teşekkür ederim hayatımGeçmiş olsun canım. Ohh ne güzel açık havada bayan bayana piknik. keyfini çıkarın....
afiyet olsun canımHala uykumu alamadım ve sersem gibiyim. Gözüm açılmıyor. Eşimde gece geç gelecek. Hayırlısıyla avime bir gitsdeydim.
Ben bugünkü menümü yazayım
sabah: 2 haşlanmış yumurta
Öğlen : Izgara köfte yoğurt (Eve gelince ızgara tavukda yedim doymadım sanki öğle yemeğini dışarda yediğim için.)
Kızım fırsat verirse yine uğrayacağım.
kahvalı:
3 ad. haşlanmış yumurta beyazı
½ ad. haşlanmış yumurta sarısı (kızım sarısını çok seviyor,beyazını da ağzına sokmuyor..sonuç bu oldu)
1 kk peynir
1 küçük domates
1 küçücük salatalık
öğlen:
1 büyük muz
10 ad. çilek
1 çay bardağı badem
1 fincan nescafeli süt
akşama ne yicem bilmiyorum dayanabilirsem sadece yoğurt yerim malum yarın tartı günü :18:
canım dur sakin ol su tutmuştur vücudun, olabilir,hepimizin başına geliyor.Mesela ben bu hafta diyetime çok güzel uydum ama yine de yarın su tutmuşsam,fazla çıkarım diye endişeleniyorum ama öyle olursa da ne yapayım artık..diyetimize dikkat ettiğimiz sürece,illa ki gidecek bu kilolarrrrmesaj sayimini kendimiz yapip bildirelim mii...oylama......
saphira...hayır
doga...hayır
ipekyol
shopacolic
pasam
akabe
salis
kelebekolcam...hayır
ecemavi...hayır
gerbera...hayır
angiera
kızlar oylamanın son hali bu.her seferinde son halinden kopyala yapıştır yaparak oyumuzu yazalım lütfen
ya beni bi süreliğine izne ayırın yani bir- iki haftalığına 92 çıktım ve resmen ağlayasım geldi ve artık eve dijital tartı almanın zamanı geldi
Hayirli aksamlar canlar,gecmise bakmadan önce menümü paylasayim
sabah
2 dilim ekmek
Peynir,roka,maydanoz,domates
1 elma
Öglen
2 porsiyon balik
Salata
3 incir
Aksam
2 haslanmis patatesi yogurtlayip yedim
Mantar,patlican,kabagi yagli firin kagdina yayip firinladim
2 porsiyonda ondan yedim
Ögleden sonra bayagi bir cay ictim sekersiz.arkadaslarin bahcesindeydim ,kiril korkusuyla sandalyelere degilde taburaya oturuyordum,bugün arkadaslarin israri üzere sandalyeye korka korka oturdum ve elhamdülillah sigabildim…
Simdi düsünüyorum da o zamanlar ne kadar kötüydü sandalyeye sigimiyorum diye arkadaslarim bahceye giderken gitmezdim ben,gittigim zaman da taburaya otururdum ve hep kirilcak diye korkardim..bugün sandalyeye oturunca üzerimden cok büyük bir yük kalkti
Cok sevincim arkadaslarimda benden cok sevindiler :)
Amin canımm inş Rabbim hayırlı birini çıkarır karşına...Eki Görüntüle 388427
harika görünüyolar yaaa
Eki Görüntüle 388428
harika sade ve şık hani derler
Eki Görüntüle 388429
ya sadelik ve zarefetin buluştuğu nokta aynen öyle
allah hayırlı biriyle evlenmeyi nasip etsin inş. çok üzülüyourm ya
Oooo bayağı yoğun olacaksın.Bizde bu hafta sonu yoğunuzyok benim eşim sağolsun ısrar etmiyor,emeğimi gördüğü için kıyamıyor
sağol canım sonradna geçti sanki,bakalım yarın sabah yine ağrıyla mı kalkıcam.ben mümkün olduğunca ilaç içmem canım teşekkür ederimçok dayanılmaz olursa o ayrı tabi
Merhaba
takımımızda yer yok şu an için ama sohbet ve paylaşıma açığız
yarın sabahtan yapmam gerekecek temizliği artık kaçarım yok.yarın öğlen annemle ablam gelecek belki,her ne kadar yabancı da olmasalar,temizlik yapmadan olmuyor.cuma günü arkadaşlar pikniğe gidicez nasipse,cumartesi akşamı da yemeğe misaifirm var.o açıdan yarın temizlik şart oldu..çok teşekkür ederim canım
mesaj sayimini kendimiz yapip bildirelim mii...oylama......
saphira
doga
ipekyol benim için farketmez çoğunluğa uyarım
shopacolic
pasam
akabe
salis
kelebekolcam.
ecemavi
gerbera
angiera
kizlar lutfen kopyalayip oylayiin....
Olu kaptancım bana özelden mesaj atarsa arkadaşlar akşama açıklarımkizlar cok guzel sporlar yapiliyoor..ben dw saloba yazilcam ins. onumuzdeki hafta...belediyenin ucretsiz spor salonuna...spor listesi tutmak isteyen ipekyol du sanirim ...cumalari kiloyla beraber sporlarida yazalim herkes istiyorsa...sampiyon secelim her hafta....iyi tesvik polur hemde....bu cuma basliyalim...herkes yazsin ama.....
Amaniinnn gerbera sen naptın yaaa 49 maşallahsaphira 7
saferan1
16 nisan haftasi....
Shopaholic. (p.tesii). izinli
Saliss. . (sali sayimii)1 sanırım oda izinli
Pasam3402. . (carsamba sayimi)18
Kelebekolcam. (persembe sayimi)17
Akabe. (cuma sayimi)9
gerbera1987. (..........sayimi)49
bu hafta......
doga3. ( p.tesi)8
Angiera. ( Sali )20
Ecemavi. (carsamba)14
ipekyol. (persembe)18
himeros misafir 2
SELAM kızlar..şu anda günlerdir oldugu gibi ağlıyorumbıktım artık herşeyden...yazacak çok şey var ama nerden başlıycam nasıl yazıcam bilmiyorum..inancım ve kızım olmasa ...dün teyzem geldi de biraz yatıştırdı ,,güçlü iradeli politik olmam gerek ama ben çok duygusal biri oldugum için dik duramıyorum...
eşimle 4.5 yıllık evliyiz 2 ay öncesine kadar çokkk ama çokkk mutluyduk..düğünümde 50 kg idim sonra 90 civarı gezdim hep ama hiç sorun etmedi..hep elele gezerdik..şimdi elimi bile tutumuyor dısarlarda ve bi alışveriş merkesine falan gidince ayrı ayrı yerlere girip çıkıyoruz...2 ay önce bir anda bana dediki..evlilik yıldönümümüze kadar 59 kg ya düşeceksin(eylül))düşmezsen boşanıcam senden dedi gülerek..ben de gülerek ve ciddiye almayarak tamam dedim...o gün bugündür bana karşı çokk mesafeli....ben bunu dediğine göre 10 kg verdim ama ona göre çok yavaş verdim..sürekli onurumu azmimi kırıyor veremiyorsun..bu hafta hiç incelmedin..sen başaramıcaksın..sen busun...sen susun diyerek sürekli beni aşağıladı((ve ben bu dönem içinde hep ağlama krizlerine girdim..ve ben ağlama krizlerindeyken o gidip yattı..ağlama bile demiyor banaa
benim 10 aylık bebeğim var ve ücretsiz izindeyim kızlar...inannın en mutlu en güzel değerlendirmek istediğim..bebeğimle oyunlar oynayıp..ona ek gıda olsun manevi olsun ilgilenerek geçirmem gerekn günleri ağlayrak sinir krizlerine girerek geçiriyorum((((((((((
DÜN valizimi hazırladım evit erkedicektim teyzem geldi şehir dışından ve benimle saatlerce konuştu...güçlü olucaksın ..önce kendini düşünüceksin ..kendine deger vermedin kilo aldım die eşine de bunu aşıladın ben kiloluyum ben kiloluyum diye diye dedi..doğru söylüyor....
YAAAAA kızlar ben eşime kilo konusunda hak veriyorum ..zayıflamamı istemesi çok normal ama şiddeti çok fazla oldu...çok kırıldım yaralandım...çocugumu babasız bırakma korkusu olmasa boşanıcam ama yavruma kıyamıyorum...kızım babasına çok düşkün....ben kilolarıma ağır konuşmasına takılmıyorum..çünkü zayıflıyorum ve zayıflıycam daama bana mesafe koymasına katlanamıyorum...dayanamıyorummm((psikolojim bozulduuuu (((çocuguma bağırıyorum..... ((
kızlar bu arada ne biliyim eşi insandan uzaklaşınca aldatıyor mu neden böyle yapıyor diye gelir ya..eşimin telefonları ortada..mesai saat harici ekstra br yere gitmiyor...namazını kılıyor..internete düşkünlüğü yokkk..deliricemmmmmm
:)Keçi yününden post olmaz,Kaynana ve Görümceden Dost olmaz :)))
öyledir zaten hemen kilo almışsın sende baş laflarıdırben niye farketmiyorum acaba kimin ne kadar kilo aldığını veya verdiğini hiç canını sıkma bu tecrübeyle hem kilo vermeyi başaranlardansın ne güzel çabucak istediğin kiloya ulaşırsın umarım
bende bu hafta isediğim gibi yürüyemedim hem yağmur hem de uykumu alamıyrum sabah kalkamıyorum gerçi öğleden sonraları çıktım ama inş. 8li rakamları görürüm artık
salatalar meyvesini versin noluuuuuuur
mesaj sayimini kendimiz yapip bildirelim mii...oylama......
saphira
doga
ipekyol
shopacolic
pasam
akabeyum evet  mesajlarimi sayip o gün görevli olan kisiye bildirmek..
salis
kelebekolcam.
ecemavi
gerbera
angiera
kizlar lutfen kopyalayip oylayiin....
kizlar cok guzel sporlar yapiliyoor..ben dw saloba yazilcam ins. onumuzdeki hafta...belediyenin ucretsiz spor salonuna...spor listesi tutmak isteyen ipekyol du sanirim ...cumalari kiloyla beraber sporlarida yazalim herkes istiyorsa...sampiyon secelim her hafta....iyi tesvik polur hemde....bu cuma basliyalim...herkes yazsin ama.....
SELAM kızlar..şu anda günlerdir oldugu gibi ağlıyorumbıktım artık herşeyden...yazacak çok şey var ama nerden başlıycam nasıl yazıcam bilmiyorum..inancım ve kızım olmasa ...dün teyzem geldi de biraz yatıştırdı ,,güçlü iradeli politik olmam gerek ama ben çok duygusal biri oldugum için dik duramıyorum...
eşimle 4.5 yıllık evliyiz 2 ay öncesine kadar çokkk ama çokkk mutluyduk..düğünümde 50 kg idim sonra 90 civarı gezdim hep ama hiç sorun etmedi..hep elele gezerdik..şimdi elimi bile tutumuyor dısarlarda ve bi alışveriş merkesine falan gidince ayrı ayrı yerlere girip çıkıyoruz...2 ay önce bir anda bana dediki..evlilik yıldönümümüze kadar 59 kg ya düşeceksin(eylül))düşmezsen boşanıcam senden dedi gülerek..ben de gülerek ve ciddiye almayarak tamam dedim...o gün bugündür bana karşı çokk mesafeli....ben bunu dediğine göre 10 kg verdim ama ona göre çok yavaş verdim..sürekli onurumu azmimi kırıyor veremiyorsun..bu hafta hiç incelmedin..sen başaramıcaksın..sen busun...sen susun diyerek sürekli beni aşağıladı((ve ben bu dönem içinde hep ağlama krizlerine girdim..ve ben ağlama krizlerindeyken o gidip yattı..ağlama bile demiyor banaa
benim 10 aylık bebeğim var ve ücretsiz izindeyim kızlar...inannın en mutlu en güzel değerlendirmek istediğim..bebeğimle oyunlar oynayıp..ona ek gıda olsun manevi olsun ilgilenerek geçirmem gerekn günleri ağlayrak sinir krizlerine girerek geçiriyorum((((((((((
DÜN valizimi hazırladım evit erkedicektim teyzem geldi şehir dışından ve benimle saatlerce konuştu...güçlü olucaksın ..önce kendini düşünüceksin ..kendine deger vermedin kilo aldım die eşine de bunu aşıladın ben kiloluyum ben kiloluyum diye diye dedi..doğru söylüyor....
YAAAAA kızlar ben eşime kilo konusunda hak veriyorum ..zayıflamamı istemesi çok normal ama şiddeti çok fazla oldu...çok kırıldım yaralandım...çocugumu babasız bırakma korkusu olmasa boşanıcam ama yavruma kıyamıyorum...kızım babasına çok düşkün....ben kilolarıma ağır konuşmasına takılmıyorum..çünkü zayıflıyorum ve zayıflıycam daama bana mesafe koymasına katlanamıyorum...dayanamıyorummm((psikolojim bozulduuuu (((çocuguma bağırıyorum..... ((
kızlar bu arada ne biliyim eşi insandan uzaklaşınca aldatıyor mu neden böyle yapıyor diye gelir ya..eşimin telefonları ortada..mesai saat harici ekstra br yere gitmiyor...namazını kılıyor..internete düşkünlüğü yokkk..deliricemmmmmm
aglama canim,arada bir oluyor böyle bak bende veremedim insallah haftaya veririz ,sakin gitme canimya beni bi süreliğine izne ayırın yani bir- iki haftalığına 92 çıktım ve resmen ağlayasım geldi ve artık eve dijital tartı almanın zamanı geldi
afiyet olsun canım
sen daha duurrr sandalyeler senin köpeğin olsunnerelere sığacaksın daha gör bak,Allahın izniyle kurtulucaz kilolardannn
Haklısın ececim erkeklerin ve kadınları bakış açısı çok farklıinsan anne olunca öncelik çocuğunun oluyor ama erkekler için önce kendileri geliyor zaten bence kadın ve erkek arasındaki en büyük fark da burda
onlar önce can sonra canan diyor
bizse önce çocuğum sonra eşim en sonda kendimiz
bence bu sıralama böyle bir durumda değişebilir sen sıralamanın en sonuna eşini at
Canım benim yaa bende aynı hatayı yaptım ne yazık ki herşeyi zayıflayacağım zamana göre planladım ve hata yaptım sanırım.Ama bunu ben kendime yaptım saolsun eşim destek oldu bana.ne kadarda doğru bir tesbit..aynen böyle....çocugunu seviyor hem de çok seviyor ama onun ruh halini biraz daha düşünebilme inceliğinde olsaydı beni bu kadar üzüp hırçınlaştırmazdı...duyusallaşıyorum hırçınlaşıyorum bağırıyorum o sırada kızım kokruyor ağlıyor var mı böyle bir annelik babalık yaa..((
sıralamanın son sırası eşim olmalı haklısın...bu kadın benim çocugumu emziiriyor bile demiyor...kızlar siz sakın bunu yapmayın ben kilo aldım diye kndime deger vermedim..sürekli dilimde ben kilo aldım ..ben bu ayakkbıyı ekndime zayıflayınca alıcam..yok zayıflayınca sacımı boyatıcam diye diye kendi değerimi düşürdüm
tamam canım bu oylama iyi olmuş :)
eline sağlık canım
ay inan çok üzüldüm canım ve kuısura bakma ama eşine de çok kızdımmmolabilir ya,insanlık hali..hayat bu..kimin ne zaman ne olacağı belli olmaz..sen kilo almış olmasaydın da,diyelim ki Allah korusunnnn hasta olsaydın,demekki yine aynı şekilde davranacaktı..canım çok özür dilerim ama yaptığı ayıp! evlilik böyle bir şey mi onun gözünde yani,birlikte yaşlanmak,her şeye birlkte göğüs germek böyle bir şey mi?? O boş tehditlerini de bıraksın bir kenara güzeller güzeli karısından özür dilesin acele,yoksa ben bu sinirle oraya ışınlanabilirim her an
Salişim sana kolay gelsin
inşallah sınavın iyi geçer
işşallah canım kaç aydır gebe kalamıyodu çok sevindim kendim kaldım gibi yane
sıkıntılarım giderde elhamdurillah eşimin huyu geçermi bilemedim nazara geldik vallahi ya
canım benim vurdugundan ne olurkiama azcık vurdum ıskaladım diyelim suratını çekti siir etmesin oda beni ama ney güzel oluyo kavga edince insanın sevgisi bekişiyo vallahi :daha çok seviyorum ben bu adamı mazoşitmiyim neyim
kıyamam n oldu sana bakıyım
:güçün yetmez zaten ona kanımcadüşün beni kucagına alıp taşıyo herifim geçenmn iddaya girdik len hatun ne ka güzel vermişsin dedi nerden annladım dedi kucagıma alınca anladım dedi bazen şakalaşıyoruzda ama ben kucagıma alamadım
canım sen dukanmı yapıyosun merak ettim bu kiloyu ne kadarda verdin
birgün düzenlensin o gün sokakta köpek olmasın hepsi toplansın.. hiç adam olmasın kızlar gecesi olsun o gün..
kendine hakaret etme kuzum burdan bakınca şekere benziyosun ama niye öle diyonki...
ya bir kaşık su verin bana şu teyzeyi boğcamöldüresim var hakket
Canim cok üzüldüm baya sikinti olmus ,hersey üst üste gelmis,esinde sikintilar icinde olup catacak yer ariyor olabilir,insallah düzelirsiniz..Allah yuvaniza ferahlik versin
Oy canim hosgelin sefalar getirdin herzaman bas tacisin özlendigini bil canim fazla özlettirme kendini
Canim Allah ferahlik versin evinize cok zor bir durum..
cok üzüldüm ya,insallah gecer hepinizin sikintisi
Eline saglik canim ,saferan sen gelmisken sanada sorayim canim,söyle yapilsa ne dersin? Mesaj sayimi yapacak kisiye aksam cikarken özel mesaj ile attigimiz mesaj sayisini bildirsek ?kolaylik olurmu acaba
Masallah canim ,etraftan zayiflandigi fark edilince insan daha cok hevesleniyor sanki
Amin ,Allah C.C cümlemizi riyakar kullarinin arasinda bulundurmasin
Bu kötü olmus,bir gecede nasil hazirlanilir sinava ,,Allah kolaylik versin canim
Allah yar ve yardimcin olsun selametle canim
Angiera sanada iyi geceler canim,selametle
Gerberacim cok gecmis olsun
Kelebekolcam,ohh uzat söyle ayaklarini günün yorgunlugunu at ..
teşekkür ederim canım aminnn
çok teşekkür ederim canım aminnn
canım bu ne yoğunluk valla Allah kolaylık versin..neyse sabrın sonu selamet inşallah
aa çok geçmiş olsun canım
canım geçmiş olsun bebem rabbim şifa versin bu arada duları söyledim bi rarkadaşa çeksin sayısını vericek bendende 1000 al dahada çekerim derim sana
canım çok pişman olmuş belli bana laf ettigine ne yapayım sinirliydim affet dedi söz dedi birdaha kırmıcam seni ,dedi bende kızıyorum işteki stresini benden çıkarıyo bazen ya ben senin karımın birşeyi bana sor danış allah aşkına dedimhaklısın dedi bu arada bu akşam eve geldi alışveriş yapmış sonra mutlu olucagım birşey yaptıki sormayın bankaya 2 milyar ödememiz vardı yarına allahıma yalvardım rabbim ne olur bir çıkar yolu göster paşa ve eşine dedim sıkıldım sen büyüksün dedim şaştım kaldım eşim biirnin işini yapmıştı tam umudu kesmiştik o paradan adam aramış gel 1 milyarın hazır demiş digerleride ögretmiş gibi aramış paranı al demişler allahım dedim ne oluyo dualarım kabul oldu allahımın izniyle rabbim darda kalan kulunu hiç darda bırakırmı dahada gelicek para haftaya gel 600 hazır demişler ne güzel faturalarımı öderim yarınada 1 milyar gelicek borç bvermişti kaöçç zamandır gelicek ama neyse sinir olmuyum şimdi onlarıda kredi kartlarına ödersek tatdır bu iş rabbaim sana şükürler olsun dualarımızı kabul ettin benim sıkıntımı geçirdi yüce mevlam işşallah sizlerinde sıkıntısını geirir canların sizler için dua edicem içim içime sıgmadı bu saat oldu uyumadım perşembede gelini ntsye baglıcez işşallah bakalım ordanda anneme gidicem annecim haaşhaşlı çörekle keşkek yapıcakmış azcık ucundan alırım yawbanada yazık annemi çok özledim geçen haftadan beri görmedim salıdan beri gidiyimde o mubarek elinden öepeyim duasını alayım bari
amin işşallah bebem allahım birdaha yaşatmasın el olur ana baba olur anlarımda eş çok zor ya bunu anladım ben
benim oglum daha yakışıklı bunlarda şirin bebem paşanın resmini koymak çok isterim ama korkuyorum bir kere yaptım pc konuşmasını koydum ogluma nazar deydi
amin kardeşim amin kaynanamın diline düşmedimya o bana yeter kadım sanki bir koku benim için onlara gidiyim bir hareket yapıyım acaba tepkisi ne diye içim içimi yer:18::18:kızlar sizler yataklarınızda uyurken ben sadık paşa bakın topigi hiç yanlız bırakmıyorum bu saat olmuşkıymetimi bilin he kimseye yapmam bu kıyagı
10 Nisan Salı mesaj sayımı
SAPHIRA cuma 25
saferan...... 8
16 nisan haftasi....
Shopaholic. (p.tesii). İZİNLİ
Saliss. . (sali sayimii) 13
Pasam3402. . (carsamba sayimi) 37
Kelebekolcam. (persembe sayimi) 14
Akabe. (cuma sayimi) 13:
gerbera1987. (..........sayimi) 27
bu hafta......
doga3. ( p.tesi) 8
Angiera. ( Sali ) 24
Ecemavi. (carsamba) 1 Misafiri vardı:
ipekyol. (persembe) 17
Böyle durumlarda sanirim en cok cocuklar yipraniyor
Canim insallah sikintilariniz gecer bir an once
Angiera mesaj sayimi icin tesekkürler canim eline emegine saglik..
babayada zordur yavrusundan ailesinden uzak olmak,gecer insallah Allah hayirlisiyla kavustursun canim
SAPHIRAcim gecmis olsun kendine dikkat et canim,temizlik sonrada yapilir yeterki canin sagolsun
iyi günlerde kullan canim
tmm canim,cok saol bakalim oylama sonucu ne karar cikacak
Canim masallah barekallah cidden cok güclü bir hafizaya sahipsin
Ben dün yedigimi zor hatirliyorum :)
Oy salissim Allah yar v yardimcin olsun gece aklima geldin sana dua ettim Allahim kolaylastir diyegüzelce bir dinlen cikma yataktan :)
hosgeldiniz himeros masallah ne güzel vermissiniz ,insallah istediginiz bedene inersiniz
sınavın nasıl geçti dinlende gel
daha sağlıklı
sucuklu yumurtada arada bir nadiren olmalı mesela benim yaptığım sucuklar bitti yarın sonunu yiyeceğim
canım kendini bu kaadar yorma üzülüyorum ben
balatayı su,ıyırmış birini görüyosunuz sevinçten benide alsana yanına bende balatayı sıyırıyım
bol su iç yarın günde 3 litre görüyüm seni benim gibi olmuyomusun :yandım anam diye gidersin wc köşelerine
gelelim akşam yediklerime
akşam bol yeşil salata salatalıklı cacık üstüne kekik nane ve hakiki zeytin yagı döktüm tavuklu bulgur pilavı yedim ellerime saglık pek güzel yapmısımda:sonrada sodamı içtimşimdiden söylüyüm bebeler yarın bizim gelini doktora götüürcem sabah erkenden giremezsem kusura bakmayın yarın beni izinli sayın olurmu gece anca geç girerim gündüz olmucam burda haberiniz ola::işşallah dogurmadan geliriz geçen kıl payı kurtulmuştuk olurda gecede giremezsem bilinki gelin dogurdu nur topu gibi oglumuz oldu şşallah sag saglim gelirde aramıza ismail eymenimiz sevincimi sizlerle paylaşırım darısı benim gibi gariplerin başına işşallah ben çıktım bebeler işlerim var daha çantamı hazırlıcam bu arada 12 nisan benim dogum günüm 32 yaşıma giricem yaşlanıyomuyum neyim :teker teker yaşlarımızı boylarımızı kilolarımızı yazsak listeye ne kadar güzel olur hani sayım yapıyoruzya öhö öhö ben başlıyım yaşım 32 boyum 160 başladıgım kilo 103 şimdiki kilo 88 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim beceren yapsın size zahmet bebegim yok 3 kayıbım var 11 sene olucek mayısın 6 da evleneli sizlerdende bekliyorum inanın merak ediyorum deyi verin bana bakıyım öz geçmişinizi::söylemeyene eksi vericem birda bunu vericem söylemedi demeyin şte o kadar gözünüz korktu degilmi korkun benden tombul kuşlarım herkeze allah rahatlık versin ben kaçar:
Üzülmee paşamm sennn bu da geçecek inşş sanırımm benimmm psikolojim çöktü artık
Çokk üzüldümmmmm tatlımm yaa kendi yaşadıklarım aklıma geldii çok sevdiğimm erkek arkadaşım 2 sene öncee bana aynısını yaptııı benim hayatta sevdiğim tek insandı hala yerine kimseyi koyamadım amaa affedemedimmm dee affetmem dde çünkü bennim en kötü huyum kinci olmam amaa sen evlisinn işin zorr Allahım yardım etsinnnn ilişkiniziii kurtarsın
***7. TAKIM 252. ETAP***
SAPHIRA (84.6/
saferan (118.5/
Shopaholic (79.9/
Saliss(100/101/1/%-1)
Pasam3402(88/
Akabe (132.0/
kelebekolacam(85.5/
gerbera1987 (91/
doga3 (95.6/
Angiera(87.3/
Ecemavi(73.3/
ipekyol(76/76/0/%0)
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
Kızlar yarın cuma izin günümüz.Bir arkadaşa davetliyiz.Büyük ihtimalle akşam geç döneriz o nedenle şimdiden bildirim yapayım.Aslında bu hafta kilom daha az ama bugün tartılınca bu rakamı gördüm yine bu haftalıkta böyle olsun
Kızlarr yarın akşamaa kadar yokum akşm da sporda olurum şimdiden yazım bu üzücü sonucu
bende kilo alacak gibi yememe ragmen şok oldum 1.5 kilo artıdaydım ptesi... 1 kilosunu ancak verebildim.toplamda 500gr artıdayım..yarın ne olur bilemiyorum..eşim ben evde yokken belini incitmiş çocuklar ev işi üzerime kaldı.çokkk yoruldum yarın onu oğlumla nasıl yanlız bırakacaksam umarım sabaha düzelir..yarında diyetisyene gidecektim şu durumda zor..diyetisyen cumaları geliyor.yarından sonra 1 hafta yıllık izinden kullanacam evdeyim ozaman gidecem kararlıyım..saliscim bence sende bir diyetisyene git sana uyacak bir liste verir takip eder uymayanı değiştirir..banada sanki karatayı yapsam vermek şurda dursun alırım gibi geliyor..
Kızlar canım çok ama çok sıkkın. Kilo yüzünden değil kilo verdim vermesine de başka şeyler var. Yarın giremeyeceğim hiç halletmem gereken işler var dışarda. Beni izinli sayın lütfen yarın için.
Kilo alanlar lütfen üzülmeyin. Bir çözüm yolu bulunacak. Mutlaka bir sebebi var. Lütfen salmayın kendinizi.
Hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?