Menumu yazayim.
Aksami da yedim.
Sabah 8.00
Lorlu bi yum omlet
Marul
Dom sal
Biber
Biraz cig fistik
Iki dilim elma
Ogle 12.30
2tabak ebegümeci yemegi yesil mercimekli
3 yk tavuk cigeri
Bi kase yogurt
Ara
Sade kahve
Biraz fisstik
Aksam 18.30
2tabak ebegumeci
Bi kase yogurt
Su 2.5litre
Spor yok.
Bugün cok yorgunum.
Vücudum agriyor resmen.
Dinlenme günüm olsun bugun.
@igdedali
malipina
@MiuLego
Bugün de menü gelicek mi ??Dün 3-4 saat yürüyüp spor yaptığın için olmasın?
Deynep 5 dakika bırakıp gidiyorum dışarı markete yada acil bir iş için yeminle 15 defa arıyor nerede kaldın diye sözde akşama kadar oturuyorumDün de bir akrabanın yanına gitmiştik,işte çalışmaktan konu açılmıştı,kadın eşine dedi ki,falanca sana iş buldum ,haftada 2 gün 5000 tl dedi,eşi de diyor ki sen tek evi haftada 2 gün temizle de ben sana 5000 tl vereyimKadın da hiç oturmaz küçük çocukla
Deynep 5 dakika bırakıp gidiyorum dışarı markete yada acil bir iş için yeminle 15 defa arıyor nerede kaldın diye sözde akşama kadar oturuyorum
Herkese mavi boncuk cikss ya miu ya ben karar senin
Menü de isterükGerçi ben cuma sabah değil de perşembe sabah tartılıp bildiricem kilomu.. cuma antalyada olcam çünkü.. olsun ki.. yine de harika eksi getiririm ki
Şeriiii pazartesi tartı bildirimiiiiiiiiselam kızlar herkese iyi akşamlar dilerim.
cumadan beri sporuma devam ediyorum. diyette de ufak tefek sapmalar olsa da sorun yok şimdilik ama inanılmaz artım var, feci agrım. sporu biraz artırdım ona baglıyorum.
kahvaltı : haslanmıs yumurta,zeytin,peynir, maydonoz.
ögle : filtre kahve, içinde 1 çay kasıgı hindistan cevizi yagı ile
aksam : bol malzemos salata ; kıvırcı, yesil sogan, biraz yer fıstıgı, haslanmıs barbunya, salatalık, keten tohumu, z.yagı, yogurt, limon.
ardından yesilcay, 1 kuru incir,1 ceviz.
su : 1,5 lt
spor : 4 km yürüdüm akşam da 4 km yürüyüp 8 km ye tamamlicam insalah.malipina @MiuLego
bu arada çok giremiyoum kusura bakmayın kızım pc basına gecince saldırıyor. hele birşey hiç yazamıyorum. telefonu da elime aldım mı istiyor aglıyor. çok tablet telefon kullanmasını istemiyorum o yüzden kendim de elime almıyorum pek..
Preto şimdilik fena değil, ama tartıda sabitti daha yeni başladı bakalım cuma ne olacakkızlar iyi haftalar
kilo bildiriyorum
sabitim
@hepfit @MiuLego
mortilerim preto ve diğeri (adını bilemiyorum) ne durumda acepFloweroflife pretonun sütünü ekmekle yediriyosun demi yoksa cırcır olur maazallah ekmek önemli unutma
Kız ekmek, süt bilimum yemek yassah,karbonhidrat almıyor anası gibi, arada kurabiye kaçamadı yapıyor, anası kılıklıkızlar iyi haftalar
kilo bildiriyorum
sabitim
@hepfit @MiuLego
mortilerim preto ve diğeri (adını bilemiyorum) ne durumda acepFloweroflife pretonun sütünü ekmekle yediriyosun demi yoksa cırcır olur maazallah ekmek önemli unutma
Haahhaaa pretonun da hedef -100çok korktum tarıya çıkarken ama çok şükür sabitim buda bişey cumaya -100 görürüm en azından
mortilere rezil olmasam yeter bana
Çok geçmiş olsun canımHastane işlerim vardı,kızım elini katlanan sandalyesine sıkıştırdı,serçe parmağı çatlamış,atel takıldı,gelince uyumuşum ,kalkınca işler derken zaman bulamadım.Başta çok moralim bozuldu ama hastanede daha kötü durumdakileri görünce kızımın ki daha hafif geldi.
Yoo yanlış yazmadin sen ilk hafta ödem de var yapabilecegin değil seni zorlayacak bi hedef yazdım yapcak bişey yok datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?