Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çokkkkk saolllll tatlımmm bunuuuu hemennn yapacağımmmm artıkk malzemeleri alayım offf bu iyiii gelirrr inşşşşşElimden geleni yapıom spor yapıommm hızlanmıooo ne biçim metabolizma anlamadımKendimi size karşı da kötü hissediyorum

Son düzenleme:

bunu her yapan memnun kalıyor canım senin de kalacağını düşünüyorum..kendini kötü hissetme canım,uğraşıyorsun gayretlisin illa ki gidecek kilolar

bunu her yapan memnun kalıyor canım senin de kalacağını düşünüyorum..kendini kötü hissetme canım,uğraşıyorsun gayretlisin illa ki gidecek kilolar

Vakit geçiyor SAPHIRAM olduğum yerde sayıyorumm gören vermişin diyor pantolon bedenim 2 beden küçüldü 48 di 44 oldu sıkılaştım ama kilo gitmiyor neyse moral bozma yok ölsemde vazgeçemm bu yoldan bu kilolar gidecek

SAPHIRAM metabolizma çayımı yaptım inşallah iyi gelir tatlım yaaaa saol tarif için çok iyisin

selam kızlar..bugün karışık durumlarımdan dolayı bildirim yapamadım....(
SAPHİRA cım cnm ben bir süre izin istiyorum ..mümkünse eger....belki 2 hafta falan...ama müsait oldugumda mutlaka girerm yazarım size..ve diyetimiii asla bırakmıyorum..aslında bugün eksilerdeydim....olur mu cnm kaptanım???

Selam kızlar 6. olmuşuz..haftaya güzel bir başarı bekliyorum hepimizden canlarım.Bu hafta verilemeyen kilolar,haftaya verilmeyi bekliyorlar demekkiiiii!!!

salisim gel beraber aglayalım bebem nazara geldik nazara
canım benim yerime öp kokla sıpamı olurmubiizm gelin bugün aradı abla agrılarım başladı dedi kız bizim oglan ha geldi ha gelicek heyecan sardı he:18::18::18:

canım bunu ne kadar yapoyosun ve nasıl içiyosun bebem bir anlat bacına bakalım ne kadar devam edicez kesin metobolizma hızlanıyomu günde ne kadar içicez:44::44:

gelelim bana öglen bir elma yedim 3 erik 3 kayısı kurusu az üzüm ceviz yedim 1.5 litre su içtim akşamada mantar çorbası salata kuru fasülye yogurt 2 kaşıkta pilav yedimokadar canım sıkıldı panik atagım gene azdı ya namazı çarpıntıyla kıldım ne olucek benim bu halim ne yapsamda geçse bu hastalık akıl verin bana

kötü birşey yok işşallah canım degilmi özletirsin ama kendini ya gidersen özlerim ben seni

Ben doğru düzgün kilo bile veremedim ki paşam nasıl nazara geleyim

neyse benim çıkmam lazım mutfak duruyo olurda kaybolursam bilinki gelin dogurdu kendinize iyi bakın

/attach]
yürüyüş yaptığım yer burası

Eklentiler

• $balcova-termal-otel-balcova-izmir-otelleri_111125162248.webp
    80,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
gerbera yürüyüş yaptığın yer çok güzel nerede bizde gelelim
sen bide benim yürüyüş yaptığım yeri görsen

Son düzenleme:
Selam kızlar 6. olmuşuz..haftaya güzel bir başarı bekliyorum hepimizden canlarım.Bu hafta verilemeyen kilolar,haftaya verilmeyi bekliyorlar demekkiiiii!!!

mesaj alınmıştır

evet piknik kaçamağı olmuş olsun ya arada bir ama arada

boğazım kötü sanki yara var ilaç kullanma dan geçermi acaba bide öksürük başladı
yarında misafirim gelecek

gerbera yürüyüş yaptığın yer çok güzel nerede bizde gelelim
sen bide benim yürüyüş yaptığım yeri görsen
günaydın teyzemlerin evine yürüyüşle 30 dk uzaklıkta balçova termal otel insanın yürüdükçe yürüyesi geliyor şimdi heryere çiçekler dikmişler daha da güzel
boğazım kötü sanki yara var ilaç kullanma dan geçermi acaba bide öksürük başladı
yarında misafirim gelecek

geçmiş olsun

dün akşama kadar marul yedik bahçeden kopardık kopardıkta daha doğrusu eniştem koparıp yıkadı biz yedikakşam 4 kaşık ıspanak yemeği 3 kaşık bulgur pilavı yoğurtla yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…