Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım geçmiş olsun bebem rabbim şifa versin bu arada duları söyledim bi rarkadaşa çeksin sayısını vericek bendende 1000 al dahada çekerim derim sana
canım çok pişman olmuş belli bana laf ettigine ne yapayım sinirliydim affet dedi söz dedi birdaha kırmıcam seni ,dedi bende kızıyorum işteki stresini benden çıkarıyo bazen ya ben senin karımın birşeyi bana sor danış allah aşkına dedim haklısın dedi bu arada bu akşam eve geldi alışveriş yapmış sonra mutlu olucagım birşey yaptıki sormayın bankaya 2 milyar ödememiz vardı yarına allahıma yalvardım rabbim ne olur bir çıkar yolu göster paşa ve eşine dedim sıkıldım sen büyüksün dedim şaştım kaldım eşim biirnin işini yapmıştı tam umudu kesmiştik o paradan adam aramış gel 1 milyarın hazır demiş digerleride ögretmiş gibi aramış paranı al demişler allahım dedim ne oluyo dualarım kabul oldu allahımın izniylerabbim darda kalan kulunu hiç darda bırakırmı dahada gelicek para haftaya gel 600 hazır demişler ne güzel faturalarımı öderim yarınada 1 milyar gelicek borç bvermişti kaöçç zamandır gelicek ama neyse sinir olmuyum şimdi onlarıda kredi kartlarına ödersek tatdır bu iş rabbaim sana şükürler olsun dualarımızı kabul ettin benim sıkıntımı geçirdi yüce mevlam işşallah sizlerinde sıkıntısını geirir canların sizler için dua edicem içim içime sıgmadı bu saat oldu uyumadım perşembede gelini ntsye baglıcez işşallah bakalım ordanda anneme gidicem annecim haaşhaşlı çörekle keşkek yapıcakmış azcık ucundan alırım yawbanada yazık annemi çok özledim geçen haftadan beri görmedim salıdan beri gidiyimde o mubarek elinden öepeyim duasını alayım bari
amin işşallah bebem allahım birdaha yaşatmasın el olur ana baba olur anlarımda eş çok zor ya bunu anladım ben
Eki Görüntüle 387354
buda tüm muhabbet kuşlarına ve paşama gelsin
benim oglum daha yakışıklı bunlarda şirin bebem paşanın resmini koymak çok isterim ama korkuyorum bir kere yaptım pc konuşmasını koydum ogluma nazar deydi :18::18:

amin kardeşim amin kaynanamın diline düşmedimya o bana yeter kadım sanki bir koku benim için onlara gidiyim bir hareket yapıyım acaba tepkisi ne diye içim içimi yer:18::18:kızlar sizler yataklarınızda uyurken ben sadık paşa bakın topigi hiç yanlız bırakmıyorum bu saat olmuş kıymetimi bilin he kimseye yapmam bu kıyagı

Güneşli bir izmir sabahından hepinize GÜNAAYDIIINNN

Dünkü yağmurlu havadan sonra güneş yüzünü gösterince mutlu oldum yine

Hepinize çok çok güzel bir gün diliyorum.

Ben şu sayım işini halledeyim tekrar gelirim.

günaydın mutluluğun daim olsun...

paşam barıştığınıza sevindim.aslında benimki tartşmadan dolayı deil başka nedenden dolayı evden gitti akşam aradı bu gün geldin geldin yoksa bi daha gelme dedim tamam ama geç gelirim dedi gelmedii bakalım arayıp ne diyecek kızım hasta oldu yaa dün öğlen arkadaş arabayla bıraktı eve bu da balkonda beni bekliyor anneeee babamdamı geldi dedi arabayı görünce yok kızım işte baba falan dedim soldu çocuk ateşi ve öksürüğü vardı sabah ilaç verdim

gözün aydın ......

10 Nisan Salı mesaj sayımı

SAPHIRA cuma 25
saferan...... 8

16 nisan haftasi....

Shopaholic. (p.tesii). İZİNLİ
Saliss. . (sali sayimii) 13 :94::94::94:
Pasam3402. . (carsamba sayimi) 37
Kelebekolcam. (persembe sayimi) 14
Akabe. (cuma sayimi) 13
gerbera1987. (..........sayimi) 27

bu hafta......

doga3. ( p.tesi) 8
Angiera. ( Sali ) 24
Ecemavi. (carsamba) 1 Misafiri vardı
ipekyol. (persembe) 17

sefiyorum kız seniyalanmı vallahi wc biri olsa bugün benden iyi para kırardı

Ben de sevdim seni be paşamm

Çok geçmiş olsun....

Sıkıntılarının geçtiğine sevindim. Ama o pudingi yemesen iyiymiş yaaa...

günaydın mutluluğun daim olsun...

Saolasın canım. Ben de senin kızının yüzünün gülmesini diliyorum bir an önce. Öp o bıcırığı benim için.

Canım yaaa üzüldüm bak şimdi. Geçmiş olsun inşallah iyileşir bir an önce. Babası gelse hemencecik iyileşir ya yavrucak. Allah yardımcın olsun be canımm....

doğacım bu kızlar ne kadarda babaya düşkün oluyor..benim kızımda babasına bağımlı resmen..elbiselerini öpüüyor kokluyor..babası hala okuyor yurtdışında 1 kaç dersi kaldı onlar için arada gidip geliyor o gidince dünyası yıkılıyor..geldiğinde mutluluktan deli oluyor..
umarım sizin sorunlarda hallolurda baba kız kavusur..

sabahtan bekleyen hastaları halletim hazır boşta kalmışken ben kahvaltımı yapayım gelirim birazdan..

Sana afiyet olsun....

Gelelim beim menüme...

Dün akşam tavuk ve yaoğurt yerim diyordum ama canım hiç bir şey istemedi öğlen okuldan gelince 3 gibi yemiştim zaten. Ondan sonra da yemedim bir şey.

Bugün muhteşem bir kahvaltı yaptım tıka basa doydum sanki

2 tane dukan krep (2 yumurta süt ve yulaf kepeği ile)

kırmızı biber, tere, 3-4 cherry domates, salatalık, az yağlı peynir

Arkasından sütlü kahvemi de içtim. Ohhh benden iyisi yok şimdi....

Kimsecikler yok şimdi. Monolog gibi olacak ama anlatayım ben yine de...

Yarın sabah eşim İstanbula gidecek. Uçağı çok erken olduğu için biz geceden annemlere gideceğiz. Kızıma normalde babaannesi bakıyor eşim olmayınca onu bırakıp alacak kimse olmadığı için anneme taşınıyoruz biz de mecburen. Yarın uçağı da geç saatte. Gelişi gece 1i 2yi bulur belki yarın gece de annemde kalacağız.

Annemin evi de olsa kendi evimin düzeni olmayınca rahat edemiyorum. Bir de rejimi bozarım diye istemiyorum başka yerde kalmayı ama bakalım. Belki bu seferde dayanırım bozmadan...

Bu sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadım. Belki dün akşam yemeği yemediğim için geçici bir şeydir diye çok fazla ciddiye almadım. Yarın ne çıkacak bakalım.

Kelebekcim acele et diyetisyene gitmek için yoksa yakalayacağım bak gerçekten seni....

maşaallah iyi sebat ediyorsun..düzeni tutturdun

aynen insan ne olursa olsun en çok kendi evinde rahat ediyor.

hmmm beni yakalamak değil gececegine eminim ne oldu anlamadım sanırım dukanı bırakınca bosluklar doldu +lardayım vermek surda dursun...tavuktan bıkmadın mı ben bide son zamanlar acayip sebzeci oldum etten sogudum..

Son düzenleme:
sabah kahvaltım
1 yumurta
az light peynir
1 dilim çavdar ekmeği
turp yaprağı(eltim getirmiş yenir dedi yedim walla..)
şimdi sütlü kahvemi içiyorum

Hayatımda hiç bir zman bu kadar uzun dayanamadım diyet konusunda ama bu sefer sanırım canıma tak etti. Bir eşimle anlaşma yaptık. Verdiğim kilo başına para yatıracak hesabıma. Nasılsa veremezsin diyordu zaten başlarken. Bu sefer hırslanmamın sebei de bu oldu. Bir de okulda tombiş bir öğretmenimiz var son zamanlarda bana laf ediyordu ikimizin de zayıflaması lazım falan diye. Ama bzi dayanamayız falan diyordu. O sanırım 100 ün çok üstünde. Bu sefer iradeli davranıp başarabileceğimi hem kendime hem de başkalarına göstermek istiyorum. Buna çok ihtiyacım var. Onun için bu kadar sebat ediyorum.

Tavuk ve eti çok fazla sevip yiyen bir insan değildim aslında ben de sebzeciyimdir. Ama internette araştırınca diyete uygun çok güzel tarifler var. Pazartesi günü sebzeli döner yaptım. Eşim bile çok beğendi. Bunu hep yap dedi. Bir gün tavuk köftesi yapıyorum, bir gün fırında bir gün sote. Haftada 1-2 defa balık yiyoruz genelde haftasonları. Tavuk et canım istemezse yourt ve peynire ağırlık veriyorum protein olarak. Akdeniz salata yapıyorum bol peynirli mesela.

Sebze protein günü olduğunda menünü daha da güzelleştirebiliyorsun. Saf protein günlerinde ertesi gün sebze yiyeceğimi düşünerek mutlu oluyorum. O Sebzeler bir ödül oluyor sanki o zaman.

Böyle işte canım. Sende diyetisyene git ve onun verdiği listeye sadık kal. Ama sanırım en büyük eksikliğimiz spor yapmıyoruz.

Ben 2 haftadır yürümüyorum nerdeyse. Birbirimizi dürdetilm bu konuda ve yürüyüş yapalım mesela her gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…