- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
canım günaydın kızlar cumanız mubarek olsun işşallah rabbim duLARINIZI KABUL ETSİN BEBELER CANIM SELEVATLAR BİTTİ KANKİ HABERİN OLSUN ÇEKTİMRABBİM KABUL ETSİN İŞŞALAH DUALARIMIZI CANIM BANA GELELİM ŞİMDİ SİZLERE BİRŞEY DANIŞICAM PAZARTESİ PERŞEMBE ARKADAŞ DEDİKİ PLATES YAPALIM BENDE DEDİM BEN ZATEN EVDE YAPIYORUM BENİM İSTEDİGİM ALETLERE BİNMEK ODA 2 AY GİDELİM PLATESE SONRA DEDİ GİTSEMMİ GİTMESEMMİ KARARSIZ KALDIM YA ASLINDA GİTMEYİDE İSTİYORUMDE EŞAORTMAN ALMAM LAZIM SPORA YA DİYEMEDİM KIZA ALETLERE BİNELİM DİYE KENDİMİZİ YORMAYALIM PLATESLE ISINALIM SONRA ALETLERE BİNERİZ DEDİ NE YAPSAM ACABA YA AKIL VERİN YÜÜRYÜŞEDE BAŞLICAM ÇOK ŞÜKÜR HAVALAR GÜNEŞLENDİ
KİLOMA GELİNCEDE AYNIYIM 88 MALESEF DÜN TARTIILDIM EVDEN ÇIKMAdan kahvaltımı yazmıyorum ne yiyecegimi bilemiyorum akşama ayrıntılı yazarım olarmı
Abla ben burda yanlızım diye sakın bana dert yanma maşallah gidecek ne cok kimsen var cok sevindim walla.ben en son ne zaman misafirlik yaptım hatırlamıyorum 2 adım ötemdeki 40 yıllık arkadasım sonradan eltim olan dostuma bile gidemiyorum dün beni aradı ben gezmeye gidiyorum bi tanıdıga sende iş çıkışı gel die nasıl gideyim eve gidip yemek yapmam lazım eşimin zaten beli rahatsız.aklım evde..izinde umarım dagıtabilirim.çok yoruldum ve gezmeye ihtiyacım var..
böyle pikniği gezmeyi falan çocuklar için çok severim bıcırıklar rahat rahat koşup eğlensinler sizlerede iyi eğlenceler
her hafta vermek zorunda değilsin paşam gecen hafta iyi vermiştin haftaya yine bir atak yapacagının resmidir sen hüzünlenme..ahh ahh vakit olsa ..gel ben seni gezdireyim anam babamne var ne yok arkadaşlar kilo vermenize çok sevindim ben veremedim ya paşagülün suçu ney
Günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar olsunnnn1 kg vermişim hemen listeye eklememi yapayım :124:
ekle ekle liste şenlensin:13:Günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar olsunnnn1 kg vermişim hemen listeye eklememi yapayım :124:
hayırlı cumalar...veririz hep beraber inşallah.Hayirli cumalar canlarim
maalesef kilo ayni
insallah haftaya verebilirim..
birazdan esimle akraba ziyaretine gidecegiz ,bugün daha giremem ,pazar aksami geri döneriz galiba
bende hasta arası kaçıp yaptım kahvaltımısabah kahvaltim
2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
közlenmmis biber,salatalik
1 elma
her hafta vermek zorunda değilsin paşam gecen hafta iyi vermiştin haftaya yine bir atak yapacagının resmidir sen hüzünlenme..ahh ahh vakit olsa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?