- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
canım geçmiş olsun bebem rabbim şifa versin bu arada duları söyledim bi rarkadaşa çeksin sayısını vericek bendende 1000 al dahada çekerim derim sanaeniştem kaza yapmış canım sıkıldı bi haberde yok
yokuş yukarı çıkıyolarmış arabanın önünden çarpmış bi motorlu önde bariyerler var ya onu söktürmüş yandan çarpmış yani çok süratliymiş gelen motorla takla atmış karşı arabanın üstüne düşmüş kaskı varmış hayati tehlikesi yokmuş ama yinede korkuyoruz bişey olursa diye yasin okudum iyi olsun motorlu çocuk diye ne okiyim bilemedimde
dert bi tane değilki bin taneler heryerden
canım çok pişman olmuş belli bana laf ettigine ne yapayım sinirliydim affet dedi söz dedi birdaha kırmıcam seni ,dedi bende kızıyorum işteki stresini benden çıkarıyo bazen ya ben senin karımın birşeyi bana sor danış allah aşkına dediminşallahhhh hocaaa aldığımmm fotokopilerden sorar bu saatten sonra sadece bir kez okuyabilirim herhalde
zaten barışmışsınız yetsede dokunmamama bi daha üzerse paşamı
canım benimm yaa şekerim amaa erkeklere değilonlarrr yönetecekleri istedikleri gibi birilerini arıyorlarr ben biras asiyim kanımca veee de yalnız
amin işşallah bebem allahım birdaha yaşatmasın el olur ana baba olur anlarımda eş çok zor ya bunu anladım benablaaa nerdesin maşallah ya hep misafir hep misafir..nerde buluyon arabistanda..ben kendi memleketimde yanlızkaldım..
Saliscim bu hafta senden atak var galiba hadi inşallah
angieracım bende senle dukan yapmak istedim ama bana uymadı içimde rahat etmedi.diyetisyen cumaları geliyor burda özel bir hastaneye ona bigidecem bakalım.aynı asmde arkadas gidiyor okadar kacamak yapıyor güzelde kilo verdi gerci her metabolizma bir değil.
Paşam barıştığınıza sevindim.darısı diğerlerin başına
Eki Görüntüle 387354
buda tüm muhabbet kuşlarına ve paşama gelsin
canim cok üzüldüm baya sikinti olmus ,hersey üst üste gelmis,esinde sikintilar icinde olup catacak yer ariyor olabilir,insallah düzelirsiniz..allah yuvaniza ferahlik versin
oy canim hosgelin sefalar getirdin herzaman bas tacisin özlendigini bil canim fazla özlettirme kendini
canim allah ferahlik versin evinize cok zor bir durum..
Cok üzüldüm ya,insallah gecer hepinizin sikintisi
eline saglik canim ,saferan sen gelmisken sanada sorayim canim,söyle yapilsa ne dersin? Mesaj sayimi yapacak kisiye aksam cikarken özel mesaj ile attigimiz mesaj sayisini bildirsek ?kolaylik olurmu acaba
masallah canim ,etraftan zayiflandigi fark edilince insan daha cok hevesleniyor sanki
amin ,allah c.c cümlemizi riyakar kullarinin arasinda bulundurmasin
bu kötü olmus,bir gecede nasil hazirlanilir sinava ,,allah kolaylik versin canim
allah yar ve yardimcin olsun selametle canim
angiera sanada iyi geceler canim,selametle
gerberacim cok gecmis olsun
kelebekolcam,ohh uzat söyle ayaklarini günün yorgunlugunu at ..
Güneşli bir izmir sabahından hepinize GÜNAAYDIIINNN
Dünkü yağmurlu havadan sonra güneş yüzünü gösterince mutlu oldum yine
Hepinize çok çok güzel bir gün diliyorum.
Ben şu sayım işini halledeyim tekrar gelirim.
oh rahatladım diyebilirim
teyze barıştı eniştemin kaza haberinden sonra ve yattı
eniştem iyi zaten iyidide karakol işi şimdilik hayırla sonuçlandı .. kazada 8de8 karşı suçlu bulunmuş .. yazık adamcağız açlıktan ölcekmiş 11de yemiş yemek .. çocuğunda durumu iyi herhalde babam şikayetçimiymiş diye soruyordu telefonda..
sonunda sıkıntılarım geçti ve kocaman bir kase salata yedim 2 zeytin yedim 2 kaşıkta puding
sefiyorum kız seniyalanmı vallahi wc biri olsa bugün benden iyi para kırardı
eniştem kaza yapmış canım sıkıldı bi haberde yok
yokuş yukarı çıkıyolarmış arabanın önünden çarpmış bi motorlu önde bariyerler var ya onu söktürmüş yandan çarpmış yani çok süratliymiş gelen motorla takla atmış karşı arabanın üstüne düşmüş kaskı varmış hayati tehlikesi yokmuş ama yinede korkuyoruz bişey olursa diye yasin okudum iyi olsun motorlu çocuk diye ne okiyim bilemedimde
dert bi tane değilki bin taneler heryerden
oh rahatladım diyebilirim
teyze barıştı eniştemin kaza haberinden sonra ve yattı
eniştem iyi zaten iyidide karakol işi şimdilik hayırla sonuçlandı .. kazada 8de8 karşı suçlu bulunmuş .. yazık adamcağız açlıktan ölcekmiş 11de yemiş yemek .. çocuğunda durumu iyi herhalde babam şikayetçimiymiş diye soruyordu telefonda..
sonunda sıkıntılarım geçti ve kocaman bir kase salata yedim 2 zeytin yedim 2 kaşıkta puding
günaydın mutluluğun daim olsun...
paşam barıştığınıza sevindim.aslında benimki tartşmadan dolayı deil başka nedenden dolayı evden gitti akşam aradı bu gün geldin geldin yoksa bi daha gelme dedim tamam ama geç gelirim dedi gelmediibakalım arayıp ne diyecek kızım hasta oldu yaa dün öğlen arkadaş arabayla bıraktı eve bu da balkonda beni bekliyor anneeee babamdamı geldi dedi arabayı görünce yok kızım işte baba falan dedim soldu çocuk ateşi ve öksürüğü vardı sabah ilaç verdim
maşaallah iyi sebat ediyorsun..düzeni tutturdunSana afiyet olsun....
Gelelim beim menüme...
Dün akşam tavuk ve yaoğurt yerim diyordum ama canım hiç bir şey istemedi öğlen okuldan gelince 3 gibi yemiştim zaten. Ondan sonra da yemedim bir şey.
Bugün muhteşem bir kahvaltı yaptım tıka basa doydum sanki
2 tane dukan krep (2 yumurta süt ve yulaf kepeği ile)
kırmızı biber, tere, 3-4 cherry domates, salatalık, az yağlı peynir
Arkasından sütlü kahvemi de içtim. Ohhh benden iyisi yok şimdi....
aynen insan ne olursa olsun en çok kendi evinde rahat ediyor.Kimsecikler yok şimdi. Monolog gibi olacak ama anlatayım ben yine de...
Yarın sabah eşim İstanbula gidecek. Uçağı çok erken olduğu için biz geceden annemlere gideceğiz. Kızıma normalde babaannesi bakıyor eşim olmayınca onu bırakıp alacak kimse olmadığı için anneme taşınıyoruz biz de mecburen. Yarın uçağı da geç saatte. Gelişi gece 1i 2yi bulur belki yarın gece de annemde kalacağız.
Annemin evi de olsa kendi evimin düzeni olmayınca rahat edemiyorum. Bir de rejimi bozarım diye istemiyorum başka yerde kalmayı ama bakalım. Belki bu seferde dayanırım bozmadan...
hmmm beni yakalamak değil gececegine eminim ne oldu anlamadım sanırım dukanı bırakınca bosluklar doldu +lardayım vermek surda dursun...tavuktan bıkmadın mı ben bide son zamanlar acayip sebzeci oldum etten sogudum..Bu sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadım. Belki dün akşam yemeği yemediğim için geçici bir şeydir diye çok fazla ciddiye almadım. Yarın ne çıkacak bakalım.
Kelebekcim acele et diyetisyene gitmek için yoksa yakalayacağım bak gerçekten seni....
maşaallah iyi sebat ediyorsun..düzeni tutturdun
aynen insan ne olursa olsun en çok kendi evinde rahat ediyor.
hmmm beni yakalamak değil gececegine eminim ne oldu anlamadım sanırım dukanı bırakınca bosluklar doldu +lardayım vermek surda dursun...tavuktan bıkmadın mı ben bide son zamanlar acayip sebzeci oldum etten sogudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?