Fıraaaaaat
Fıraaaaaat
Hepsiburada sitesinden aldım canım bugün gelir herhaldeAaa ben bunu cok begendim nehir nereden aldin renkleri şekli harika
Ogullarimiz aynıymış. Benim oğlum da 34 aylıkama.kiz büyük 7 yaşında
Saolasin canım bizim düğünler çok ben hızımı alamadım 3 abiye almıştım yeni 3 tane daha aldım.
fitim harika bir menü eksiksizgünaydın kızçeler bugün gözüm açıldı şükürbi de şu hala ağrısını atlatırsam spor yapmayı özledim
ben menümü yazayım şimdiden yeter o öksürük için içtiklerimbilerek yazmadım ki canınız çekmesin
08:00
1 incir
1 gün kurusu
sade kahve
arada çay içerim yapamam çaysız
12:00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
7 iri yeşil zeytin
bol marul
ara
sade neskafe+2 ceviz
18:30
taze fasulye
yoğurt
su en az 3 litre
spor: 1 saat tempolu yürüyüş yapacağım kesin=150 pbegum75 nehirnil111 (kuzular ikinizi de etiketledim, gruptan düşmüş olabilirim diye, yeni gözüm açıldı benim cuma-cumartesi-pazar spor yok)
@MiuLegoWhiteblacklife Floweroflife
Günaydın iyi haftalar olsun inşallah
Bol eksili , bol sporlu
Annem gitsin geliyorum iğdeeeeeeYoh mu sporda beni geçecek cengaver yaaaaaaaaaaa
Az mı yapıyorsunuz kızlar. Yazın 1. olmak için 2 saate yakın spor yapmam gerekiyordu. Şimdi günlük 1 saatlik sporla olmuyor böyle
Kaptanım sanki Flowerı göremedim pazartesi sersemliği mi bende var yoksabegum75
nehirnil111
HAFTANIN HİPERSTARIIIIIIIIIIIIIII
igdedali
HAFTANIN MEGASTARIIIIIIIIIIIIIII
Floweroflife
HAFTANIN SÜPERSTARIIIIIIIIIIIIIII
Melegiimm22
HAFTANIN ULTRASTARIIIIIIIIIIIIIII
tevafuk55
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
MEGASTARLARnehirnil111 KAPTANLIĞINDA
hippotalamus
Esra_4378
Nevreste
Cutemom007
hepfit
@Melegiimm22
@eflalim
SÜPERSTARLARbegum75 KAPTANLIĞINDA
matematik61
@Sidelya95
Whiteblacklife
@Konyakk
tevafuk55
Pamukseker19
@Portakal Sulu Ordek
Eki Görüntüle 2125606
biz gene pek tatlıyız hadi gelin pazartesiye sporla başlayalım yakan top oynayalım
Kız gerçekten. Hele Ausun listede olduğu dönem... Herkes coşmuştu... yürüyenler ip atlayanlar... Evden çıkamayan 5 mil leslie yapıyordu. Günlük 1000-2000 ip ve 30-40 dk egzersizle nası 1. olurum ben.Annem gitsin geliyorum iğdeeeeee
AMA KIZLAR ÇOK AZ SPOR YAPIYOR KATILIYORUM
Evet yazin bayagi cosmustuk.Kız gerçekten. Hele Ausun listede olduğu dönem... Herkes coşmuştu... yürüyenler ip atlayanlar... Evden çıkamayan 5 mil leslie yapıyordu. Günlük 1000-2000 ip ve 30-40 dk egzersizle nası 1. olurum ben.
Anan gitsin de coştur buraları beyaaaaaaaaaaaa
Valla 2000 üstü puan yaptigimda bile seni gecemedimKız gerçekten. Hele Ausun listede olduğu dönem... Herkes coşmuştu... yürüyenler ip atlayanlar... Evden çıkamayan 5 mil leslie yapıyordu. Günlük 1000-2000 ip ve 30-40 dk egzersizle nası 1. olurum ben.
Anan gitsin de coştur buraları beyaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?