Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım benim ben 1000 çektim istersen gene çekerim ne zaman istiyosun çekiyim kaç tane

gülüm haftaya perşembe söylücem ne kadar okuduğumu sende çekebildiğin kadar çekebilirsin sevap daha da çok çekelim istiyorum 10.000 aldık ama çabuk ilerliyor bu arada 1000 taneni ekliyorum canım üstüne hakkını helal et

Ya "ARSIZ" olacaksın bu dünyada yada "GAMSIZ" Ya "BANANE" demeyi öğreneceksin yada "SANANE"...

kim yeni gelin alacakmış kaynananmı... geldiğinden beri ilk defa ağlattı o kadar hakkıma girdi

malesef canım benim cumartesi tanışma olundu oglu bir kızla konuşuyop bende konuştum eşimle evlendikten sonra ban kaynanam dediki sen evime gelseydin bitmiştin dedi ban canım kaynımında konuştugu kız devamlı görüşüyo evine gidiyo kız ona laf yok bana laf var ay çok iyi çok güzel çok tatlı deyip duruyo görsen havalarda uçuyo anlıcagın beni attı öteki gelinide erkek kardeşinin kızı beni ne yapsın kaynanam hep ayrım yaptı zaten baştanda istemiyodu şimdi de isteyomu bilemembebegim yok benim ondan kapımı açmıyolar allah veririsede saglıklısından bu kerezde ben koymucam evime ötekine olsa gidiyo çocukları sevmeye kardeşinede gidiyo benim aşlilem ne yaptıki istemiyo ya ne kandillerde ne bayramlarda aramıyo hadi onuda geçtim annem kaç ay oldu geldi hoş geldin yok gelinimiz 2 operasyom geçirdi garibim hamile hamile bir geçmiş olsun diye bile demedi annemde haliyle laf söyledi nasıl laflarının altında ezildim bir bilsen benim ailemide galiba istemiyo annemi hastaneye götüüryüm gelinivs sokranıyo vay efendim okuma yazmaları yokmuymuş yok efendim ben neden gidiyomuşum kendileri gitmiyomuş inan korkumdan annemleri bile çagıramıyorum ablam gelicek memleketten 1 ay kalıcak ona bile abla gelme diyemiyorum anlıcagın hep kazık üstündeyim ben ben ne yapıcam hasta olurum habi bunlar yüzüneden

canım ben onu başka arkadaşa çektim sana yarın başlarım işşallah oldumu bebegi olmuyodahaftaya perşembemi dedin tekmi çekiyosun sen kaç tane çektin ona söyle bir ben sana sayısını söylüyüm

canım ben onu başka arkadaşa çektim sana yarın başlarım işşallah oldumu bebegi olmuyodahaftaya perşembemi dedin tekmi çekiyosun sen kaç tane çektin ona söyle bir ben sana sayısını söylüyüm

500 bin çekilecek bende okuyorum 46bini dağıtıldı bilmiyorum herhalde herkes tanıdıklarına söyler haftaya perşembe toplanacak sayı haftaya cuma duası edilecek yani sayısı çekebildiin kadar

eniştem kaza yapmış canım sıkıldı bi haberde yok
yokuş yukarı çıkıyolarmış arabanın önünden çarpmış bi motorlu önde bariyerler var ya onu söktürmüş yandan çarpmış yani çok süratliymiş gelen motorla takla atmış karşı arabanın üstüne düşmüş kaskı varmış hayati tehlikesi yokmuş ama yinede korkuyoruz bişey olursa diye yasin okudum iyi olsun motorlu çocuk diye ne okiyim bilemedimde
dert bi tane değilki bin taneler heryerden

Salişim sana kolay gelsin
inşallah sınavın iyi geçer

İnşallahhhh hocaaa aldığımmm fotokopilerden sorar bu saatten sonra sadece bir kez okuyabilirim herhalde

Zaten barışmışsınız yetsede dokunmam Ama bi daha üzerse paşamı

Canım benimm yaa şekerim amaa erkeklere değilOnlarrr yönetecekleri istedikleri gibi birilerini arıyorlarr ben biras asiyim kanımcaVeee de yalnız

Kızlarrr bennn 1 saat sporumu yaptımmm amaaa öldümmmmmm amanınnn nee zormuşşşş yahuuu birde her yer ayna canım sıkıldı kıyıya vurmuş fok balıkları gibiiii yerdee döndüm durdum tombalak gibiŞimdi yatayım gece 3 de kalkıp çalışırımm püfff kalmak için şansımı 2 senedir zorladım şu formasyondan ama halaa geçiommm bennn anlamadımm

işlerimi bitirdim cocuklarıda uyuttum sefam olsunnnn

ablaaa nerdesin maşallah ya hep misafir hep misafir..nerde buluyon arabistanda..ben kendi memleketimde yanlızkaldım..
saliscim bu hafta senden atak var galiba hadi inşallah
angieracım bende senle dukan yapmak istedim ama bana uymadı içimde rahat etmedi.diyetisyen cumaları geliyor burda özel bir hastaneye ona bigidecem bakalım.aynı asmde arkadas gidiyor okadar kacamak yapıyor güzelde kilo verdi gerci her metabolizma bir değil.
paşam barıştığınıza sevindim.darısı diğerlerin başına

Canim cok üzüldüm baya sikinti olmus ,hersey üst üste gelmis,esinde sikintilar icinde olup catacak yer ariyor olabilir,insallah düzelirsiniz..Allah yuvaniza ferahlik versin
Oy canim hosgelin sefalar getirdin herzaman bas tacisin özlendigini bil canim fazla özlettirme kendini

Canim Allah ferahlik versin evinize cok zor bir durum..

cok üzüldüm ya,insallah gecer hepinizin sikintisi

Eline saglik canim ,saferan sen gelmisken sanada sorayim canim,söyle yapilsa ne dersin? Mesaj sayimi yapacak kisiye aksam cikarken özel mesaj ile attigimiz mesaj sayisini bildirsek ?kolaylik olurmu acaba

Masallah canim ,etraftan zayiflandigi fark edilince insan daha cok hevesleniyor sanki

İçi başka, Dışı başkalardan; Dili başka,kalbi başkalardan;Hem kendini Hem de Başkalarını Kandıranlardan,SANA Sığınırım YA RABBİ!
Amin ,Allah C.C cümlemizi riyakar kullarinin arasinda bulundurmasin

Bu kötü olmus,bir gecede nasil hazirlanilir sinava ,,Allah kolaylik versin canim

Bennnnn kaçarrrr kızlarrrr bu geceyi dee atlatayımmmm offff şuu okul bitemedi gitti sona yaklaştıkçaa dahaa daa çekilmez oluoo kanımcaaa birdee formasyon sınavı eksikti oda oldu tam oldu

Allah yar ve yardimcin olsun selametle canim

Angiera sanada iyi geceler canim,selametle
Gerberacim cok gecmis olsun
Kelebekolcam,ohh uzat söyle ayaklarini günün yorgunlugunu at ..

Saphiracım hayırlı olsun araban. Kazasız belasız kullan inşallah.
teşekkür ederim canım aminnn
Hayırlı olsun araban canım.Allah ağız tatıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
çok teşekkür ederim canım aminnn
canım bu ne yoğunluk valla Allah kolaylık versin..neyse sabrın sonu selamet inşallah
aa çok geçmiş olsun canım

sabah:1 bardak süt
10 badem

ara:1 domates
1dilim çavdar
tere

öğle:1 kupa mercimek
semiz otu

ara:1 bardak süt

akşam:1 tabak nohutlu sulu köfte
ayran
salata
yarım dilim çavdar

1karecik çikolata
çay

Son düzenleme:
öglen ve aksam menülerim

öglen 2 kücük biber dolmasi
3 kanat
1 porsiyon yogurt

aksam
salata
1 dilim ekmek

ben cikayim canlar
bu hafta mesaj sayim siram yok diye anladim,haftaya cuma sayim sirasi bende,yanlis anladiysam söyleyin olurmu
hepinizi öpüyorum hayirli geceler

oh rahatladım diyebilirim
teyze barıştı eniştemin kaza haberinden sonra ve yattı
eniştem iyi zaten iyidide karakol işi şimdilik hayırla sonuçlandı .. kazada 8de8 karşı suçlu bulunmuş .. yazık adamcağız açlıktan ölcekmiş 11de yemiş yemek .. çocuğunda durumu iyi herhalde babam şikayetçimiymiş diye soruyordu telefonda..

sonunda sıkıntılarım geçti ve kocaman bir kase salata yedim 2 zeytin yedim 2 kaşıkta puding

heheben torpilliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…