1 büyük elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bölünecek
1 limon dörde bölünecek,
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
3-4 adet karanfil
3 litre suyun içinde su yarı yarıya inene kadar kaynat.süz,sık sık iç..sanırım böyleysi canım
Çokkkkk saolllll tatlımmm bunuuuu hemennn yapacağımmmm artıkk malzemeleri alayım offf bu iyiii gelirrr inşşşşşElimden geleni yapıom spor yapıommm hızlanmıooo ne biçim metabolizma anlamadım Kendimi size karşı da kötü hissediyorum
bunu her yapan memnun kalıyor canım senin de kalacağını düşünüyorum..kendini kötü hissetme canım,uğraşıyorsun gayretlisin illa ki gidecek kilolar
Selam kızlar 6. olmuşuz..haftaya güzel bir başarı bekliyorum hepimizden canlarım.Bu hafta verilemeyen kilolar,haftaya verilmeyi bekliyorlar demekkiiiii!!!
salisim gel beraber aglayalım bebem
canım benim yerime öp kokla sıpamı olurmuPiknik çok güzel geçti :)) kuzular ne oynadılar ne oynadılar :)) Bize de değişiklik oldu,açık havanın keyfi bir başka oluyor ama baya yorulmuşuz,şimdi kafayı vursam yatsam bayaa uyurum yanibizim bıdıkta enerji tükenmiyor arkadaş bütün gün parkta kudurdu,öğlen uykusu uyumadı,hala evde koltuk tepelerinde zıplıyor,hiç yorulmaz mı bi insan yaa..banyoda yaptıramadım ille babası yıkayacakmış,öyle istedi hanfendi.babasını bekliyoruz işten geldin de hanfendiyi yıkasın,uyutalım cadııı yaa
1 büyük elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bölünecek
1 limon dörde bölünecek,
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
3-4 adet karanfil
3 litre suyun içinde su yarı yarıya inene kadar kaynat.süz,sık sık iç..sanırım böyleysi canım
selam kızlar..bugün karışık durumlarımdan dolayı bildirim yapamadım....(
SAPHİRA cım cnm ben bir süre izin istiyorum ..mümkünse eger....belki 2 hafta falan...ama müsait oldugumda mutlaka girerm yazarım size..ve diyetimiii asla bırakmıyorum..aslında bugün eksilerdeydim....olur mu cnm kaptanım???
salisim gel beraber aglayalım bebemnazara geldik nazara
canım benim yerime öp kokla sıpamı olurmubiizm gelin bugün aradı abla agrılarım başladı dedi kız bizim oglan ha geldi ha gelicek heyecan sardı he:18::18::18:
canım bunu ne kadar yapoyosun ve nasıl içiyosun bebem bir anlat bacına bakalım ne kadar devam edicez kesin metobolizma hızlanıyomu günde ne kadar içicez:44::44:
gelelim bana öglen bir elma yedim 3 erik 3 kayısı kurusu az üzüm ceviz yedim1.5 litre su içtim akşamada mantar çorbası salata kuru fasülye yogurt 2 kaşıkta pilav yedim okadar canım sıkıldı panik atagım gene azdı ya namazı çarpıntıyla kıldım ne olucek benim bu halim ne yapsamda geçse bu hastalık akıl verin bana
Ben doğru düzgün kilo bile veremedim ki paşam nasıl nazara geleyim
kıyamam sana bebegim benim veririsin canım strestendeveremesin bebem strese girmebiz senle en iyisi bu çayı yapalım tadı nasıl acaba:44::44:
ben yaptım tatlım demin kokusu çok güzel sabah tadını daaa göreceğimmm bakalımmmm
içmedinmi daha ben meraktan çatlardım tadı nasıl diye
Selam kızlar 6. olmuşuz..haftaya güzel bir başarı bekliyorum hepimizden canlarım.Bu hafta verilemeyen kilolar,haftaya verilmeyi bekliyorlar demekkiiiii!!!
kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kk peynir
10 zeytin
2 küçük domates
2 küçük salatalık
öğlen:
3-4 ad. çiğ köfte+marul
2 ad. sigara böreği
1/4 tahinli börek (gül böreği şeklinde ve tatlı)
2-3 kaşık patates salatası
2 ad. peynirli poğaça
çay
zero kola
1 ad. lokma tatlısı
piknikte yediklerim..baya ödüllendirmişim kendimi farkettiniz mi
yarın akşam arkadaşlarımız gelecekler yemeğe ve balıklı bir menü düşündüm.o yüzden yarın inşallah kaçamaksız bir gün olucak benim için.Pazarı da atlatabilirsem süper,h.içi kaçamaksız devam ederim yine,yani inşallahhh
günaydın teyzemlerin evine yürüyüşle 30 dk uzaklıkta balçova termal otel insanın yürüdükçe yürüyesi geliyor şimdi heryere çiçekler dikmişler daha da güzelgerbera yürüyüş yaptığın yer çok güzel nerede bizde gelelim
sen bide benim yürüyüş yaptığım yeri görsen
boğazım kötü sanki yara var ilaç kullanma dan geçermi acaba bide öksürük başladı
yarında misafirim gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?