- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
canım sagol komiginize gitmesin ama birşey dicem kaç gündür sucuklu yumurta istiyo canım hamile kadınlar gibiBende ne yicem biemiyorum yumurtamı haslasam diyorum ama paşadan zor biraz gene ayak parmagımdan kamp kurdu şansım olsa şuan çeker koyardım sizlere görün diye bir ayagaını kaldırmı konuşuyo gene çenesi düştü anası gibi
canım günaydın kızlar cumanız mubarek olsun işşallah rabbim duLARINIZI KABUL ETSİN BEBELER CANIM SELEVATLAR BİTTİ KANKİ HABERİN OLSUN ÇEKTİMRABBİM KABUL ETSİN İŞŞALAH DUALARIMIZI CANIM BANA GELELİM ŞİMDİ SİZLERE BİRŞEY DANIŞICAM PAZARTESİ PERŞEMBE ARKADAŞ DEDİKİ PLATES YAPALIM BENDE DEDİM BEN ZATEN EVDE YAPIYORUM BENİM İSTEDİGİM ALETLERE BİNMEK ODA 2 AY GİDELİM PLATESE SONRA DEDİ GİTSEMMİ GİTMESEMMİ KARARSIZ KALDIM YA ASLINDA GİTMEYİDE İSTİYORUMDE EŞAORTMAN ALMAM LAZIM SPORA YA DİYEMEDİM KIZA ALETLERE BİNELİM DİYE KENDİMİZİ YORMAYALIM PLATESLE ISINALIM SONRA ALETLERE BİNERİZ DEDİ NE YAPSAM ACABA YA AKIL VERİN YÜÜRYÜŞEDE BAŞLICAM ÇOK ŞÜKÜR HAVALAR GÜNEŞLENDİ
KİLOMA GELİNCEDE AYNIYIM 88 MALESEF DÜN TARTIILDIM EVDEN ÇIKMAdan kahvaltımı yazmıyorum ne yiyecegimi bilemiyorum akşama ayrıntılı yazarım olarmı
canım günaydın kızlar cumanız mubarek olsun işşallah rabbim duLARINIZI KABUL ETSİN BEBELER CANIM SELEVATLAR BİTTİ KANKİ HABERİN OLSUN ÇEKTİMRABBİM KABUL ETSİN İŞŞALAH DUALARIMIZI CANIM BANA GELELİM ŞİMDİ SİZLERE BİRŞEY DANIŞICAM PAZARTESİ PERŞEMBE ARKADAŞ DEDİKİ PLATES YAPALIM BENDE DEDİM BEN ZATEN EVDE YAPIYORUM BENİM İSTEDİGİM ALETLERE BİNMEK ODA 2 AY GİDELİM PLATESE SONRA DEDİ GİTSEMMİ GİTMESEMMİ KARARSIZ KALDIM YA ASLINDA GİTMEYİDE İSTİYORUMDE EŞAORTMAN ALMAM LAZIM SPORA YA DİYEMEDİM KIZA ALETLERE BİNELİM DİYE KENDİMİZİ YORMAYALIM PLATESLE ISINALIM SONRA ALETLERE BİNERİZ DEDİ NE YAPSAM ACABA YA AKIL VERİN YÜÜRYÜŞEDE BAŞLICAM ÇOK ŞÜKÜR HAVALAR GÜNEŞLENDİ
KİLOMA GELİNCEDE AYNIYIM 88 MALESEF DÜN TARTIILDIM EVDEN ÇIKMAdan kahvaltımı yazmıyorum ne yiyecegimi bilemiyorum akşama ayrıntılı yazarım olarmı
canım benim sıpan o aşkım herşeyim muhabbet kusum canım dün annemden geldim kafesinden uçtu kondu babasının omuzunabu ayağınla oynayan paşa kim?
toplamda ne kadr oldu 1500 okumuştun galiba önceden
bende kuşları çok severim.öp onuuuu..
ekle ekle liste şenlensin:13:
hayırlı cumalar...veririz hep beraber inşallah.
bende hasta arası kaçıp yaptım kahvaltımı
sabah:1 yumurta
az light peynir
taze tere nane maydanoz (pazarda bi kadın keşfettim bahçesinden toplayım getiroyor mis gibi tazecik)
1.5 dilim kadar çavdar ekmeği
şimdide sütlü kahvemi içiyorum..kaçamak yapıp yanında bitter yiyecektim ama markette kalmamışbuda market desteği
maalesef kızlar biraz geç kaldım mağlum haftasonu kahvaltısı hazırladım eşim evde
ama kilo vermemişimde almamışımda geçen hafta cuma günü tartıma göre
Yani sıfıra sıfır elde var sıfır %o
baskı sonucu alıştım.şimdide sütsüz içemiyom.bu arada sen sütlü kahveyi kahveden saymazdın ama
Abla ben burda yanlızım diye sakın bana dert yanma maşallah gidecek ne cok kimsen var cok sevindim walla.ben en son ne zaman misafirlik yaptım hatırlamıyorum 2 adım ötemdeki 40 yıllık arkadasım sonradan eltim olan dostuma bile gidemiyorum dün beni aradı ben gezmeye gidiyorum bi tanıdıga sende iş çıkışı gel die nasıl gideyim eve gidip yemek yapmam lazım eşimin zaten beli rahatsız.aklım evde..izinde umarım dagıtabilirim.çok yoruldum ve gezmeye ihtiyacım var..
gel ben seni gezdireyim anam babamne var ne yok arkadaşlar kilo vermenize çok sevindim ben veremedim ya paşagülün suçu ney
Günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar olsunnnn1 kg vermişim hemen listeye eklememi yapayım :124:
Hayirli cumalar canlarim
maalesef kilo ayni
insallah haftaya verebilirim..
birazdan esimle akraba ziyaretine gidecegiz ,bugün daha giremem ,pazar aksami geri döneriz galiba
sabah kahvaltim
2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
közlenmmis biber,salatalik
1 elma
al bendende okadar kardeşim
Bugün yaptıgım kahvaltı şunlar
Bir adet haşlama yumurta badem domates birer tane 6 yeşil zeytin yarım demet maydonoz 2 adet kurutulmuş çavdar ekmegiçay içmedim su içtim 1.5 litreyi doldurdum yanıma koydum bugün gene bana wc yolları göründü çok atvsiye ediyorum çok güzel oluyo wc lw oda arasında gelip gitmek bir taşla iki kuş vuruyorum hem su içiyorum hemde evde yürüyüş yapıyorum kazamız mubarek olsun öglenede ne yerim bilemiyorum yiyince yazarım sizlere
ben ekledim wawwww tam 12den vurdum..
baskı sonucu alıştım.şimdide sütsüz içemiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?