Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

waytım gerçekten çok utandım.İşte sende olmayınca anlamıyomussun karşındakini.Allah büyük işte benimde böyle belamı verdi.
Amaan hande boş ver ya, cokk güzel biliyormusun burda birini kurduğunu farksız yazman takdir ettim seni

Ve en önemlisi Allah bizim hayatımızı mahvedenlerin versin belasını tez zamanda, böyle ufak bir mesele için senin değil

Storm- yanış anlaşılmazsam bişi sorcam sen çok guzel kilo veriyordun ben oyle hatırlıyorum galiba sonra bit anda geri aldın bı anda kılo alıp bır anda kılo verince sarkman oldu mu hiç

Bende dün wking diye bir marka var onun bitkisel ürünlerini gördüm, wc temizleyici genel temizleyici falan. Haftasonu onlardan alıcam bakalım.
O markanın el sabunu aldıö cok guzel kokuyor onun ürünleri guzel bızım burda tptancı var gecdn 200 tl ye sırf detarjan aldım temizlik yaptıkca yapasım grldi ama bu zamana kadat nedense abc nın Ürünleri güzel he birde o kadar yumusatıcı kullandım gerçekten haftalar geçse kokusu kalan bır yumoş oldu yıkandıktan sonra bilr kokusu kalıyor.

Bı keyifisizim regl olmadım sişim bakalim yarına ne diyecek tartı diyet spor devam tek duzgun sey i bu aralar neyse yarın yazarım Nego ın yazdıklarını gordum hayat cok kısa canım kendin ve Çocukların İÇİN yasa bız senı seviyoruz
Selametle yarın erkenden gelırım lutfen guzel kilolarda uyanalım hepimiz

Sezeryan olduğu için bence mantıklı. Çünkü alt karın kasların kesiliyor komple . Misal ben çok uzun süre alt karnımı hissetmedim içime falan çekince anlamıyordum çektiğimi hissetmiyordum.
O kadarcıkda kalsın türkan anasın sen ana

Kız uyudu çok yorgunum bir duş alıp yuzmaskesi eşliğinde el işimi yapıcam yarına misafirim var aksama hazırlık yapıcam anca bugun karın çalışırım. Hadi kaçtım ben

Off ya az bişey var. O kadını görünce şok oldum dedigin gibi ANALIGIN simgesi :) 2. Cıçpcuga kadar iyicene sıkılaştıram ki 2. De o kadar karnım şişmesin

Canım abc ve wiking yumuşatıcısı en kalıcı bence :) hı birde sıvı deterjanların kokusu çok kalıcı, yumuşatıcıya gerek kalmıyor.
Wiking in çamaşır suyu vs hep kullandım hep hesaplı hem hoşuma gitti benimde.

Benimde malzeme hep bitti dün acil olarak çamaşır suyu ve cif tüm yüzeyler aldık birde slikonlu sprey , acil diyorum dikkatini çekerim çay ekmek sanki pazar anasını ağlatıcam bende çaktırma

3 maymunu oynamayı bı bilsek eflal sorunsuz yasardik ben duzeldiniz diye seviniyordum

Off ya az bişey var. O kadını görünce şok oldum dedigin gibi ANALIGIN simgesi :) 2. Cıçpcuga kadar iyicene sıkılaştıram ki 2. De o kadar karnım şişmesin
Kız olsun fıstık gibi oldun zaten o kadarlık göbek de nazarlık olsun hem de bir sen bir kocan görür o kadarını kocan ful karın kaslı mı sanki. Rahat ol az. Bende koca göbek çar gayet rahatım bak

Hahha
Valla bende çok seviyorum evde detarjan bittimi tamam
Hergun mutfağa camaşir suyu kullanmasam içim rahat etmiyor neden se
Koca laf etti zaten
Neymiş bunlarla 3 4 ay i da are eddcekmişim

Kız olsun fıstık gibi oldun zaten o kadarlık göbek de nazarlık olsun hem de bir sen bir kocan görür o kadarını kocan ful karın kaslı mı sanki. Rahat ol az. Bende koca göbek çar gayet rahatım bak
Benimki nin karnı teras olmuş
Vall halime şükür ettim

Ay teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…