kızlar akşama misafirim var geç vakitte olsa uğrarım
şunuda demeden geçemeyeceğim bu adamlar hep mi aynı acaba
yok canım kıyma felan olsaydı köfte yapacaktım işten cıkısta alışveriş yapayım.öğlen çorba yaptım.kolay gelsin sana buzlukta bişeyler varsa onlardan yapabilirsin belki
Ins..yavrularinlada nice dogum gunlerin olur pasaam..ben simdiden kutluyorum caniiim....canım hep iyi niyetten kaybediyolar inan ama yemin ettirdim anan dahi olsa diceksin diye ,borç batagındayız anlıcagın temiz 10 milyar var 6 milyar kredi kartına 5 milyarda krediye allahım ben ne günah işledim dedim geçen eşime agladım tepindim bıktım borştan artık elalemin adamları gibi olmak istiytorum dedim benim elim çok kapalı canım para biriktirirm diyorum evin geçimini bana ver bir ay dene yok neymiş veremezmiş paran bitince yanına yanaşmayı biliyosunelinde ne kadar klredi kartı varsa verdi dün akşam dedim ya benim dedikleirmi dinlersin yada boşarım seni yeter 35 oldun bak dedim çocuk degilsin hadi paran olur ve dedim neden millet yüznden ben çekiyim dedim sebebini söyle dedim bak bir sürü para vardı evi yaptırdık yarısı kaldı millet dalga geçiyo kaç senedir yapılmadı diye eşim diyo mileeti boşver len beni görüyolar senini görüyolar iş buldum yollamıyo neymiş hastaymışım panik atagımtya ben onun yüzünde bugün terapiye bile gitmedim aramadımda beklemişlerdir sanki gidince bir şey degişiyoya doktorun birşeyi kafaya takmıcan dedi gelde takma zaten bebegimde yok ben hangisine aglıyım şaştımda kaldımmm kaynananmın borcubu öde eltimin borcunu öde yeter artık ben dünyaya bir daha gelmicemki dün oturturdum kanepeye açtım agzımı yumdum gözümü tek kelam haklısın karıcık bundan sonra lafımdan dedim çık bir celselik işin var yeter artık dedim 11 senedir yetti perşembe 32 yaşıma giricem ama kimseler hatıurlamıcak biiyorum gene yanlız kalıcak bu garip paşa 32 yaşıma giricem ama gene bebegimle giermicem geçen sene kızım karnımdaydı ne olurdu yanında olsaydı
Allah sana da sabir versin valla cekilcek dert degil de ..cocuklar yok muu..seninki de dayamis sirtini sana kafasina gore takiliyor...OFFF off aynı durumlardayız hep bir haftadır eve gelmiyor benimkide bıktım valla salak bi adamla evliyim aynı sağın solun derdi derdimiz allahtan çalışıyorum ne yeniyor ne içiliyor haberi yok bıktımmm bıktımm akıllanmıyorrr kızım büyük olsa ......çocuk bi tuaf oldu kaç gündür nerde deyip duruyor her şeye ağlıyor belli özlediği telde epey konuşurdu şimdi istiyor babası hayır konuşmuycam diyor küstümü naaaptı yavrum
Aman pasam adamin ters anina falan gwlir fazla ustune gitme...canım herkezin bir derdi var annemler bilmiyolar tam bir bilseler vay eşiminapaykedimettim aşimdi gidip kedim derdimi desem adım gibi biliyourm annem dicek sen istedin :18::18:allah var çok iyi eşim çokta seviyorum ama bazi lafları çok kırıyo beni yasanane ne denek ya vallahi biri desin cinlerim tepeme çıkıyo geçen çok oluyo eşim başladı gene sanane demeye deme bak dedim gıcıklıgına 5 kere arka arkaya tekrarladı yapma dedim gene dedi derim oh oh sanne dedi senmi bunu diyen okkalı bir tokat attım suratına ne oldugunuda anlamadı sanki küfür eder gibi ettiya garşpte şaştı dicenmi dedim tokattan sonra hatun ne oluyo sana dedi vallahi sinirlenmiyim yeterki korkmadımda degil he ban vuru diye allah var 11 senelik evliyim hiç dayagını yemedim ama ilk oglum öldügünde şuurun yerine geldin diye bir tokatını yedim ama ne tokkattı
kızlar akşama misafirim var geç vakitte olsa uğrarım
şunuda demeden geçemeyeceğim bu adamlar hep mi aynı acaba
cuma sayımı
SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii). 1
Saliss. . (sali sayimii)6
Pasam3402. . (carsamba sayimi)6
Kelebekolcam. (sayim yapti)
Akabe. (. Persembe sayimi)11
gerbera1987. (cuma sayimi)10
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)18
Angiera. ( Sali )5
Ecemavi. (carsamba)8
ipekyol. (persembe)1
kırmızılım
cumartesi sayımı
*
SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii). 1
Saliss. . (sali sayimii)2
Pasam3402. . (carsamba sayimi)6
Kelebekolcam. (sayim yapti)
Akabe. (. Persembe sayimi)0
gerbera1987. (cuma sayimi)3
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)0
Angiera. ( Sali )2
Ecemavi. (carsamba)3
ipekyol. (persembe)3
kırmızılım
Gerbera cuma sayımını zaten pasam senin yerine yapmıştı. Sen alıntıları saymadığın için farklı sonuçlar çıkarmışsınız. Cumartesi ve pazar da bildiğim kadarıyla mesajlar sayılmıyordu.
günaydınnn çıtır adayları...bugün yağmur var buralarda..annem ve babam dün gitti..sabah uyuyakalmısım kızım krese gec kaldı..zor olacak benim için..oğlumla babası evdeler..eşim bakacak çocuklara..
ben ipin ucunu kaçırdım.belli bir listem olmayınca cok kacamagım oluyor..bende şöyle bir baktım dr.ayçanın listesini denemeye karar verdim..kabızlık hala büyük sorun
Angieracım ne yaptıysam olmuyor..ilaçta kullanmak istemedim..bu cuma diyetisyene gitmeyi düşünüyorum..düzenli bir listem olsun bana göre olsun..biri beni takip etsin olmayan yerleri değiştirsin..
kahvaltımı yaptım
1 gevrek(izmirde simitin bi teşidi)
sucuklu peynirli yumurta
taze soğanlı domates
marul,havuç,kırmızı lahana,maydonoz,taze soğan,dereotundan yapılmış 1 kase salata
yorumlarınızı bekliyorum nasıl gidiyor listelerim cumadan beritecrübelerinizden yararlanayım dedim..
Selam canlarım hepimize güzel bir hafta diliyorumm
Bizim hafta sonumuz çok güzel geçtiii :))
Öncelikle cuma akşamı bir baktım ki ne zamandır almayı düşündüğümüz ama benim biraz ümitsiz olduğum,arabayı almış gelmiş eşim..Çok şükür benim de artık bir arabam var :124: gerçi h.içi eşim yine işe kullanacak ama h.sonları ve boş vakitlerde beniimm :124:
Arabayı ilk ıslatmamızı ablamlarda yaptık ama tabi ufak ve kısa süreliydi şöyle uzun uzadıya keyifli bir yemek veiririz evimizde ailemize :124:
cumartesi akşamı kuzenimin nişanı vardı..Kız tarafının evine baya kalabalık bir şekilde gittik.Allahtan evleri büyükmüş.Gittiğimizde onlar bizden daha kalabalıktı.Sanıyorum 50 kişiden fazla kişi vardı çok rahat..
Kızı istedik,verdiler :)) Yüzükleri taktık,pastayı kestikk,taamaamm..Öyle müzik filan açılıp evde eğlence yapmadılar.yakın zamanda kızın dedesi vefat etti çünkü..onun yerine gençlerin bara gitme planı yapıldı.Biz de uyduk tabiki :) kuzuyu anneanneye verdik,biz eğlenmeye gittik.Çok güzel eğlendik,uzun zamandır gitmemiştik ihtiyacımız vardı :))
Pazar günü de kuzu anneannesinde kaldığı için sabah erken kalkmadık eşimle,12.20 ydi kalktığımızda
sonrada giyindik hazırlandık,kahvaltı bile yapmadan attık kendimizi dışarı.Annemle bizim bıdığı aldık,pikniğe gittik,hava çok sıcaktı.Güzel bir piknik gününden sonra evimize gittik.Açık havadan yorgun düşmüş bir haldeben yine geç yattaım,erken yatamıyorum hiç..3 ü geçiyordu herhalde..bu sabahta 10.30 gibi kalktık kuzuyla..kahvaltı faslı vs.. derken bu saat oldu ben daha hiç ev işi yapmadım ve nasıl miskinim nasıl miskinim anlatamam,pazartesileri böyle oluyorum ben
neyse çok şükür keyfim yerindeeee
Kızlar burda hava çok güzel bugün.Sıcaklar bitti galiba.Tam bahar havası valla içimde kuşlar uçuşuyor nerdeyse.Dün eşime diyorumki kendimi kırlara bayırlara atasım var.O da iyi ama burda kır bayır yok diyorAcilen benim parka gitmem yeşil görmem lazım.Şu balkon gölgelensinde balkona çıkıp oturacam.Ödev yapmam lazım bari orda yapayım.Hazır kızım yok bugün.Akşam için yemeğimde hazır. değmeyin keyfime.Bugün kendimi iyi hissedersem leslie ile bir buluşma yapabilirim[/QUOTE
Ne güzel anlatmışsın ya beni de coşturdun valla. Ama burda da şakır şakır yağmur var......
kafam patlıyor yaa ilaç attım şimdi
Geçmi,ş olsun canımm
spor olarakta bahçeyle uğraştım bitkilerimi topladım komşularıma dağıttım
Ececcim özendim valla sana ya çok seviyorum toprakla uğraşmayı ben ama balkondaki saksılarımdan başka bir şey yok. Dün ben de onlarla uğraştım biraz o bile mutlu etti beni. Ne güzel senin bir bahçen varmış...
dün erken kalktım hava kötü yürüyüş yapamadım üzüldüm neyse eşimi kaldırdım birlikte kahvaltı yaptık sonra pc geçme işim var iş yeri için fiyat çıkarıcam dedi adam bekliyomuş para alıcaktı neyse dedim sen takıl ben geç girerim evi topladım yemekleri yaptım dediki canım şunları istiyo mutfaga girdim tarhana çorbası yaptım patlıcanlı bol kıymadı biberli domatesli musakka yaptım tel şehriyeli pirinç pilavı yaptım kendimede terbiyeli sebze yemegi yaptım neyse işim bitti yatagımı topladım evleri temizle sil süpür her kadının işi dediki karnımı doyuruyum gidicem işe dedi o aç diye namazı kılmadım daha var dedim nasıl olsa vakta tam çayı getirdim sofraya oturduk tam yicez dedimki ay çatal koymayı unutmuşum ona getir demedim sesli düşündüm ban akızdı hiç kalkamam getir dedi verdi odunu ateşin altına dedim allahım sen bilirsin tam yicez paşa sofraya geldi kurutulmuş ekmegimi yiyodu bende haslamaları terbiyeli yemegimi yedim sonra telefon geldi kalktı sofradan bende bekliyorum sofrada adam gelicekdiyorum canım gel tek yemiyim inanın saat tusam 1 saate yakın bende bekliyorum yemedim sonra bu geldi direk pc basına dedim yemek yemiyomusun doydum dedi benim de şalterlerim attı ben dedim okadar emek ediyim ugraşıyım iki lokma ye bırak revamı bana dedim dediiki zorlamı doydum sen bilirsin dedim kalktım sofradan siniyi içeri koydum mutfakta savaş yapıyorum ama sinirimi yenemedim küfür eder gibi az ye len hadi aç deg,ldin beni neden namazımdan ettin dedim kılıyım sonra yok ye,megi yiyeyim gidicem dedi dedim sabır paşa sol tarafından aklakmış belli neyse namazı kıldım sonra peygamber edfendimiz için rafiha çekiyim dedim 1000 tane sonra işe hgidicek adam pc başından kalmıyo işini bitirdi sen ouyun oyna dedim işin yokmu hani gdicektin vs sana kavga ettik vay efendim ben pc başına oturtmuyomuşumda beyfendi keyif almıyomuş asıl gelelim konumuza kavganın tam alevlendirdigi yere benim eşim bir arkadaşı varmış oglan evlenicekmiş sen kredi kartlarından para çek bütün beyaz eşyalarını al adamda abi söz taksitlerini ben ödücem demiş nisanda aldı evledi bu nasan geli sadece 700 verdi daha 1 milyar vericek onun yüüznden girmedigimiz kredi kartına girince birde kredi ödeyince nasıl verilsin faturalar evin geliri gideri kafayı yedim kredi çektik ev yapılıyo diye onuda geçtim rahmetli kızımda rahime dikiş atıldı hastane onun parası vs buraya kadar tamam sen 5 degilde 10 çek milyar 5 başkasına vermiş adamlar günü gününe ödüyo allah var ama benden neden saklıyoısun erkek kardeşim dedi abla böyle böyle diye bana sormuyo birşey yaparken ya ben onun eşiyim aynı yastıgı paylaşıyoruz degilmi ben neyim onun gözünde geçende mahkemeden celt gelmiş haciz için onuda duydum şalterlerim attı dedim dün git işine iste paarı o salaktanda al ver avukatı ara dedim dinlemedi bankayaı aradım dedi sen lafıma gelme sonra avukatı aramış 2 milyar peşin yatırın 5 milyarı taksitlendiricez demişler dünde ona kızdım yarın 2 milyarı vermek zorunda yoksa bittigimizin resmidir :18::18:şimdi eşyalara olan olursada olsunda anasının dilinden kurtulamam ya bıktım anasındanda sülalesindende evlendik evlaneli anamdan emdigim sütü burnumda getirdiler beni hasta ettiler ruh hastası panik atak oldum çıktım ben ne günah işleedim allahım diyorum lafıma sözüme gitmiyo bu adam ne oldu hıç kırkazdı beni canımı çok acıttı ya dün ne laflar ne hakaretler bana dedim ben sana ne yaptımda bunleri hakkettim allah aşkına söyle dedim sinirim okadar oynadıki kolundan tuttugum gibi dışarı attım gelme birdaha evime dedim birde en sevmedigim bir laf var sanane desin biri yemin olsun gebertesim geliyo o kişiyi tik eşim çok kullanır sanane sen kimsin vs dünde eger dedim bir daha ban o lafları kullan bir celsede boşarım seni dedim canımın sıkıntısından dünden beri ne yedim ne içtim dün beyimiz arıyo birşey lazımmı diye gelmiş yalakalık yapıyo ama ben yermiyim yemem vallahi kalbim çok kırık ona milleti düşündügü gibi neden beni düşünmüyor neden canımı yakıyo bugün psikolokta terapim vardı gitmedim sinirimden dediki neden gitmicekmisin gitmicem gidiyomda ne oluyo tam düzeliyom sizin gibi insanlar beni hasta ediyo dedim ban kızıyı akşam yeme sabah yeme düşersin biryerlere diyo içim istemiyo ben çok kötüyüm ya
inan sinirlerim okadar ayaktaki tüylerim havada desem yeridir yane halen için sogumadı ona eksik var dedim para bıraktı al diye gitmicem gıcıklık degilmi nasıl olsa arıcek beni birşey lazımmı diye bende markate yolluycam özür diledi özür dilemesine ama ne biliyim çok kırıldım elinde ne kadar kredi kartı varsa aldım yiyosa versin bakalım birilerine millet yüüznden biz zor duruma düşüyoruz
bugün kahvaltı yapmadım vallahi sebzeli terbiyeli yemegini ısıttım içinede 2 çavdar ekmmegi koydum onu yedim akşamada yiyince yazarım
canım vallahi biyasadan alıcagı 5 milyar var ama vermiyolar bu arada arabayı kullandınmı merak ettim artık resmnini çekerde koyarsın burayabügün birde haber aldım çok sevdigim bir arkadaşım hamile yaşasın o garibinde rahim açıklıgı var dikilicek allahım işşallah bir daha acı göstermesin kimselere çok zor evladın ölünce elinden birşey gelmiyoya ozaman bitiyosun eriyosun
Pasaam.....mileet mi uyanik bizim herifler mi saf salak ben de anlamadiim...
Tam yarama parnak bastiin...
Benim de sikintilarimin sebebi maalesef esimin ayni sekilde ki safliklariii...kendileri avukat biliyo cogunuz..bwlli bir geliri varr ama maalesef millletin ve bizzati babasinin tokatlamalari sayesin de oyle bir sikintiya dustuuk..faturalarmi bile yatiramiyorum..moralim bu yuzden sifir..netim kesiik...artirk evi masfraflarini bile goremiyorum gelen sacma sapan. Borclaea gidiyor..habire tartisma eksik olmuyooor..bu durumda gelde diyet yap hayata baglan...cocuklar olmasa bi dakka dusunmem trerkederim ..ama olmuyor iste...duzelcek diye bekliyorsun mecbuur...ins..alah vercek bi cikis yoolu ya sabir diyorum caresiiz....
OFFF off aynı durumlardayız hep bir haftadır eve gelmiyor benimkide bıktım valla salak bi adamla evliyim aynı sağın solun derdi derdimiz allahtan çalışıyorum ne yeniyor ne içiliyor haberi yok bıktımmm bıktımm akıllanmıyorrr kızım büyük olsa ......çocuk bi tuaf oldu kaç gündür nerde deyip duruyor her şeye ağlıyor belli özlediği telde epey konuşurdu şimdi istiyor babası hayır konuşmuycam diyor küstümü naaptı yavrum
sağlık ocağına gidicem ilaç yazdırıcam kıza oğlana
canım herkezin bir derdi var annemler bilmiyolar tam bir bilseler vay eşimin haline ne yapayım kedim ettim şimdi gidip kedim derdimi desem adım gibi biliyourm annem dicek sen istedin :18::18:allah var çok iyi eşim çokta seviyorum ama bazi lafları çok kırıyo beni yasanane ne denek ya vallahi biri desin cinlerim tepeme çıkıyo geçen çok oluyo eşim başladı gene sanane demeye deme bak dedim gıcıklıgına 5 kere arka arkaya tekrarladı yapma dedim gene dedi derim oh oh sanne dedi senmi bunu diyen okkalı bir tokat attım suratına ne oldugunuda anlamadı sanki küfür eder gibi ettiya garşpte şaştı dicenmi dedim tokattan sonra hatun ne oluyo sana dedi vallahi sinirlenmiyim yeterki korkmadımda degil he ban vuru diye allah var 11 senelik evliyim hiç dayagını yemedim ama ilk oglum öldügünde şuurun yerine geldin diye bir tokatını yedim ama ne tokkattı
nasıl olsa biz tombul kuşlarız kızlar onlarda sıska2 yumrukla yere sereriz len bu adamları biz ay çok pis dalasın geldi şimdi he onalra böyle böyle yapıcen
,angieracım bu hafta beni sollarsın gibime geliyor..nasıl oldu anlamadım ama artılardayım:26::26::26:
Canım benim kuzenimde çok uğraşmıştı bu sınav için ama nasip olmadı.Müdür kendisi tr de.Sınavı kazandı mülakattanda geçti ama nasip.Ordaki okul nasıl türkler mi gidiyor okula.evet canım türk okulunun yanında oturuyoruz eşim öğretmen
burası yemene yakın asir bölgesi
tabiri caizse gök delindi 4 gündür ALLAH hayırlı yağmurlar versin hava düzelsiin yürümelerime geri döönecem
eşimi milli eğitim bak. 5 seneliğine görevlendirdi
görevlendirdi dediysen sınavı kazandı bide mülakatı
Ne güzel canım yaa.Bahçeyle uğraşmak insanı acayip rahatlatır.Demek yemene yakınsınız.Nasip biz bu yıl belki yemene geçebiliriz.o da nasip...herkese iyi geceler
komşularıma taze soğan roka turp dağıttım inş yenilerini ekeceğim
buradaki toprak tr kadar bereketli değil ama bizi oyalıyor
gecen sene bir apatman dairesinde hapis gibiydim onun için buna şükür
Bencede canım senin bıkmayacağın bir diyet uygulaman lazımcanim kahvalti atlamam konusunda cok haklisin
karbonhidrata gelince,kaldigim zayiflama merkezlerinde ki doktorlar ,dietisyenler ,sabah ögle aksam karbonhidrat yememi zorunlu tuttular
benim önümde cok uzun vadeli bir yol var dolayisi ile doymadan aclikla yapacagim bir diet cok kisa sürebiliyor ve sonrasina vermis oldugum kilolari kat kat geri aliyorum
bu sekilde daha kolay kilo verebildigimi düsünüyorum
pazartesi sayımı
SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii)0
Saliss. . (sali sayimii)4
Pasam3402. . (carsamba sayimi)1
Kelebekolcam. (sayim yapti)2
Akabe. (. Persembe sayimi)3
gerbera1987. (cuma sayimi)9
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)7
Angiera. ( Sali )1neti yok
Ecemavi. (carsamba)16
ipekyol. (persembe)4
mumu.................2
kırmızılım
merak etme canım nabıza göre şerbet veriyorum benIns..yavrularinlada nice dogum gunlerin olur pasaam..ben simdiden kutluyorum caniiim....
Allah sana da sabir versin valla cekilcek dert degil de ..cocuklar yok muu..seninki de dayamis sirtini sana kafasina gore takiliyor...
Allah sana da sabir vwr
Aman pasam adamin ters anina falan gwlir fazla ustune gitme...
derler hep aynii..ya saiir....
Canım benim çok üzüldüm durumuna gerçekten. Erkekler kadınlardan farklıdır böyle sonuna kadar paylaşmazlar ama en sonunda sen çekersin yine sıkıntıyı. Allah yardımcınız olsun canım.
Ah paşam ahh. Bu erkeklerin hepsi çocuk gibi işte. Umarım ödersiniz borçlerı en yakın zamanda. Bebişinizle yeni bir sayfa açarsınız. Hem bebek nasibiyle geliyor. Bebişime hamile olduğumu öğrendiğimde eşim yüklü bir satış yapmıştı. Size bebiş uğurlu gelir de toparlarsınız inşallah o zmana kadar.
Darısı senin başına paşam. Sanki olacak gibi hissediyorum ben yaaa. Sen bia an önce zayıfla da sağlıkla olsun. Bir de bol bol su iç. Evde her odaya dolu bir bardak koy gördükçe iç. Hergün senden ne kadar su içtiğinin raporunu da istiyorum bak....
Canım benim çok üzüldüm senin adına. Allah size de en yakın zamanda bir çıkış yolu versin inşallah. Her şey gelip geçiyor saferancım da olan biz kadınlara oluyor galiba. Sen sıkma canını dert veren Allah dermanını da verecektir eminim...
Doğacım yaa çok üzüldüm senin ve kızının adına. Ne hain bu erkekler ya. Bencil şımarık çocuk gibi hepsi de...
Benim de eşimle evlendiğimizde sorunlarım vardı 1 sene beni o kadar üzdü ki psikiyatrislere gidip 1-2 sene antidepresan kullandım. Kendime geldim çok şükür. Şimdi asla izin vermem beni üzmesine. Hala o ilk senennin hıncını da atamadım içimden aklıma geldikçe ben sinir ediyorum onu gıkını çıkarmıyor biliyor hatasını. Akıllanıyorlar bir şekilde ama olan biz<e oluyor be kızlar. Şimdi her şey güzel sorun yok ama yine de şimdi ki aklım olsa evlenmezdim diyorum. Ama meleğim gelince aklıma vazgeçiyorum...
Haaa haaa haklsın be paşam. Benim eşim uzun boylu ama benden zayıf. Ben galip gelirim muhtemelen...
,
Kelebekcim olsun moralini bozma canım yaaa.
sen diyetisyene git. Onun verdiği listeyle hiç kaçamak olmadan devam ettir. Dediğin gibi kontrol eden olmayınca gözü dönüyor insanın.
Keşke şu dukana birlikte devam etseydik yaaa. Kontrol ederdik burdan birbirimizi.
pazartesi sayımı
SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii)0
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)7
Ecemavi. (carsamba)16
ipekyol. (persembe)4
mumu.................2
kırmızılım
Canım ben tekrar saydım mesaj sayım 8
Sayımı kendim yaptım 8 canımKIZZLARRR isminin yanına soru işareti koyduğum kızzlaarr mazeret alabilir miyim?????
Evet işte burdapazartesi sayımı
SAPHIRA 10
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii). 0
Saliss. . (sali sayimii)8
Pasam3402. . (carsamba sayimi)5
gerbera1987. (cuma sayimi)14
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)7
Angiera. ( Sali )1 İZİNLİ
Ecemavi. (carsamba)21
ipekyol. (persembe)8
Hayırlı olsun canım yeni dolapların güle güle kullan.Tr iken mutfağımı pek sevmezdim.Boydan boya dolap bana yetmezdi ama buraya gelince ne kadar aç gözlü olduğumu anladım.Buda mutfak dolabı kiracıya ait.Alıyorsun taşındığın eve götürüyorsun.Zaten 4 gözlü bir dolap oluyor.günaydın kızlar geçmişe şöyle bir göz atabildim..
dün işe geldikten 1 saat sonra eşim aradı ev sahibi mutfak dolabı sipariş vermişti onlar gelmiş hastaları bırakıp gittim mecburen eşim onlara yardım etti bende oğlumu uyuttum doyurdum kızım geldi kreşten..etrafı mahvettiler hertarafı kırdılar tozu dumana kattılar...bir kaç kerede sağlık ocagına gidip geldim..mutfak devredışı oldugundan yemek sorunumuz oldu..tamda annemlerin gittiği zamanı buldu..saat 5 gibi arada temizliğe gelen bir bayan vardı o geldi beraber ancak 9da ortalıgı hallettik.ama hala bitmedi dolaplar eksik..nete giremedim.
Canım yazdıklarını okuyunca üzüldüm.İnş halledersiniz sıkıntılarınızı.Valla ben senin eşine olan sevgini ve hayranlığını çok beğenirdim nazar değdi sizeinan sinirlerim okadar ayaktaki tüylerim havada desem yeridir yane halen için sogumadı ona eksik var dedim para bıraktı al diye gitmicem gıcıklık degilmi nasıl olsa arıcek beni birşey lazımmı diye bende markate yolluycam özür diledi özür dilemesine ama ne biliyim çok kırıldım elinde ne kadar kredi kartı varsa aldım yiyosa versin bakalım birilerine millet yüüznden biz zor duruma düşüyoruz
bugün kahvaltı yapmadım vallahi sebzeli terbiyeli yemegini ısıttım içinede 2 çavdar ekmmegi koydum onu yedim akşamada yiyince yazarım
Alışkanlık yaparız bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzSelam kizlaar....cook ozlesim siziiii....
Maaallah hepinizi iyi gorduuum...cuma ssonuclarida guzeeel derecelerde yapmis takimiiiim....
Mumu heralde takima girmek isteyen arkadas takim sayimiy dolu canim..istersen misafir olarak devam edebilirsiin...
Net bulmusken hemen damladim takima butuuun sayfalarida okudum...hiic merak etmeyiiin...kopamiyom sizden yavvv....
canım vallahi biyasadan alıcagı 5 milyar var ama vermiyolar bu arada arabayı kullandınmı merak ettim artık resmnini çekerde koyarsın burayabügün birde haber aldım çok sevdigim bir arkadaşım hamile yaşasın o garibinde rahim açıklıgı var dikilicek allahım işşallah bir daha acı göstermesin kimselere çok zor evladın ölünce elinden birşey gelmiyoya ozaman bitiyosun eriyosun
Hayırlı olsun araban canım.Allah ağız tatıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsinyok tatlım daha kullanmadım arabayı..çok uzun zamandır kullanmıyorum o yüzden biraz tedirginim açıkçası.eşim cesaretlendiriyor sağolsun.h.sonu kullanırsın diyordu eşim ama hiç fırsat olmadı kii..önümüzdeki cumartesi de yemeğe misafirim gelecek akşama.gündüzden hazırlığım olacakk.belki fırsat olursa pazar günü kullanırım artık
arkadaşına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım yaaa.Çok üzüldüm okuyunca.Rabbim sizede hayırlı bir kapı açsın.Eşine makul düşünmeyi nasip etsinPasaam.....mileet mi uyanik bizim herifler mi saf salak ben de anlamadiim...
Tam yarama parnak bastiin...
Benim de sikintilarimin sebebi maalesef esimin ayni sekilde ki safliklariii...kendileri avukat biliyo cogunuz..bwlli bir geliri varr ama maalesef millletin ve bizzati babasinin tokatlamalari sayesin de oyle bir sikintiya dustuuk..faturalarmi bile yatiramiyorum..moralim bu yuzden sifir..netim kesiik...artirk evi masfraflarini bile goremiyorum gelen sacma sapan. Borclaea gidiyor..habire tartisma eksik olmuyooor..bu durumda gelde diyet yap hayata baglan...cocuklar olmasa bi dakka dusunmem trerkederim ..ama olmuyor iste...duzelcek diye bekliyorsun mecbuur...ins..alah vercek bi cikis yoolu ya sabir diyorum caresiiz....
Canım benim.Babanın ilgisi çocuk için çok önemli.Allah cümlemize huzurlu bir yuva nasip etsinOFFF off aynı durumlardayız hep bir haftadır eve gelmiyor benimkide bıktım valla salak bi adamla evliyim aynı sağın solun derdi derdimiz allahtan çalışıyorum ne yeniyor ne içiliyor haberi yok bıktımmm bıktımm akıllanmıyorrr kızım büyük olsa ......çocuk bi tuaf oldu kaç gündür nerde deyip duruyor her şeye ağlıyor belli özlediği telde epey konuşurdu şimdi istiyor babası hayır konuşmuycam diyor küstümü naaptı yavrum
Tamam canım kaptanımmesaj sayim sirasiii.....
SAPHIRA cuma
saferan......
16 nisan haftasi....
Shopaholic. (p.tesii).
Saliss. . (sali sayimii)
Pasam3402. . (carsamba sayimi)
Kelebekolcam. (persembe sayimi)
Akabe. (cuma sayimi)
gerbera1987. (..........sayimi)
bu hafta......
doga3. ( p.tesi)
Angiera. ( Sali )
Ecemavi. (carsamba)
ipekyol. (persembe)
Mesaj sayim listesini yeniledim kizlaar...hepinizin eline sagliik....
Amaney sen netmişsin öyle.Ben tookat atsam eşime 5-6 ay konuşmaz benimle herhalde..Biz bu tür şeylerde çok hassasız.Birbirimizi kırdık mı genelde uzaklaşırız sakinleşince konuşmaya çalışırızcanım herkezin bir derdi var annemler bilmiyolar tam bir bilseler vay eşimin haline ne yapayım kedim ettim şimdi gidip kedim derdimi desem adım gibi biliyourm annem dicek sen istedin :18::18:allah var çok iyi eşim çokta seviyorum ama bazi lafları çok kırıyo beni yasanane ne denek ya vallahi biri desin cinlerim tepeme çıkıyo geçen çok oluyo eşim başladı gene sanane demeye deme bak dedim gıcıklıgına 5 kere arka arkaya tekrarladı yapma dedim gene dedi derim oh oh sanne dedi senmi bunu diyen okkalı bir tokat attım suratına ne oldugunuda anlamadı sanki küfür eder gibi ettiya garşpte şaştı dicenmi dedim tokattan sonra hatun ne oluyo sana dedi vallahi sinirlenmiyim yeterki korkmadımda degil he ban vuru diye allah var 11 senelik evliyim hiç dayagını yemedim ama ilk oglum öldügünde şuurun yerine geldin diye bir tokatını yedim ama ne tokkattı
angieracım bu hafta beni sollarsın gibime geliyor..nasıl oldu anlamadım ama artılardayım:26::26::26:
pazartesi sayımı
SAPHIRA
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii)0
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)7
Ecemavi. (carsamba)16
ipekyol. (persembe)4
mumu.................2
kırmızılım
KIZZLARRR isminin yanına soru işareti koyduğum kızzlaarr mazeret alabilir miyim?????
iyi geceler tatlı rüyalar saphıra
MESELA diyorum;
Bu gece bir DELİLİK yapsam..!
Bıraksam MUTFAKTA biriken bulaşıkları,
Çeksem arkamdan kapıyı,
KADIN başıma gitsem bir meyhaneyi dağıtsam.!
FONDA bir masa, Arkada Sezen'in şarkıları çalsa;
Ben AĞLASAM. Şişenin dibine dibine vursam.!
MESELA diyorum;
Sokaklardan bütün ERKEKLERİ kovsam,
Bu gecelik evlerinde otursalar.
Korkmadan dolaşsam bütün şehri,
Kimse DOKUNMASA bana,
Bir sandalda sabahlasam.!
Alabildiğince KADIN,
Alabildiğince ÖZGÜR olsam.
Küfür etsem ağız dolusu, utanmasam;
Şehre isyanımı haykırsam.
Kim bilir kaç kere satılmıştır, bu dünyanın ANASI.!
MESELA diyorum; Bu gecede ben BABASINI satsam.!
M E S E L A !!
gerberacım alıntıları tek tek saymadın mı canım sen? çünkü benim de mesaj sayım 6 dan fazla gözüküyor,hatta sadece 1 mesajımda 5 lıntı yapmışım,saliss te aynı şekilde ama 5 in altıda kalmış mesaj sayısı canım.:26:
pazartesi sayımı
SAPHIRA 10
saferan izinlii
Shopaholic. (p.tesii). 0
Saliss. . (sali sayimii)8
Pasam3402. . (carsamba sayimi)5
gerbera1987. (cuma sayimi)14
haftaya.......
doga3. ( p.tesi)7
Angiera. ( Sali )1 İZİNLİ
Ecemavi. (carsamba)21
ipekyol. (persembe)8
gile güle kullan canım arabanı artıgın bizide gezdirisin topragım
döv onnı salisim böle böle yap
nazara geldik nazara
yapsakmı acaba:44::44:
üzgün yazmışsınya halimi görsen çok dokundu o bebek figürünü görünce
hangisini paylaşıyımki
canım hayır diyelim hayır olsun ama bana yumurta hiç iyi gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?