- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
demekki senin zamanın gelmiş canım umarım final ipini sağlıklı bir şekilde göğüslersin beraber göğüsleriz.. bende hayatım boyunca insanların zayıfladıklarına şahit oldum başladığım diyet yolculukları 5 kiloyla felan sınırlı kaldı.benimde eşim bana söz verdi ama ben verdirttim ona kalsa ne acele ediyorsun bebek emziriyorsun yavas yavas ver diyor.leslieyi düşündüm ben evde yapmak için ideal geldi bugün sipariş verecem cdsini.başlayacagım bakalım..çocuklar 2 gündür erken uyuyor vaktim kalıyor ama annem olmadıgından ev işiyle geçiyor..oda spor sayılır diye kendimi teselli ediyorum..Hayatımda hiç bir zman bu kadar uzun dayanamadım diyet konusunda ama bu sefer sanırım canıma tak etti. Bir eşimle anlaşma yaptık. Verdiğim kilo başına para yatıracak hesabıma. Nasılsa veremezsin diyordu zaten başlarken. Bu sefer hırslanmamın sebei de bu oldu. Bir de okulda tombiş bir öğretmenimiz var son zamanlarda bana laf ediyordu ikimizin de zayıflaması lazım falan diye. Ama bzi dayanamayız falan diyordu. O sanırım 100 ün çok üstünde. Bu sefer iradeli davranıp başarabileceğimi hem kendime hem de başkalarına göstermek istiyorum. Buna çok ihtiyacım var. Onun için bu kadar sebat ediyorum.
Tavuk ve eti çok fazla sevip yiyen bir insan değildim aslında ben de sebzeciyimdir. Ama internette araştırınca diyete uygun çok güzel tarifler var. Pazartesi günü sebzeli döner yaptım. Eşim bile çok beğendi. Bunu hep yap dedi. Bir gün tavuk köftesi yapıyorum, bir gün fırında bir gün sote. Haftada 1-2 defa balık yiyoruz genelde haftasonları. Tavuk et canım istemezse yourt ve peynire ağırlık veriyorum protein olarak. Akdeniz salata yapıyorum bol peynirli mesela.
Sebze protein günü olduğunda menünü daha da güzelleştirebiliyorsun. Saf protein günlerinde ertesi gün sebze yiyeceğimi düşünerek mutlu oluyorum. O Sebzeler bir ödül oluyor sanki o zaman.
Böyle işte canım. Sende diyetisyene git ve onun verdiği listeye sadık kal. Ama sanırım en büyük eksikliğimiz spor yapmıyoruz.
Ben 2 haftadır yürümüyorum nerdeyse. Birbirimizi dürdetilm bu konuda ve yürüyüş yapalım mesela her gün..
kıyamam yaa çok geçmiş olsun canımpaşam barıştığınıza sevindim.aslında benimki tartşmadan dolayı deil başka nedenden dolayı evden gitti akşam aradı bu gün geldin geldin yoksa bi daha gelme dedim tamam ama geç gelirim dedi gelmediibakalım arayıp ne diyecek kızım hasta oldu yaa dün öğlen arkadaş arabayla bıraktı eve bu da balkonda beni bekliyor anneeee babamdamı geldi dedi arabayı görünce yok kızım işte baba falan dedim soldu çocuk ateşi ve öksürüğü vardı sabah ilaç verdim
eline sağlık canımm10 Nisan Salı mesaj sayımı
SAPHIRA cuma 25
saferan...... 8
16 nisan haftasi....
Shopaholic. (p.tesii). İZİNLİ
Saliss. . (sali sayimii) 13:94::94::94:
Pasam3402. . (carsamba sayimi) 37
Kelebekolcam. (persembe sayimi) 14
Akabe. (cuma sayimi) 13
gerbera1987. (..........sayimi) 27
bu hafta......
doga3. ( p.tesi) 8
Angiera. ( Sali ) 24
Ecemavi. (carsamba) 1 Misafiri vardı
ipekyol. (persembe) 17
zormuş canım durumunuz Allah kavuştursundoğacım bu kızlar ne kadarda babaya düşkün oluyor..benim kızımda babasına bağımlı resmen..elbiselerini öpüüyor kokluyor..babası hala okuyor yurtdışında 1 kaç dersi kaldı onlar için arada gidip geliyor o gidince dünyası yıkılıyor..geldiğinde mutluluktan deli oluyor..
umarım sizin sorunlarda hallolurda baba kız kavusur..
Kimsecikler yok şimdi. Monolog gibi olacak ama anlatayım ben yine de...
Yarın sabah eşim İstanbula gidecek. Uçağı çok erken olduğu için biz geceden annemlere gideceğiz. Kızıma normalde babaannesi bakıyor eşim olmayınca onu bırakıp alacak kimse olmadığı için anneme taşınıyoruz biz de mecburen. Yarın uçağı da geç saatte. Gelişi gece 1i 2yi bulur belki yarın gece de annemde kalacağız.
Annemin evi de olsa kendi evimin düzeni olmayınca rahat edemiyorum. Bir de rejimi bozarım diye istemiyorum başka yerde kalmayı ama bakalım. Belki bu seferde dayanırım bozmadan...
Saolasın canım. Ben de senin kızının yüzünün gülmesini diliyorum bir an önce. Öp o bıcırığı benim için.
Canım yaaa üzüldüm bak şimdi. Geçmiş olsun inşallah iyileşir bir an önce. Babası gelse hemencecik iyileşir ya yavrucak. Allah yardımcın olsun be canımm....
baba demez babacıım aşşa babacıım yukarı oda kıza düşkün gerçekten amma işte güya iş takibi yapıyordoğacım bu kızlar ne kadarda babaya düşkün oluyor..benim kızımda babasına bağımlı resmen..elbiselerini öpüüyor kokluyor..babası hala okuyor yurtdışında 1 kaç dersi kaldı onlar için arada gidip geliyor o gidince dünyası yıkılıyor..geldiğinde mutluluktan deli oluyor..
Bu sabah tartıda gördüğüm rakama inanamadım. Belki dün akşam yemeği yemediğim için geçici bir şeydir diye çok fazla ciddiye almadım. Yarın ne çıkacak bakalım.
Kelebekcim acele et diyetisyene gitmek için yoksa yakalayacağım bak gerçekten seni....
sanada günaydın bebemGüneşli bir izmir sabahından hepinize GÜNAAYDIIINNN
Dünkü yağmurlu havadan sonra güneş yüzünü gösterince mutlu oldum yine
Hepinize çok çok güzel bir gün diliyorum.
Ben şu sayım işini halledeyim tekrar gelirim.
kıyamam kız gözleriim doldu inan içim acıdıpaşam barıştığınıza sevindim.aslında benimki tartşmadan dolayı deil başka nedenden dolayı evden gitti akşam aradı bu gün geldin geldin yoksa bi daha gelme dedim tamam ama geç gelirim dedi gelmediibakalım arayıp ne diyecek kızım hasta oldu yaa dün öğlen arkadaş arabayla bıraktı eve bu da balkonda beni bekliyor anneeee babamdamı geldi dedi arabayı görünce yok kızım işte baba falan dedim soldu çocuk ateşi ve öksürüğü vardı sabah ilaç verdim
doğacım bu kızlar ne kadarda babaya düşkün oluyor..benim kızımda babasına bağımlı resmen..elbiselerini öpüüyor kokluyor..babası hala okuyor yurtdışında 1 kaç dersi kaldı onlar için arada gidip geliyor o gidince dünyası yıkılıyor..geldiğinde mutluluktan deli oluyor..
Hayatımda hiç bir zman bu kadar uzun dayanamadım diyet konusunda ama bu sefer sanırım canıma tak etti. Bir eşimle anlaşma yaptık. Verdiğim kilo başına para yatıracak hesabıma. Nasılsa veremezsin diyordu zaten başlarken. Bu sefer hırslanmamın sebei de bu oldu. Bir de okulda tombiş bir öğretmenimiz var son zamanlarda bana laf ediyordu ikimizin de zayıflaması lazım falan diye. Ama bzi dayanamayız falan diyordu. O sanırım 100 ün çok üstünde. Bu sefer iradeli davranıp başarabileceğimi hem kendime hem de başkalarına göstermek istiyorum. Buna çok ihtiyacım var. Onun için bu kadar sebat ediyorum.
Tavuk ve eti çok fazla sevip yiyen bir insan değildim aslında ben de sebzeciyimdir. Ama internette araştırınca diyete uygun çok güzel tarifler var. Pazartesi günü sebzeli döner yaptım. Eşim bile çok beğendi. Bunu hep yap dedi. Bir gün tavuk köftesi yapıyorum, bir gün fırında bir gün sote. Haftada 1-2 defa balık yiyoruz genelde haftasonları. Tavuk et canım istemezse yourt ve peynire ağırlık veriyorum protein olarak. Akdeniz salata yapıyorum bol peynirli mesela.
Sebze protein günü olduğunda menünü daha da güzelleştirebiliyorsun. Saf protein günlerinde ertesi gün sebze yiyeceğimi düşünerek mutlu oluyorum. O Sebzeler bir ödül oluyor sanki o zaman.
Böyle işte canım. Sende diyetisyene git ve onun verdiği listeye sadık kal. Ama sanırım en büyük eksikliğimiz spor yapmıyoruz.
Ben 2 haftadır yürümüyorum nerdeyse. Birbirimizi dürdetilm bu konuda ve yürüyüş yapalım mesela her gün..
ni demek sizlere layık olmaya çalışıyorum bebem şimdi yazıyorumda eymenimin dogmasına az kaldı teyzeleri 22 dogucak son gün okıyamam yaa çok geçmiş olsun canım
eline sağlık canımm
tebrikler paşammm
zormuş canım durumunuz Allah kavuştursun
Sizi de Allah kavuştursun canım..Aynen,evden dışarı çıkınca diyet kalmıyoraman dikkat et canım
ah ah ben daha kahvaltı yapmadım çeyrek armudumu yedim bir bardak suyumu içtim geç yapıyım dedim kahvaltımıgünaydııınn :))
Kahvaltımı yaptım,çayımı aldım geldimm..uykusuzummm ve 2 gündür belim tutuk ama yine de keyfim yerindetemizlik yapmam lazım yapamıyorum
canım geçmiş olsun bebem rabbim şifa versin bu arada duları söyledim bi rarkadaşa çeksin sayısını vericek bendende 1000 al dahada çekerim derim sana
canım çok pişman olmuş belli bana laf ettigine ne yapayım sinirliydim affet dedi söz dedi birdaha kırmıcam seni ,dedi bende kızıyorum işteki stresini benden çıkarıyo bazen ya ben senin karımın birşeyi bana sor danış allah aşkına dedimhaklısın dedi bu arada bu akşam eve geldi alışveriş yapmış sonra mutlu olucagım birşey yaptıki sormayın bankaya 2 milyar ödememiz vardı yarına allahıma yalvardım rabbim ne olur bir çıkar yolu göster paşa ve eşine dedim sıkıldım sen büyüksün dedim şaştım kaldım eşim biirnin işini yapmıştı tam umudu kesmiştik o paradan adam aramış gel 1 milyarın hazır demiş digerleride ögretmiş gibi aramış paranı al demişler allahım dedim ne oluyo dualarım kabul oldu allahımın izniyle rabbim darda kalan kulunu hiç darda bırakırmı dahada gelicek para haftaya gel 600 hazır demişler ne güzel faturalarımı öderim yarınada 1 milyar gelicek borç bvermişti kaöçç zamandır gelicek ama neyse sinir olmuyum şimdi onlarıda kredi kartlarına ödersek tatdır bu iş rabbaim sana şükürler olsun dualarımızı kabul ettin benim sıkıntımı geçirdi yüce mevlam işşallah sizlerinde sıkıntısını geirir canların sizler için dua edicem içim içime sıgmadı bu saat oldu uyumadım perşembede gelini ntsye baglıcez işşallah bakalım ordanda anneme gidicem annecim haaşhaşlı çörekle keşkek yapıcakmış azcık ucundan alırım yaw banada yazık annemi çok özledim geçen haftadan beri görmedim salıdan beri gidiyimde o mubarek elinden öepeyim duasını alayım bari
amin işşallah bebem allahım birdaha yaşatmasın el olur ana baba olur anlarımda eş çok zor ya bunu anladım ben
benim oglum daha yakışıklı bunlarda şirin bebem paşanın resmini koymak çok isterim ama korkuyorum bir kere yaptım pc konuşmasını koydum ogluma nazar deydi :18::18:
amin kardeşim amin kaynanamın diline düşmedimya o bana yeter kadım sanki bir koku benim için onlara gidiyim bir hareket yapıyım acaba tepkisi ne diye içim içimi yer:18::18:kızlar sizler yataklarınızda uyurken ben sadık paşa bakın topigi hiç yanlız bırakmıyorum bu saat olmuşkıymetimi bilin he kimseye yapmam bu kıyagı
güle güle kullan ablacım..kızlar komşularım bana t...l tava bide çok istediğim bir spatula vardı onları hediye almışlar çok memnun oldum onları ben bu hafta sonu alacaktım
spatula biraz pahalıydı tabi tava da
kabul edemem dedim ama dinlemediler bize çok emeğin geçti dediler
birinin bir süre çocuğuna bakmıştım
birininde ikamesi uzun sürede çıktığı için eşi yanlız kaldı yemeklerimizden bir tabakta ona ayırmıştım
yaaa insanlar yurt dışında sanırım daha bir candan oluyor
çünkü gelen herkes çokta yaaa nasıl insanlar burada bu kadar fedakar vede verici diye
aman nazar değmesin MAAŞALLAH
ıspanaklı börek mikomşumlar umreye gidecek bende müsait olsaydım bizde gidecektik nasip
onlara yol için ıspanaklı börek yapacağım inş hamur hazır
geçmişi okudum sonra uğrar yediklerimide yazarım ama yağmur başladı artık internet sağlam kalırsa buraradayım
ingilizce bilen kızlar bi yardım edin bana dukan kaç gün yapmak lazım bi sorun dukan amcaya
kızlar komşularım bana t...l tava bide çok istediğim bir spatula vardı onları hediye almışlar çok memnun oldum onları ben bu hafta sonu alacaktım
spatula biraz pahalıydı tabi tava da
kabul edemem dedim ama dinlemediler bize çok emeğin geçti dediler
birinin bir süre çocuğuna bakmıştım
birininde ikamesi uzun sürede çıktığı için eşi yanlız kaldı yemeklerimizden bir tabakta ona ayırmıştım
yaaa insanlar yurt dışında sanırım daha bir candan oluyor
çünkü gelen herkes çokta yaaa nasıl insanlar burada bu kadar fedakar vede verici diye
aman nazar değmesin MAAŞALLAH
doğacım sen çevrimiçi olduğunda ben yardımcı olmaya çalışırım sana.
okuduğun bin taneyi yazdım senin adına canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?