Yaa canımm o kadarrr çokk diyetisyen girdi ki hayatımaa şu koca izmirdee devlet ve özeller dahil hemen hepsine gittim verdiğim para ve zamanın karşılığı yokkkOlmuyor ben veremiyorummm neden bilmiyorum amaa olmuyor kimi diyetisyen etin çok sıkı ondan diyor kimisi metabolik sendromdasın diyor ama çözüme gelince yokkk Aslında karatay süperr bana karbonhidrat terbiyesi verdi ekmekten kurtardı ona ççok şey borçluuyum şu an ömür boyu ekmeksiz pilavsız yaşarım amaa gell gelelim benim vucüt inat geçen bir alet taktık klinikte diyetisyen verdi bir adım sayıyormuş bir günde tam 4000 adım atıyormuşumm düşün amaa bunun kilo olarak karşılığı yok napacağım bilmiom
Üzülmemek elde mi tatlım o kadar sporaa rağmen yok olmayınca olmuo
Salişim bu insan vücudu acayip bir şey akıl sır ermiyor. Mutlaka vereceksin. Ben de normalde 1- 1,5 kg veriyordum haftada 2 oldu. Yaptığım değişiklik akşam saat 5-6 dan sonra hiç bşir şey yemedim. Sen de denesen bu hafta belki bir işe yarar sende de... Çok öpüyorum seni.
Geçmiş olsun canım. Ohh ne güzel açık havada bayan bayana piknik. keyfini çıkarın....
Shopacım canım inan çok üzüldüm. Erkekleri anlamak çok zor kadınlar o kadar farklı bir mekanizmaları var ki gerçekten. Sen sakın üzülme. Daha bebeiğini emziriyorsun. Eşinin kafasında ne var bilemeyiz (aldatma vs gibi düşünme hemen duyduğum kadarıyla aldattıklarında karılarına karşı hissettikleri vicdan azabından dolayı daha iyi davranıyorlarmış.) ilk aklıma gelen senin ailen sanırım eşine senin kilo verme konusunda biraz baskı yapmasını istemiştieşinden. O da sanırım senin iyiliğini düşünerek sana bu konuda baskı yapmak ve motive etmeye çalıştı. Çok abartmış ama erkekler amaca ulaşmak için heryol mübahtır düşüncesindedirler ne yazık ki. Teyzen çok güzel söylemiş hemen çekip gitmek çare değil. Kendini düşünerek ve bebeğini düşünerek kalmalısın özellikle. Ben evliliğin ilk yılında psikiyatriste gittiğimde bana kadınlar venüsten erkeklerden marstan kitabını okumamı tavsiye etti kadın ve erkeğin nasıl farklı düşündüklerini anlamak için. Önce ne kadar saçma bir kitap okuyarak nasıl anlarım diyordum ama okuyunca gerçekten de o kitaptaki anlatılan somut çatışmaların çoğunu biz de eşimle yaşadığımı görünce şaşırmıştım. Erkeklerin amacı çözüm üretmektir ve o da bu kilo problemin için kendince bu çözümü üretmiş olabilir.
Üzme lütfen kendini konuşmak en iyi iletişim yoludur. Onu suçlamadan bir de onun açısından dinle hikayeyi. Ve evet şu konuda haklsın biz devamlı kendimizi kilo vs konularda eleştirerek onların gözünde değerimizi düşürüyoruz. Sakın bunu yapma eşinin bulup bulacağı en iyi kadının sen olduğunu hissettir ona.
İnşallah bir çözüme kavuşturursunuz da bebişiniz gülücükler saçar. Kendine iyi bak canım....
bende okumuştum o kitabı tavsiye ederim bulabilen okusun
1 tabak tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 küçük salatalık
1 çilek
Hayirli aksamlar canlar,gecmise bakmadan önce menümü paylasayim
sabah
2 dilim ekmek
Peynir,roka,maydanoz,domates
1 elma
Öglen
2 porsiyon balik
Salata
3 incir
Aksam
2 haslanmis patatesi yogurtlayip yedim
Mantar,patlican,kabagi yagli firin kagdina yayip firinladim
2 porsiyonda ondan yedim
Ögleden sonra bayagi bir cay ictim sekersiz.arkadaslarin bahcesindeydim ,kiril korkusuyla sandalyelere degilde taburaya oturuyordum,bugün arkadaslarin israri üzere sandalyeye korka korka oturdum ve elhamdülillah sigabildim
Simdi düsünüyorum da o zamanlar ne kadar kötüydü sandalyeye sigimiyorum diye arkadaslarim bahceye giderken gitmezdim ben,gittigim zaman da taburaya otururdum ve hep kirilcak diye korkardim..bugün sandalyeye oturunca üzerimden cok büyük bir yük kalkti
Cok sevincim arkadaslarimda benden cok sevindiler :)
menü güzel dur daha zayıfladıkça motiven artacak
Canım sen okulda ne bulursan onu yiyorsun ve zaman buldukça yiyorsun,o yüzden olmuyor bence.sonra düzenli uyku diye bir şey yok sende.gece 2-5 arası leptin salgılaman lazım ama sen o saatte uyumadıüın için salgılayamıyorsun.gece 3 te kalkıp ders çalışıyorum diyorsun.sabah 5 te kahvaltı ettim diyorsun..bunlar normal bir düzen değil ki ve sağlıklı değil..Sonra bu kadar düzensizlikte mutlaka ödem oluyordur vücudunda..bir de çok önemli bir sebep daha söyliyim sana;stresss!!! stres kilo vermenin en büyük düşmanı! karaciğerde yağlanma ypıp kilo almamızı sağlıyor diyor Canan Hoca..Bence en rahat,en yasaksız ve çalışanlara da uyabilecek tek diyet Karatay..ama tabiki sen bilirsin..diyetisyenin verdiği listeyi uygulayabilecekmisin bu yoğunluğunda? Karatayda öğlen yemeği olarak yanında muz+kuru yemiş götürüp,bir küçük kutuda süt alıp kantinden yiyebilirsin.En az 4 saat tutacaktır seni..bir de omega 3 takviyesi almalısın bence..ya da ben karatayı kolaylıkla yapıyorum diye belki de bana güzel geliyordur canım bilemiyorum..karar seninKızlarrrr şekildee dee görüldüğüü gibiiiii o kadar dikkat etmemmeee rağmennnnn bu hafta 2 gün yüzmeye 2 gün spora gitmmemee rağmenn sonuç ortadaaa canım inanın çok sııkkın vermeyi geçin almışım bunun mantıklı bir açıklamasıı nasıl olur bilmiyorum yediklerimde ortadaa şeytann bırak diyorr onu da yediremiyorum kimyamdaaa vazgeçmek yokk amaaa nasıl olacakk buu işş bir değişiklik şart karatayıı değiştrirmeye karar verdim Vereceğimmmm vereceğimmmm bir yolunuuu buluppp vereceğimmmm buuu kilolarıııı
canım ben karatayla verdim kilolarımı..son 1-2 aydır bi ileri bi geri oldum çok zaman kaybettim ama tamamen benim suçumdu,çok kaçamak yapıyordum.çok şükür bu hafta yapmadımbende kilo alacak gibi yememe ragmen şok oldum 1.5 kilo artıdaydım ptesi... 1 kilosunu ancak verebildim.toplamda 500gr artıdayım..yarın ne olur bilemiyorum..eşim ben evde yokken belini incitmiş çocuklar ev işi üzerime kaldı.çokkk yoruldum yarın onu oğlumla nasıl yanlız bırakacaksam umarım sabaha düzelir..yarında diyetisyene gidecektim şu durumda zor..diyetisyen cumaları geliyor.yarından sonra 1 hafta yıllık izinden kullanacam evdeyim ozaman gidecem kararlıyım..saliscim bence sende bir diyetisyene git sana uyacak bir liste verir takip eder uymayanı değiştirir..banada sanki karatayı yapsam vermek şurda dursun alırım gibi geliyor..
hayır olsun canım?üzme kendiniKızlar canım çok ama çok sıkkın. Kilo yüzünden değil kilo verdim vermesine de başka şeyler var. Yarın giremeyeceğim hiç halletmem gereken işler var dışarda. Beni izinli sayın lütfen yarın için.
Kilo alanlar lütfen üzülmeyin. Bir çözüm yolu bulunacak. Mutlaka bir sebebi var. Lütfen salmayın kendinizi.
Hepinize iyi geceler
ovvvv***7. TAKIM 252. ETAP***
SAPHIRA (84.6/
saferan (118.5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(100/101/-1/%-1)
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (91/92/-1/%-1,1)
doga3 (95.6/
Angiera(87.3/85.2/2.1/%2.41
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/76/0/%0)
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI
canım karatay topiğinde bir arkadaş var,verdiği kilo 55 olduÇok saol tatlımm denerimmmm tabiiii şuu ann canım sıkkın insan çaba harcayıp sonucunu alamayınca çok üzülüyor gerçekten bunu deneyeceğim birde duran metabolizmamı hızlandırmak için farklı olarak kalorimi 2000 e kadar artıracağım çünkü vucudum durdu resmen kabızlık desen ilk defa hayatımda böle birşey yaşıyorum hemen yorulmaya başladım enerjim düşük metabolizmamm durdu kanımca
afiyet olsun canım çok fazla yememişsin ama yediklerin fazla yemişsin gibi kalori vermiş olabilir sana..olan olmuş artık,yarasınbende paylaşayım menümü
SABAH 1/2 adet krep peynir maydonoz haşlanmış yumurta az da ekmek ama
ÖĞLEN 1 küçük börek
AKŞAM salata 2 kaşık çorba 2 kaşık türlü fırında köfte 1 küçük börek
ARADA 1 lokma tatlı
bakınca hiçte az değil ah akşam börek yemeyecektim kızım bırakınca mecbur kaldım
kardeşim duymasın misafirlikteydim
eline sağlık canımmm12 Nisan Perşembe mesaj sayımı
SAPHIRA cuma 20
saferan...... 2
16 nisan haftasi....
Shopaholic. (p.tesii). 3 İZİNLİ
Saliss. . (sali sayimii) 17
Pasam3402. . (carsamba sayimi) İzinlimiydi hatırlayamadım
Kelebekolcam. (persembe sayimi) 6
Akabe. (cuma sayimi) 8
gerbera1987. (..........sayimi) 6
bu hafta......
doga3. ( p.tesi) 8
Angiera. ( Sali ) 100
Ecemavi. (carsamba) 11
ipekyol. (persembe) 10nö
Perşembe sayımı tamamdır kaptanım
Canım sen okulda ne bulursan onu yiyorsun ve zaman buldukça yiyorsun,o yüzden olmuyor bence.sonra düzenli uyku diye bir şey yok sende.gece 2-5 arası leptin salgılaman lazım ama sen o saatte uyumadıüın için salgılayamıyorsun.gece 3 te kalkıp ders çalışıyorum diyorsun.sabah 5 te kahvaltı ettim diyorsun..bunlar normal bir düzen değil ki ve sağlıklı değil..Sonra bu kadar düzensizlikte mutlaka ödem oluyordur vücudunda..bir de çok önemli bir sebep daha söyliyim sana;stresss!!! stres kilo vermenin en büyük düşmanı! karaciğerde yağlanma ypıp kilo almamızı sağlıyor diyor Canan Hoca..Bence en rahat,en yasaksız ve çalışanlara da uyabilecek tek diyet Karatay..ama tabiki sen bilirsin..diyetisyenin verdiği listeyi uygulayabilecekmisin bu yoğunluğunda? Karatayda öğlen yemeği olarak yanında muz+kuru yemiş götürüp,bir küçük kutuda süt alıp kantinden yiyebilirsin.En az 4 saat tutacaktır seni..bir de omega 3 takviyesi almalısın bence..ya da ben karatayı kolaylıkla yapıyorum diye belki de bana güzel geliyordur canım bilemiyorum..karar seninkırmızıgülün diyetini uygulayabilirsin ama çok sıkıydı onunki,bilmem yapabilir misin?günde 2 öğün 300 er gr. yoğurt yiyordu sadece,3. öğünde de salata ve et yiyordu o kadar..bir de çok spor yapıyordu..muhtemelen günlük 1000 kalorinin altında kalıyordu ama ne oldu tam bir fıstık olduuu sen o gelince ayrıntıları sor istersen
canım ben karatayla verdim kilolarımı..son 1-2 aydır bi ileri bi geri oldum çok zaman kaybettim ama tamamen benim suçumdu,çok kaçamak yapıyordum.çok şükür bu hafta yapmadım
hayır olsun canım?üzme kendini
ovvvvtebrik ederim canım süper vermişsinnn
canım karatay topiğinde bir arkadaş var,verdiği kilo 55 oldutamı tamına uyuyor karataya omega 3 alll metabolizmanı hızlandırır..metabolizma çayı iç..maydanoz-limon kürü uygulaa..lahana suyu iç..sonuç almamana imkan yok
afiyet olsun canım çok fazla yememişsin ama yediklerin fazla yemişsin gibi kalori vermiş olabilir sana..olan olmuş artık,yarasınhepimiz yapıyoruz,insanz sonuçta,robot değiliz ki
Rica ederim canım vazifemizeline sağlık canımmm
yatayım artık kızlar:) malum leptin çalışsınnn :))) hadi iyi geceler tatlı rüyalarrrr
***7. TAKIM 252. ETAP***
SAPHIRA (84.6/
saferan (118.5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(100/101/-1/%-1)
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/
kelebekolacam(85.5/
doga3 (95.6/
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/76/0/%0)
canım öncelikle üzülme derim ben sen dogum yaptın keyfine kilo almadınki kadınların dogasında var bebem üzülme ben senin yerinde olsaydım eşime derdim bebek oldu keyfimemi aldım kiloyu kusura abkma vallahi çok pis dövesim geldiSELAM kızlar..şu anda günlerdir oldugu gibi ağlıyorumbıktım artık herşeyden...yazacak çok şey var ama nerden başlıycam nasıl yazıcam bilmiyorum..inancım ve kızım olmasa ...dün teyzem geldi de biraz yatıştırdı ,,güçlü iradeli politik olmam gerek ama ben çok duygusal biri oldugum için dik duramıyorum...
eşimle 4.5 yıllık evliyiz 2 ay öncesine kadar çokkk ama çokkk mutluyduk..düğünümde 50 kg idim sonra 90 civarı gezdim hep ama hiç sorun etmedi..hep elele gezerdik..şimdi elimi bile tutumuyor dısarlarda ve bi alışveriş merkesine falan gidince ayrı ayrı yerlere girip çıkıyoruz...2 ay önce bir anda bana dediki..evlilik yıldönümümüze kadar 59 kg ya düşeceksin(eylül))düşmezsen boşanıcam senden dedi gülerek..ben de gülerek ve ciddiye almayarak tamam dedim...o gün bugündür bana karşı çokk mesafeli....ben bunu dediğine göre 10 kg verdim ama ona göre çok yavaş verdim..sürekli onurumu azmimi kırıyor veremiyorsun..bu hafta hiç incelmedin..sen başaramıcaksın..sen busun...sen susun diyerek sürekli beni aşağıladı((ve ben bu dönem içinde hep ağlama krizlerine girdim..ve ben ağlama krizlerindeyken o gidip yattı..ağlama bile demiyor banaa
benim 10 aylık bebeğim var ve ücretsiz izindeyim kızlar...inannın en mutlu en güzel değerlendirmek istediğim..bebeğimle oyunlar oynayıp..ona ek gıda olsun manevi olsun ilgilenerek geçirmem gerekn günleri ağlayrak sinir krizlerine girerek geçiriyorum((((((((((
DÜN valizimi hazırladım evit erkedicektim teyzem geldi şehir dışından ve benimle saatlerce konuştu...güçlü olucaksın ..önce kendini düşünüceksin ..kendine deger vermedin kilo aldım die eşine de bunu aşıladın ben kiloluyum ben kiloluyum diye diye dedi..doğru söylüyor....
YAAAAA kızlar ben eşime kilo konusunda hak veriyorum ..zayıflamamı istemesi çok normal ama şiddeti çok fazla oldu...çok kırıldım yaralandım...çocugumu babasız bırakma korkusu olmasa boşanıcam ama yavruma kıyamıyorum...kızım babasına çok düşkün....ben kilolarıma ağır konuşmasına takılmıyorum..çünkü zayıflıyorum ve zayıflıycam daama bana mesafe koymasına katlanamıyorum...dayanamıyorummm((psikolojim bozulduuuu (((çocuguma bağırıyorum..... ((
kızlar bu arada ne biliyim eşi insandan uzaklaşınca aldatıyor mu neden böyle yapıyor diye gelir ya..eşimin telefonları ortada..mesai saat harici ekstra br yere gitmiyor...namazını kılıyor..internete düşkünlüğü yokkk..deliricemmmmmm
mesaj sayimini kendimiz yapip bildirelim mii...oylama......
saphira...hayır
doga...hayır
ipekyol
shopacolic
pasam paşam bunu beyendiher hafta biri alsın yazılanları işi olmayanlar mesela benim gibiler
akabe
salis
kelebekolcam...hayır
ecemavi...hayır
gerbera
angiera
kızlar oylamanın son hali bu.her seferinde son halinden kopyala yapıştır yaparak oyumuzu yazalım lütfen
Hayirli aksamlar canlar,gecmise bakmadan önce menümü paylasayim
sabah
2 dilim ekmek
Peynir,roka,maydanoz,domates
1 elma
Öglen
2 porsiyon balik
Salata
3 incir
Aksam
2 haslanmis patatesi yogurtlayip yedim
Mantar,patlican,kabagi yagli firin kagdina yayip firinladim
2 porsiyonda ondan yedim
Ögleden sonra bayagi bir cay ictim sekersiz.arkadaslarin bahcesindeydim ,kiril korkusuyla sandalyelere degilde taburaya oturuyordum,bugün arkadaslarin israri üzere sandalyeye korka korka oturdum ve elhamdülillah sigabildim…
Simdi düsünüyorum da o zamanlar ne kadar kötüydü sandalyeye sigimiyorum diye arkadaslarim bahceye giderken gitmezdim ben,gittigim zaman da taburaya otururdum ve hep kirilcak diye korkardim..bugün sandalyeye oturunca üzerimden cok büyük bir yük kalkti
mesaj sayimini kendimiz yapip bildirelim mii...oylama......
saphira...hayır
doga...hayır
ipekyol
shopacolic
pasam
akabe evet
salis evet
kelebekolcam...hayır
ecemavi...hayır
gerbera...hayır
angiera
gerbera1987 kulla
iyi geçti tatlım o gün uyucaktım yattım sonra hızla kalktımm o kadar uğraştın saliş şu formasyonu alcam diye şimdi sonuna gelmişken kalmayayım diye sabaha kadar çalıştım geçerim herhalde
Ne güzelll paşamm sizz iyiii olun gerisiii şakaa zatenn eniştemiz ne de olsa
Birascık şeker miytim neee
Vallaa tatlımm bendee bir gecedee nasıll sınavaa çalışılırrr ertesii gündee sınava kadar uykusuzz nasıll çalışılır adlıı yarışmayaa katılmış oldummm
İnşşş saphıramm çokk sıkıldımm bitsin artıkkk
Allah bi daha göstermesinn tatlımm seninn üzülmeneee dayanamammmmmmm veee ayrıcaa doğummm gününüüüü kutlarımmm paşammmmmmm hayatımaa rennkk katann tatlııı kadınnnn:
Bayaa coşmışım:)
Dualarınnnn içinn çokkk saollll tatlımmmmm birr hastaların duası birdee beklenmeden edilenn dualarr çokk öenmlii benim içinnn yüreğine sağlık
Dinlendimmmm canımmm
enişteni sevsinler
canım kendini bu kaadar yorma üzülüyorum ben
balatayı su,ıyırmış birini görüyosunuz sevinçten benide alsana yanına bende balatayı sıyırıyım
Üzülmee paşamm sennn bu da geçecek inşş sanırımm benimmm psikolojim çöktü artık
Çokk üzüldümmmmm tatlımm yaa kendi yaşadıklarım aklıma geldii çok sevdiğimm erkek arkadaşım 2 sene öncee bana aynısını yaptııı benim hayatta sevdiğim tek insandı hala yerine kimseyi koyamadım amaa affedemedimmm dee affetmem dde çünkü bennim en kötü huyum kinci olmam amaa sen evlisinn işin zorr Allahım yardım etsinnnn ilişkiniziii kurtarsın
Kızlarr yarın akşamaa kadar yokum akşm da sporda olurum şimdiden yazım bu üzücü sonucu
kiom aynı sabah tartıkdım:18::18:***7. TAKIM 252. ETAP***
SAPHIRA (84.6/
saferan (118.5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(100/101/-1/%-1)
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/
kelebekolacam(85.5/
doga3 (95.6/
Angiera(87.3/
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/76/0/%0)
hoş bulduk bebemToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
ipekyol51, pasam3405, SAPHIRA+, saliss
ooo maşallah bayağı kalabalığız bu gece..Paşam sende hoşgeldin.
Kızlar size bahsetmeyi unuttum.Biz bugün eşimle piramitlere gittik.Foto koymak isterdim ama buraya nasıl koyulacağını bilmiyorum belki sonra face koyabilirim
***7. TAKIM 252. ETAP***
SAPHIRA (84.6/
saferan (118.5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(100/101/-1/%-1)
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/
kelebekolacam(85.5/
doga3 (95.6/
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/76/0/%0)
üzülme toparlarsın şu günlerin seninde sıkıntılı heralde ondandırryok yani gitmek değil burada olurum yinede tartıyı alınca listeye geçin demek istemiştim ve gerçekten çok üzgünüm salatalar meyvesini + olarak verdibugün teyzemdeyim muhtemel bi daha giremem nete şimdi yemektelerde bende geldim kipaya gitcez şimdi balçova kipaya 1 tl günleri başlamış migros 6.5 olan kupa bardak orada 2 lira hepicinizi çok çok öptüm görüşmek üzere
sapişim anlatmış uyku düzenin yeme düzenin yoluna girerse verirsin kilocuklarıııKızlarrrr şekildee dee görüldüğüü gibiiiii o kadar dikkat etmemmeee rağmennnnn bu hafta 2 gün yüzmeye 2 gün spora gitmmemee rağmenn sonuç ortadaaa canım inanın çok sııkkın vermeyi geçin almışım bunun mantıklı bir açıklamasıı nasıl olur bilmiyorum yediklerimde ortadaa şeytann bırak diyorr onu da yediremiyorum kimyamdaaa vazgeçmek yokk amaaa nasıl olacakk buu işş bir değişiklik şart karatayıı değiştrirmeye karar verdim Vereceğimmmm vereceğimmmm bir yolunuuu buluppp vereceğimmmm buuu kilolarıııı
geçmiş olsun hem iş hem ev baya yorucu oluyor kolay gelsinbende kilo alacak gibi yememe ragmen şok oldum 1.5 kilo artıdaydım ptesi... 1 kilosunu ancak verebildim.toplamda 500gr artıdayım..yarın ne olur bilemiyorum..eşim ben evde yokken belini incitmiş çocuklar ev işi üzerime kaldı.çokkk yoruldum yarın onu oğlumla nasıl yanlız bırakacaksam umarım sabaha düzelir..yarında diyetisyene gidecektim şu durumda zor..diyetisyen cumaları geliyor.yarından sonra 1 hafta yıllık izinden kullanacam evdeyim ozaman gidecem kararlıyım..saliscim bence sende bir diyetisyene git sana uyacak bir liste verir takip eder uymayanı değiştirir..banada sanki karatayı yapsam vermek şurda dursun alırım gibi geliyor..
sıkma canını hallolur inşallahKızlar canım çok ama çok sıkkın. Kilo yüzünden değil kilo verdim vermesine de başka şeyler var. Yarın giremeyeceğim hiç halletmem gereken işler var dışarda. Beni izinli sayın lütfen yarın için.
Kilo alanlar lütfen üzülmeyin. Bir çözüm yolu bulunacak. Mutlaka bir sebebi var. Lütfen salmayın kendinizi.
Hepinize iyi geceler
oyyy oyyy benimde totoş büyük azimlisin maşallah fazlalıklarından kurtulacağına inanıyorumÖgleden sonra bayagi bir cay ictim sekersiz.arkadaslarin bahcesindeydim ,kiril korkusuyla sandalyelere degilde taburaya oturuyordum,bugün arkadaslarin israri üzere sandalyeye korka korka oturdum ve elhamdülillah sigabildim…
böyle pikniği gezmeyi falan çocuklar için çok severim bıcırıklar rahat rahat koşup eğlensinler sizlerede iyi eğlencelerSelam güzeller..
shopamın yazdığını okuyunca selamsız girmişimmm
bugün biraz temizlik yaptım ama yavaş yavaş yaptım,kendimi yormadan.böylesi de hemen bitmediğinden biraz sıkıcı oluyor ama en azından belimi acıtmadım
yarın arkadaşlarla pikniğe gidicez nasipse..yani öyle mangal yakmaca filan değil,zaten biz bayan bayana olucaz,beceremeyiz o işleri şimdi :))) hepimiz evden bişiler yapıp götürücez,termosla çay vs.. çocuklarda parkta,çimlerde koşup oynarlar dedik,açık hava güzel olur..Bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz
cumartesi akşamına da yemeğe arkadaşlarımız gelecek.Balıklı bir menü hazırlayım diyorum fikirlernize açığım.4 büyük,2 tane de 3 yaşında tatlı cadılar olacak hee bir de 1 hafta sonra doğacağı tahmin edilen bir minnoş da annesinin karnında teşrif edecek
canım günaydın kızlar cumanız mubarek olsun işşallah rabbim duLARINIZI KABUL ETSİN BEBELER CANIM SELEVATLAR BİTTİ KANKİ HABERİN OLSUN ÇEKTİM***7. TAKIM 252. ETAP***
SAPHIRA (84.6/
saferan (118.5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(100/101/-1/%-1)
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/
kelebekolacam(85.5/
doga3 (95.6/95.6/0/%0)
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/76/0/%0)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?