Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar benim oglan paşa parmagımın üstüne kamp kuırdu ayagımda uyuştusıpamın keyfi bozulmasın diye dıuruyorum böyle birde tek ayagını çekmiş karnına konuşuyo sıpam demin yemek yedirmedi bana cici kuşumm diyo hep baba diyo anne dedigi yok sıpamın yaablamlarda memleketten gelicekler bu hazıranda okullar kapanınca ne yapıcam bilemiyorum kaynanam gne laf edicek oglumun parasını yiyolar diye yawbu arada ayıptır söylemesi suyu çok içtin sıkıştım len paşa uç parmagımdada gidiyim wc len

kızlar akşama misafirim var geç vakitte olsa uğrarım
şunuda demeden geçemeyeceğim bu adamlar hep mi aynı acaba

nasıl olsa biz tombul kuşlarız kızlar onlarda sıska2 yumrukla yere sereriz len bu adamları biz ay çok pis dalasın geldi şimdi heonalra böyle böyle yapıcen

kolay gelsin sana buzlukta bişeyler varsa onlardan yapabilirsin belki
yok canım kıyma felan olsaydı köfte yapacaktım işten cıkısta alışveriş yapayım.öğlen çorba yaptım.

erkekler konusuna gelince onlarda değişik bir gurur var biri bişey istediğinde veremem demek eksiklikmiş gibi geliyor.
paşam ya o kuşu öpsene benim için bayılırım kuşlara eve alacamda kafeste görmek istemediğimden almıyorum evamlı dışardada tutamam..

Ins..yavrularinlada nice dogum gunlerin olur pasaam..ben simdiden kutluyorum caniiim....
Allah sana da sabir versin valla cekilcek dert degil de ..cocuklar yok muu..seninki de dayamis sirtini sana kafasina gore takiliyor...

Allah sana da sabir vwr Aman pasam adamin ters anina falan gwlir fazla ustune gitme...

derler hep aynii..ya saiir....

Merhaba kızlar
ben geldim nihayet okuldan

Sırılsıklam oldum. Dün geceden beri aralıksız yağıyor burda.

ne çok kaynatmışsınız. Okuyayaım bakalım tek tek. Görüşürüz yine.

Haklısn kelebekcim. Dediğin gibi belli bir liste olmalı. Hangi diyeti yaparsan yap kabızlık ilk etapta sorun yaratıyor bitkisel çözümleri denesen keten tohumu gibi belki bir faydası olur.

Gerberacım yorum yapın dediğin için yazıyorum. bildiğim kadarıyla 1 gevrek 4 dilim ekmeğe eşdeğer ve hemen hemen her kahvaltında sucuklu peynirli yumurta var. Sucuk çok yağlı olduğu için çok fazla yememen gerekir. Diğer öğünlerinde de patates vs gibi çok fazla karbonhidratlı şeyler yiyorsun. Karbonhidrat oranını azaltıp daha fazla protein ve sebzeye ağırlık verirsen daha iyi sonuç alırsın.

Saphiracım hayırlı olsun araban. Kazasız belasız kullan inşallah.

angieracım bu hafta beni sollarsın gibime geliyor..nasıl oldu anlamadım ama artılardayım:26::26::26:

Canım benim çok üzüldüm durumuna gerçekten. Erkekler kadınlardan farklıdır böyle sonuna kadar paylaşmazlar ama en sonunda sen çekersin yine sıkıntıyı. Allah yardımcınız olsun canım.

Ah paşam ahh. Bu erkeklerin hepsi çocuk gibi işte. Umarım ödersiniz borçlerı en yakın zamanda. Bebişinizle yeni bir sayfa açarsınız. Hem bebek nasibiyle geliyor. Bebişime hamile olduğumu öğrendiğimde eşim yüklü bir satış yapmıştı. Size bebiş uğurlu gelir de toparlarsınız inşallah o zmana kadar.

Darısı senin başına paşam. Sanki olacak gibi hissediyorum ben yaaa. Sen bia an önce zayıfla da sağlıkla olsun. Bir de bol bol su iç. Evde her odaya dolu bir bardak koy gördükçe iç. Hergün senden ne kadar su içtiğinin raporunu da istiyorum bak....

Canım benim çok üzüldüm senin adına. Allah size de en yakın zamanda bir çıkış yolu versin inşallah. Her şey gelip geçiyor saferancım da olan biz kadınlara oluyor galiba. Sen sıkma canını dert veren Allah dermanını da verecektir eminim...

Doğacım yaa çok üzüldüm senin ve kızının adına. Ne hain bu erkekler ya. Bencil şımarık çocuk gibi hepsi de...

sağlık ocağına gidicem ilaç yazdırıcam kıza oğlana

Benim de eşimle evlendiğimizde sorunlarım vardı 1 sene beni o kadar üzdü ki psikiyatrislere gidip 1-2 sene antidepresan kullandım. Kendime geldim çok şükür. Şimdi asla izin vermem beni üzmesine. Hala o ilk senennin hıncını da atamadım içimden aklıma geldikçe ben sinir ediyorum onu gıkını çıkarmıyor biliyor hatasını. Akıllanıyorlar bir şekilde ama olan biz<e oluyor be kızlar. Şimdi her şey güzel sorun yok ama yine de şimdi ki aklım olsa evlenmezdim diyorum. Ama meleğim gelince aklıma vazgeçiyorum...

nasıl olsa biz tombul kuşlarız kızlar onlarda sıska2 yumrukla yere sereriz len bu adamları biz ay çok pis dalasın geldi şimdi heonalra böyle böyle yapıcen

Haaa haaa haklsın be paşam. Benim eşim uzun boylu ama benden zayıf. Ben galip gelirim muhtemelen...

angieracım bu hafta beni sollarsın gibime geliyor..nasıl oldu anlamadım ama artılardayım:26::26::26:
,

Kelebekcim olsun moralini bozma canım yaaa.
sen diyetisyene git. Onun verdiği listeyle hiç kaçamak olmadan devam ettir. Dediğin gibi kontrol eden olmayınca gözü dönüyor insanın.

Keşke şu dukana birlikte devam etseydik yaaa. Kontrol ederdik burdan birbirimizi.

Canım benim kuzenimde çok uğraşmıştı bu sınav için ama nasip olmadı.Müdür kendisi tr de.Sınavı kazandı mülakattanda geçti ama nasip.Ordaki okul nasıl türkler mi gidiyor okula.
Ne güzel canım yaa.Bahçeyle uğraşmak insanı acayip rahatlatır.Demek yemene yakınsınız.Nasip biz bu yıl belki yemene geçebiliriz.o da nasip...
Bencede canım senin bıkmayacağın bir diyet uygulaman lazım

Canım benim mesaj sayım eksik sanki birde ben sayıp ekleyeyeim

merak etme canım nabıza göre şerbet veriyorum ben dedim ama döverim seni dedim dinlemedi beni sonra dövdüm oh olsun senmisin sanane diyen

canım benim ben ilaç bile kullandım bir igne varya diya başlayan çok vuruldum ah ah içime girsen varya neyse ya benim eşim aslında çok iyi biri ama işin stresini eve yansıtıyoya ölüyorum sinirden ama elden birşey gelmiyo ban diyoki sen stres topumsun dedi banabustres topuu sinir olur tabe ama nede olsa eş insanın kahrını çeken hiç birimiz ne anamızın nede babamızın evine sigamayızki mesela bana gelelim ben pabnik atak hastasıyım inan nöbetlerim gelince çok kötü oluyorum ben ya kimse benim kahrımı çekmezki eşim herşeyim benim bazen benimde hatalarım oluyo çok inatlaşıyo ben ama söz verdi bir daha beni üzmücek özürde diledi dün mutfakta yemek hazırlarken bakalım nereye kadar gidicek böyle rabbim hayırlı kapılar açsında eşlerimize işşallah ekmek paramız çıkarda kimseye minnet etmeyiz amin

Canım ben tekrar saydım mesaj sayım 8

Canım ben tekrar saydım mesaj sayım 8

İpekcim gerbera alıntıları saymamış sanırım. Doğa doğru sayımı yapmış sonrasında.
Bu arada sana teşekkür ederim canım. Bugün çok yağmurluydu aktara uğrayamadım hava açarsa yarın uğrayıp alacağım sabır taşını. İçten içe de ben de emzirmeyi bırakmak istemiyorum galiba yaaa. Emerken o kadar saf ve temiz ki yusyuvarlak yüzü gzölerini de dikiyor bana. Çok seviyorum o hallerini. Ben kendime ne yapayım bırakmak için bilmem....

Bugün okulda bir veli geldi hocam çok zayıflamışsınız ne yaptınız kavikasyon vs mi yaptırdınız bacaklarınız çok incelmiş dedi. Mutlu oldum yaaa....

Bir de ne zamandır giyemediğim pantolonlarımdan birine sığdım. 6 sene önce 63 kiloyken durmadan kilo aldığım için her kilo aralığı için bir kaç pantalonum var. Bakalım darısı diğer patolonlarıma...

KIZZLARRR isminin yanına soru işareti koyduğum kızzlaarr mazeret alabilir miyim?????
Sayımı kendim yaptım 8 canım
Evet işte burda
Hayırlı olsun canım yeni dolapların güle güle kullan.Tr iken mutfağımı pek sevmezdim.Boydan boya dolap bana yetmezdi ama buraya gelince ne kadar aç gözlü olduğumu anladım.Buda mutfak dolabı kiracıya ait.Alıyorsun taşındığın eve götürüyorsun.Zaten 4 gözlü bir dolap oluyor.
Canım yazdıklarını okuyunca üzüldüm.İnş halledersiniz sıkıntılarınızı.Valla ben senin eşine olan sevgini ve hayranlığını çok beğenirdim nazar değdi size
Alışkanlık yaparız bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Çok güzel bir haber.İnş hayırlısıyla bebeğini kucağına alır arkadaşın.Rabbim hayırlı zamanda sanada nasip eder

Hayırlı olsun araban canım.Allah ağız tatıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Canım yaaa.Çok üzüldüm okuyunca.Rabbim sizede hayırlı bir kapı açsın.Eşine makul düşünmeyi nasip etsin
Canım benim.Babanın ilgisi çocuk için çok önemli.Allah cümlemize huzurlu bir yuva nasip etsin
Tamam canım kaptanım
Amaney sen netmişsin öyle.Ben tookat atsam eşime 5-6 ay konuşmaz benimle herhalde..Biz bu tür şeylerde çok hassasız.Birbirimizi kırdık mı genelde uzaklaşırız sakinleşince konuşmaya çalışırız

Hadi bakalım kim kimi sollayacak

İçi başka, Dışı başkalardan; Dili başka,kalbi başkalardan;Hem kendini Hem de Başkalarını Kandıranlardan,SANA Sığınırım YA RABBİ!

KIZZLARRR isminin yanına soru işareti koyduğum kızzlaarr mazeret alabilir miyim?????

Amanınnn saphıramm benn yazdımm sandım

Süperr olurrr meselaaa

Valla bendeee dolduramadım kanımca dedim korktum

Dövecektim amaa eşinmişşşş ondannn enişteyee birşey yapamammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…