Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sucu dün anasında götürdü hamur işleriniama allah var kaç aydır yememiştim nede güzel olmuş tadı ya ne yapayım anacım amasya çöregi yapıyo herseferinde dadından yenmiyo dün dogum günümdü kimse pasta almadı bende dedim hamur işi yiyeyim birdaha gitmicem anacım ahlakımı bozuyo herzamanki gibiay unutmadan diyeyim bari annemin komsusu geldi dün beni görünce maşşallah dedi durdukız ne güzel olmuşun nasıl verdin dedi bende bellimi verdigim deyince olmazmı dedi kaç kilo verdin dedi 15 dedim surat aynen bu şekillisteni banada ver dedi uyguluyum tabi neden olmasın dedim saydım listeyi bol bol aç kalıyousn otlarla sevişiyosun suyu çok içiyosun wc bol bol taşınıyosun et degilde ot ve balık tavuk agırlıklı besleniyousn dedi dünde kahvaltıyı yapınca aman ben doyamam bunlarla dedi bende ddimki öncedenbende doymuyodum ama dedim genede insanbir zaman sonra alışıyo dedim sabah kalktım eşime kahvaltı hazırladım anacım çörekte mayalıverdi yemedim bende azimliyim yemicemde sabah o ban baktı ben ona dedim çörek uzak dur benden gene herzamanki gibi saglıklı bir kahvaltı yaptım muttemelen ya haslama yada salata yerim gibime geliyo kanımca

ben çıkıyorum eşim gelir haftasonu zor oluyor ama olsun burası motivasyonumu artırdı

aranan suçlu bulundu
bu arada yeni yaşın hayırlı olsun
sana mutluluk getirsin
böylece sende başkalarının mutluluk kaynağı ol

Kızlar benm çıkmam lazım artık. Liste hakkında yorum yapmadınız??
CANIM BENİM BEN BİLEMİYORUM İnan bilsen seve sevbu arada nasıl diyet yapıyosun merak ettim
ben çıkıyorum eşim gelir haftasonu zor oluyor ama olsun burası motivasyonumu artırdı

görüşürz bende çıkıcem ev işleri beni bekler:18::18:

aranan suçlu bulundu
bu arada yeni yaşın hayırlı olsun
sana mutluluk getirsin
böylece sende başkalarının mutluluk kaynağı ol

canım işşallah sagol güzel dileklerin için bu suyu içiyozda neden wc yolları görünürki anlamadım gitti 2 bardak içtim şimdiden

CANIM BENİM BEN BİLEMİYORUM İnan bilsen seve sevbu arada nasıl diyet yapıyosun merak ettim

Imm.. Şeyy.. Kem küm.. Cnmcm ben diyet yapmıyorum. Yani yapıyorum da düzenli yapmıyorum. :112: Sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. :112: Bu haftaki sonuç bir mucize gibi ama. Çünkü haftanın yarısında artı değerdeydim. Diğer yarısında toparladım çok şükür. Ama açıkçası bu kadar toparlamayı ben bile beklemiyordum.
O halde ben listeyi bu haliyle paylaşıyorum. Siz kontrol edince eğer hata bulursanız bizim takıma not düşersiniz. :112: Ve ya direkt paylaşım alanındakini düzenleseniz çok makbule geçer, ne yalan söyleyeyim. Bugün kaptanımız da stajyer kaptanımız da tekrar uğrayamayabilir çünkü. :26:

***7. TAKIM 252. ETAP***[/COLOR]

SAPHIRA (84.6/83.6/1/%1.18)
saferan (118.5/118,5/0/%0)
Shopaholic (79.9/79.9/0/%0)
Saliss(100/101/-1/%-1)
Pasam3402(88/88/0/0)
Akabe (132.0/132.0/0/%0
kelebekolacam(85.5/85.5/0/%0)
gerbera1987 (91/92/-1/%-1,1)
doga3 (95.6/95.6/0/%0)
Angiera(87.3/85.2/2.1/%2.41)
Ecemavi(73.3/73.3/0/%0)
ipekyol(76/76/0/%0)

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI 0.12

Son düzenleme:
**4.takım 252. ETAP **

PrensesPeri(77,4/76,7/0,7/% 0,90)
zeynepece2009 (70,8/69,5/1,3/%1,84)
suleoz(62,4 /62,0/0,4/ %0,64)
beste(58,9/59,8/ -0,9/%-1,53)
Celisuenis(62,6/61,5/1,1/%1,76)
kuzununzuzusu(67,2/66,8/0,4/%0,60)
ferem(58,2 /58,3 /-0,1 /%-0,17)
peliss(88,6 /88,5 /0,1/ %0,11)
Tuliptice (65,8/66,0/-0,2/%-0,30)
tugba_8424(99,7/99,4 /0,3/%0,30)

4.Takim ortalaması: 0,42

onay alabilirmiyim

sizin liste tamamdır

sizinkide tamam

kardeşim şimdide b...m sorunum var mukolitik mi kullansam ne dersin yoksa bitki tavsiye edrmisin
bol ılık su iç yumuşatamassan kullan.

protein ağırlıklı özellikle et ağırlıklı beslenmenin gut hastalığıyla bir ilgisi varmı
var

.• Protein ağırlıklı yemek çok sağlıklı kilo kaybı sağlar : Yanlış. Protein ağırlıklı beslenmede, vücut proteinleri sindirmek için çok fazla enerji harcar ve zayıflama olabilir. Ancak proteinlerle birlikte çok fazla yağ da vücuda gireceği için, kan yağlarında yükselme ve korener kalp hastalıkları ortaya çıkabilir, Gut hastalığı gelişebilir. Ayrıca, proteinler vücuttan atılmak için kemikten kalsiyum çeker ve bu da kemik erimesine neden olur. Bu durumda zayıflasanız bile geri kalan hayatınızı hasta bir insan olarak geçirirsiniz.
bunu obezite ve metobolizmada özelleşmiş iç hastalıkları uzmanı belkide duymuşsundur Ayca kaya nın makalesinden aldım.

bu hafta duraklama dönemi gibi olmuşuz yükselmeye geçmemiz lazım.

Söylediklerinde sonuna kadar haklısın saphıram hep söyledim sonuna kadar da sölücem karatay bana en uygun diyet amaa hayatım normal değilll stres okul ev tez kpss staj formasyon elli tarakta elli bezim varr birdee herkes benden farklı birşey bekliyor zaten artık stres hayatımın olmazsa olmazı geçen formasyon sınavından beri göğsüme batar gibii bir ağrı giriyorrr korkudann baktırmadım amaa EKG çektirdim bizim asistann kalple ilgili ilgili bi sorun olabilir dedi saolsun korkuttu hemen kan aldıracam pazartesi şu kalp krizi için bakılan rutinlere bir baktırayım yani anlıyacağın artık strestennn kurtulmayıı geççç kanka oldukAmaaa enn çok o kadar sporla kilo almamm bana nasıl koyuyor bir bilsen

Eline sağlık

İnşallah tatlım kendime olan saygımı kaybetmeye başladım

Selam kızlar 6. olmuşuz..haftaya güzel bir başarı bekliyorum hepimizden canlarım.Bu hafta verilemeyen kilolar,haftaya verilmeyi bekliyorlar demekkiiiii!!!

Piknik çok güzel geçti :)) kuzular ne oynadılar ne oynadılar :)) Bize de değişiklik oldu,açık havanın keyfi bir başka oluyor ama baya yorulmuşuz,şimdi kafayı vursam yatsam bayaa uyurum yani bizim bıdıkta enerji tükenmiyor arkadaş bütün gün parkta kudurdu,öğlen uykusu uyumadı,hala evde koltuk tepelerinde zıplıyor,hiç yorulmaz mı bi insan yaa..banyoda yaptıramadım ille babası yıkayacakmış,öyle istedi hanfendi.babasını bekliyoruz işten geldin de hanfendiyi yıkasın,uyutalım cadııı yaa

kahvaltı:

2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kk peynir
10 zeytin
2 küçük domates
2 küçük salatalık

öğlen:

3-4 ad. çiğ köfte+marul
2 ad. sigara böreği
1/4 tahinli börek (gül böreği şeklinde ve tatlı)
2-3 kaşık patates salatası
2 ad. peynirli poğaça
çay
zero kola
1 ad. lokma tatlısı

piknikte yediklerim..baya ödüllendirmişim kendimi farkettiniz mi
yarın akşam arkadaşlarımız gelecekler yemeğe ve balıklı bir menü düşündüm.o yüzden yarın inşallah kaçamaksız bir gün olucak benim için.Pazarı da atlatabilirsem süper,h.içi kaçamaksız devam ederim yine,yani inşallahhh

1 büyük elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bölünecek
1 limon dörde bölünecek,
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
3-4 adet karanfil
3 litre suyun içinde su yarı yarıya inene kadar kaynat.süz,sık sık iç..sanırım böyleysi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…