Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlarrrr slmmm

Geçmişeee hızlaa göz attım ve 7 takımın enişteleri ne kadar üzmüşş bizim kızlarıı allahım dedim iyi ki evlenmemşimm dahaaa vee açıkçasıı okuduktan sonra da evlenmesem iyi olacak kanımcaa bu erkekkk milleti fenaaa zatenn benn çok geçimsiz biriyimmkimseyle geçinemediğim için de yalnızımm anam bile dio seni alan 2 gün sonra kapının önüne bırakır

Bu aradaa hemm geçimsiz hem salak bir öğrenciyimm sınavım olduğunu unuttum vee ne olduu dersinizz yarın sınavım varmışşşşş şimdiiii spor salonuna gideceğimmmmmm 2 saat spor yapacağımm sonra eve gelip ders çalışacağımmmmm kafayıı yicem kanımcaa

Sabah: greyfurt portakal suyu( kahvaltıdan 15 dk önce)

2 haşlanmış yumurta
biraz peynir
domates salatalık biber
bir çay bardağı ceviz
4 hurma

Öğle: bir tabak domates çorbası
azcık tavuk
2 çatal makarna
1 ayran
2 bardak süt
biraz badem

Akşam: salata
4 köfte
pırasa yemeği

1 saat spor

Bennnnn kaçarrrr kızlarrrr bu geceyi dee atlatayımmmm offff şuu okul bitemedi gitti sona yaklaştıkçaa dahaa daa çekilmez oluoo kanımcaaa birdee formasyon sınavı eksikti oda oldu tam oldu

ben yediklerimi yazıp çıkıyorum kızım birazdan gelir babasıyla

Sabah

1 yumurta 2 y kaşığı yulaf kepeği 10 kaşık sütten krep (Enfes oldu gerçekten)

Öğlen

Yoığurt tavuk

Akşam

Tavuk yoğurt yemeği planlıyorum

Aralarda 4 sütlü nesacafe 2 diet kola ( Çok olmuş yaaa)

Hepinize iyi akşamlar

He

işşallah canım kaç aydır gebe kalamıyodu çok sevindim kendim kaldım gibi yane
sıkıntılarım giderde elhamdurillah eşimin huyu geçermi bilemedim nazara geldik vallahi ya
canım benim vurdugundan ne olurki ama azcık vurdum ıskaladım diyelim suratını çekti siir etmesin oda beni ama ney güzel oluyo kavga edince insanın sevgisi bekişiyo vallahi daha çok seviyorum ben bu adamı mazoşitmiyim neyim
kıyamam n oldu sana bakıyım
güçün yetmez zaten ona kanımca düşün beni kucagına alıp taşıyo herifim geçenmn iddaya girdik len hatun ne ka güzel vermişsin dedi nerden annladım dedi kucagıma alınca anladım dedibazen şakalaşıyoruzdaama ben kucagıma alamadım

canım sen dukanmı yapıyosun merak ettim bu kiloyu ne kadarda verdin :44::44:

Evet paşam ben dukan yapıyorum 13 şubatta başladım tamm 57 gün olmuş 2 ay de yaklaşık işte. Ama bakma sen ilk haftalar hızlı gidiyordu şimdi haftada 1 kilo veriyorum yaklaşık.

Evet paşam ben dukan yapıyorum 13 şubatta başladım tamm 57 gün olmuş 2 ay de yaklaşık işte. Ama bakma sen ilk haftalar hızlı gidiyordu şimdi haftada 1 kilo veriyorum yaklaşık.

anladım canım benim suyu iç iç mne olur wc git gel 1.5 litre bitti darısı diger 1.5 klitreye wc gidiyim geliyimde yazıyım yediklerimi amanın tutmayın beni gidiyom ben

Son düzenleme:
Alemsin sen paşam yaaa kavga edince sevgisi pekişiyor insanın demişsin ya. Neyse barıştığınıza sevindim eşinle. İnşallah takımdaki diğer arkadaşların da sorunları çözülür bir an önce.

anladım canım benim suyu iç iç mne olur wc git gel 1.5 litre bitti darısı diger 1.5 klitreye wc gidiyim geliyimde yazıyım yediklerimi amanın tutmayın beni gidiyom ben

Koş wcye koş. Bak dediğimi yap evde her yere dolu bardak koy. Gördükçe iç. İçini yıkıyormuş gibi düşün. Suyla birlikte toksinlerden ve yağlardan kurtulacaksın.

şimdi gelelim yediklerimesabah kahvaltı yapmadım öglen yedigimde sebzeli terbiyeli sebze yemegi peşine 1 elma 1 armud yedim 3 grisini yedim az ceviz sarı üzüm 3 kayısı 3 erik kurusu yedim 1.5 litre su içtim tabi yuvalete az kaldı yatak koyucemakşamada bol salata yemegi düşünüyorum bir kepçede tarhana çorbası mis mis ama 2 gündür yürüyüşe gitmedim havalar güzel olsada gitsek

birgün düzenlensin o gün sokakta köpek olmasın hepsi toplansın.. hiç adam olmasın kızlar gecesi olsun o gün..

kendine hakaret etme kuzum burdan bakınca şekere benziyosun ama niye öle diyonki...

ya bir kaşık su verin bana şu teyzeyi boğcamöldüresim var hakket

yok biliyorum artık her hafta aybaşısı tutuyor bana bir hakaretler bir hakaretler sormayın gitsin yok ben sadece annen için geldim gerisi boş
yok ben sığıntı gibiyim burda
yok bana niye yatıyosun demedin
yok ben tuvalete gittim kapıyı kapattın
yok evi yönetmeye çalışıyomuşum
yok kardeşim annem iş yapıyomuş ben yapmıyomuşum
kardeşime kıyamıyomuş, üzülüyomuş...

kardeşimle beni ayırmasının tek sebebi isim farkı kardeşimin ismi teyzenin annanesinin adı ve onu çok severmiş zamanında
benim adımda babannemin adı ölüsüne bile gelmedi o kadar nefret ediyor bundan sonra dedim annemede ben muhattap olmucam onla oturdun kabahat kalktın kabahat bıktım ya bide illa misafirin yanında yapıyo her hafta

şaka bir yana insan kavga edince iyi bir düşünüyo acaba ben bu adamı seviyormuyum diye:44::44:ama araya 2 tekil kişiler girincede varya fena oluyo aramız vallahi ablam gelip sende kalıcam diyo allah var korkuyorum ya kaynanam gene laf eder se diye ya istemiyo benim aileme yardımcı olmamı ve birşeyle yapmanı nedenki ben ona ne yaptım

canım bir kaşık yetmez ben bpşladım artık ya eskisi gibi kafamada takmıyorum banada yazık degilmi demin konuştum yeni gelin alıcam diye havalarda uçuyo hanım işşallah gelen gideni aratmaz ya:18::18::18:

ilahiyat fakültesinde seminer varmış oraya 500.000 salavat çekilcekmiş ona çekiyorum bende sinirimden de bişey yiyemedim sabah yumurta peynir ve 1,5 dilim ekmek yemiştim

gerçi burası yeri değil ama çeken olursa gündeki hocama okuduğunuzu söylerim okuyabilirseniz biz 10.000 aldık

kıyamam sen bana gel ben sana seve seve bakarım bebem üzme o tatlı canını bakıyım kızarım he

kim yeni gelin alacakmış kaynananmı... geldiğinden beri ilk defa ağlattı o kadar hakkıma girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…