Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben leslie yi yaparken eşim geldi yine motivasyonumun içine etti
Çocuklar baba annem spor yapıyor dedi
Ne dese begenirsiniz
Annen tarlada çalış desem bu kadar çalışmaz dedi
Of allahım ya o kadar sinir oldum ki..
Sanki spor yapmasam tarlada calisacam hayallerine bak adamın

Pardon.. deli mi nee?? Tarlada çalışacak bi eş istiyorsa senle evlenmicekti beyefendi ayy çok sinir oldum gerçekten ya..

Gözlerini yanlış mı okuyorum diye ovalayan smile
Hangi ara61.8 oldun

1 tanede ben de var ondan kıskançlıktan spor salonuna göndermiyor evde spor yapıyorum spor yapacağına temizlik yap çocuk bak yemek yap diyor eee zaten onlarida yapıyorum diyorum olsun daha fazla yap diyor

Erkekler spora harcanan zamanı lüzumsuz görüyor
Benimki beni fazla görmedi bir kere görmüştü şaşırmıştı,nasıl yapıyorsun diye
Spor çok yoruyor sanıyorlar herhalde,başka iş yapmaya mecali kalmıyor sanıyorlar

Pardon.. deli mi nee?? Tarlada çalışacak bi eş istiyorsa senle evlenmicekti beyefendi ayy çok sinir oldum gerçekten ya..
Hayallerinde resmen annesi gibi olmam var ya 90 60 90 hatun olsam yine de beğenmez..
1 tanede ben de var ondan kıskançlıktan spor salonuna göndermiyor evde spor yapıyorum spor yapacağına temizlik yap çocuk bak yemek yap diyor eee zaten onlarida yapıyorum diyorum olsun daha fazla yap diyor
Anlamıyorum valla bütün keyfimin içine ....
Hani bu spor yapınca salgılanan mutluluk hormonu vardı ya hepsini aldı

Tarla ne alaka ya .
Ayni sey mi sanki.
Tovbe tovbe.

Dün de bir akrabanın yanına gitmiştik,işte çalışmaktan konu açılmıştı,kadın eşine dedi ki,falanca sana iş buldum ,haftada 2 gün 5000 tl dedi,eşi de diyor ki sen tek evi haftada 2 gün temizle de ben sana 5000 tl vereyim Kadın da hiç oturmaz küçük çocukla

Menumu yazayim.
Aksami da yedim.
Sabah 8.00
Lorlu bi yum omlet
Marul
Dom sal
Biber
Biraz cig fistik
Iki dilim elma

Ogle 12.30
2tabak ebegümeci yemegi yesil mercimekli
3 yk tavuk cigeri
Bi kase yogurt

Ara
Sade kahve
Biraz fisstik

Aksam 18.30
2tabak ebegumeci
Bi kase yogurt

Su 2.5litre
Spor yok.
Bugün cok yorgunum.
Vücudum agriyor resmen.
Dinlenme günüm olsun bugun.

igdedali
malipina
@MiuLego

Valla lüzumsuz işler müdüru aşıp.kendileri..
Tarla ne alaka ya .
Ayni sey mi sanki.
Tovbe tovbe.
Saka yapmis dur güleyim
Hem de başkalarının yanında bozuyorlar ya sınır oluyorum

Menü güzel canım gecmis olsun bu arada

Tamam cnm temizlik yapmak varken spor da neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…