- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Günaydın mortim.Günaydıındünkü temizlik yüzünden heryerim tutulmuş
Kuzum ben listeyi ayatlamistim ekledim bile bildirenleri.boyle yine karışıklık olacakPazartesi tartısı için herkes hazır mııılisteyi işe gidince paylaşıcam herkes ekleyecek serviste telefona çok bakamıyorum midem
Günaydın pembikkkkkhayırlı sabahlar bol eksili haftalar kızlar
Zamanla alışacak dicem (inanma)Benimki bıgün iyi gidiyor, 1 öğünü kaldı be bugğn ağlamadı
Ben şok
Hadi bakalım gece asıl derincen başlıyor
Aaaaa görmedim gerçekten mi :) tamam bilmiyordum ben değiştireyim mesajımı o zaman hemen sileyimKuzum ben listeyi ayatlamistim ekledim bile bildirenleri.boyle yine karışıklık olacak
Ben de hazırımPazartesi tartısı için herkes hazır mııılisteyi işe gidince paylaşıcam herkes ekleyecek serviste telefona çok bakamıyorum midem
Kendi notlarima kaydettim bildirim geldikce ekliyorum aksam paylasirim toplu sekilde olur muAaaaa görmedim gerçekten mi :) tamam bilmiyordum ben değiştireyim mesajımı o zaman hemen sileyim
Zamanla alışacak dicem (inanma)
Çünkü 1,5 aydır 40 gr fazla mama yasak .
Ne zaman mutfaga gitsem (maması mutfakta ) dolabın önune geçicekk maaoowww maaoowww demeye başlıyor.
Küçük kızımıda kendıne benzetti . Oda dolabın kapağını açıyor. mama kutusunu bile açıyolar
Ama dolaba kilit taktık
Ortalığa, ulaşabilecejklerı yerlere ekmek , bisküvi tarzı şeyler koymuyorum .
Başarıcazzz inanıyorummm
Olur canom anlaştıkKendi notlarima kaydettim bildirim geldikce ekliyorum aksam paylasirim toplu sekilde olur mu
Gecen cuma listesine damlabahari ekledim gec bildirim yapti diye baska bi fark yoktu heraldeOlur canom anlaştık
Durumlar fena mııııu
Günaydın aynen benimde belim sırtım ağrıyorGünaydıındünkü temizlik yüzünden heryerim tutulmuş
daha çook obez değil ama obez olma yyolunda emın adımlarla ilerliyorduya çok tatlılar yaaa
Dolaba kilit taktıracak kadar obez heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?