Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım. Ohh ne güzel açık havada bayan bayana piknik. keyfini çıkarın....
teşekkür ederim hayatım inşallah yağmur yağmazda keyifli olur :)))
afiyet olsun canım

1 tabak tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 küçük salatalık
1 çilek

mesaj sayimini kendimiz yapip bildirelim mii...oylama......

saphira...hayır

doga...hayır

ipekyol

shopacolic

pasam

akabe

salis

kelebekolcam...hayır

ecemavi...hayır

gerbera...hayır

angiera

kızlar oylamanın son hali bu.her seferinde son halinden kopyala yapıştır yaparak oyumuzu yazalım lütfen

ya beni bi süreliğine izne ayırın yani bir- iki haftalığına 92 çıktım ve resmen ağlayasım geldi ve artık eve dijital tartı almanın zamanı geldi

Hayirli aksamlar canlar,gecmise bakmadan önce menümü paylasayim

sabah
2 dilim ekmek
Peynir,roka,maydanoz,domates
1 elma

Öglen
2 porsiyon balik
Salata
3 incir

Aksam
2 haslanmis patatesi yogurtlayip yedim
Mantar,patlican,kabagi yagli firin kagdina yayip firinladim
2 porsiyonda ondan yedim

Ögleden sonra bayagi bir cay ictim sekersiz.arkadaslarin bahcesindeydim ,kiril korkusuyla sandalyelere degilde taburaya oturuyordum,bugün arkadaslarin israri üzere sandalyeye korka korka oturdum ve elhamdülillah sigabildim…
Simdi düsünüyorum da o zamanlar ne kadar kötüydü sandalyeye sigimiyorum diye arkadaslarim bahceye giderken gitmezdim ben,gittigim zaman da taburaya otururdum ve hep kirilcak diye korkardim..bugün sandalyeye oturunca üzerimden cok büyük bir yük kalkti
Cok sevincim arkadaslarimda benden cok sevindiler :)

***7. TAKIM 252. ETAP***

SAPHIRA (84.6/
saferan (118.5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(100/
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (91/
doga3 (95.6/
Angiera(87.3/
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

canım dur sakin ol su tutmuştur vücudun, olabilir,hepimizin başına geliyor.Mesela ben bu hafta diyetime çok güzel uydum ama yine de yarın su tutmuşsam,fazla çıkarım diye endişeleniyorum ama öyle olursa da ne yapayım artık..diyetimize dikkat ettiğimiz sürece,illa ki gidecek bu kilolarrrr

afiyet olsun canım
sen daha duurrr sandalyeler senin köpeğin olsun nerelere sığacaksın daha gör bak,Allahın izniyle kurtulucaz kilolardannn

Amin canımm inş Rabbim hayırlı birini çıkarır karşına...
Oooo bayağı yoğun olacaksın.Bizde bu hafta sonu yoğunuz

Olu kaptancım bana özelden mesaj atarsa arkadaşlar akşama açıklarım
Amaniinnn gerbera sen naptın yaaa 49 maşallah

Canım yaa çok üzüldüm yazdıklarına.Rabbim inş bir an önce sıkıntılarını giderir

Keçi yününden post olmaz,Kaynana ve Görümceden Dost olmaz :)))
:)

cok az kalmis canim senin 8´li rakkamlari görmene,Allah gönlüne gore versin

saferan saol cnm oylama yaptigin icin..

Harika bir fikir canim ,hem bu sayede birbirimizi spora motive etmis oluruz

gülüm benim ,üzülme canim ne olur inan icim parcalandi cok üzüldüm
ben evlendigimde 70 kilo var yoktum,bir rahatsizlandim tam 163 kiloya ciktim düsünebiliyormusun hayatimin nasil degistigini ..kilik kiyafet bulamazdim ,esime cok üzüldüm ona ayrilmayi bile teklif ettim,sana hizmet edebilcek daha saglikli biriyle evlen dedim,esim cok sinirlenmisti ben sismanlasam demek sen beni birakacaksin demisti :)
inan senin suan oldugun kiloya inmek icin neler verirdim ..sen elinden geleni yapiyorsun o yüzden üzülme cnm ,esin belki doldurusa felan geliyordur yada böyle yaparak seni azimlendirecegini düsünüyordur yanlis yaptigin farkinda olmayabilir o yüzden biraz sabirli ol canim,insallah gecicek bunlar

ecemavi gecmis olsun canim

saphira...hayır

doga...hayır

ipekyol

shopacolic

pasam

akabe evet

salis

kelebekolcam...hayır

ecemavi...hayır

gerbera...hayır

angiera

ya beni bi süreliğine izne ayırın yani bir- iki haftalığına 92 çıktım ve resmen ağlayasım geldi ve artık eve dijital tartı almanın zamanı geldi
aglama canim,arada bir oluyor böyle bak bende veremedim insallah haftaya veririz ,sakin gitme canim

afiyet olsun canım
sen daha duurrr sandalyeler senin köpeğin olsun nerelere sığacaksın daha gör bak,Allahın izniyle kurtulucaz kilolardannn

amin canim insallah agzina saglik

yok yani gitmek değil burada olurum yinede tartıyı alınca listeye geçin demek istemiştim ve gerçekten çok üzgünüm salatalar meyvesini + olarak verdibugün teyzemdeyim muhtemel bi daha giremem nete şimdi yemektelerde bende geldimkipaya gitcez şimdi balçova kipaya 1 tl günleri başlamış migros 6.5 olan kupa bardak orada 2 lira hepicinizi çok çok öptüm görüşmek üzere

Haklısın ececim erkeklerin ve kadınları bakış açısı çok farklı
Canım benim yaa bende aynı hatayı yaptım ne yazık ki herşeyi zayıflayacağım zamana göre planladım ve hata yaptım sanırım.Ama bunu ben kendime yaptım saolsun eşim destek oldu bana.

Sapişim yaa çok haklısın evlilik çok farklı bişey.Yazdıklarını okurken bir arkadaşımı hatırladım.Evlendikten 5-6 ay sonra trafik kazası geçirdiler.Arkadaşımın beli kırıldı.Aylarca yatalak kaldı.wc ihtiyacını bile kendi göremiyordu eşi yardımcı oluyordu.çok zor bir imtahandı ama çabuk toparlandı.Ben çok yakın şahit olduğum için evliliğin nasıl bir fedakakarlık olduğunu iyi bilirim.Bunu eşimede anlattım.o zaman bekardık biz ama arkadaşlarımız ortaktı

***7. TAKIM 252. ETAP***

SAPHIRA (84.6/
saferan (118.5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(100/
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (91/
doga3 (95.6/
Angiera(87.3/
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/76/0/%0)

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
Kızlar yarın cuma izin günümüz.Bir arkadaşa davetliyiz.Büyük ihtimalle akşam geç döneriz o nedenle şimdiden bildirim yapayım.Aslında bu hafta kilom daha az ama bugün tartılınca bu rakamı gördüm yine bu haftalıkta böyle olsun

saphira...hayır

doga...hayır

ipekyol

shopacolic

pasam

akabe evet

salis evet

kelebekolcam...hayır

ecemavi...hayır

gerbera...hayır

angiera

gerbera1987 kulla

Salişim sana kolay gelsin
inşallah sınavın iyi geçer

iyi geçti tatlım o gün uyucaktım yattım sonra hızla kalktımm o kadar uğraştın saliş şu formasyonu alcam diye şimdi sonuna gelmişken kalmayayım diye sabaha kadar çalıştım geçerim herhalde

Ne güzelll paşamm sizz iyiii olun gerisiii şakaa zatenn eniştemiz ne de olsa

Birascık şeker miytim neee

Vallaa tatlımm bendee bir gecedee nasıll sınavaa çalışılırrr ertesii gündee sınava kadar uykusuzz nasıll çalışılır adlıı yarışmayaa katılmış oldummm
teşekkür ederim canım aminnn

çok teşekkür ederim canım aminnn

canım bu ne yoğunluk valla Allah kolaylık versin..neyse sabrın sonu selamet inşallah

aa çok geçmiş olsun canım

İnşşş saphıramm çokk sıkıldımm bitsin artıkkk

Allah bi daha göstermesinn tatlımm seninn üzülmeneee dayanamammmmmmm veee ayrıcaa doğummm gününüüüü kutlarımmm paşammmmmmm hayatımaa rennkk katann tatlııı kadınnnn:

Bayaa coşmışım:)

Dualarınnnn içinn çokkk saollll tatlımmmmm birr hastaların duası birdee beklenmeden edilenn dualarr çokk öenmlii benim içinnn yüreğine sağlık

sınavın nasıl geçti dinlende gel

daha sağlıklı
sucuklu yumurtada arada bir nadiren olmalı mesela benim yaptığım sucuklar bitti yarın sonunu yiyeceğim

Dinlendimmmm canımmm

Kızlarrrr şekildee dee görüldüğüü gibiiiii o kadar dikkat etmemmeee rağmennnnn bu hafta 2 gün yüzmeye 2 gün spora gitmmemee rağmenn sonuç ortadaaa canım inanın çok sııkkın vermeyi geçin almışım bunun mantıklı bir açıklamasıı nasıl olur bilmiyorum yediklerimde ortadaa şeytann bırak diyorr onu da yediremiyorum kimyamdaaa vazgeçmek yokk amaaa nasıl olacakk buu işş bir değişiklik şart karatayıı değiştrirmeye karar verdim Vereceğimmmm vereceğimmmm bir yolunuuu buluppp vereceğimmmm buuu kilolarıııı

..............................

Son düzenleme:
bende kilo alacak gibi yememe ragmen şok oldum 1.5 kilo artıdaydım ptesi... 1 kilosunu ancak verebildim.toplamda 500gr artıdayım..yarın ne olur bilemiyorum..eşim ben evde yokken belini incitmiş çocuklar ev işi üzerime kaldı.çokkk yoruldum yarın onu oğlumla nasıl yanlız bırakacaksam umarım sabaha düzelir..yarında diyetisyene gidecektim şu durumda zor..diyetisyen cumaları geliyor.yarından sonra 1 hafta yıllık izinden kullanacam evdeyim ozaman gidecem kararlıyım..saliscim bence sende bir diyetisyene git sana uyacak bir liste verir takip eder uymayanı değiştirir..banada sanki karatayı yapsam vermek şurda dursun alırım gibi geliyor..

***7. TAKIM 252. ETAP***
SAPHIRA (84.6/
saferan (118.5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(100/101/-1/%-1)
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (91/92/-1/%-1,1)
doga3 (95.6/
Angiera(87.3/
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/76/0/%0)

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI

Son düzenleme:
Kızlar canım çok ama çok sıkkın. Kilo yüzünden değil kilo verdim vermesine de başka şeyler var. Yarın giremeyeceğim hiç halletmem gereken işler var dışarda. Beni izinli sayın lütfen yarın için.

Kilo alanlar lütfen üzülmeyin. Bir çözüm yolu bulunacak. Mutlaka bir sebebi var. Lütfen salmayın kendinizi.

Hepinize iyi geceler

***7. TAKIM 252. ETAP***
SAPHIRA (84.6/
saferan (118.5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(100/101/-1/%-1)
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (91/92/-1/%-1,1)
doga3 (95.6/
Angiera(87.3/85.2/2.1/%2.41
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/76/0/%0)

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI

Yaa canımm o kadarrr çokk diyetisyen girdi ki hayatımaa şu koca izmirdee devlet ve özeller dahil hemen hepsine gittim verdiğim para ve zamanın karşılığı yokkkOlmuyor ben veremiyorummm neden bilmiyorum amaa olmuyor kimi diyetisyen etin çok sıkı ondan diyor kimisi metabolik sendromdasın diyor ama çözüme gelince yokkk Aslında karatay süperr bana karbonhidrat terbiyesi verdi ekmekten kurtardı ona ççok şey borçluuyum şu an ömür boyu ekmeksiz pilavsız yaşarım amaa gell gelelim benim vucüt inat geçen bir alet taktık klinikte diyetisyen verdi bir adım sayıyormuş bir günde tam 4000 adım atıyormuşumm düşün amaa bunun kilo olarak karşılığı yok napacağım bilmiom

Üzülmemek elde mi tatlım o kadar sporaa rağmen yok olmayınca olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…