Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Salişim bu insan vücudu acayip bir şey akıl sır ermiyor. Mutlaka vereceksin. Ben de normalde 1- 1,5 kg veriyordum haftada 2 oldu. Yaptığım değişiklik akşam saat 5-6 dan sonra hiç bşir şey yemedim. Sen de denesen bu hafta belki bir işe yarar sende de... Çok öpüyorum seni.

Çok saol tatlımm denerimmmm tabiiii şuu ann canım sıkkın insan çaba harcayıp sonucunu alamayınca çok üzülüyor gerçekten bunu deneyeceğim birde duran metabolizmamı hızlandırmak için farklı olarak kalorimi 2000 e kadar artıracağım çünkü vucudum durdu resmen kabızlık desen ilk defa hayatımda böle birşey yaşıyorum hemen yorulmaya başladım enerjim düşük metabolizmamm durdu kanımca

bende paylaşayım menümü
SABAH 1/2 adet krep peynir maydonoz haşlanmış yumurta az da ekmek
ÖĞLEN 1 küçük börek
AKŞAM salata 2 kaşık çorba 2 kaşık türlü fırında köfte 1 küçük börek
ARADA 1 lokma tatlı
bakınca hiçte az değil ah akşam börek yemeyecektim kızım bırakınca mecbur kaldım
kardeşim duymasın misafirlikteydim

Canım sen okulda ne bulursan onu yiyorsun ve zaman buldukça yiyorsun,o yüzden olmuyor bence.sonra düzenli uyku diye bir şey yok sende.gece 2-5 arası leptin salgılaman lazım ama sen o saatte uyumadıüın için salgılayamıyorsun.gece 3 te kalkıp ders çalışıyorum diyorsun.sabah 5 te kahvaltı ettim diyorsun..bunlar normal bir düzen değil ki ve sağlıklı değil..Sonra bu kadar düzensizlikte mutlaka ödem oluyordur vücudunda..bir de çok önemli bir sebep daha söyliyim sana;stresss!!! stres kilo vermenin en büyük düşmanı! karaciğerde yağlanma ypıp kilo almamızı sağlıyor diyor Canan Hoca..Bence en rahat,en yasaksız ve çalışanlara da uyabilecek tek diyet Karatay..ama tabiki sen bilirsin..diyetisyenin verdiği listeyi uygulayabilecekmisin bu yoğunluğunda? Karatayda öğlen yemeği olarak yanında muz+kuru yemiş götürüp,bir küçük kutuda süt alıp kantinden yiyebilirsin.En az 4 saat tutacaktır seni..bir de omega 3 takviyesi almalısın bence..ya da ben karatayı kolaylıkla yapıyorum diye belki de bana güzel geliyordur canım bilemiyorum..karar senin kırmızıgülün diyetini uygulayabilirsin ama çok sıkıydı onunki,bilmem yapabilir misin?günde 2 öğün 300 er gr. yoğurt yiyordu sadece,3. öğünde de salata ve et yiyordu o kadar..bir de çok spor yapıyordu..muhtemelen günlük 1000 kalorinin altında kalıyordu ama ne oldu tam bir fıstık olduuu sen o gelince ayrıntıları sor istersen
canım ben karatayla verdim kilolarımı..son 1-2 aydır bi ileri bi geri oldum çok zaman kaybettim ama tamamen benim suçumdu,çok kaçamak yapıyordum.çok şükür bu hafta yapmadım
hayır olsun canım?üzme kendini
ovvvv tebrik ederim canım süper vermişsinnn
canım karatay topiğinde bir arkadaş var,verdiği kilo 55 oldu tamı tamına uyuyor karataya omega 3 alll metabolizmanı hızlandırır..metabolizma çayı iç..maydanoz-limon kürü uygulaa..lahana suyu iç..sonuç almamana imkan yok
afiyet olsun canım çok fazla yememişsin ama yediklerin fazla yemişsin gibi kalori vermiş olabilir sana..olan olmuş artık,yarasın hepimiz yapıyoruz,insanz sonuçta,robot değiliz ki

12 Nisan Perşembe mesaj sayımı

SAPHIRA cuma 20
saferan...... 2

16 nisan haftasi....

Shopaholic. (p.tesii). 3 İZİNLİ
Saliss. . (sali sayimii) 17
Pasam3402. . (carsamba sayimi) İzinlimiydi hatırlayamadım
Kelebekolcam. (persembe sayimi) 6
Akabe. (cuma sayimi) 8
gerbera1987. (..........sayimi) 6

bu hafta......

doga3. ( p.tesi) 8
Angiera. ( Sali ) 100
Ecemavi. (carsamba) 11
ipekyol. (persembe) 10nö

Perşembe sayımı tamamdır kaptanım

eline sağlık canımmm

Sapişim yazdıklarının hepsini okudum haklısın aslında azda olsa kaçamak yapınca hemen geriye dönüş başlıyor.Aslında ben genel olarak 1100-1200 kal alıyorum ama nedense kilo veremedim.Aslında nedenini az çok biliyorum çünkü bu hafta dondurma kaçamağı yaptım ve sonuç ortada

Canım benim maşallah çok güzel kilo vermişsin.Tebrik ederim seni.Rabbim sıkıntınıda en yakın zamanda gidersin inş

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

ipekyol51, pasam3405, SAPHIRA+, saliss

ooo maşallah bayağı kalabalığız bu gece..Paşam sende hoşgeldin.
Kızlar size bahsetmeyi unuttum.Biz bugün eşimle piramitlere gittik.Foto koymak isterdim ama buraya nasıl koyulacağını bilmiyorum belki sonra face koyabilirim

canım öncelikle üzülme derim ben sen dogum yaptın keyfine kilo almadınki kadınların dogasında var bebem üzülme ben senin yerinde olsaydım eşime derdim bebek oldu keyfimemi aldım kiloyu kusura abkma vallahi çok pis dövesim geldi seni beyenen böyle beyensin canım kardeşim ablamında eşi var yanımda ablama şişko kilo ver vs diyo ne agırıma gitti en son dayanamadım atladım eniştenin üstüne ya kolaymı 3 çocuk dogurdu dedim yiyosa sen dogutrsydında almasaydın kilo dedim bana aynen böle baktıyanımda ablamaı aşşalama sana verdigimizde 60 kilo yoktu dedim yazık dedim kiloya bakarsan dedim baktıki sinir oldum lafını kestianlıcagın zayıfken seviyoduda kilomu aldıgında kızıyos en eşini bana yollada ber bir ara halledeyim onuda

canım seviyorum seni sen benim gözümde tombul kusumsun unutma rabbim arade versinde verelim kiloları işşallah

şimdi gelelim bana :2:sabah erken kalktım giydim üstümü düştüm yola gelinle benim evin üstünde buluştuk kardeşimde vardı iyice yürüdüm spor oldu neyse ntsye girdik çok şükür bir sorun yok haftaya cumaya kadar dogurdun dogurdun dogurmadın gel dogurtalım dedinasıl olucekse benim sıpa teyzeleri 3 kiloyu geçmiş eve geldik annem yumurta haşlamış bana diyetteyim diyeazda tavuk vardı kızarmış onu yedim 3 barfdak çayla sonrada itiraf ediyorum kır pidesi yedim bir tana bir kol çörek yedim 3 adet kızarmış hamur yedim anneme okadar dememe ant verdi bir seferden birşey olmaz dedi geliyousn yemiyosun dedi yedim yemesinede ay ne kötü oldum suçlu gibi oluyo insansizlere yüzüm yok yeminle ama yalanda söyleyemem akşamda 1 yemek kaşıgı kuru fasulye yedim okadar öglen birşey yemedim birde yeseydim bariaffedin ne olur suçluyum okadar iradeliydimki nasıl olduda irademe yenildim annemede dedim bekleme beni diye gitmicem artık kilo almışmıyımdır ya sodada içtim amaaffedin olurmu bugün dogum günün dedi annem ye birşey olmaz keşke yemeseydim benden bukadar çok yoruldum yatıcam sabah ana saglıgına gidicem saglıklı raporu almam lazım ordan ver elini spor klübü haftada 2 gün oraya gdiidcem spora ilk 2 ay plates yapıcez sonra aletlere binicezeşimle eve gelicez eşime dedim 15 tl veriyosun gidince deyince kilomu vericen vericeksen git dedibu adam beni akşam akşam sinir etti helafa bak ya benim gibi kadına denirmiolmazda ortadan kaybolursam kızlar bilinki bizimki dogurdu demedi demeyin bekliyorz dogumunu bu arada 88 kiloyum halen sabah tartıldım okadar aç kalmamam okadar ugraşmama neden veremiyorum ben yadogum günümü kutlayan yavrularada ayrıca teşekkür ederim

maşallahhhh

üzülme toparlarsın şu günlerin seninde sıkıntılı heralde ondandırr
sapişim anlatmış uyku düzenin yeme düzenin yoluna girerse verirsin kilocuklarııı
geçmiş olsun hem iş hem ev baya yorucu oluyor kolay gelsin
sıkma canını hallolur inşallah
oyyy oyyy benimde totoş büyük azimlisin maşallah fazlalıklarından kurtulacağına inanıyorum
böyle pikniği gezmeyi falan çocuklar için çok severim bıcırıklar rahat rahat koşup eğlensinler sizlerede iyi eğlenceler

***7. TAKIM 252. ETAP***
SAPHIRA (84.6/
saferan (118.5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(100/101/-1/%-1)
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (91/92/-1/%-1,1)
doga3 (95.6/95.6/0/%0)
Angiera(87.3/85.2/2.1/%2.41
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/76/0/%0)

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI

Son düzenleme:
canım günaydın kızlar cumanız mubarek olsun işşallah rabbim duLARINIZI KABUL ETSİN BEBELER CANIM SELEVATLAR BİTTİ KANKİ HABERİN OLSUN ÇEKTİM RABBİM KABUL ETSİN İŞŞALAH DUALARIMIZI CANIM BANA GELELİM ŞİMDİ SİZLERE BİRŞEY DANIŞICAM PAZARTESİ PERŞEMBE ARKADAŞ DEDİKİ PLATES YAPALIM BENDE DEDİM BEN ZATEN EVDE YAPIYORUM BENİM İSTEDİGİM ALETLERE BİNMEK ODA 2 AY GİDELİM PLATESE SONRA DEDİ GİTSEMMİ GİTMESEMMİ KARARSIZ KALDIM YA ASLINDA GİTMEYİDE İSTİYORUMDE EŞAORTMAN ALMAM LAZIM SPORA YA DİYEMEDİM KIZA ALETLERE BİNELİM DİYE KENDİMİZİ YORMAYALIM PLATESLE ISINALIM SONRA ALETLERE BİNERİZ DEDİ NE YAPSAM ACABA YA AKIL VERİN YÜÜRYÜŞEDE BAŞLICAM ÇOK ŞÜKÜR HAVALAR GÜNEŞLENDİ

KİLOMA GELİNCEDE AYNIYIM 88 MALESEF DÜN TARTIILDIM EVDEN ÇIKMAdan kahvaltımı yazmıyorum ne yiyecegimi bilemiyorum akşama ayrıntılı yazarım olarmı

günaydın arkadaşlar...dün gece cocuklar uyutmadım sersem gibiyim .ya bizim tartıda sorun var galiba..bi çok gösteriyor bi az gösteriyor.iş yerimdekinden 500 gr fazla gösterirdi.şimdi tartıldım burdaki 85 hemde üzerimde etek kazak önlük ayakkabı var inanamadım 2 kere tartıldım.walla 85.yaşasın kilo almamışım.ben en iyisi bu hafta sabit geceyim bunu halledeyim ay cok mutlu oldum 85 gösteriyor yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…