annen yanında baban yanında kardeşlerin pasaport kullanmadan gelebilecek mesafede etrafındaki insanların dilini anlıyorsun özelliklede kendi alışverişini kendin tek başına gidip yapabiliyorsun caddelerde özgürce dolaşıyorsun ... Ya bu gariban ne yapsın ev gezmelerinden başka alternatif mi var
zatenn oda diyet düşmanı güzel güzel mamalar
zaten bu yaz buralarda kaldık
Buna da şükür elhamdülillah demek lazım
ney ki suçu:44:
Maaşallah bu hafta biz dökülüyoz bari siz kurtarın listemizi
aynıyız canım kilolar olduğu yerde saydı
menün güzelmiş
sucu dün anasında götürdü hamur işleriniama allah var kaç aydır yememiştim nede güzel olmuş tadı ya ne yapayım anacım amasya çöregi yapıyo herseferinde dadından yenmiyo dün dogum günümdü kimse pasta almadı bende dedim hamur işi yiyeyim birdaha gitmicem anacım ahlakımı bozuyo herzamanki gibi ay unutmadan diyeyim bari annemin komsusu geldi dün beni görünce maşşallah dedi durdu kız ne güzel olmuşun nasıl verdin dedi bende bellimi verdigim deyince olmazmı dedi kaç kilo verdin dedi 15 dedim surat aynen bu şekil listeni banada ver dedi uyguluyum tabi neden olmasın dedim saydım listeyi bol bol aç kalıyousn otlarla sevişiyosun suyu çok içiyosun wc bol bol taşınıyosun et degilde ot ve balık tavuk agırlıklı besleniyousn dedi dünde kahvaltıyı yapınca aman ben doyamam bunlarla dedi bende ddimki öncedenbende doymuyodum ama dedim genede insanbir zaman sonra alışıyo dedim sabah kalktım eşime kahvaltı hazırladım anacım çörekte mayalıverdi yemedim bende azimliyim yemicemde sabah o ban baktı ben ona dedim çörek uzak dur benden gene herzamanki gibi saglıklı bir kahvaltı yaptım muttemelen ya haslama yada salata yerim gibime geliyo kanımca
CANIM BENİM BEN BİLEMİYORUM İnan bilsen seve sevKızlar benm çıkmam lazım artık. Liste hakkında yorum yapmadınız??
ben çıkıyorum eşim gelir haftasonu zor oluyor ama olsun burası motivasyonumu artırdı
aranan suçlu bulundu
bu arada yeni yaşın hayırlı olsun
sana mutluluk getirsin
böylece sende başkalarının mutluluk kaynağı ol
CANIM BENİM BEN BİLEMİYORUM İnan bilsen seve sevbu arada nasıl diyet yapıyosun merak ettim
**4.takım 252. ETAP **
PrensesPeri(77,4/76,7/0,7/% 0,90)
zeynepece2009 (70,8/69,5/1,3/%1,84)
suleoz(62,4 /62,0/0,4/ %0,64)
beste(58,9/59,8/ -0,9/%-1,53)
Celisuenis(62,6/61,5/1,1/%1,76)
kuzununzuzusu(67,2/66,8/0,4/%0,60)
ferem(58,2 /58,3 /-0,1 /%-0,17)
peliss(88,6 /88,5 /0,1/ %0,11)
Tuliptice (65,8/66,0/-0,2/%-0,30)
tugba_8424(99,7/99,4 /0,3/%0,30)
4.Takim ortalaması: 0,42
onay alabilirmiyim
sizin liste tamamdır
bol ılık su iç yumuşatamassan kullan.kardeşim şimdide b...m sorunum var mukolitik mi kullansam ne dersin yoksa bitki tavsiye edrmisin
varprotein ağırlıklı özellikle et ağırlıklı beslenmenin gut hastalığıyla bir ilgisi varmı
Canım sen okulda ne bulursan onu yiyorsun ve zaman buldukça yiyorsun,o yüzden olmuyor bence.sonra düzenli uyku diye bir şey yok sende.gece 2-5 arası leptin salgılaman lazım ama sen o saatte uyumadıüın için salgılayamıyorsun.gece 3 te kalkıp ders çalışıyorum diyorsun.sabah 5 te kahvaltı ettim diyorsun..bunlar normal bir düzen değil ki ve sağlıklı değil..Sonra bu kadar düzensizlikte mutlaka ödem oluyordur vücudunda..bir de çok önemli bir sebep daha söyliyim sana;stresss!!! stres kilo vermenin en büyük düşmanı! karaciğerde yağlanma ypıp kilo almamızı sağlıyor diyor Canan Hoca..Bence en rahat,en yasaksız ve çalışanlara da uyabilecek tek diyet Karatay..ama tabiki sen bilirsin..diyetisyenin verdiği listeyi uygulayabilecekmisin bu yoğunluğunda? Karatayda öğlen yemeği olarak yanında muz+kuru yemiş götürüp,bir küçük kutuda süt alıp kantinden yiyebilirsin.En az 4 saat tutacaktır seni..bir de omega 3 takviyesi almalısın bence..ya da ben karatayı kolaylıkla yapıyorum diye belki de bana güzel geliyordur canım bilemiyorum..karar seninkırmızıgülün diyetini uygulayabilirsin ama çok sıkıydı onunki,bilmem yapabilir misin?günde 2 öğün 300 er gr. yoğurt yiyordu sadece,3. öğünde de salata ve et yiyordu o kadar..bir de çok spor yapıyordu..muhtemelen günlük 1000 kalorinin altında kalıyordu ama ne oldu tam bir fıstık olduuu sen o gelince ayrıntıları sor istersen
canım ben karatayla verdim kilolarımı..son 1-2 aydır bi ileri bi geri oldum çok zaman kaybettim ama tamamen benim suçumdu,çok kaçamak yapıyordum.çok şükür bu hafta yapmadım
hayır olsun canım?üzme kendini
ovvvvtebrik ederim canım süper vermişsinnn
canım karatay topiğinde bir arkadaş var,verdiği kilo 55 oldutamı tamına uyuyor karataya omega 3 alll metabolizmanı hızlandırır..metabolizma çayı iç..maydanoz-limon kürü uygulaa..lahana suyu iç..sonuç almamana imkan yok
afiyet olsun canım çok fazla yememişsin ama yediklerin fazla yemişsin gibi kalori vermiş olabilir sana..olan olmuş artık,yarasınhepimiz yapıyoruz,insanz sonuçta,robot değiliz ki
12 Nisan Perşembe mesaj sayımı
SAPHIRA cuma 20
saferan...... 2
16 nisan haftasi....
Shopaholic. (p.tesii). 3 İZİNLİ
Saliss. . (sali sayimii) 17
Pasam3402. . (carsamba sayimi) İzinlimiydi hatırlayamadım
Kelebekolcam. (persembe sayimi) 6
Akabe. (cuma sayimi) 8
gerbera1987. (..........sayimi) 6
bu hafta......
doga3. ( p.tesi) 8
Angiera. ( Sali ) 100
Ecemavi. (carsamba) 11
ipekyol. (persembe) 10nö
Perşembe sayımı tamamdır kaptanım
üzülme toparlarsın şu günlerin seninde sıkıntılı heralde ondandırr
sapişim anlatmış uyku düzenin yeme düzenin yoluna girerse verirsin kilocuklarııı
geçmiş olsun hem iş hem ev baya yorucu oluyor kolay gelsin
sıkma canını hallolur inşallah
oyyy oyyy benimde totoş büyük azimlisin maşallah fazlalıklarından kurtulacağına inanıyorum
böyle pikniği gezmeyi falan çocuklar için çok severim bıcırıklar rahat rahat koşup eğlensinler sizlerede iyi eğlenceler
Selam kızlar 6. olmuşuz..haftaya güzel bir başarı bekliyorum hepimizden canlarım.Bu hafta verilemeyen kilolar,haftaya verilmeyi bekliyorlar demekkiiiii!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?