Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

demekki senin zamanın gelmiş canım umarım final ipini sağlıklı bir şekilde göğüslersin beraber göğüsleriz.. bende hayatım boyunca insanların zayıfladıklarına şahit oldum başladığım diyet yolculukları 5 kiloyla felan sınırlı kaldı.benimde eşim bana söz verdi ama ben verdirttim ona kalsa ne acele ediyorsun bebek emziriyorsun yavas yavas ver diyor.leslieyi düşündüm ben evde yapmak için ideal geldi bugün sipariş verecem cdsini.başlayacagım bakalım..çocuklar 2 gündür erken uyuyor vaktim kalıyor ama annem olmadıgından ev işiyle geçiyor..oda spor sayılır diye kendimi teselli ediyorum..

kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım
eline sağlık canımm
tebrikler paşammm
zormuş canım durumunuz Allah kavuştursun

Sizi de Allah kavuştursun canım..Aynen,evden dışarı çıkınca diyet kalmıyor aman dikkat et canım

günaydııınn :))
Kahvaltımı yaptım,çayımı aldım geldimm..uykusuzummm ve 2 gündür belim tutuk ama yine de keyfim yerinde temizlik yapmam lazım yapamıyorum

tereyağlı peynirli 2 yumurta
1 haşlanmış yumurta beyazı
10 zeytin
10 ad. badem
3 çay

Son düzenleme:

sağol canım kızım çok bıcırık gerçektende babaya çok düşkün ilk defa bu kadar ayrı kaldı her şeye ağlıyor üzülüyor ..
baba demez babacıım aşşa babacıım yukarı oda kıza düşkün gerçekten amma işte güya iş takibi yapıyor

vayyyy güzel haber bende git gide şişiyorum şu dukan emmiyi düşünmeye başladım :26:

sanada günaydın bebem istanbulda da hava açsada garip paşa yürüyüşe gitsebu arada sen otcusun bende tavukçumenim kırmızı etle aram yok işte sana bol yeşillikli günler banada tavuklu günler diliyorum haftada birde balık yüyorum yaşasın saglıklı beslenme
kıyamam kız gözleriim doldu inan içim acıdırabbim kimseyi anasız babaısz bırakmasın işşallah benim babam öleli 3 sene olucek halen yeri doldurulmaz kesşka imkanım olsada bir kere canlı görsem ama nerdebabaım paşam seni çok özlüyo vakitsiz gittin be
allahım babasından ayırmasın işşalah kız çocukları çok düşkün olur aynı benim düşkün oldugum gibiyattıgın yerler nur olsun babacım benim

ni demek sizlere layık olmaya çalışıyorum bebem şimdi yazıyorumda eymenimin dogmasına az kaldı teyzeleri 22 dogucak son gün o inan yatakende sanki ben doguma gidicem diye tetikteyim çantan kıyafetlerim hazır allah verede gece dogmasa sıpa gündüz dogsada uykumdan etmeseyolunu 4 gözle bekliyorum yeminle işşallah sag saglim gelir ismail eymenim
günaydııınn :))
Kahvaltımı yaptım,çayımı aldım geldimm..uykusuzummm ve 2 gündür belim tutuk ama yine de keyfim yerinde temizlik yapmam lazım yapamıyorum
ah ah ben daha kahvaltı yapmadım çeyrek armudumu yedim bir bardak suyumu içtim geç yapıyım dedim kahvaltımı kahvaltıda ne yerinm allah bilir akşama topluca yazarım neler yedigimi ya birşey dicem ama gülmeyin diyete girdimya ben 88 kilo geliyorum neden düşmedim aşagıya okadarda dikkat ediyorum hadi yedim dicem oda yok açta kalıyorum acaba az yedigimden metobolizmamı çalışmıyo sporda yapmıyorum allahım ne yapsak annemede gitemedimki spor salonuna yazılıyım :44::44:havalar güzelleşsede yürüyüşlere gitsek ben sabah erken kalktım yatagımı topladım evi temizledim beyazlılarımı astım akşamada tavuklu bulgur pilavı var yanına ne yapsam diyorum az öz birşey yapmam lazım anneme gidicem yemek kalmasın yanına ne gider kılzar pratik olaraktan el atın bacınıza

okuduğun bin taneyi yazdım senin adına canım benim

annemler adana gidecekti teyzenin evini dağıtmaya ama babam arkadaşıyla gitmek istiyordu teyze annem gitcek dediydi babamda bahane arıyordu gitmesin diye bugün kalktı ve bende gelcem adanaya dedi çocuklarla kalma dedi sinirli bir şekilde sonra sustu
çocuklarla kalmam onlardan nefret ediyorum diyecekti aslında yüreğinden geçen ama sustu

kızlar rüyamı tam hatırlamıyorum ama en son uyancaktım artık güneş balçıkla sıvanır dendi bana teyzenin yaptığı yani apaçık gerçekleri gizleyip altından kötü niyetini çıkarıyor

bide bişey farkettim hep biri geldiğinde söylüyor susuyor susuyorda bizikötüleğini zannetsede komşularımız yaptıklarından dolayı kendini küçülttüğünü söylüyor

off sıkıldımda biraz yazayim dedim bide öyle laflar ettiki hala gülüyorumahanda böle

kızlar komşularım bana t...l tava bide çok istediğim bir spatula vardı onları hediye almışlar çok memnun oldum onları ben bu hafta sonu alacaktım
spatula biraz pahalıydı tabi tava da
kabul edemem dedim ama dinlemediler bize çok emeğin geçti dediler
birinin bir süre çocuğuna bakmıştım
birininde ikamesi uzun sürede çıktığı için eşi yanlız kaldı yemeklerimizden bir tabakta ona ayırmıştım
yaaa insanlar yurt dışında sanırım daha bir candan oluyor
çünkü gelen herkes çokta yaaa nasıl insanlar burada bu kadar fedakar vede verici diye
aman nazar değmesin MAAŞALLAH

komşumlar umreye gidecek bende müsait olsaydım bizde gidecektik nasip
onlara yol için ıspanaklı börek yapacağım inş hamur hazır
geçmişi okudum sonra uğrar yediklerimide yazarım ama yağmur başladı artık internet sağlam kalırsa buraradayım

güle güle kullan ablacım..

ıspanaklı börek mi

ingilizce bilen kızlar bi yardım edin bana dukan kaç gün yapmak lazım bi sorun dukan amcaya

Okuldan geldim yemeğimi yedim

Şimdi biraz ev işi zamanı. 2 gün evde olamayacğım evi derleyip toplamam lazım. Uğrarım yine

Öğle menüm

Sebze garnitür domates soslu et, yoğurt.

Güle güle kullan ecemavi. Ne kadar şanslısın burda karşı komşum yüzyüze gelmemek için akşam görevli çöp için geldiğinde ben kapıyı kapatmadan açmaz kapısını. Tanışmadık bile. Kıymetini bil komşularının

Bu arada sabah yediklerim
1-kibrit kutusu büyüklügünde peynir
2- 5 yeşil zeytin
3-badem domates
4-yeşil çay
5-2 kuru çavdar ekmegi
6- çeyrek armud yedim bir bardak su eşliginne

öglen yediklerim
1- 5 grisini
2-bir kase yogurt üstüne tavuk didtim gögsünü oh ne ka güzel oluyo
3- 1.5 litre su

Akşamada allah kerim şuan yediklerimi bilemicem bakıcezyazarım sizlere artıgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…