Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün 3-4 saat yürüyüp spor yaptığın için olmasın?

selam kızlar herkese iyi akşamlar dilerim.
cumadan beri sporuma devam ediyorum. diyette de ufak tefek sapmalar olsa da sorun yok şimdilik ama inanılmaz artım var, feci agrım. sporu biraz artırdım ona baglıyorum.
kahvaltı : haslanmıs yumurta,zeytin,peynir, maydonoz.
ögle : filtre kahve, içinde 1 çay kasıgı hindistan cevizi yagı ile
aksam : bol malzemos salata ; kıvırcı, yesil sogan, biraz yer fıstıgı, haslanmıs barbunya, salatalık, keten tohumu, z.yagı, yogurt, limon.
ardından yesilcay, 1 kuru incir,1 ceviz.
su : 1,5 lt
spor : 4 km yürüdüm akşam da 4 km yürüyüp 8 km ye tamamlicam insalah. malipina @MiuLego
bu arada çok giremiyoum kusura bakmayın kızım pc basına gecince saldırıyor. hele birşey hiç yazamıyorum. telefonu da elime aldım mı istiyor aglıyor. çok tablet telefon kullanmasını istemiyorum o yüzden kendim de elime almıyorum pek..

Deynep 5 dakika bırakıp gidiyorum dışarı markete yada acil bir iş için yeminle 15 defa arıyor nerede kaldın diye sözde akşama kadar oturuyorum

Şeriiii pazartesi tartı bildirimiiiiiiii

Preto şimdilik fena değil, ama tartıda sabitti daha yeni başladı bakalım cuma ne olacak

Kız ekmek, süt bilimum yemek yassah,karbonhidrat almıyor anası gibi, arada kurabiye kaçamadı yapıyor, anası kılıklı

Menüm
Sabah : 1haslanmis yumurta,iki tt dilim tt ekmek,yesillik kk peynir(7.30)
Ögle : peynirli yumurta domates salatalik biber 1tt ekmek(evde sebze yemegi yoktu en masum bunu yiyebildim cok actim.disarida yeme sansim olmadi) (15.30)
Aksam:2yk ciger(dünden kalan) yogurt(18.00)
Su:2.5
Spor:30dk bölgesel(30x3:90)
@MiuLego @Lunya begum75 malipina

Menü vereyim
Sabah 6.50
Bi ekşi yeni dünya
Öğlen 12.40
Bi haşlanmış yumurta
6 zeytin bi parça peynir

Yemekten önce yarım avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Akşam 19.15
Yarım tabak tavuk sote
Salata
Bi kase yoğurt
3 4 parça sirkeli haşlanmış pancar
Su 2.5
56 dk tempolu yürüyüş

@MiuLego Pamukseker19 nehirnil111

2 nisan menüsü

Kahvaltı (9:00) : Kıymalı yumurta, 3 zeytin, 1 dilim peynir, domates, salatalık, biber, 2 etimek

Ara (13:30) : 7 yer fıstığı, 1 incir

Öğlen (15:30) : Ispanak yatağında 2 köfte, 1 kase tavuk çorbası, salata, 1 kaşık yoğurt

Su: 3 litre
Spor : Bugün yok bütün vücudum ağrıyor, oğlanı zor götürdüm okula.

malipina
Nare83 mortim

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…