Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım yarın yogurda agırlık verelim..cuamaya yüzümüz gülsün...

kızlar bu akşam yemek yemedim..akşamüzeri bir büyük bardak sütiçmiştim o çok tuttu..dün akşam yediğim tuzlu çağla su tuttu sanırım...şimdi de yanıma 1 soda 1 kupa yeşilçay ve yarım litre su aldım..içiyorum daaa içiyorum:))

hani bana hani bana

Son düzenleme:
offff teyzemz huysuzluk çıkardı defalarca pc açmama rağmen elim eripte yazamadım anlamıyoda kaşısınddakileri kırdı kırdı yattı bi güzel
biri buna ilaç içme şeklini yanlış göstermiş sabah içilecek ilaca akşam iç demiş aç karnına içileceğe tok karnına demiş bi güzelde inandırmış bunu
şimdide hem sorun nasıl içilecek diye dedi hemde söyleniyor
bide okumalarım var yetişmicek cumaya onların okumasını yapmaya çalışıyorum yani kusura bakmayın bütün yazdıklarınızıda okudum ama cevap yazcak gücüm yoktu sinirliydimde

Son düzenleme:
doğa,paşam,angiera izinli miydiniz ? saferanımın bilgisi var mıydı benim bilgim yoktu çünkü? saliss neti olmadığından dolayı ceza almıyor
ben o gün hastaneye gitdim sonrada moralim çok bozukdu kk açmak içimden gelmedi
evet canım yarın yogurda agırlık verelim..cuamaya yüzümüz gülsün...

demi bende dün kaçırdım hatta sürüyü kaçırdım bu gün haşlanmış yumurta beni beklerrrrr 500 gr olsun düşmek istiyorum

dün kalabalık bir misafir grubu ağırladım
ama gecenin bir vakti yinede gelip geçmişi okuyup tek tek alıntı yaparak cevaplamıştım ki
sanki gök delindi bir yağmur bir yağmur internet gitti hepsi boşa gitti
neyse nasip değilmiş

yok okavgalı olan biz değildik..:44:benim inatcı hamsiye kızdım haberi bile yok.
paşacım öyle eşime özel yemekler felan bizde zor.annem ve babam bizde kalıyor.
hatlar karıştı ozaman canım kusura bakma bu aralar kafam yerinde degil ya idare ediverin doktora gidicemya bugün ne dicek diye sabah erken kalktım heyecanımdan bana dua edin ne olur çok istiyorum iyi şeyler duymaya
sucuklu yumurta ve çukulatamıamanın tutmayın beniafiyet bal şeker olsun yavrum
canım geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın işşallah ben kızıma hamileyken dikiş atılmıştı rahime altımdaki kanape ne gidip gelmiştigeçmiş olsuna gelmişlerdi bana kadınlar korkularından gitti evlerine 5 katta oturuyorum ben düşün ay hallerine ne gülmüştüm annem diyo daha yeni geldiniz oturun yok işimiz var dediler pır diye gittiler
ay ben gelemde bana çıkar o yuvalamayı çok severimdeolmuyo çok ayıp gene götürüyorsun bakıyorum yasak şeyleribensiz
çok romantik ya hayal ettimde
seni tembel avrat seni
sen bir yolunu bulursun hade hade güveniyorum sana anladın sen oniay hiç gülecegim yoktu yazarken bile bebek figürüne gülüyorum iyimi
canım kızına va sana geçmiş olsun..ikiniz de hasta olunca çok zor olmuşutur...
bizde atıştık dün eşimle..ona inat gece 11 de bir kase çağla yedim tuzlayrak hem deebuda bana artı olarak döndü...
:44::44::44nun tadı nasılki merak ederim hep gebeyken öneriyolar o çaglayı bir yerden öle duymuştum kızımda canım ondan çok istemişti yiyememiştim yavrumu dogurunca bir müddet sonra pazarda görüncekötü olmuştum eşim okadar aradı bulamamıştı garibim bir o çaglayı birde mandelinayı ve erikler oluyoya kocaman onları görmeye tahamülüm yok canım acıyo onları görünce pazara gittiydim oglumu kaybettigimde erigi görünce çıktım pazardan çok aglamıştım eşimde ne oldu deyince erigi gördü paşa yapma dedi ah dedim bey oglumuz ne severdi bu erigi kilosunu unuttum ne kadar yedigimin içim acıdı yane olucek benim bu halim bilemiyoırum
canım ben bebeklere çocuklara igne vurunsun kim olursa çok aglıyorum ablamada dedim bebegim olursa sen götürüsün igneye dedim neden aglıyorum anlamış degilim helede ilk banyosu yapılıyoya hastaneden çıkınca ondada çok aglıyorum ben neden aglıyourm ya
canım sabah ablama gittim evime geldim acil annem çagırdı ona gittim yazdımda buraya gerilere gidersen malum gelinin dogumu varya onunla ugraşıyorum ablamada 10 çıktım evden gelir gelmez zaten yazdım yoksa mesajları çok yazıyorum biliyosunuz mazeretliydim anlıcagın

ne güzel herkezin gönlünü yapmışın benim dogum günümü hatırlayan bile olmuyo malesefgene bu sene bebegimle olmucam

derin derin nefes al bakıyım stres yapma allah yardımcın olsun bebem

hemen dünkü menümü yazayım
SABAH
erken kalktım 1 elma bolca su içtim eşim 2 saat sonra yemeğe gelincede
2 dilim ekmek (kepek) peynir , menemen, şekersiz çay
ÖĞLEN
haşlama yumurta peynir
AKŞAM
misafirim vardı 3 adet mercimek köftesi 1 lokma börek(tadına bakayım diye )
ARADA yağsız yoğurt
bolca su bolca temizlik bide türk kahvesi
evimi görseniz temizliği sporda sayarsınız çinki bahçali 2 banyolu kocaman bir holu 4 odası var köy villası diyorum ben sadece 3 kocaman lavabosu var
çünkü biz köyde oturuyoruz arap köyü 2 şehrin tam ortasında ,alışveriş merkezine yakın ama inanın köy

paşam ALLAH yardımcın olsun hayırlı haberler al
ama bana sorarsan sen bu konunun üstüne biraz daha az odaklan yoksa psikolojin bozulur
o kendini bilmezleri de bırak o çocukları onlara ALLAH verdi onlar kendileri yaratmadı
ALLAHın hazinesi çok geniş elbette bu imtihan bitince sanada 1 tane sağlıklı vede hayırlı evlat verir

kelebekim öksürük için ne içirsem bitki olaraktan
çünkü kuru kuru tık tık öksürüyor

herkese güzel bir gün olsun...

vayyy arabistana rahmet yağmış..varsın internet gitsin...

balla zencefil iyi gelebilir..yolla o erenimi bana ben iyi gelirim ona..

o da anne uçağa binelim tr gidelim diyo
bide bir arkadaşın annesi gelmişti ona anneanne diyo
çocuklar istiyo ama nasip

esenlerde oturan bir arkadaş var siz tarhanayı ıhlamuru hazırlayın onla gönderirsiniz eylül gibi

ooo bizsiz doğumgünleri falan
bizsiz öyle çok eylenmeyein
sizsiz tadımı olur...keşke gelebilseydiniz bu yaz tadı olmayacak gercekten..

sen misafire git misafir agırla oh ohhh..üstelik yabancı bir memlekette..bak ben kendi vatanımda garibim..evden işe işten eve..anemler pazar günü gidiyor 1 hafta izin alacam gezecem cocukalrımla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…