuzum.. düşünemiyorum cnm ya...

Nö ölökösö vör yö yalan konuşuyor banu

Estagfirullah canım herkesin yaşadığı şeyler vardır olur önemli olan bundan sonrasında dikkat etmek yaşanan yaşandı olmamış gibi devam edeceğiz

Kızlar ben.smdi misafirlikteym
Tavuklu kereviz salatasi varms ondan yiyorum
2 kaskta kisir yesem aksam yogurtla kapatsam nasl olurki

İşte bilmiyorum daha çok yeni belli oldu kafam dolu giç düşenemedim.. Oğlum da çok hasta.. geceden de uykusuzum.. düşünemiyorum cnm ya...
Geçmiş olsun oğluna. Sorunum merkezindeyken çözümü göremiyoruz. Sakin kafayla düşününce bir yol bulursun

İyiyim misin kuzum yine mi eşin bu adamı en son dovecegim

İyiyim misin kuzum yine mi eşin bu adamı en son dovecegim
Basedemiyorum white, psikiyatriste gidicem terapi istiycem. İlaç kullanmam daha. İnsanların acımasızlığını, haksızlığını, yapıp yapıp bir şey olmamış gibi davranmalarını , zalimliklerini, adam kullanmalarını, liste uzar gider böyle. Kabullenmem lazım başka çarem yok. Kimseyi değiştiremiyorum, benim görmezden gelmeyi başarmam lazım. Midem bulanıyor artık bir çok insandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…